Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (Μέρος 'Α) - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 51 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 706 to 720 of 760
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 11-05-2016 at 11:07.

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αυτό που σου έδειξε η ρέμεντυ τι γράφει; Δικό σου κείμενο δεν είναι;
    Εξάγεται από το σκεπτικό άλλου συνομιλητή. Γι' αυτό και είναι μέσα σε εισαγωγικά και το έβαλα με πλάγια παχιά γράμματα.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-05-2016 at 20:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Εξάγεται από το σκεπτικό άλλου συνομιλητή. Γι' αυτό και είναι μέσα σε εισαγωγικά και το έβαλα με πλάγια παχιά γράμματα.
    Εγώ δεν ξέρω από εισαγωγές και εξαγωγές... Εγώ βλέπω δικό σου κείμενο να λέει αυτό που λέει....

Senior Member
    Αυτό από που απορρέει Mindcrime; Εγώ κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με τη διαρκεία της ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και την έλλειψη θεραπευομένων από το κοινωνικό σύνολο και εξάγω κάποια συμπεράσματα. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω ΕΣΕΝΑ, τη Remedy, τον κύκνο ή τον nick190813. Δεν με ενδιαφέρει αν θίγονται τα συμφέροντα σας ή όχι. Με ενδιαφέρει ο θεραπευόμενος να μην γίνεται θύμα στυγνής εκμετάλλευσης. Εσύ προφανώς έχεις διαφορετική άποψη και αυτό είναι δικαιωμά σου.
    Έχεις επισκεφτεί όλους τους ψυχοθεραπευτές της Ελλάδας; Γνωρίζεις ποια είναι η διάρκεια της ψυχοθεραπείας για τον κάθε θεραπευόμενο που επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή ακόμα και τον ίδιο τον ψυχοθεραπευτή που επισκέπτονται δύο διαφορετικά άτομα; Από που γνωρίζεις την διάρκεια ψυχοθεραπείας του κάθε θεραπευόμενου ξεχωριστά;

Banned
    Καλά θα κάνεις να μάθεις από εισαγωγές και εξαγωγές. Αν εσύ όπως και η Remedy, nick190813, κύκνος κλπ θέλετε να πιστεύετε ότι η ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα ΔΕΝ εκμεταλλεύται τον ψυχικά ασθενή, με γειά σας με χαρά σας. Εμένα γιατί θέλετε να πείσετε για το αντίθετο; Γιατί τέτοια πρεμούρα;

Senior Member
    Καλά θα κάνεις να μάθεις από εισαγωγές και εξαγωγές. Αν εσύ όπως και η Remedy, nick190813, κύκνος κλπ θέλετε να πιστεύετε ότι η ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα ΔΕΝ εκμεταλλεύται τον ψυχικά ασθενή, με γειά σας με χαρά σας. Εμένα γιατί θέλετε να πείσετε για το αντίθετο; Γιατί τέτοια πρεμούρα;
    Ωραία ,τον εκμεταλευονται οκ?
    Θες κατι αλλο?

Senior Member
    Εγώ δεν θέλω να πείσω εσένα, δεν με ενδιαφέρει αυτό, εγώ κάνω αντίλογο σε αυτά που ανεβάζεις.... Για παράδειγμα υπάρχει το hearing voices το οποίο βοηθάει τον κόσμο να ξεπεράσει τις ψυχώσεις που ζούνε άτομα που το παρακολουθούν και σε διαψεύδει πανηγυρικά...

Banned
    Έχεις επισκεφτεί όλους τους ψυχοθεραπευτές της Ελλάδας; Γνωρίζεις ποια είναι η διάρκεια της ψυχοθεραπείας για τον κάθε θεραπευόμενο που επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή ακόμα και τον ίδιο τον ψυχοθεραπευτή που επισκέπτονται δύο διαφορετικά άτομα; Από που γνωρίζεις την διάρκεια ψυχοθεραπείας του κάθε θεραπευόμενου ξεχωριστά;
    Δεν φτάνουν όσοι επισκέφτηκα; Δηλαδή λες ότι οι δικοί μου πρώην ψυχοθεραπευτές ΚΑΛΩΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;; Εγγυάσαι εσύ ότι το σύνολο των ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα δεν είναι κ****** τα όποια εκμεταλλέυονται ανθρώπους με τους τρόπους στους οποίους έχω αναφερθεί στις αναρτήσεις μου; Για τα υπόλοιπα σχημάτισα άποψη από προσωπική έρευνα... και ουδείς αποθεραπευμένος.

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Ωραία ,τον εκμεταλευονται οκ?
    Θες κατι αλλο?
    Να προστατέψω άλλους οι οποίοι βρίσκονται σε μια θέση στην οποία υπήρξα. Έχεις κάποια αντίρρηση σχετικά με την προστασία θεραπευομένων nick190813; Ή το μόνο που σε νοιάζει είναι η ήδη κακή φήμη του κλάδου των ψυχολογων / ψυχοθεραπευτών για τα οποία δεν έχεις συμφέροντα επειδή είσαι οικονομολόγος που ασχολείται part time με τη συλλογή διαγνώσεων;

Senior Member
    Να προστατέψω άλλους οι οποίοι βρίσκονται σε μια θέση στην οποία υπήρξα. Έχεις κάποια αντίρρηση σχετικά με την προστασία θεραπευομένων nick190813;
    Ναι εχω ,εδω μεσα υπάρχουν πολυ διαταραγμενοι ανθρωποι και με το να τους φοβιζεις και να τους παρακινεις να μην πανε σε ψυχοθεραπευτη τους κανεις κακο.

Senior Member
    Δεν φτάνουν όσοι επισκέφτηκα; Δηλαδή λες ότι οι δικοί μου πρώην ψυχοθεραπευτές ΚΑΛΩΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;; Εγγυάσαι εσύ ότι το σύνολο των ψυχοθεραπευτών στην Ελλάδα δεν είναι κ****** τα όποια εκμεταλλέυονται ανθρώπους με τους τρόπους στους οποίους έχω αναφερθεί στις αναρτήσεις μου; Για τα υπόλοιπα σχημάτισα άποψη από προσωπική έρευνα... και ουδείς αποθεραπευμένος.
    Δεν ξέρω τι κάνουν οι πρώην ψυχοθεραπευτές σου και δεν γνωρίζω καν τον λόγο που τους επισκέφτηκες. Για παράδειγμα υπάρχουν διαταραχές που δεν επιδέχονται θεραπεία και η πρόγνωση είναι πολύ επιφυλακτική όπως η παραφιλία. Με το ζόρι δηλαδή ένας ψυχοθεραπευτής θα πρέπει να θεραπεύσει έναν παραφιλικό επειδή κάποιοι λίγοι θεραπεύθηκαν; Λίγοι θα το καταφέρουν, δεν θα θεραπευτούν όλοι και ας κάνουν ψυχοθεραπεία εφόρου ζωής....

Banned
    Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι η εσκεμμένη - και χωρίς τη συνάινεση του θεραπευομένου - παράταση μιας ζωής-κόλασης (λόγω στασιμότητας της ψυχοθεραπείας) προκειμένου ο θεραπευτής να εισπράττει συνεδρίες στο διηνεκές είναι λόγος να μην αλλάξουν τροπάρι οι θεραπευτές και να αρχίσουν να αποθεραπεύουν τους πελάτες τους; Ή έχεις επιπλέον αντιρρήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συναλλάσονται οι θεραπευόμενοι με τους θεραπευτές;

Banned
    Δεν ξέρω τι κάνουν οι πρώην ψυχοθεραπευτές σου και δεν γνωρίζω καν τον λόγο που τους επισκέφτηκες. Για παράδειγμα υπάρχουν διαταραχές που δεν επιδέχονται θεραπεία και η πρόγνωση είναι πολύ επιφυλακτική όπως η παραφιλία. Με το ζόρι δηλαδή ένας ψυχοθεραπευτής θα πρέπει να θεραπεύσει έναν παραφιλικό επειδή κάποιοι λίγοι θεραπεύθηκαν; Λίγοι θα το καταφέρουν, δεν θα θεραπευτούν όλοι και ας κάνουν ψυχοθεραπεία εφόρου ζωής....
    Όσοι πάσχουν από παραφιλία αποτελούν το 100% των θεραπευομένων mindcrime;

Senior Member
    Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι η εσκεμμένη - και χωρίς τη συνάινεση του θεραπευομένου - παράταση μιας ζωής-κόλασης (λόγω στασιμότητας της ψυχοθεραπείας) προκειμένου ο θεραπευτής να εισπράττει συνεδρίες στο διηνεκές είναι λόγος να μην αλλάξουν τροπάρι οι θεραπευτές και να αρχίσουν να αποθεραπεύουν τους πελάτες τους; Ή έχεις επιπλέον αντιρρήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συναλλάσονται οι θεραπευόμενοι με τους θεραπευτές;
    Ποια είναι εσκεμμένη ρε φίλε; Εντάξει είμαι τρελός αλλά ας μην αποτρελαθώ εντελώς... Πάει ένας φετιχιστής σε έναν ψυχοθεραπευτή και λέει πως είναι φετιχιστής και ότι θέλει να το ξεφορτωθεί αυτό από πάνω του... Και βλέπει ο ψυχοθεραπευτής πως με την θεραπεία αποστροφής μπορεί να τον θεραπεύσει μπορεί και όχι.... Τι θα κάνει; Θα του πει πως κοίταξε να δεις υπάρχει η θεραπεία της αποστροφής και πως ίσως να καταφέρεις να θεραπεύθεις ίσως και όχι; Και αν του πει δεν γίνεται τίποτα και ο άλλος τα βάψει μαύρα και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τι γίνεται μετά; Ποιος θα το πάρει αυτό το ρίσκο; Νομίζεις πως είναι εύκολο;

Page 48 of 51 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast