Results 181 to 195 of 227
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
06-06-2016, 13:33 #181
κυκνε εργαζεσαι?και αν δεν εργαζεσαι αυτη την στιγμη εργαζοσουν?
- 06-06-2016, 15:06 #182
Όχι, δεν είμαι περήφανη...φυσικά και όχι!
Τώρα για τις ευθύνες δεν θέλω να τις αποφεύγω απλά πριν κάνω κάτι κάνω μια έρευνα για να δω τι γίνεται στον κόσμο μιας και τα τελευταία χρόνια ζω καθαρά σε κλουβί κι ούτε ξέρω πια τι γίνεται έξω, από τότε που έχασα τη δουλειά κλείστηκα σπίτι...αυτό με τον θυμό μου το έχει πει κι η ψυχολόγος μου και το ψάχνουμε στις συνεδρίες μας...όσο για την αυτολύπηση, ένας έφυγε μόνο δεν σχετίστηκα με κανέναν άλλον μετά...
Allou fun park, ε; Φάση θα ΄χει! :D Πλάκα πλάκα θέλω να πάω στο λούνα παρκ, μου αρέσει... :)Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 15:07 #183
06-06-2016, 15:14 #184
Γεια σου Κυκνε! Ο Τζερυ ειναι αρχοντομουτρο χαλαλι του :) Πως είσαι σήμερα;
Είδα σε έπιασαν οι μοναξιες πριν...ψιλοαναφερθηκε με τον νικ αλλά θα το τονισω πάλι εγω...Αισθάνεσαι μοναξιά και το μόνο άτομο το οποίο μπορείς να συνδεσεις στο μυαλό σου με την τρυφερότητα και ασφάλεια που χρειάζεσαι τετοιες στιγμές είναι αυτός ο πρώην...δεν σημαίνει πως είναι τπτ το σπουδαίο αυτός δηλαδή! Ειναι καθαρά επειδή έτυχε να είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο ενιωσες ανετα στα βιωματα σου... για αυτό δυσκολευεσαι να τον ξεπερασεις. Αν αρχίσεις να αντλεις την αίσθηση ασφάλειας και τρυφερότητας απο αλλού όμως θα δεις, θα τον ξεχάσεις πιο εύκολα. Το θέμα είναι να πειστεις πως μπορείς να είσαι ασφαλής και χωρίς αυτόν, αφήνοντας τη σκέψη του στο παρελθόν. Νομίζω πως δεν πειθεσαι πως μπορείς να είσαι καλά και χωρίς αυτόν/τη σκέψη του για αυτό και δεν θέλεις να το αφησεις. Αν ήθελες θα τα καταφέρνες.
Όσο για τις "χαρές" που είπα ότι παραχωρούμε στον αλλον δεν το είπα εννοώντας πως ανταλλαζουμε ερωτικές χάρες για συναίσθημα και για να είναι ο άλλος ευχαριστημένος ασχετα με το τι θέλουμε εμείς. Αυτό είναι παρα παρα πολύ λάθος.
Χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση για να τονίσω πως ο ερωτισμός και η αυτοκυριαρχία σου ειναι ΔΙΚΑ σου.
Πάντως δεν είναι καλό να πιεζομαστε και να τα μοιραζομαστε επειδή πιστεύουμε ότι αυτο θέλει ο άλλος...το υγιες είναι να τα μοιραζομαστε επειδή το θέλουμε εμείς και ευχαριστεί εμάς...αυτό ήθελα να το ξεκαθαρισω. Πρέπει να θέλουν και οι δύο. Οπότε μην πιεζεσαι και μην κάνεις ποτέ ξανά κάτι που δεν σε ευχαριστεί.
Μπορεί να θελησεις κάποια στιγμή να δοκιμασεις να ξεπεράσεις κάποια όρια οικειότητας που δεν ήθελες παλιά, εκεί δεν είναι κακό αν νιωσεις λίγο αβολα αρχικα...αλλά το σημαντικό είναι να το κάνεις για ΕΣΕΝΑ όχι επειδή πιστεύεις ότι θα δώσει χαρά στον άλλον...ελπίζω να μη τα λέω πολύ μπερδεμένα , δεν θα ήθελα να αφήσω να εννοηθεί κάτι που δεν εννοώ :)
06-06-2016, 15:39 #185
παντως ο αλλος που ειχες και σε χωρησε μετα απο δεν ξερω ποσο διαστημα αφου σε πλησιαζε και εβαζες τα κλαμματα παρολο την προσοχη και την καταννοηση που λες οτι σου εδιχνε δεν ειχε αδικο που εφυγε να τα λεμε και αυτα εγω αυτο που θα σου πω ειναι κοιτα να αλλαξεις και αν δεν μπορεις αστο το σπορ δηλαδη δεν μπορει ο αλλος να ειναι αγκαλιτσας για μια ζωη μπορει να σου ακουγομαι αυστηρος αλλα προτιμαω να σε μαλωσω και να σε ταρακουνησω παρα να σου ρυσωνω το χαπι χρησιμοποιεις ενα γεγονος που συνεβει πριν πολλα χρονια ως δικαιολογια να μην ζησεις την ζωη σου η ζωη δεν ειναι μεσα σε τεσσερα ντουβαρια κουκουλομενοι κατω απο το κουβερτακι εχεις σκεφτει ποτε τι θα γινει αν σε αυτη την ζωη μεινεις μονη και δεν μπορεις να αυτοσυντηρηθεις?πιστευω εχεις βολευτει μια χαρα να ζεις αυτη την ζωη που ζεις ελπιζω συντομα αυτο να το αλλαξεις γιατι αυτο δεν θα διαρκεσει για παντα δεν θα μπορεις παντα να βρισκεις την πλασματικη προστασια κατω απο κουβερτακια βγες γνωρισε κοσμο ΕΚΘΕΣΟΥ σε αυτο που θεωρεις επικυνδυνο
06-06-2016, 15:49 #186
Μα δε θα εφταιγε αυτη αν καποιος ανωμαλος εκανε κατι τετοιο. κανεις αντρας δεν θα χωριζε την κοπελα του για αυτο το λογο.
Ακομα και ο μεγαλυτερος εγωιστής δεν θα την χωριζε γιατι καποιος την βιασε και την "μόλυνε" ή κατι τετοιο (θα την χωριζε για πιο εγωιστικό λόγο, δλδ γτ δεν εκαναν σεξ όπως παλια).
Αλλα Ενας αντρας που αγαπαει την γυναικα του παρα πολυ θα συνεχίζει να την στηριζει.
Πχ πριν μερικους μηνες ειχα διαβασει σε ενα ξενο φορουμ που ειχα βρει καταλαθος μιλουσε ενας αντρας που η κοπελα του είχε βιαστει πριν ενα χρόνο. αν και απο αυτα που ελεγε, εδειχνε πως ειχαν να βρεθουν ερωτικα απο τότε, αυτός το μονο που ρωτουσε ηταν για το τι πρπει να κανει για να την βοηθησει να το ξεπερασει.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-06-2016, 15:53 #187
Κυκνε εγώ να πω χωρίς να χω διαβάσει όλες τις σελίδες ότι αν δε ζήσεις εσύ τι ζωή σου δε θα τη ζήσει κανένας για σένα οπότε μονόδρομος είναι δεν έχεις επιλογή να πάρεις άδεια από τη ζωή είναι μονόδρομος και κάθε μέρα που περνάει πίσω δε γυρνάει αυτά έχω να σου πω εγώ και εγώ έχω ένα κάρο φοβίες πάντα είχα και πάντα θα έχω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-06-2016, 16:02 #188
ναι ενταξει σε ενα φορουμ καπου καπως καποτε με εναν ονειρικο χαρακτηρα η καποιον που θα ειχε ξεσπασει αυτο τον χρονο ολη την σεξουαλικη του ορμη στη χουφτα του η σε οποια ******* εβρισκε στα μπουρδελα δεν ειναι ετσι φιλε και δεν μπορεις να καταλογισεις αν ο αλλος περιμενει περιμενει και προκοπη δεν βλεπει θα δειξει καταννοηση οσο μπορει ναι και συμφωνω αλλα αν επιλεξει να φυγει αφου βλεπει οτι η αλλη δεν μπορει να το ξεπερασει δεν μπορουμε να του καταλογησουμε
06-06-2016, 16:32 #189
Και τι μας νοιάζει άμα φυγει κάποιος που δεν έχει όση υπομονή χρειάζεται ή γυναίκα για να ξεπεράσει το τραύμα της; Δεν του το καταλογιζουμε, αντεχει όσο αντεχει και λογικό είναι. Αλλά τι της το λες; Ότι πρέπει μία γυναίκα να πιέζεται και να γρατζουναει τη πληγή της και να μη την αφήνει να κλείσει για να μη της φύγει το κελεπουρι; Αυτό θα δημιουργούσε επιπλέον τραύμα.
Το δίκαιο και για τους δυο είναι να περιμένει αυτός όσο αντεχει και να μην πιέζεται εκείνη...αν δεν αντέχει ο τύπος ας φύγει δεκτο και λογικό. Αλλά δεν πρέπει να την αφορά αυτό την γυναίκα, ισα ίσα...ο τύπος που φεύγει αδειάζει τη γωνια για κάποιον που θα αντέξει. Απλό. Άρα μας είναι άχρηστη αυτή η πληροφορία και επικίνδυνη κι όλας.
ΔΕΝ είναι κακό να φεύγει ο ΛΑΘΟΣ για εμάς άνθρωπος, να μη το φοβάσαι Κυκνε αυτο καθόλου, να το βλέπεις σαν κάτι καλό. Είναι ένα ξεσκαρταρισμα του ποιος είναι για εμάς τελικά και ποιος δεν είναι για εμάς...γιατί πολύ απλά δεν είναι όλοι για όλους. Οπότε μην το παίρνεις ποτε προσωπικά. Όταν κάποιος φεύγει ήταν το λάθος άτομο. Τόσο απλά.
06-06-2016, 17:29 #190
Δεν του καταλογιζω τιποτα. Αλλα είναι εγωιστικό και σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνείς. Ομως δεν είπα πως είναι κακο αυτο. Υπαρχουν γυναίκες που δεν καταφεραν ποτε να το ξεπερασουν και σαν αντρας τους καταλαβαινω (αν και δεν κανω σεξ ουτως η αλλως :( ). Συμφωνω με την ναταλια. Ειναι καλυτερα ετσι για λογο ξεσκαρταρισματος.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-06-2016, 17:55 #191
κανεις δεν θα κατσει σε βαθος χρονου συμφωνω αλλα δεν μπορεις να καταλογισεις και στον αλλον αν αποφασισει να φυγει και δεν καταλαβαινω τι θα πει κελεπουρι η οχι και στο αντιστρεφω και εγω με αυτο τον τροπο και σου λεω τι να κανει ο αλλος να τον φαει η αγαμια και να περιμενει πεντε χρονια καλη ωρα ποτε θα συνελθει το κελεπουρι?χωρις παρεξηγηση κυκνε μιλαω για την οποια περιπτωση οσο αντεξει ο αλλος θα μεινει αν δεν μπορει αλλο ομως δεν μπορεις εσυ να του καταλογισεις το ιδιο ακριβως πραγμα λες με εμενα
06-06-2016, 18:01 #192
και δεν υπαρχει λαθος εδω απλα δεν θα αντεξει κανεις σε βαθος χρονου μια τετοια κατασταση ας ειμαστε ρεαλιστες και οχι να γεμιζουμε τον αλλον ωευτικες προσδοκιες
06-06-2016, 18:02 #193
Όπως είπαν κι η Ναταλία κι ο Αρχάγγελος δεν του το καταλογίζω αυτό, το καταλαβαίνω πως είχε δίκιο γι' αυτό και δεν προσπαθώ πια να τον προσεγγίσω παρά μόνο για να του μιλήσω μια φορά...ούτε ήθελα ούτε θέλω να τον ταλαιπωρώ, ακόμα και τότε δεν το έκανα επίτηδες...
Ναταλία κι αρχάγγελε, θα σας απαντήσω σε λιγάκι μην νομίζετε ότι σας αγνοώ απλά μόλις γύρισα σπίτι κι είμαι λίγο κουρασμένη και το θέμα θέλει προσοχή...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
06-06-2016, 18:06 #194
Δεν του καταλογίζει κάνεις τίποτα ρε ironman χεστηκαμε αν φύγει μπράβο του με γεια του με χαρά του. Ξεχνα τη λέξη κελεπουρι...αυτό ακριβώς που εννοώ κι εγω είναι πως δεν υπάρχουν κελεπουρια, υπάρχει αυτος μου μας ταίριαζει και αυτος που δεν μας ταίριαζει...αν κάποιος δεν αντέχει σημαίνει ότι δεν μας ταίριαζει και μπραβο του αν φύγει για να μην τον φάει ή αγαμια, δεν τον κατηγορεί κανεις, αυτό ειναι η σωστή απόφαση και για τους δυο αν δεν αντέχει ο τυπος.
Εσύ τι προτεινεις δηλαδή μία γυναίκα με μετατραυματικό από βιασμό να του κάθεται και να εντείνει το τραύμα της για να μη φυγει κάποιος που προφανεστατα δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εκείνη ούτως ή άλλως; Ε και αυτή προφανώς δεν είναι η κατάλληλη εκείνον αν δεν αντέχει ή δεν έχει την υπομονη, άρα ολα καλά! Αυτό λέω....
Γιατί νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογήσεις τον φανταστικό αυτον άντρα του υποθετικού σεναρίου; Δεν τον κατηγορεί κάνεις. Συγκεντρωσου λίγο ρε ironman και μη βγαίνεις παντού από το θέμα.
06-06-2016, 18:26 #195
γιατι ειναι το λογικο δεν ειναι θεμα να δικαιολογησω καποιον ειναι θεμα πραγματικοτητας θα κανει οσο υπομονη πρεπει αν και η αλλη δεν θελει να βοηθησει τον εαυτο της σε βαθος χρονου θα φυγει τι θα κανει εσυ γιατι ταραζεσαι λοιπον τοσο για εναν φανταστικο αντρα και μια φανταστικη υποθεση?