Σας έχει συμβεί ποτέ???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Γιατί να την βγάλουμε τρελή? Nα ρωτήσω κάτι άλλο? Aυτή η γυναίκα είναι όμορφη για σένα? Σε ελκύει? Aν ναι,γιατί δεν της πέφτεις?
    Επειδή μου δίνει πολλές πιθανότητες να κάνω κάτι με ωραία σε εμφάνιση κοπέλα.
    Είναι (αντικειμενικά) όμορφη και γράφω πιο πάνω 2-3 στοιχεία της.
    Την βρίσκω ελκυστική ως γυναίκα,αλλά την βλέπω φιλικά για άλλους λόγους.

Banned
    Οκ.Της έχεις ζητήσει να σου γνωρίσει καμμιά φίλη της? Να σου κάνει κάποιο κονέ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οκ.Της έχεις ζητήσει να σου γνωρίσει καμμιά φίλη της? Να σου κάνει κάποιο κονέ?
    Όχι,αλλά συνήθως της ζητάω συμβουλές σε διάφορα θέματα κλπ.
    Και δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση.
    Μην ρωτήσεις άλλα για αυτήν.Με φέρνεις σε δύσκολη θέση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ελάτε ρε παιδιά,βγάλτε την τρελή αυτή τη γυναίκα,αφού είναι όμορφη και πιστεύει σε εμένα!
    Ικανούς σας έχω!

Senior Member
    Why εγω σε καταλαβαινω απολυτα , και καταλαβαινω τι θες να πεις λεγοντας οτι αναζητας καποια ομορφη...απλα ισως ο τροπος που το παραθετεις ολο αυτο κανει τους υπολοιπους χρηστες να πιστευουν οτι εχεις καποιες <<εμμονες>> χωρις να ισχυει αυτο βεβαια..εγω τα εχω καταλαβει ολα αυτα απο τις συζητησεις που εχουμε κανει ... Επιπλεον , δεν εχεις αυτοπεποιθηση και δημιουργεις μια αρνητικη εικονα για τον εαυτο σου σε συνδυασμο με τον τροπο που παρουσιαζεις τα πραγματα...που θελω να καταληξω;; απλα αυτο που θες να πεις το εκφραζεις με λαθος τροπο και για αυτον τον λογο ερχεσαι σε ρηξη με τα υπολοιπα μελη του φορουμ...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Anna Mar View Post
    Why εγω σε καταλαβαινω απολυτα , και καταλαβαινω τι θες να πεις λεγοντας οτι αναζητας καποια ομορφη...απλα ισως ο τροπος που το παραθετεις ολο αυτο κανει τους υπολοιπους χρηστες να πιστευουν οτι εχεις καποιες <<εμμονες>> χωρις να ισχυει αυτο βεβαια..εγω τα εχω καταλαβει ολα αυτα απο τις συζητησεις που εχουμε κανει ... Επιπλεον , δεν εχεις αυτοπεποιθηση και δημιουργεις μια αρνητικη εικονα για τον εαυτο σου σε συνδυασμο με τον τροπο που παρουσιαζεις τα πραγματα...που θελω να καταληξω;; απλα αυτο που θες να πεις το εκφραζεις με λαθος τροπο και για αυτον τον λογο ερχεσαι σε ρηξη με τα υπολοιπα μελη του φορουμ...
    Είσαι μάλλον από τα λίγα μέλη του φόρουμ που με καταλαβαίνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ελάτε ρε παιδιά,βγάλτε την τρελή αυτή τη γυναίκα,αφού είναι όμορφη και πιστεύει σε εμένα!
    Ικανούς σας έχω!
    ρε γουαι δεν μας χεζεις? αλλη δουλεια δεν εχουμε να ασχολουμαστε με εσενα ολη την ωρα...α ρε κουνια που σ κουναγε

Senior Member
    Σε καταλαβαινω γιατι εχουμε πει και μια κουβεντα παραπανω μεσω του φορουμ , που λεει ο λογος..δεν πιστευω οτι εισαι ασχημος , ουτε χαζος , ουτε οτιδηποτε αλλο.... Και για να κερδισεις και μια γυναικα πρεπει να εχεις πιστη στις δυναμεις σου, οχι να σε παιρνει απο κατω...να βγαζεις εναν αερα πιο θετικο , πιο χαρουμενο να το πω..

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ρε γουαι δεν μας χεζεις? αλλη δουλεια δεν εχουμε να ασχολουμαστε με εσενα ολη την ωρα...α ρε κουνια που σ κουναγε
    Nαζάκια κάνεις τώρα στον γουάι? Ελα θα σας τα φτιάξω εγώ....
    Σ΄άρεσε τωρα? :p

Banned
    Εγώ θα ρωτήσω κάτι και σιγά μην πάρω απάντηση...
    Αφού ρε why υπάρχει μια όμορφη γυναίκα που σε βλέπει καθημερινά και συνομιλεί μαζί σου γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη μερικών αγνώστων ανθρώπων εδώ μέσα? Γιατί δεν την ρωτάς απο την στιγμή που σε ξέρει παραπάνω απο εμάς εδώ μέσα πως προσεγγίζει κάποιος μια γυναίκα όμορφη σαν εκείνη? Εχεις ζητήσει την συμβουλή της?
    Αν ναι,η απάντηση της ήταν "πήγαινε γράψου σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και ρώτησε τους "παιδιά μπορώ να πάω με όμορφη?" και όποιος δε σου λέει αυτό που θες να ακούσεις "να του εύχεσαι να μην λύσει ποτέ τα προβλήματα του και να του λες ότι θα τον βασανίσεις?" έχεις μιλήσει ποτέ μπροστά της για τις άσχημες/μέτριες με χαρακτηρισμούς όπως "ζώα,π....α που έγραψες χθες παρόλο που μετά το έσβησες" ή ότι αν δεν έχεις λύσει το πρόβλημα σου σύντομα,σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ θα ρωτήσω κάτι και σιγά μην πάρω απάντηση...
    Αφού ρε why υπάρχει μια όμορφη γυναίκα που σε βλέπει καθημερινά και συνομιλεί μαζί σου γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη μερικών αγνώστων ανθρώπων εδώ μέσα? Γιατί δεν την ρωτάς απο την στιγμή που σε ξέρει παραπάνω απο εμάς εδώ μέσα πως προσεγγίζει κάποιος μια γυναίκα όμορφη σαν εκείνη? Εχεις ζητήσει την συμβουλή της?
    Αν ναι,η απάντηση της ήταν "πήγαινε γράψου σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και ρώτησε τους "παιδιά μπορώ να πάω με όμορφη?" και όποιος δε σου λέει αυτό που θες να ακούσεις "να του εύχεσαι να μην λύσει ποτέ τα προβλήματα του και να του λες ότι θα τον βασανίσεις?" έχεις μιλήσει ποτέ μπροστά της για τις άσχημες/μέτριες με χαρακτηρισμούς όπως "ζώα,π....α που έγραψες χθες παρόλο που μετά το έσβησες" ή ότι αν δεν έχεις λύσει το πρόβλημα σου σύντομα,σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις?
    Μήπως μπήκα για λίγη υποστήριξη και βοήθεια,άλλο που μερικοί δεν ξέρετε να την δίνετε?
    Φυσικά και την ρώτησα.
    Και μου είπε για αυτοπεποίθηση,θάρρος,ευγέν εια κλπ.
    Σε αυτήν και όσα άτομα εκτιμώ(φίλους,συγγενείς κλπ.),βγαίνει η καλή μου πλευρά.Έχω και αυτήν την πλευρά
    Και μην τολμήσεις να ξαναπείς κάτι για αυτήν ή μην σε δω να λες κάτι αρνητικό για την ίδια,γιατί βλέπω να τσακωνόμαστε άσχημα.
    Υ.Γ.:Επειδή πίστευες ότι δεν θα απαντήσω,σου υπενθυμίζω πως σαν φοιτητής,έχω και μια εξεταστική!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Nαζάκια κάνεις τώρα στον γουάι? Ελα θα σας τα φτιάξω εγώ....
    Σ΄άρεσε τωρα? :p
    α μωρη σιγανοπαπαδια ε ωσττε ετσι?
    θα σ φτιάξω χαχαχχααχ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    θα σ φτιάξω χαχαχχααχ
    Έλεος......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    θα σ φτιάξω χαχαχχααχ
    Εξήγησε μου λίγο γιατί μου πρότεινες μια άθλια ταινία χθες.
    Επειδή ο πρωταγωνιστής που δεν είναι ωραίος,τα φτιάχνει με μια χοντρή?
    Μόνο και μόνο για να κοιτάξω μη όμορφες?Γιατί ξέρεις και εσύ ότι δεν θα γίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μήπως μπήκα για λίγη υποστήριξη και βοήθεια,άλλο που μερικοί δεν ξέρετε να την δίνετε?
    Φυσικά και την ρώτησα.
    Και μου είπε για αυτοπεποίθηση,θάρρος,ευγέν εια κλπ.
    Σε αυτήν και όσα άτομα εκτιμώ(φίλους,συγγενείς κλπ.),βγαίνει η καλή μου πλευρά.Έχω και αυτήν την πλευρά
    Και μην τολμήσεις να ξαναπείς κάτι για αυτήν ή μην σε δω να λες κάτι αρνητικό για την ίδια,γιατί βλέπω να τσακωνόμαστε άσχημα.
    Υ.Γ.:Επειδή πίστευες ότι δεν θα απαντήσω,σου υπενθυμίζω πως σαν φοιτητής,έχω και μια εξεταστική!
    Ειπηδη κατηγορεις τοσο ευκολα οτι ειπς κατι ασχημο τον φιλο μου admofal
    Και ολους σου ευχομαι να μην περασεις κανενα μαθημα της εξεταστικης σου
    Με αγαπη :-)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast