Δεν αντέχω άλλο... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 227
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μήπως να κοιμηθείς μερικές ώρες και να βάλεις ξυπνητήρι;

Αν φύγεις θα ξεκινήσω κι εγώ καμιά δουλειά να ομορφύνω το δωμάτιο μήπως με βοηθήσει κι αυτό στη διάθεση μου...
    den ξερω αμα δω οτι δεν την παλευω θα πεσω γτ τωρα ειμαι κοματια:P θα δω δεν ξερω ακομα αμα θα πεσω

αμα σε βοηθησει με την διαθεση καντο τοτε κυκνε :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κύκνε, φαίνεσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!
    Τον είχες ερωτευτεί τόσο πολύ! μηπως έπλασες μια εξιδανικευμένη εκδοχή του στο μυαλό σου και κατέληξες ερωτευμένη με μια ψευδαίσθηση?
    It takes two to tango... όταν ο άλλος δεν παίρνει τα πόδια του, χορός δεν γίνεται. Δυστυχώς!
    Σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζουμε focus. Και σιγά σιγά με τον καιρό θα ξεθυμάνει όλο αυτό... Αλλά όσο το τρέφεις μέσα σου, ελπίζεις, ρίχνεις έστω και μια σταγόνα λάδι, το πυροδοτείς.
    Σ' ευχαριστώ πολύ Μάρα που με είπες γλυκιά...είναι ότι πρέπει αυτή τη στιγμή ν' ακούω κάτι καλό με την αυτοπεποίθηση στο πάτωμα...

Ακόμα τον αγαπάω...πολύ...αλλά αυτό με την εξιδανικευμένη εκδοχή μου το έχουν πει κι άλλοι ακόμα κι η ψυχολόγος μου...λέει ότι τον βλέπω σαν Θεό...

Έχεις δίκιο, πρέπει με κάποιον τρόπο να ηρεμήσω αλλά δεν ξέρω πως...πώς να τον βγάλω απ' το μυαλό κι απ' την καρδιά μου; Καμιά ιδέα; Αυτή τη στιγμή κρατιέμαι με το ζόρι για να μην τον πάρω τηλέφωνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    den ξερω αμα δω οτι δεν την παλευω θα πεσω γτ τωρα ειμαι κοματια:P θα δω δεν ξερω ακομα αμα θα πεσω

αμα σε βοηθησει με την διαθεση καντο τοτε κυκνε :)
    Ξεκίνησα ήδη αλλά κάνω διαλείμματα γιατί με πονάει η μέση μου... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ξεκίνησα ήδη αλλά κάνω διαλείμματα γιατί με πονάει η μέση μου... :(
    ελπιζω να σ περασει η μεση σου κυκνε ,δεν πειραζει οσο μπορεις κανε...

επισης σε χαιρετω κυκνε παω να ξαπλωσω γτ δεν την παλευω καθολου θα κοιμηθω ορθιος:p
    γεια σου

Senior Member
    δεν ξέρω πως...πώς να τον βγάλω απ' το μυαλό κι απ' την καρδιά μου; Καμιά ιδέα; Αυτή τη στιγμή κρατιέμαι με το ζόρι για να μην τον πάρω τηλέφωνο...
    Κοίτα... επειδή όλες μας το έχουμε ζήσει αυτό, σε καταλαβαίνει νομίζω κάθε γυναίκα απόλυτα!!!
    Πως να τον βγάλεις από το μυαλό μπορώ να σου προτείνω αρκετα.

Διάβασε ένα βιβλίο, μάζεψε την προσοχή σου σε αυτό. Εστω μια εφημερίδα.
    Α όχι αισθηματικά βιβλία, όχι σιριαλ στην τηλεόραση, όχι τούρκικα!!, όχι καψουροτράγουδα! όχι περιοδικά με το νέο γκόμενο κάθε άκυρης. Όχι σειρές γιατί στη φάση που είσαι μπορεί να εθιστείς και μετά να μην ξεκολλας.
    Ριξτο σε κάτι τεχνοκρατικό, πολιτική, φιλοσοφία, ψυχολογία, ψυχανάλυση = θα μάθεις πράγματα και για σένα οπότε διπλό το όφελος.
    Κάνε μια βόλτα έξω, εστιασε το μυαλό σου κάπου, μην το αφήνεις να αλητεύει από δω κι από κει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κοίτα... επειδή όλες μας το έχουμε ζήσει αυτό, σε καταλαβαίνει νομίζω κάθε γυναίκα απόλυτα!!!
    Πως να τον βγάλεις από το μυαλό μπορώ να σου προτείνω αρκετα.

Διάβασε ένα βιβλίο, μάζεψε την προσοχή σου σε αυτό. Εστω μια εφημερίδα.
    Α όχι αισθηματικά βιβλία, όχι σιριαλ στην τηλεόραση, όχι τούρκικα!!, όχι καψουροτράγουδα! όχι περιοδικά με το νέο γκόμενο κάθε άκυρης. Όχι σειρές γιατί στη φάση που είσαι μπορεί να εθιστείς και μετά να μην ξεκολλας.
    Ριξτο σε κάτι τεχνοκρατικό, πολιτική, φιλοσοφία, ψυχολογία, ψυχανάλυση = θα μάθεις πράγματα και για σένα οπότε διπλό το όφελος.
    Κάνε μια βόλτα έξω, εστιασε το μυαλό σου κάπου, μην το αφήνεις να αλητεύει από δω κι από κει.
    Να σου πω κάτι; Εκτός του ότι είναι πολύ καλές οι ιδέες σου που είναι το πρώτο που πρέπει να πω...κάποια απ' αυτά που λες να μην κάνω παραδόξως με χαλαρώνουν για παράδειγμα τα αισθηματικά σήριαλ/ταινίες...με κάνουν να ονειρεύομαι...από εκεί και πέρα ειδικά για τα βιβλία έχω να πω ότι πρόσφατα τακτοποίησα τις βιβλιοθήκες του σπιτιού και στη δικιά μου έβαλα τα αδιάβαστα οπότε λέω να ξεκινήσω το διάβασμα οσονούπω...λογοτεχνία βασικά...
    Βγαίνω βόλτες ενίοτε απλά όχι και κάθε μέρα...

Άσχετο, τις δουλειές μισές μισές τις κάνω, τώρα τελείωσα το γραφείο μου και μ' έπιασε πάλι η μέση με τη χαζοαδιαθεσία, πρέπει κατά διαστήματα να κάθομαι...τι ενοχλητικό πράγμα κι αυτό... :mad:

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ελπιζω να σ περασει η μεση σου κυκνε ,δεν πειραζει οσο μπορεις κανε...

επισης σε χαιρετω κυκνε παω να ξαπλωσω γτ δεν την παλευω καθολου θα κοιμηθω ορθιος:p
    γεια σου
    Δεν σε πρόλαβα...γράψε όταν ξυπνήσεις, ελπίζω να χορτάσεις ύπνο... :)

Senior Member
    και πες οτι σε μισει τι εγινε; αυτο που περιγραφεις συνεξαρτηση ειναι οχι αγαπη στηριζεσαι με καθε τροπο στην γνωμη που χει για σενα...αν παλι σε παρηγορει μπορω να σουπω εγω οτι υπαρχουνενα καρο ανθρωποι που θα θελαν πολυνα με δειρουν σε αντιθεση με σενα ομως εγω πολλες φορες νιωθω και ωραια ακου να δεις αναμεσα στους ανθρωπους οταν υπαρχει αγαπη μισος φθονος τοτε υπαρχει εκτιμηση σεβασμος η φοβος εκει που δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα ειναι στην αδιαφορια

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    και πες οτι σε μισει τι εγινε; αυτο που περιγραφεις συνεξαρτηση ειναι οχι αγαπη στηριζεσαι με καθε τροπο στην γνωμη που χει για σενα...αν παλι σε παρηγορει μπορω να σουπω εγω οτι υπαρχουνενα καρο ανθρωποι που θα θελαν πολυνα με δειρουν σε αντιθεση με σενα ομως εγω πολλες φορες νιωθω και ωραια ακου να δεις αναμεσα στους ανθρωπους οταν υπαρχει αγαπη μισος φθονος τοτε υπαρχει εκτιμηση σεβασμος η φοβος εκει που δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα ειναι στην αδιαφορια
    Κοίτα, κάτι τέτοιο θα με πλήγωνε πολύ γιατί ποτέ μου δεν άντεχα να είμαστε ούτε καν μαλωμένοι...δεν ξέρω γιατί...αλλά έχω ανάγκη να μου πει ότι δεν μου κρατάει κακία...ότι μου συγχωρεί τα λάθη μου...

Τώρα για το ξύλο, θα πω κάτι όσο είναι ασφαλές...μία φορά μου είπε ότι είναι ικανός να κάνει μεγάλο κακό αν του ξαναέστελνα κάτι...δεν ξέρω αν το εννοεί ή αν το είπε για να με τρομάξει αλλά πραγματικά και να με σκοτώσει λίγο με νοιάζει για μένα...θα ησυχάσω...

Senior Member
    μην το ξαναπεις αυτο!!!!!!!!!
    Δεν τον ξερω τον τυπο αλλα αν σου κανει κακό θα εχει να κάνει μαζί μου.
    Είσαι ενα πολυ καλό κορίτσι και σου αξίζει το καλυτερο. Καποιος που να σε εκτιμάει και να σε αγαπάει.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    μην το ξαναπεις αυτο!!!!!!!!!
    Δεν τον ξερω τον τυπο αλλα αν σου κανει κακό θα εχει να κάνει μαζί μου.
    Είσαι ενα πολυ καλό κορίτσι και σου αξίζει το καλυτερο. Καποιος που να σε εκτιμάει και να σε αγαπάει.
    :( Με συγχωρείς αν σε τάραξα, δεν το ήθελα...

Σ' ευχαριστώ που μου μιλάς τόσο καλά...με κάνει να νιώθω ότι κάτι αξίζω κι εγώ...είναι σαν νοητή αγκαλίτσα που μου έχει λείψει πολύ... :)

Όμως να σε ρωτήσω κάτι...υποθετικά καθαρά, μην τρομάξεις...αν μου έκανε κάτι δεν θα έφταιγα εγώ που είμαι ξεροκέφαλη και δεν ακούω; Για να λέμε και του στραβού το δίκιο...

Senior Member
    Οχι. Γτ δεν εκανες κατι κακο. και δεν είσαι ξεροκεφαλη. Ερωτευμενη είσαι με το λαθος ατομο.
    Και ελπιζω να μεινει υποθετικα γτ βλεπω να κλαινε μανουλες.... και η δικια του πρωτη πρωτη!!!

ΥΓ. και αν αυτός είναι ικανός να κάνει μεγάλο κακό, τότε δεν εχει ιδεα τι μπορω να προκαλεσω εγω. Δεν εχω το ονομα Αρχαγγελος χωρις λόγο :cool:
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    εισαι απο τα καλυτερα ατομα που ξερω, εστω και στο ιντερνετ μονο. Και θελω να είσαι ευτυχισμένη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οχι. Γτ δεν εκανες κατι κακο. και δεν είσαι ξεροκεφαλη. Ερωτευμενη είσαι με το λαθος ατομο.
    Και ελπιζω να μεινει υποθετικα γτ βλεπω να κλαινε μανουλες.... και η δικια του πρωτη πρωτη!!!

ΥΓ. και αν αυτός είναι ικανός να κάνει μεγάλο κακό, τότε δεν εχει ιδεα τι μπορω να προκαλεσω εγω. Δεν εχω το ονομα Αρχαγγελος χωρις λόγο :cool:
    Χαίρομαι πολύ που το λες αυτό...που δεν με θεωρείς ξεροκέφαλη κι εγωίστρια...πραγματικά...

Senior Member
    Κυκναρα μου νομίζω έχω δίκιο όταν σ λέω να εκφραστείς παραπάνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast