Δεν αντέχω άλλο... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 227
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ήρεμη είμαι απλά όπως όλοι οι άνθρωποι κάνω κι εγώ λάθη κι αν ο άλλος ενοχληθεί μπορεί και να υψώσει τη φωνή, μου έχει τύχει και με τον πρώην (καλά, μην φανταστείς και τρελή ένταση φωνής εγώ είμαι υπερβολικά φοβιτσιάρα)...

Νιώθω έτοιμη γιατί μου έχει λείψει η συντροφικότητα κι η παρέα αλλά αν γίνει κάτι όπως θα φαντάζεσαι μετά από την όλη συζήτηση θέλω χρόνο πριν ν' αρχίσει η σωματική οικειότητα ακόμα κι αν είναι μια απλή αγκαλιά, αν δεν γνωρίσω καλά τον άλλον θα μου βγαίνει...
    καλα ναι θα το ελεγα οτι εισαι λιγο φοβητσιαρα :p
    παντως δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τοσο πολυ κυκνε..

ναι καταλαβα θες να γνωρισεις τον αλλον καλα πριν προχωρησεις ακομα και σ κατι απλο....ενταξει μερικοι ανθρωποι ετσι λειτουργουν δεν λες κατι παραλογο...
    ναι αλλα γενικα στο λεω πρεπει να αρχισεις να βγαινεις...για να βρεις καποιον....
    χομπυ εχεις τπτ που να σ φερνει σε επαφη με τον κοσμο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλα ναι θα το ελεγα οτι εισαι λιγο φοβητσιαρα :p
    παντως δεν υπαρχει λογος να φοβασαι τοσο πολυ κυκνε..

ναι καταλαβα θες να γνωρισεις τον αλλον καλα πριν προχωρησεις ακομα και σ κατι απλο....ενταξει μερικοι ανθρωποι ετσι λειτουργουν δεν λες κατι παραλογο...
    ναι αλλα γενικα στο λεω πρεπει να αρχισεις να βγαινεις...για να βρεις καποιον....
    χομπυ εχεις τπτ που να σ φερνει σε επαφη με τον κοσμο?
    Χαίρομαι που δεν με βρίσκεις παράλογη... :)

Τα χόμπυ μου δυστυχώς είναι κυρίως εντός σπιτιού, ξέρω ότι πρέπει να βρω και κάτι εκτός για ν' ασχοληθώ...σκέφτομαι να πάω εθελοντικά σε μια οργάνωση για αδέσποτα σκυλάκια... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Χαίρομαι που δεν με βρίσκεις παράλογη... :)

Τα χόμπυ μου δυστυχώς είναι κυρίως εντός σπιτιού, ξέρω ότι πρέπει να βρω και κάτι εκτός για ν' ασχοληθώ...σκέφτομαι να πάω εθελοντικά σε μια οργάνωση για αδέσποτα σκυλάκια... :)
    ναι ισως να πρεπει να βρεις και κανενα εκτος σπιτιου....
    πολυ καλη ιδεα να πας σε αυτην την οργανωση και κοσμο θα γνωρισεις και θα κανεις κατι που σε ευχαριστει πολυ..

Senior Member
    ναι ισως να πρεπει να βρεις και κανενα εκτος σπιτιου....
    πολυ καλη ιδεα να πας σε αυτην την οργανωση και κοσμο θα γνωρισεις και θα κανεις κατι που σε ευχαριστει πολυ..
    Και θα είναι και χρήσιμο για τα καημένα τα ζωάκια...ας τα φροντίζει και κάποιος, συνέχεια ακούμε για κακοποιήσεις ζώων... :(
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και θα είναι και χρήσιμο για τα καημένα τα ζωάκια...ας τα φροντίζει και κάποιος, συνέχεια ακούμε για κακοποιήσεις ζώων... :(
    ναι και βεβαια,συν το οτι θα σε βοηθησει και στην ψυχικη υγεια...
    και ποτε σκεφτεσαι να αρχισεις?

Senior Member
    ναι και βεβαια,συν το οτι θα σε βοηθησει και στην ψυχικη υγεια...
    και ποτε σκεφτεσαι να αρχισεις?
    Θα τους στείλω πρώτα μήνυμα να δω ακριβώς τι απαιτήσεις έχουν κι αν μπορώ ν' ανταποκριθώ κι αναλόγως θα πράξω, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους...επειδή έλεγε και κάτι για μεταφορά σε κτηνιάτρους και τέτοια κι εγώ δεν έχω αυτοκίνητο...

Senior Member
    Θα τους στείλω πρώτα μήνυμα να δω ακριβώς τι απαιτήσεις έχουν κι αν μπορώ ν' ανταποκριθώ κι αναλόγως θα πράξω, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους...επειδή έλεγε και κάτι για μεταφορά σε κτηνιάτρους και τέτοια κι εγώ δεν έχω αυτοκίνητο...
    aa ε λογικα θα τα πηγαινουν αλλοι αμα δεν εχεις αμαξι,απλα εσυ θα τα φροντιζεις...
    στειλε και μαθε ,πιστευω οτι θα σ κανει καλο παντως ....

Senior Member
    aa ε λογικα θα τα πηγαινουν αλλοι αμα δεν εχεις αμαξι,απλα εσυ θα τα φροντιζεις...
    στειλε και μαθε ,πιστευω οτι θα σ κανει καλο παντως ....
    Κι εγώ έτσι λέω...

Τώρα μ' έπιασε πάλι στεναχώρια και κλαίω... :(

Senior Member
    Κι εγώ έτσι λέω...

Τώρα μ' έπιασε πάλι στεναχώρια και κλαίω... :(
    Γτ κυκνε τι επαθες?

Senior Member
    Γτ κυκνε τι επαθες?
    Νιώθω πολύ μόνη...(μην με παρεξηγήσεις, μια χαρά παρέα μου κρατάτε αλλά θα ήθελα να είχα δίπλα μου εκείνον τώρα για να νιώσω καλύτερα, με έπαιρνε αγκαλιά και τα ξεχνούσα όλα, δεν είχα ξανανιώσει τόση ευτυχία και μου λείπει αυτό το συναίσθημα, κουράστηκα)...

Senior Member
    Νιώθω πολύ μόνη...(μην με παρεξηγήσεις, μια χαρά παρέα μου κρατάτε αλλά θα ήθελα να είχα δίπλα μου εκείνον τώρα για να νιώσω καλύτερα, με έπαιρνε αγκαλιά και τα ξεχνούσα όλα, δεν είχα ξανανιώσει τόση ευτυχία και μου λείπει αυτό το συναίσθημα, κουράστηκα)...
    κοιτα και αλλον αμα γνωρισεις ,παλι το ιδιο συναισθημα θα σ δημιουργησει...απλα τωρα εισαι μονη σου και σκεφτεσαι αυτον...
    ε ναι ενταξει η μοναξια δεν ειναι ωραια ,το ξερουμε και ενοειται οτι δεν ειναι το ιδιο να μιλας απο σαιτ και απο κοντα ειναι διαφοτερικα...
    τουλαχιστον προσπαθησε να τον ξεχασεις τον συγκεκριμενο....

Senior Member
    κοιτα και αλλον αμα γνωρισεις ,παλι το ιδιο συναισθημα θα σ δημιουργησει...απλα τωρα εισαι μονη σου και σκεφτεσαι αυτον...
    ε ναι ενταξει η μοναξια δεν ειναι ωραια ,το ξερουμε και ενοειται οτι δεν ειναι το ιδιο να μιλας απο σαιτ και απο κοντα ειναι διαφοτερικα...
    τουλαχιστον προσπαθησε να τον ξεχασεις τον συγκεκριμενο....
    Ναι, ακριβώς αυτό είναι το θέμα ότι το μυαλό μου πάει εκεί επειδή είμαι μόνη μου...Χρειάζομαι πάρα πολύ μια αγκαλιά τώρα και το ότι δεν μπορώ να έχω με στεναχωρεί...

Senior Member
    Ναι, ακριβώς αυτό είναι το θέμα ότι το μυαλό μου πάει εκεί επειδή είμαι μόνη μου...Χρειάζομαι πάρα πολύ μια αγκαλιά τώρα και το ότι δεν μπορώ να έχω με στεναχωρεί...
    θα τη βρεις βρε κυκνε...απλα τωρα δεν εχεις ενταξει κανε υπομονη μεχρι να γνωρισεις καποιον...και μην σε παιρνει απο κατω επειδη δεν εχεις αγκαλια τωρα

Senior Member
    θα τη βρεις βρε κυκνε...απλα τωρα δεν εχεις ενταξει κανε υπομονη μεχρι να γνωρισεις καποιον...και μην σε παιρνει απο κατω επειδη δεν εχεις αγκαλια τωρα
    Δύσκολο...είναι μερικές στιγμές που μελαγχολώ...και δεν ξέρω πως να το διώξω...

Senior Member
    κυκνε τραβα σε κανα λουνα παρκ να παρεις λιγο ανδρεναλινη θα σου λεγα να κανεις αλλα πραγματα αλλα βολεψου με το allou...η ανδρεναλινη σκεπαζει οποιοδηποτε συναισθημα επισης πολυ καλος ειναι και ο φοβος οταν εισαι στο μεταιχμιο και νομιζεις οτι κινδυνευεις εγω νομιζω θα ισιωσεις....επισης δεν ξερω αν στο χει πει κανενας αλλα εχεις φοβερη αυτολυπηση φαινεται σχεδον λες και εισαι πεεηφανη γιαυτα που γραφεις και για να ξερεις πισω απο την αυτολυπη ειναι καταπιεσμενος θυμος εσυ ουτε ξεσπας ουτε ρισκαρεις δηλαδη δεν ζεις για ποσο θα το κανεις αυτο; ειναι ωραια να αποφευγεις τις ευθυνες ε; ναι μαρεσει και σε μενα γνωριζω καλα οτι εισαι κακοποιημενη αλλα μαντεψε;;; ειμαι και εγω τι να κανω να πνιγω στην αυτολυπη η να σακατεψω παλι κανεναν; εχεις σκεφτει ποτε οτι ισως να φευγουν μακρυα σου επειδη λυπασαι τον εαυτο σου και δεν περνεις καμια πρωτοβουλια;; ετσι για να σε βοηθησω λιγο να ξερεις οτι δεν ταλαιπωρεισαι ουτε απο την αγαπη σου προς τον αλλον ουτε απο εγκαταλειψη ουτε τιποτα απο αυτα απο την αυτολυπηση σου ταλαιπωρεισαι γιατι οσο μενεις σαυτο σε ρουφαει ολο και πιοπολυ και γενναει ολα τα αλλα απομονωση απογνωση ευθυνοφοβια κτλπ

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast