Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (Μέρος 'Α) - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 51 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 760
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' αυτό του είπες για την αξία, έχεις δίκιο...άστον να γελάει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...από εδώ και πέρα να δεις αναφορά που έχει να πέσει...να δούμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει...

Σ' ευχαριστώ Remedy, νιώθω λίγο καλύτερα...
    παρακαλω κυκνε.
    ποτε μην ξεχνας οτι ο μ89 απλα κανει τα παρακατω και τπτ αλλο,
    του εχω πει και του ιδιου:

εχεις γραψει ατελειωτα κατεβατα που επαναλαμβανεις συνεχως με ρυθμο τρολαρας, που δεν αποδεικνυουν απολυτως τιποτε απο οσα ισχυριζεσαι, με την ελπιδα οτι ο ογκος της φλυαριας θα πεισει οτι αποτελουν επιχειρηματα/ αποδειξεις.

στην πραγματικοτητα:
    ξεκινησες με προσωπικη παρατηρηση καποιων εμπειριων σου (σωστο/ λογικο),
    τα οποια μετα θεωρησες οχι απλες αφορμες/ ενδειξεις , αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για οσα ισχυριζεσαι (ΛΑΘΟΣ / αστηριχτο)
    και στην συνεχεια επισης χωρις αποδειξεις θεωρησες αυθαιρετα οτι εχουν πανελληνια και ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογη (ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ / ΠΑΡΑΛΟΓΟ)

ολο αυτο το περιβαλεις με φωνες και επαναληψεις προσπαθωντας να ταλαιπωρησεις τους αναγνωστες και να πεισεις τον εαυτο σου οτι η ελλειψη ενδιαφεροντος και αντιδρασης, σημαινει και αποδοχη...

ουτε οι επαναληψεις ουτε τα κατεβατα ουτε οι φωνες μπορουν να πεισουν κανεναν. ο βασιλιας ειναι γυμνος και δεν ειπε απολυτως τιποτε.
    η μαλλον οχι, ειπε.
    ειπε την προσωπικη του απογοπητευτικη εμπειρια με καποιον/ καποιους θεραπευτες και αυτο ειναι σεβαστο, αλλα το να μη υπολογιζεις στο παραμικρο και να ακυρωνεις τις εμπειριες τοσων που ασχοληθιηκαν με τις φωνες σου, σου ειπαν ομως οτι ειχαν διαφορετικες και πολυ θετικες εμπειριες, δεν θα το χαρακτηρισω. βρες το εσυ... εμεις τις διαβασαμε και τις παραδεχτηκαμε. μονο εσυ κανεις οτι δεν τις ειδες...

δοκιμασε τον ψυχιατρο του νικ η του μαιντ αντι να τους ακυρωνεις και να φωναζεις οτι ολοι ειναι απατεωνες, αφενος γιατι προφανως και δ εν ειναι ΟΛΟΙ, αφετερου γιατι τους συκοφαντεις, αφετριτου γιατι αποκαρδιωνεις αλλους ασθενεις και αφετεταρτου μπας και βρεις κι εσυ την υγεια σου...

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δεν παίρνεις τη φιλενάδα σου να τα πείτε σε κάνα άλλο νήμα; Τι λες;
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:58.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned

Banned

Senior Member
    Μια χαρά συζητήσεις έχουμε κάνει μέχρι που εμφανίστηκες εσύ και η Remedy. Και ο mindcrime όπως και ο nick190813 έκανε ******* προς το τέλος. Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου πήγαινε σε άλλο νήμα.
    αχαχαχαχαχα!!
    δλδ αν εξαιρεσουμε ολους τους παραπανω, τις "μια χαρα συζητησεις" τις ειχες με τον εαυτο σου.....

Senior Member
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 19:59.

Banned
    mindcrime που είπα εγώ "να αποφευγουν τους ψυχοθεραπευτές"; Ε; Θες να μου δείξεις;

Banned
    cube είσαι εδώ;

Senior Member
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 20:00.
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    mindcrime που είπα εγώ "να αποφευγουν τους ψυχοθεραπευτές"; Ε; Θες να μου δείξεις;
    εχεις γραψει ατελειωτα κατεβατα που επαναλαμβανεις συνεχως με ρυθμο τρολαρας, που δεν αποδεικνυουν απολυτως τιποτε απο οσα ισχυριζεσαι, με την ελπιδα οτι ο ογκος της φλυαριας θα πεισει οτι αποτελουν επιχειρηματα/ αποδειξεις.

στην πραγματικοτητα:
    ξεκινησες με προσωπικη παρατηρηση καποιων εμπειριων σου (σωστο/ λογικο),
    τα οποια μετα θεωρησες οχι απλες αφορμες/ ενδειξεις , αλλα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για οσα ισχυριζεσαι (ΛΑΘΟΣ / αστηριχτο)
    και στην συνεχεια επισης χωρις αποδειξεις θεωρησες αυθαιρετα οτι εχουν πανελληνια και ΚΑΘΟΛΙΚΗ εφαρμογη (ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΜΑ / ΠΑΡΑΛΟΓΟ)

ολο αυτο το περιβαλεις με φωνες και επαναληψεις προσπαθωντας να ταλαιπωρησεις τους αναγνωστες και να πεισεις τον εαυτο σου οτι η ελλειψη ενδιαφεροντος και αντιδρασης, σημαινει και αποδοχη...

ουτε οι επαναληψεις ουτε τα κατεβατα ουτε οι φωνες μπορουν να πεισουν κανεναν. ο βασιλιας ειναι γυμνος και δεν ειπε απολυτως τιποτε.
    η μαλλον οχι, ειπε.
    ειπε την προσωπικη του απογοπητευτικη εμπειρια με καποιον/ καποιους θεραπευτες και αυτο ειναι σεβαστο, αλλα το να μη υπολογιζεις στο παραμικρο και να ακυρωνεις τις εμπειριες τοσων που ασχοληθιηκαν με τις φωνες σου, σου ειπαν ομως οτι ειχαν διαφορετικες και πολυ θετικες εμπειριες, δεν θα το χαρακτηρισω. βρες το εσυ... εμεις τις διαβασαμε και τις παραδεχτηκαμε. μονο εσυ κανεις οτι δεν τις ειδες...

δοκιμασε τον ψυχιατρο του νικ η του μαιντ αντι να τους ακυρωνεις και να φωναζεις οτι ολοι ειναι απατεωνες, αφενος γιατι προφανως και δ εν ειναι ΟΛΟΙ, αφετερου γιατι τους συκοφαντεις, αφετριτου γιατι αποκαρδιωνεις αλλους ασθενεις και αφετεταρτου μπας και βρεις κι εσυ την υγεια σου...

Banned

Banned
    Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάτε.... Ο άνθρωπος έχει ανοίξει ένα νήμα με τις απόψεις του....Από εκεί και πέρα ο αναγνώστης δεν θα διαβάσει την ανάρτηση και θα πει '' α εντάξει όλοι είναι απατεώνες, δεν πάω πουθενά ''. Θα ενδιαφερθεί να δει όλη την κουβέντα και τα δικά σας επιχειρήματα κλπ........

Senior Member
    Έλα, πάμε και με ένα ακόμα άσμα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=oHNd-DCkI8M

Πάλι κι αυτό το βράδυ
    κι αυτή τη νύχτα
    δε μπορώ να κοιμηθώ...

Πάλι στη σκέψη της τρελής
    με βρήκε τ' άστρο της αυγής
    ξενυχτισμένο...

Senior Member
    Το θέμα σου που αποσκοπεί δηλαδή; Να θέτω όρους και κανόνες στον θεραπευτή μου; Που για παράδειγμα μπορεί να με βοηθήσει η καταγραφή της συνεδρίας; Τι να την κάνω; Να την βάζω το βράδυ να την ακούω; Προφάνως δεν έχεις κλάψει ποτέ στη ζωή σου σε μία συνεδρία... Δεν έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με κάτι που σε έσπασε και σε έκανε χίλια κομμάτια. Που λοιπόν μπορεί να με βοηθήσει η υπενθύμιση ξεπερασμένων μεν, δύσκολων δε στιγμών που έχω ζήσει σε συνεδρίες;

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάτε.... Ο άνθρωπος έχει ανοίξει ένα νήμα με τις απόψεις του....Από εκεί και πέρα ο αναγνώστης δεν θα διαβάσει την ανάρτηση και θα πει '' α εντάξει όλοι είναι απατεώνες, δεν πάω πουθενά ''. Θα ενδιαφερθεί να δει όλη την κουβέντα και τα δικά σας επιχειρήματα κλπ........
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 20:01.

Page 44 of 51 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast