Ετών 40. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ! Πολύ ωραία απάντηση. Εγώ θα ήθελα να παντρευτώ και να βρω μια δουλειά που θα με έκαναν ευτυχισμένη δεν θα ήθελα δηλαδή να παντρευτώ οποιονδήποτε μόνο και μόνο για να παντρευτώ αυτό το υπογραμμίζω. Μήπως όμως δεν κάνω κάτι σωστά και έχουνε χαθεί οι ευκαιρίες ώστε να φτάσω στο ποθούμενο στόχο; Μήπως θα πρέπει να βγαίνω πιο πολύ , μήπως πρέπει να κουνήσω και εγώ το χεράκι μου ή να το αφήσω στην τύχη του και αν έρθει θε να 'ρθει; Λένε ότι αν τα βιάζεις τα πράγματα δεν γίνεται αυτό που θέλεις και όσο το κυνηγάς τόσο το ποθούμενο σε αποφεύγει. Από την άλλη λένε συν Αθηνά και χείρα κείνη. Οπότε τι να κάνω;
    Πραγματι ισχυουν και τα δυο...Εγω θα ελεγα να ανοιχτεις λιγο, να βγαινεις πιο πολυ, να γνωριζεις κοσμο αλλα να εισαι πιο χαλαρη. Να το κανεις δηλαδη απλα για εσενα και για να περνας ωραια οχι με καποιο συγκεκριμενο σκοπο σωνει και καλα. Θα σου ειναι δυσκολο να μη σκεφτεσαι το ποθουμενο οπως το λες σε νεες καταστασεις που ισως αντιμετωπισεις, αλλα ειναι εφικτο αν εστιασεις περισσοτερο στο τι σε κανει να νιωθεις καλα και οχι στο πιθανο αποτελεσμα, στο ταξιδι και οχι τον προορισμο...περιμενοντας η σχεδιαζοντας τη μελλοντικη μας ευδαιμονια την χανουμε απο το παρον μας και τελικα δεν την εχουμε ποτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πραγματι ισχυουν και τα δυο...Εγω θα ελεγα να ανοιχτεις λιγο, να βγαινεις πιο πολυ, να γνωριζεις κοσμο αλλα να εισαι πιο χαλαρη. Να το κανεις δηλαδη απλα για εσενα και για να περνας ωραια οχι με καποιο συγκεκριμενο σκοπο σωνει και καλα. Θα σου ειναι δυσκολο να μη σκεφτεσαι το ποθουμενο οπως το λες σε νεες καταστασεις που ισως αντιμετωπισεις, αλλα ειναι εφικτο αν εστιασεις περισσοτερο στο τι σε κανει να νιωθεις καλα και οχι στο πιθανο αποτελεσμα, στο ταξιδι και οχι τον προορισμο...περιμενοντας η σχεδιαζοντας τη μελλοντικη μας ευδαιμονια την χανουμε απο το παρον μας και τελικα δεν την εχουμε ποτε...
    Σωστό αυτό που λες και εγώ αυτό κάνω κοιτάω να περνάω καλά και να είμαι χαλαρή αλλά δεν κάνω και πολλά ώστε να έχω παρέες και φίλους που να βγαίνω έξω και να γνωρίζω κόσμο. Να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί και τόσο το θέμα του γάμου αλλά ώρες ώρες τον σκέφτομαι και λέω τι καλά να είχα και εγώ τα δικά μου παιδιά, στην πραγματικότητα δεν είμαι κολλημένη στο θέμα του γάμου. Άνοιξα αυτό το θέμα απλά για να κάνουμε μια συζήτηση όχι ότι είμαι κολλημένη και με ενδιαφέρει μόνο αυτό.

Senior Member
    Σωστό αυτό που λες και εγώ αυτό κάνω κοιτάω να περνάω καλά και να είμαι χαλαρή αλλά δεν κάνω και πολλά ώστε να έχω παρέες και φίλους που να βγαίνω έξω και να γνωρίζω κόσμο. Να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί και τόσο το θέμα του γάμου αλλά ώρες ώρες τον σκέφτομαι και λέω τι καλά να είχα και εγώ τα δικά μου παιδιά, στην πραγματικότητα δεν είμαι κολλημένη στο θέμα του γάμου. Άνοιξα αυτό το θέμα απλά για να κάνουμε μια συζήτηση όχι ότι είμαι κολλημένη και με ενδιαφέρει μόνο αυτό.
    Καλα και να το θελει καποιος ανθρωπος δεν ειναι κακο, προσωπικα βρισκω ανοητο το στιγμα ειτε το θελει καποιος ειτε δεν το θελει. Ενδιαφερουσα συζητηση ανοιγεις αλλα ποσο μακρια θελεις να παει; φημιζομαι μαλλον για τα κατεβατα μου χαχαχα...

Senior Member
    Καλα και να το θελει καποιος ανθρωπος δεν ειναι κακο, προσωπικα βρισκω ανοητο το στιγμα ειτε το θελει καποιος ειτε δεν το θελει. Ενδιαφερουσα συζητηση ανοιγεις αλλα ποσο μακρια θελεις να παει; φημιζομαι μαλλον για τα κατεβατα μου χαχαχα...
    Να σου πω πάντα ήθελα να παντρευτώ για να πω την αλήθεια δεν είναι κάτι που δεν το θέλω για να μην λέμε ψέματα! Και σίγουρα στην ηλικία των 40 είναι κάτι που ήθελα, όμως δεν το έχω και συνέχεια στο μυαλό μου αυτό θέλω να πω, επίσης πλέον έχω συμβιβαστεί και κάπως με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να γίνει και ποτέ. Η συζήτηση θα ήθελα να φτάσει πολύ μακριά ... άντε έλα να τα πούμε μια που σε βρήκα!!

Senior Member
    Να σου πω πάντα ήθελα να παντρευτώ για να πω την αλήθεια δεν είναι κάτι που δεν το θέλω για να μην λέμε ψέματα! Και σίγουρα στην ηλικία των 40 είναι κάτι που ήθελα, όμως δεν το έχω και συνέχεια στο μυαλό μου αυτό θέλω να πω, επίσης πλέον έχω συμβιβαστεί και κάπως με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να γίνει και ποτέ. Η συζήτηση θα ήθελα να φτάσει πολύ μακριά ... άντε έλα να τα πούμε μια που σε βρήκα!!
    Χαχα τελεια! Τι θελεις να πουμε;

Senior Member
    Χαχα τελεια! Τι θελεις να πουμε;
    Ότι θέλεις εσύ ... πες μου!

Senior Member
    Για το μετανεστευτικο μιληστε .να ενα ωραιο θεμα :p

Senior Member
    Ότι θέλεις εσύ ... πες μου!
    Χμ...ας ξεκινησουμε απο το γιατι παντα ηθελες να παντρευτεις...οι λογοι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Για το μετανεστευτικο μιληστε .να ενα ωραιο θεμα :p
    Αμα τρολαρεις καντο σωστα να γελασουμε τουλαχιστον :P Το θεμα μας ειναι η αυτοπραγματωση και τα διαφορα μονοπατια της (δουλεια γαμος σχεσεις εναλλακτικους τροπους κλπ)

Senior Member
    χαχαχ μου την ειπες τωρα?
    Δεν τρολλαρω μιλαω σοβαρα και θα σ παρακαλεσω σε τοσο σοβαρα θεματα να εχεις μια καλυτερη σταση.Ειναι πολυ ασχημο αυτο που ειπες

Senior Member
    χαχαχ μου την ειπες τωρα?
    Δεν τρολλαρω μιλαω σοβαρα και θα σ παρακαλεσω σε τοσο σοβαρα θεματα να εχεις μια καλυτερη σταση.Ειναι πολυ ασχημο αυτο που ειπες
    Το μεταναστευτικο ναι ειναι ενα σοβαρο θεμα αλλα δεν ψαχναμε θεμα συζητησης γενικα και αοριστα το ειχαμε βρει ηδη. Απλα ψαχνουμε απο που να το πιασουμε και πως να το προσεγγισουμε. Την θεματοθετρια την απασχολει το θεμα του γαμου και της δουλειας και τι κανει κανεις με τη ζωη του γενικοτερα και πως αυτοπραγματωνεται, εχουμε υπαρξιακες ανησυχιες τωρα οχι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες. Οποτε τσιλαρισε νικ και παμε στο αλλο ποστ που ελεγες για δειπνα και λουλουδια να γελασουμε :P

Senior Member
    Χμ...ας ξεκινησουμε απο το γιατι παντα ηθελες να παντρευτεις...οι λογοι;
    Λοιπόν έζησα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια πολύ αγαπημένη και νόμιζα πάντα ότι ο γάμος συνεπάγεται με ευτυχία και οι γονείς μας μας δίδαξαν ότι ο προορισμός του ανθρώπου είναι να παντρεύεται και να κάνει την δική του οικογένεια. Πάντα με τις φίλες μου λέγαμε για γάμους σαν να ήτανε δεδομένο ότι θα γίνει κάποια στιγμή σίγουρα το είχαμε ως δεδομένο. Επιπλέον θα ήθελα έναν δικό μου άνθρωπο που θα με αγαπάει και που θα τον αγαπώ και εγώ για να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου και να μην είμαι μόνη μου στα γεράματα.

Senior Member
    Το μεταναστευτικο ναι ειναι ενα σοβαρο θεμα αλλα δεν ψαχναμε θεμα συζητησης γενικα και αοριστα το ειχαμε βρει ηδη. Απλα ψαχνουμε απο που να το πιασουμε και πως να το προσεγγισουμε. Την θεματοθετρια την απασχολει το θεμα του γαμου και της δουλειας και τι κανει κανεις με τη ζωη του γενικοτερα και πως αυτοπραγματωνεται, εχουμε υπαρξιακες ανησυχιες τωρα οχι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες. Οποτε τσιλαρισε νικ και παμε στο αλλο ποστ που ελεγες για δειπνα και λουλουδια να γελασουμε :P
    χαχααχ
    Παντα τσιλ ειμαι
    Δεν τα ειπα σοβαρα τα παραπανω χαιρομαι π βλεπω οτι εχεται υπαρξιακες ανυσηχεις

υ.γ Και επισης βλεπω οτι πετας το δηλητηριο σ ,μικρο φιδακι
    Last edited by nick190813; 11-05-2016 at 23:09. Reason: ...............

Senior Member
    ...και θα ήθελα να παντρευτώ επίσης για να κάνω παιδιά. Παιδιά για μένα είναι καλό να γίνονται μέσα στην οικογένεια και να έχουνε και τους 2 γονείς τους μαζί τότε είναι ευτυχισμένα.

Senior Member
    χαχααχ
    Παντα τσιλ ειμαι
    Δεν τα ειπα σοβαρα τα παραπανω χαιρομαι π βλεπω οτι εχεται υπαρξιακες ανυσηχεις
    Πάντως το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα και εμείς δεν νομίζω ότι είμαστε αρμόδιοι να μιλάμε για αυτό και ούτε να το λύσουμε μπορούμε οπότε άστο να πάει.... για αυτό μπες και συ στην συζήτησή μας για τα υπαρξιακά μας.

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast