Δεν αντέχω άλλο... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 227
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ακριβώς...με κατάλαβες... :)

Να την δεις, είναι από τις αγαπημένες μου κι είχε πάρει και όσκαρ καλύτερης ταινίας...
    ε ναι βρε κυκνε ολοι τα θελουν αυτα :)

ειναι κοινωνικη ταινια?η περιπετεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ναι βρε κυκνε ολοι τα θελουν αυτα :)

ειναι κοινωνικη ταινια?η περιπετεια?
    Κοινωνική...σου αρέσει αυτό το είδος;

Έχει να κάνει με το ρατσισμό εν μέρει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κοινωνική...σου αρέσει αυτό το είδος;

Έχει να κάνει με το ρατσισμό εν μέρει...
    κοιτα γενικα σαν ειδος δεν τρελενομαι και πολυ ,αλλα ωρες ωρες υπαρχουν κατι φοβερες ταινιες σε αυτο το ειδος και υπαρχουν αρκετες θα ελεγα που εχω δει και μου αρεσαν..
    εσυ γενικα εισαι φαν αυτου του ειδους?
    με τον ρατσισμο ε?δεν ξερω μπορει και να την δω τις επομενες μερες..
    Συνηθως βαζω ταινια και αμα δεν μ αρεσει τα πρωτα 20 λεπτα την βγαζω

Senior Member
    κοιτα γενικα σαν ειδος δεν τρελενομαι και πολυ ,αλλα ωρες ωρες υπαρχουν κατι φοβερες ταινιες σε αυτο το ειδος και υπαρχουν αρκετες θα ελεγα που εχω δει και μου αρεσαν..
    εσυ γενικα εισαι φαν αυτου του ειδους?
    με τον ρατσισμο ε?δεν ξερω μπορει και να την δω τις επομενες μερες..
    Συνηθως βαζω ταινια και αμα δεν μ αρεσει τα πρωτα 20 λεπτα την βγαζω
    Ναι, μου αρέσουν οι κοινωνικές, οι αισθηματικές και τα ψυχολογικά θρίλερ ή με φαντάσματα...

Αν την δεις να μου πεις πως σου φάνηκε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι, μου αρέσουν οι κοινωνικές, οι αισθηματικές και τα ψυχολογικά θρίλερ ή με φαντάσματα...

Αν την δεις να μου πεις πως σου φάνηκε...
    εγω προτιμω επιστημονικης φαντασια,ψυχολογικα θριλες,μυστηριου ,τρομου και κωμωδιες..

αν την δω θα σ πω ,αλλα πρωτα θελω να δω κατι αλλες ταινιες που βγηκαν προσφατα..

Senior Member
    εγω προτιμω επιστημονικης φαντασια,ψυχολογικα θριλες,μυστηριου ,τρομου και κωμωδιες..

αν την δω θα σ πω ,αλλα πρωτα θελω να δω κατι αλλες ταινιες που βγηκαν προσφατα..
    Ποιές θέλεις να δεις; Εγώ θέλω να πάω σινεμά να δω "Το κάλεσμα 2"...

Senior Member
    Ποιές θέλεις να δεις; Εγώ θέλω να πάω σινεμά να δω "Το κάλεσμα 2"...
    ωραιο και το καλεσμα το 1 ,αν και το περιμενα ποιο τρομαχτικο ,αλλα ηταν ωραιο...
    και το 2 καλο θα ηταν...ενα παραπλησιο με αυτο ξερεις ποιο ειναι ?insidious λεγεται και ειναι τριλογια τσεκαρε το αμα θες θριλερ ειναι με πνευματα
    εγω τωρα θελω να δω το deadpool επιστημονικης φανταστιας με κωδια,to warcraft Μολις βγηκε στο σινεμα επιστημονικης φαντασιας και αυτο,to x-men ,kai το revevnant το τελευταιο ειναι κοινωνικη με εποχης παιζει ο dicaprio και πηρε και οσκαρ η ταινια..αυτα θελω να δω τωρα προς το παρων/..

Senior Member
    ωραιο και το καλεσμα το 1 ,αν και το περιμενα ποιο τρομαχτικο ,αλλα ηταν ωραιο...
    και το 2 καλο θα ηταν...ενα παραπλησιο με αυτο ξερεις ποιο ειναι ?insidious λεγεται και ειναι τριλογια τσεκαρε το αμα θες θριλερ ειναι με πνευματα
    εγω τωρα θελω να δω το deadpool επιστημονικης φανταστιας με κωδια,to warcraft Μολις βγηκε στο σινεμα επιστημονικης φαντασιας και αυτο,to x-men ,kai το revevnant το τελευταιο ειναι κοινωνικη με εποχης παιζει ο dicaprio και πηρε και οσκαρ η ταινια..αυτα θελω να δω τωρα προς το παρων/..
    Έχω δει ένα insidious, το τελευταίο νομίζω, ωραίο ήταν... :) Κάποια στιγμή θα δω και τα προηγούμενα...
    Επιστημονικής φαντασίας μόνο τα X files μ΄αρέσουν, τα θυμάσαι; Το the revenant το είδα αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά χάρηκα που ο Leo πήρε το όσκαρ... :)

Senior Member
    Έχω δει ένα insidious, το τελευταίο νομίζω, ωραίο ήταν... :) Κάποια στιγμή θα δω και τα προηγούμενα...
    Επιστημονικής φαντασίας μόνο τα X files μ΄αρέσουν, τα θυμάσαι; Το the revenant το είδα αλλά προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά χάρηκα που ο Leo πήρε το όσκαρ... :)
    ωραια ειναι τα insidious και το ωραιοτερο ειναι το πρωτο..
    X-files ναι βεβαιως και τα θυμαμαι τα εβλεπα κιολας....Τωρα απο φετος βγαινουν καινουργια επισοδια ,ειδα και μερικα καινουργια...
    ΤΟ revenant ειναι μαλακια δλδ?ευτυχως που μ το ειπες για να μην το δω τσαμπα :)

Senior Member
    ωραια ειναι τα insidious και το ωραιοτερο ειναι το πρωτο..
    X-files ναι βεβαιως και τα θυμαμαι τα εβλεπα κιολας....Τωρα απο φετος βγαινουν καινουργια επισοδια ,ειδα και μερικα καινουργια...
    ΤΟ revenant ειναι μαλακια δλδ?ευτυχως που μ το ειπες για να μην το δω τσαμπα :)
    Α, ναι; Που τα βλέπεις; Θέλω κι εγώ! :D

Ναι, είναι ελαφρώς μαλακία...εγώ βαρέθηκα...

Τώρα με έχει πιάσει πάλι συναίσθημα θλίψης αλλά τώρα είναι λόγω ορμονών, μια φορά το μήνα το παθαίνω...θα πάρω πιο ύστερα το γιατρό να τον ρωτήσω μήπως μπορώ να πάρω το μεσημεριανό anafranil πιο νωρίς γιατί ταλαιπωρούμαι...με βασανίζει αρκετά...

Senior Member
    Α, ναι; Που τα βλέπεις; Θέλω κι εγώ! :D

Ναι, είναι ελαφρώς μαλακία...εγώ βαρέθηκα...

Τώρα με έχει πιάσει πάλι συναίσθημα θλίψης αλλά τώρα είναι λόγω ορμονών, μια φορά το μήνα το παθαίνω...θα πάρω πιο ύστερα το γιατρό να τον ρωτήσω μήπως μπορώ να πάρω το μεσημεριανό anafranil πιο νωρίς γιατί ταλαιπωρούμαι...με βασανίζει αρκετά...
    χαχα τα βλεπω στο νοβα ,εχω νοβα και εχει ενα καναλι μ ολες τις αμερικανικες σειρες..αλλα βεβαια μπορει να τα δεις και απο αλλου,υπαρχουν σαιτ στο ιντερνετ που τα ανεβαζουν με ελληνικους υποτιτλους...το ενα απο αυτα τα σαιτ λεγεται ucoztainiesonline.... πατα το μπεκα μεσα και πατα τα χφαιλς λογικα θα τα εχουν και εκει..

δεν θα το δω τοτε :P

ε αμα ταλαιπωρισαι φανταζομαι θα μπορεις να το απρεις κανα δυο ωριτσες νωριτερα...αλλα επιβαιβεωσου και απο τον γιατρο σου

Senior Member
    χαχα τα βλεπω στο νοβα ,εχω νοβα και εχει ενα καναλι μ ολες τις αμερικανικες σειρες..αλλα βεβαια μπορει να τα δεις και απο αλλου,υπαρχουν σαιτ στο ιντερνετ που τα ανεβαζουν με ελληνικους υποτιτλους...το ενα απο αυτα τα σαιτ λεγεται ucoztainiesonline.... πατα το μπεκα μεσα και πατα τα χφαιλς λογικα θα τα εχουν και εκει..

δεν θα το δω τοτε :P

ε αμα ταλαιπωρισαι φανταζομαι θα μπορεις να το απρεις κανα δυο ωριτσες νωριτερα...αλλα επιβαιβεωσου και απο τον γιατρο σου
    Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ, ήταν η αγαπημένη μου σειρά!!! :D

Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω ηρεμιστικό γιατί το αντικαταθλιπτικό θ' αργήσει να δράσει και μόλις το πήρα, άντε να δούμε αν θα με βοηθήσει...το ελπίζω γιατί δεν μπορώ έτσι και θέλω να καθαρίσω και λίγο...θα με πνίξει η σκόνη... :p (υπερβάλλω λίγο)

Senior Member
    Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ, ήταν η αγαπημένη μου σειρά!!! :D

Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω ηρεμιστικό γιατί το αντικαταθλιπτικό θ' αργήσει να δράσει και μόλις το πήρα, άντε να δούμε αν θα με βοηθήσει...το ελπίζω γιατί δεν μπορώ έτσι και θέλω να καθαρίσω και λίγο...θα με πνίξει η σκόνη... :p (υπερβάλλω λίγο)
    ελπιζω να το εχει σε αυτο σαιτ γτ ειχε παρα πολλες σειρες οποτε λογικα θα εχεις και αυτο..

θα σε βοηθησε απλα περιμενε λιγακι να δραση..
    χααχ θα σ πνιξει ε?τοσο σκονη εχεις?:P
    eγω ετοιμαζομε να κοιμηθω σ λιγο γτ αρχισε να με πιανει νυστα αλλα σκεφτομαι οτι θα σηκωθω παλι βραδυ και μετα παλι τα ιδια θα μεινω αυπνος ολη νυχτα

Senior Member
    ελπιζω να το εχει σε αυτο σαιτ γτ ειχε παρα πολλες σειρες οποτε λογικα θα εχεις και αυτο..

θα σε βοηθησε απλα περιμενε λιγακι να δραση..
    χααχ θα σ πνιξει ε?τοσο σκονη εχεις?:P
    eγω ετοιμαζομε να κοιμηθω σ λιγο γτ αρχισε να με πιανει νυστα αλλα σκεφτομαι οτι θα σηκωθω παλι βραδυ και μετα παλι τα ιδια θα μεινω αυπνος ολη νυχτα
    Μήπως να κοιμηθείς μερικές ώρες και να βάλεις ξυπνητήρι;

Αν φύγεις θα ξεκινήσω κι εγώ καμιά δουλειά να ομορφύνω το δωμάτιο μήπως με βοηθήσει κι αυτό στη διάθεση μου...

Senior Member
    Κύκνε, φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
    Τον είχες ερωτευτεί τόσο πολύ! μηπως έπλασες μια εξιδανικευμένη εκδοχή του στο μυαλό σου και κατέληξες ερωτευμένη με μια ψευδαίσθηση?
    It takes two to tango... όταν ο άλλος δεν παίρνει τα πόδια του, χορός δεν γίνεται. Δυστυχώς!
    Σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζουμε focus. Και σιγά σιγά με τον καιρό θα ξεθυμάνει όλο αυτό... Αλλά όσο το τρέφεις μέσα σου, ελπίζεις, ρίχνεις έστω και μια σταγόνα λάδι, το πυροδοτείς.

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast