Δεν αντέχω άλλο... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 227
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκνε θα στο πω μια φορά και τέντωσε τα αυτιά σου να ακούσεις δεν είναι όλοι σαν κι εσένα και μένα να συζητάνε να αναλύουν κλπ να προσπαθούν να βγάλουν άκρη άμα πετάς τέτοια κεραμίδια με το καλημέρα φεύγει ο άλλος δε σε ξέρει κι από χθες θα του πεις τι μαλακιά δε θα το ψάξει θα φύγει ξεκόλλα από το μυαλό σου δεν πέτανε τέτοια κεραμίδια με το καλημέρα μετά από χρόνια μπορεί πρέπει να καταλάβεις τα βασικά μου φαίνεται για να βγάλουμε συνεννόηση δεν είναι όλοι σαν εμάς δεν τα λένε αυτά
    Εντάξει, εννοείται πως δεν θα το πω αμέσως βρε elis...αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να εξηγήσω γιατί τον κρατάω στην αναμονή τον άλλον, δεν πρέπει; Αν κάνω λάθος διόρθωσε με αν θέλεις...σόρρυ αλλά δεν ξέρω πως σκέφτεστε γι' αυτό ίσως αργώ να καταλάβω...

Επίσης σχετικό/άσχετο θέλω μια καλή φωλιά απόψε, καμιά ιδέα πώς να τη φτιάξω; Ή μάλλον ένα οχυρό θέλω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν το παρελθόν σου σου έχει αφήσει κάποιες ευαισθησίες και κάποια τραύματα τότε ναι πρέπει να τα λέμε θεωρώ...πως αλλιώς θα βάλουμε τα σωστά όρια για να αισθανόμαστε ασφαλεις; Αν για παραδειγμα ΔΕΝ θελω αρχικά να με αγγίζει ερωτικά καποιος που γνώρισα και αυτό κρατάει καιρο δεν πρέπει να ξέρει γιατί χρειαζομαι αυτά τα όρια; Αν νοιάζεται θα δείξει υπομονη αν όχι θα ξέρω πως δεν άξιζε. Επίσης αν ο άλλος είναι πιο ζωωδης γενικά δεν πρέπει να ξέρει ότι δεν αισθάνομαι άνετα με αυτο; Καταρχήν το να το πει βοηθάει την ίδια την γυναίκα να αισθάνεται πιο ασφαλής γιατί τότε μπορεί ο άλλος να την καθησυχάσει και να προσέχει γενικα...παίζει ρόλο λοιπόν σε αυτα τα πράγματα το παρελθόν νομίζω...το ιδανικό είναι να το βάζουμε πίσω μας και να μη μιλάμε με αυτό συμφωνω μαζί σου elis. Αλλα αν μία γυναίκα δεν έχει ξεπεράσει κόμα το τραύμα και θέλει καιρό και υπομονή για να το γιατρέψει τότε νομίζω πρέπει να συζητιούνται αυτά τα πράγματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αν το παρελθόν σου σου έχει αφήσει κάποιες ευαισθησίες και κάποια τραύματα τότε ναι πρέπει να τα λέμε θεωρώ...πως αλλιώς θα βάλουμε τα σωστά όρια για να αισθανόμαστε ασφαλεις; Αν για παραδειγμα ΔΕΝ θελω αρχικά να με αγγίζει ερωτικά καποιος που γνώρισα και αυτό κρατάει καιρο δεν πρέπει να ξέρει γιατί χρειαζομαι αυτά τα όρια; Αν νοιάζεται θα δείξει υπομονη αν όχι θα ξέρω πως δεν άξιζε. Επίσης αν ο άλλος είναι πιο ζωωδης γενικά δεν πρέπει να ξέρει ότι δεν αισθάνομαι άνετα με αυτο; Καταρχήν το να το πει βοηθάει την ίδια την γυναίκα να αισθάνεται πιο ασφαλής γιατί τότε μπορεί ο άλλος να την καθησυχάσει και να προσέχει γενικα...παίζει ρόλο λοιπόν σε αυτα τα πράγματα το παρελθόν νομίζω...το ιδανικό είναι να το βάζουμε πίσω μας και να μη μιλάμε με αυτό συμφωνω μαζί σου. Αλλά αν μία γυναίκα δεν έχει ξεπεράσει κόμα το τραύμα και θέλει καιρό και υπομονή για να το γιατρέψει τότε νομίζω πρέπει να συζητιούνται αυτά τα πράγματα...
    Με κάλυψες απόλυτα Ναταλία, σ' ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ξέρω βρες κάτι ότι είσαι ευαίσθητη ότι έχεις κατάθλιψη και παίρνεις φάρμακα εγώ αυτό λέω κατάθλιψη και φεύγουν όλες τρέχοντας βέβαια εγώ έχω τις γυναίκες που δεν είναι τόσο ωμές σαν τους άντρες που έχεις εσύ με τους άντρες δε θα βγάλεις άκρη σπάνιο άντρας να ξεπεράσει πρόβλημα γυναίκας δηλαδή είναι πολύ λίγοι όπως και γυναίκες παίξε το γατούλα κάνε ναζάκια κάνε κάτι να μη φαίνεται και προσοχή με ποιο μαλακά θα εμπιστευτείς δεν είναι παίξε γέλασε οι άντρες οι πιο πολλοί είναι μαλακές
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Με κάλυψες απόλυτα Ναταλία, σ' ευχαριστώ!
    Ξέρω πως ίσως σε καθησύχαζε πιο πολύ μία αντρική γνώμη αλλά νομίζω έτσι είναι τα πράγματα :)
    Καλά ότι ο τόπος είναι τιγκα στους μαλακες έχει δίκιο ο ελις απλά αν κάποιος φύγει και δεν ασχοληθεί σημαίνει πως δεν έχει την υπομονη/ωριμοτητα/δεν νοιάζεται τόσο για εσένα όχι ότι σημαίνει κάτι για εσένα αυτο...άρα καλύτερα για εσένα ο αδιάφορος/ντεμι/δε ξέρω τι θελω/θελω μόνο σεξ να δείχνει γρήγορα το αληθινο του προσωπο και να ξεμπερδευεις. Θα είσαι έτσι ελεύθερη να βρεις τον έναν που οντως θα νοιαστει :)

Senior Member
    Δεν ξέρω βρες κάτι ότι είσαι ευαίσθητη ότι έχεις κατάθλιψη και παίρνεις φάρμακα εγώ αυτό λέω κατάθλιψη και φεύγουν όλες τρέχοντας βέβαια εγώ έχω τις γυναίκες που δεν είναι τόσο ωμές σαν τους άντρες που έχεις εσύ με τους άντρες δε θα βγάλεις άκρη σπάνιο άντρας να ξεπεράσει πρόβλημα γυναίκας δηλαδή είναι πολύ λίγοι όπως και γυναίκες παίξε το γατούλα κάνε ναζάκια κάνε κάτι να μη φαίνεται και προσοχή με ποιο μαλακά θα εμπιστευτείς δεν είναι παίξε γέλασε οι άντρες οι πιο πολλοί είναι μαλακές
    Ωχ Παναγιά μου...μήπως να το ξεχάσω το άθλημα καλύτερα; Θα νιώθω μοναξιά βέβαια αλλά δεν θα ρισκάρω άλλα τραύματα...δεν ξέρω...

Senior Member
    γιατι να με ενοχλησει κατι που συνεβει παρα την θεληση της? θα μπορουσα οσο ειναι δυνατον να της συμπαρασταθω δηλαδη αστεια πραγματα να κρατησω μουτρα η να απομακρυνθω επειδη επαθε κατι που δεν προκαλεσε η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν συνεβει ποτε καποιο περιστατικο τετοιο με κοπελα μου αλλα πιστευω οτι δεν θα με ενοχλουσε

Senior Member
    Ωχ Παναγιά μου...μήπως να το ξεχάσω το άθλημα καλύτερα; Θα νιώθω μοναξιά βέβαια αλλά δεν θα ρισκάρω άλλα τραύματα...δεν ξέρω...
    Κυκνε οχι ,μην ακους τι γραφει ο καθενας....ο καθενας εδω μεσα λεει το μακρυ του και το κοντο του....μην φοβασαι...

Senior Member
    Ξέρω πως ίσως σε καθησύχαζε πιο πολύ μία αντρική γνώμη αλλά νομίζω έτσι είναι τα πράγματα :)
    Καλά ότι ο τόπος είναι τιγκα στους μαλακες έχει δίκιο ο ελις απλά αν κάποιος φύγει και δεν ασχοληθεί σημαίνει πως δεν έχει την υπομονη/ωριμοτητα/δεν νοιάζεται τόσο για εσένα όχι ότι σημαίνει κάτι για εσένα αυτο...άρα καλύτερα για εσένα ο αδιάφορος/ντεμι/δε ξέρω τι θελω/θελω μόνο σεξ να δείχνει γρήγορα το αληθινο του προσωπο και να ξεμπερδευεις. Θα είσαι έτσι ελεύθερη να βρεις τον έναν που οντως θα νοιαστει :)
    Σ' αυτό συμφωνώ, σε όλα όσα λες...

Όμως τρόμαξα τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Κυκνε οχι ,μην ακους τι γραφει ο καθενας....ο καθενας εδω μεσα λεει το μακρυ του και το κοντο του....μην φοβασαι...
    Όχι, εντάξει, κι ο elis να βοηθήσει θέλει...εγώ φοβάμαι όταν νυχτώνει...γι' αυτό και κοιμάμαι με το φως ανοιχτό πάντα...

Senior Member
    Αν θες να το παίξεις όπως το παίζω εγώ δηλαδή στρατηγικά πετάω κεραμίδια άμα φύγει καλώς άμα κάτσει με θέλει εμένα εγώ λέω ότι είμαι φτωχός και ότι έχω κατάθλιψη μέχρι τώρα με κρατάνε όλες στο επίπεδο γνωριμίας σχέση δε θέλουνε αλλά κι εγώ πάω στις κούκλες έτσι όχι σε μπάζα αυτές που γουστάρω πραγματικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αν κάνεις αυτό που λέει ο ελις και παριστάνεις ότι νιώθεις ασφαλής και άνετα ενώ δεν αισθάνεσαι πραγματικά έτσι τότε ναι θα ρισκαρεις και άλλα τραύματα...γιατί που ξέρει ο άλλος τι αντεχεις και τι όχι; Μπορει να του αρεσουν πράγματα για τα οποία εσύ δεν είσαι ετπιμη. Αν όμως λες -μετα από να εύλογο χρονικό διάστημα χαλαρής γνωριμιας- την αλήθεια θα είσαι ασφαλής. Αυτός που έχει από γούστου του άγριες διαθέσεις ή βιάζεται ή δεν νοιαζεται για σενα θα κάνει πίσω και θα σε αφήνει ήσυχη και αυτός που νοιάζεται θα καταλάβει και θα πηγαίνει με τους ρυθμούς σου. Κερδισμένη είσαι και στις δύο περιπτώσεις με την αλήθεια. Λογικό δεν είναι;

Senior Member
    Αν θες να το παίξεις όπως το παίζω εγώ δηλαδή στρατηγικά πετάω κεραμίδια άμα φύγει καλώς άμα κάτσει με θέλει εμένα εγώ λέω ότι είμαι φτωχός και ότι έχω κατάθλιψη μέχρι τώρα με κρατάνε όλες στο επίπεδο γνωριμίας σχέση δε θέλουνε αλλά κι εγώ πάω στις κούκλες έτσι όχι σε μπάζα αυτές που γουστάρω πραγματικά
    Καλά κάνεις... :) Θέλω να ελπίζω ότι κάτι θα βρεθεί και για μας...δεν είμαστε άνθρωποι εμείς; Τι στο καλό;

Senior Member
    Όχι, εντάξει, κι ο elis να βοηθήσει θέλει...εγώ φοβάμαι όταν νυχτώνει...γι' αυτό και κοιμάμαι με το φως ανοιχτό πάντα...
    χαχααχ βαζεις το φωτακι ε? ενταξει μωρε δεν ειναι κακο πολλοι κοιμουνται με φως...
    ετσι γενικα φοβασαι η φοβασαι κατι συγκεκριμενο?

Senior Member
    Αν κάνεις αυτό που λέει ο ελις και παριστάνεις ότι νιώθεις ασφαλής και άνετα ενώ δεν αισθάνεσαι πραγματικά έτσι τότε ναι θα ρισκαρεις και άλλα τραύματα...γιατί που ξέρει ο άλλος τι αντεχεις και τι όχι; Μπορει να του αρεσουν πράγματα για τα οποία εσύ δεν είσαι ετπιμη. Αν όμως λες -μετα από να εύλογο χρονικό διάστημα χαλαρής γνωριμιας- την αλήθεια θα είσαι ασφαλής. Αυτός που έχει από γούστου του άγριες διαθέσεις ή βιάζεται ή δεν νοιαζεται για σενα θα κάνει πίσω και θα σε αφήνει ήσυχη και αυτός που νοιάζεται θα καταλάβει και θα πηγαίνει με τους ρυθμούς σου. Κερδισμένη είσαι και στις δύο περιπτώσεις με την αλήθεια. Λογικό δεν είναι;
    Ναι, έτσι νομίζω...δεν θέλω άλλα σκουπίδια στη ζωή μου την έχω πάρει τη δόση μου με τους βλάκες που γνώρισα μετά τον πρώην, ο ένας μάλιστα με ξύπνησε με τηλέφωνο στις 2 το πρωί γιατί ήθελε σεξ, μου είπε να πάμε να κάτσουμε στο αμάξι τάχα μου και μάλιστα με ένα μόνο ραντεβού...

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast