Results 1 to 10 of 10
-
04-06-2016, 14:01 #1
Βοήθεια για προσέγγιση συγκεκριμένης γυναίκας
Καλησπέρα, είμαι 20 ετων και μου αρεσει μια συνομιλικη κοπελα. 2 χρονια πριν από ότι ειχα καταλαβει εκεινο το διαστημα με γουσταρε πολύ αλλα λογω διαφορων συνθηκων εκεινης της περιοδου δεν εκανα κινηση και δεν εγινε τιποτα. 2 χρονια μετα την ειχα πετυχει πριν 1 βδομαδα καπου αλλα την ειδα από μακρια και δεν μπορεσα να της μιλησω. Το κακο είναι ότι σπουδάζουμε σε διαφορετικες πολεις, αλλα αυτή σπουδαζει στην πολη από την οποια καταγωμαι οποτε σχεδόν κάθε ΣΚ γυρναω. Απλα δεν ξερω πως να την προσεγγισω....πριν 2 χρονια που της αρεσα μου ειχε μιλησει 1-2 φορες από το facebook αλλα απο τοτε δεν ειχε υπαρξει καμια άλλη επαφη μεταξυ μας. Από ότι εμαθα παντως σχεση δεν εχει. Πως να το χειριστω? υπαρχει καμια ελπιδα? μαλλον αργησα ε? :/
- 04-06-2016, 14:07 #2
ρε μεγαλε 4χρονια και δεν εκανες τιποτα; εφοσον δεν εχει σχεση και οπως λες σε γουσταρε ολα ειναι ευκολα καντο οπως το κανουν αυτον τον καιρο fb μηνυματακι κουβεντουλα ειλικρινια οχι για λογους ηθικης απλα η ειλικρινια ειναι ενδιαφερουσα για ολους.καφεδακι μετα ξανα καφεδακι και οτι προκυψει
04-06-2016, 14:07 #3
Ποτε δεν ξερεις, αν δεν κάνεις μία απόπειρα δεν θα μάθεις. Κι αν σου πούμε άργησες τι έγινε; Θα πεις α οκ το αφήνω τότε; :P
Μη κολας...αφού σου είχε μιλήσει μία δυο φορές στο φμπ μίλα της εσύ τώρα...δες πως θα πάει η κουβέντα και βλέπεις και πραττεις ανάλογα. Ίσως την επόμενη φορά που θα εισαι στη πόλη σου βγειτε.
04-06-2016, 15:22 #4
Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!! Οντως το γεγονος ότι με γουσταρε και δεν εχει σχεση είναι ενθαρρυντικο πιστευω, οποτε απόφασισα να της μιλησω! Το μονο που δεν ξερω είναι πως να ξεκινησω και πως να το συνεχισω...αμα μου βρειτε και αυτό θα σας είμαι υποχρεωμένος!
04-06-2016, 23:16 #5
καλα σου ειχε μιλησει δυο φορες και εσυ τι εκανες μετα?το αφησες?ειστε στο φβ φιλοι αυτο ειναι τρομερο οπλο αρχισε να βλεπεις τι της αρεσει και που συχναζει και προσπαθησε να πηγαινεις εκει που πηγαιενει αφου αυτο γινει δυο τρεις φορες και γινει αντιληπτη η παρουσια σου σε αυτη ξεκινα μπιρι μπιρι απο το φβ ξερω μερικοι θα διαφωνησουν αλλα ειναι οτι πρεπει για να σπασεις αρχικα τον παγο ελα που εισαι σε ειδα εκει και εκει σπασε λιγο τον παγο και μετα προτεινε εξοδο βλεποντας και κανοντας
04-06-2016, 23:37 #6
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Στελενεις ενα απλο γεια σου απανταει με κατι αντοιστιχοκαι ρωτας για τα κοινας πραγματα πχ πως πανε οι σπουδες σου αρεσει το μερος εκει ? τα ενδιαφεροντα της κλπ και μετα θα σε ρωταει και εσενα οποτε θα συνεχιστει κοιτα να μην απαντας μονολεκτηκα μονο
Ααα και καλη επιτυχιαΕαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα
06-06-2016, 09:46 #7
Αργά δεν είναι φίλε! Φαίνεσαι για ντροπαλός, κι αυτος πιστευω ειναι ο λόγος που δεν έκανες τιποτα πριν δυο χρόνια. Το κυριοτερο ειναι να πάψεις να βρίσκεις δικαιολογίες στον εαυτό σου για να ΜΗΝ την πλησιασεις, τυπου τι να της πω, ήταν μακρια και δεν μπορεσα να της μιλήσω. Εγω θα προτιμουσα την face to face επικοινωνία, δλδ αφου σπουδαζει στην πολη σου μάθε που συχνάζει και πήγαινε εκει να της μιλήσεις. Αν δεν ξερεις που συχνάζει μπορεις να το μάθεις ρωτώντας την στο φέις με ένα ωραιο τροπο. Η συμπάθεια δημιουργειται μεσα απο τη συζητηση προσωπο με πρόσωπο δινωντας της να καταλάβει πως σε ενδιαφερει. Αρκεί να κάνεις την υπερβαση, δλδ, εκει που ο εαυτος σου βρίσκει δικαιολογίες και σε πιανει η ταχυπαλμία εσύ να μας κοντρα σ' αυτες, να τολμήσεις! Κάντο, πριν προλάβει κανας μαλάκας.
γιάννης
06-06-2016, 16:36 #8
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεισ σας!!! Ειλικρινα ευχαριστω! Απλα σκαλωνω παρα πολυ να κανω κινηση απο φβ, και απο κοντα δυστυχως ιωαννη δυσκολα να την πετυχω γτ ειμαστε θεσσαλονικη και ειναι απεραντιι....ασε που δεν ανεβαζει συχνα στο φβ , οποτε δν μπορω να καταλαβω απο τσεκ ιν-φωτος κλπ...θελω παρα πολυ να κανω κινηση αλλα οντως ειμαι ντροπαλος και επισησ ενας ακομη παραγοντας που με αποτρεπει απο το να κανω κινηση ειναι η απειρια μου και οι χυλοπιτες που εχω φαει..ενδεχομενως να μην προσεγγιζω σωστα? Δεν ξερω...:(
07-06-2016, 12:56 #9
κανε κινηση και μην αφησεις αλλο χρονο αστα σκαλωματα γτ η γκομενα θα την χασεις και θα κλαις μετα..ελα αντε μην αργεις αλλο
08-06-2016, 08:14 #10
Συμφωνώ, την γκόμενα θα τη χάσεις. Το μένει αλλού και δεν συχνάζει εδώ και δεν ανεβάζει στο φβ και εφαγα χυλοπιτες είναι δικαιολογίες γέννημα του φόβου.
Φόβος είναι η απόστασιοποίηση μας από την πραγματικότητα λόγω διαστρέβλωσης της από τη φαντασία μας η οποία εργάζεται εις βάρος μας. Μεταμορφωνει μεσα μας τα απλά σε βουνό και αναγαγει το 5% σε 100%. Η υπέρβαση, δλδ το να πας κοντρα στην σκέψη και να προχωρήσεις στην πράξη, καταρρίπτει όπως ενα χαρτινο πύργο την φαντασία και τοτε αντιλαμβανεσαι ποσο ευκολο ήταν τελικα, κυρίως δε βιώνεις τη χαρα αυτού που ποθούσες. Επειδη οσο πιο πολύ ποθουμε κατι τοσο πιο εντονα εργαζεται εις βαρος μας η φαντασια, οι διαστρεβλωμενες σκεψεις.γιάννης