Είναι κανείς εδώ; - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 323 FirstFirst ... 1858666768697078118168 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 4839
    Φανατικη κατα της τηλεορασης εγω... νιωθω οτι παρα μας δουλευουν ως προς την μασημενη τροφη και μονο αν κατσω με παρεα να κανουμε χαβαλε θα δω. Εγω περιμενω τον κυκλο μου και οπως καταλαβαινεις ειμαι μια πολυ πανω λες και κερδισα το τζοκερ και μια πολυ κατω .... περιμενω και εγω πως και πως το ραντεβου μου να βγαλω απο μεσα μου ολα οσα με εκαναν μπ@@@@@ πριν καποιες μερες.

μελαγχολια ε ? μουσικη τοτε κυκνε και καταγραφη σκεψεων ή ομορφων επιθυμιων... ειναι κατι σαν τρικ το αρνητικο να το κανεις ομορφα θετικο. Οχι να αυτο κοροιδευεσαι. Δεν εννοω αυτο. Εγω καποτε με την βροχη επεφτα παρα πολυ. Τωρα λεω... αααα..... κλαιει ο ουρανος για να ανακουφιστει... ωρα για ρομαντζο βιβλιο ή συναισθηματικη ταινια ή καποια απλη απασχοληση πχ σιδερωμα ή οργανωση αντικειμενων... κυλαει η μερα τσουπ.... παει και αυτο....

κυκνακι μου.
    Α, μη ξεχασω, τα ρημαδια τα λεφτα ποτε δεν φτανουν και σχεδον παντα το ταμειο ειναι μειον.
    Για αυτο δε πειραζει ας παλευουμε με τα λιγα εφοδια που εχουμε.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Φανατικη κατα της τηλεορασης εγω... νιωθω οτι παρα μας δουλευουν ως προς την μασημενη τροφη και μονο αν κατσω με παρεα να κανουμε χαβαλε θα δω. Εγω περιμενω τον κυκλο μου και οπως καταλαβαινεις ειμαι μια πολυ πανω λες και κερδισα το τζοκερ και μια πολυ κατω .... περιμενω και εγω πως και πως το ραντεβου μου να βγαλω απο μεσα μου ολα οσα με εκαναν μπ@@@@@ πριν καποιες μερες.

μελαγχολια ε ? μουσικη τοτε κυκνε και καταγραφη σκεψεων ή ομορφων επιθυμιων... ειναι κατι σαν τρικ το αρνητικο να το κανεις ομορφα θετικο. Οχι να αυτο κοροιδευεσαι. Δεν εννοω αυτο. Εγω καποτε με την βροχη επεφτα παρα πολυ. Τωρα λεω... αααα..... κλαιει ο ουρανος για να ανακουφιστει... ωρα για ρομαντζο βιβλιο ή συναισθηματικη ταινια ή καποια απλη απασχοληση πχ σιδερωμα ή οργανωση αντικειμενων... κυλαει η μερα τσουπ.... παει και αυτο....

κυκνακι μου.
    Εγώ είμαι ήδη σ' αυτές τις μέρες οπότε κι η δική μου διάθεση είναι λίγο τραμπάλα όπως κάθε φορά που είμαι έτσι...
    Αχ, επιθυμίες έχω, λεφτά δεν έχω Όσο για τα υπόλοιπα, έχω ακόμα να κάνω κάποια πράγματα στο δωμάτιο μου, λίγο ακόμα ξεσκόνισμα, να βάλω ηλεκτρική για να σηκώσω τη μοκέτα και να βάλω το καλοκαιρινό χαλί και τέτοια...αλλά τα κάνω σιγά σιγά...το βράδυ θα δω επιτέλους την ταινία που μου πρότεινε ο nick...οπότε ένα ψιλοπρογραμματάκι έφτιαξα...

Εσύ τι θα κάνεις σήμερα;

Θα σας βάλω κάτι τραγουδάκια που ταιριάζουν στην σημερινή μέρα:

"Η ψυχή στον ήλιο αν φέγγει, φέγγει και στην αστραπή"...

Συμφωνείς;

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κατά της τηλεόρασης είμαι κι εγώ ζήτημα να βλέπω πέντε δέκα λεπτά όλη μέρα εγώ είμαι ερωτευμένος με το ραδιόφωνο κατά τα άλλα καλημέρα και καλό κουράγιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Α, μη ξεχασω, τα ρημαδια τα λεφτα ποτε δεν φτανουν και σχεδον παντα το ταμειο ειναι μειον.
    Για αυτο δε πειραζει ας παλευουμε με τα λιγα εφοδια που εχουμε.
    Αναγκαστικά μ' αυτά παλεύω, δεν γίνεται κι αλλιώς...
    Πήρα αυτό το φόρεμα χθες, σ' αρέσει;

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0389721002.html
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ωραια, προγραμμα εχουμε, λεφτα δεν εχουμε, μεγαλη καρδια εχουμε wifi ραδιοφωνο μουσικη εχουμε και πανω απο ολα εχουμε κανει ενα παρεακι που κανει διαλογο ειρηνικά.

Να σου πω Κυκνε δεν ξερω, οπως μου βγει, επειδη ειχα γινει τερατακι οργανωσης πρεπει λεει να γινω και πιο αυθορμητη οπως βγει, οτι βγει, μεχρι εκει π με παιρνει αλλά οταν ξυπναω θελω να λεω, ευτυχως που ζω για αυτο και για αυτο. Αρκουν τα λιγα αρκει να πεισμωνουμε και εμεις, αρκει να αγωνιζομαστε.

Ελακο δεν ηξερα οτι ειχες περασει και φαση λιποθυμιας, απο λαθος διατροφη ηταν ?

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναγκαστικά μ' αυτά παλεύω, δεν γίνεται κι αλλιώς...
    Πήρα αυτό το φόρεμα χθες, σ' αρέσει;

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0389721002.html
    μου βγαζει λιστα καταστηματων, πρεπει να ανεβασεις την εικονα του. Με γεια και καλοφορετο. Εμεις οι γυναικες αν δεν νιωσουμε και λιγο ανανεωση ε...δε γινεται... χιχιχιχι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κατά της τηλεόρασης είμαι κι εγώ ζήτημα να βλέπω πέντε δέκα λεπτά όλη μέρα εγώ είμαι ερωτευμένος με το ραδιόφωνο κατά τα άλλα καλημέρα και καλό κουράγιο
    Ούτε εγώ βλέπω πολύ τηλεόραση, μόνο σειρές και ταινίες...κάθε Κυριακή βλέπω τον Ηρακλή Πουαρώ, την ξέρεις τη σειρά;

Η μουσική μ' αρέσει κι εμένα πολύ...

Πάρτε και το άλλο τραγουδάκι:

Senior Member
    μου βγαζει λιστα καταστηματων, πρεπει να ανεβασεις την εικονα του. Με γεια και καλοφορετο. Εμεις οι γυναικες αν δεν νιωσουμε και λιγο ανανεωση ε...δε γινεται... χιχιχιχι....
    Δεν ξέρω που να το βρω σαν εικόνα...δεν πειράζει...ευχαριστώ!

Να σου πω την αληθεια μου κυκνακι, επειδη ειχα περασει φαση, μουσικη εντεχνο κλαμμα κ δε συμμαζευται μετα εκανα μια αποτοξινωση. Τωρα προσπαθω πχ να ακουω κλασσικη μουσικη ή τερμα κατι ανεβαστικο ... μου αποσπω δηλαδη την ταση μου να κανω αναδρομες στο παρελθον, να συνδεω σκηνικα, να πεεεεεφτωωωωωω..........
    βαρεθηκα να πεφτω παιδι μου.

Μεχρι και καφρο τραγουδο ας πουμε θα βαλω παρα να αρχισω να αυτο μαστιγωνομαι ψυχικα... δε μπορω του παω κοντρα οσο μπορω.

Θυμαμαι τον Ελις που εβαζε πχ εναν Κωστοπουλο και εκει που ειχα πεσει εγω στις μαυριλες μου ελεγα - ελεος κοπελια ξυπνα- ο ελις το εκανε επειδη το θελε εγω ομως μπαινοντας στο φορουμ εβλεπα πχ αυτο και ξεκολλαγε λιγο το κεφαλι μου.

Senior Member
    Να σου πω την αληθεια μου κυκνακι, επειδη ειχα περασει φαση, μουσικη εντεχνο κλαμμα κ δε συμμαζευται μετα εκανα μια αποτοξινωση. Τωρα προσπαθω πχ να ακουω κλασσικη μουσικη ή τερμα κατι ανεβαστικο ... μου αποσπω δηλαδη την ταση μου να κανω αναδρομες στο παρελθον, να συνδεω σκηνικα, να πεεεεεφτωωωωωω..........
    βαρεθηκα να πεφτω παιδι μου.

Μεχρι και καφρο τραγουδο ας πουμε θα βαλω παρα να αρχισω να αυτο μαστιγωνομαι ψυχικα... δε μπορω του παω κοντρα οσο μπορω.
    Α, καλά κάνεις αν σε ρίχνει, εννοείται αυτό...εγώ το Πάσχα άκουγα μέχρι και τη διαφήμιση του jumbo με τη Λαίδη, lol!

Άσχετο αλλά διάβασα για μια γατούλα που πέθανε αφότου γέννησε και στεναχωρήθηκα...

Senior Member
    Θυμαμαι τον Ελις που εβαζε πχ εναν Κωστοπουλο και εκει που ειχα πεσει εγω στις μαυριλες μου ελεγα - ελεος κοπελια ξυπνα- ο ελις το εκανε επειδη το θελε εγω ομως μπαινοντας στο φορουμ εβλεπα πχ αυτο και ξεκολλαγε λιγο το κεφαλι μου.
    Α, αν δεν μ' αρέσει καθόλου η μουσική δεν βοηθιέμαι ή έστω αν δεν έχει πλάκα...κι ο Κωστόπουλος δεν μ' αρέσει...

Εγω και μονο που εβλεπα το ακυρο το τραγουδι μου υπενθυμιζε βρε κυκνακι οτι η ζωη εχει τοσο παραλογο μεσα της, την μια στιγμη κλαιμε, την αλλη γελαμε, την αλλη ηρεμουμε...
    οχι οτι ειναι σωστο να σπαμαρουμε κτλ αλλά βλεπεις ο ελις τελικα ποσο καλο παιδι ειναι !!!

Senior Member
    Εγω και μονο που εβλεπα το ακυρο το τραγουδι μου υπενθυμιζε βρε κυκνακι οτι η ζωη εχει τοσο παραλογο μεσα της, την μια στιγμη κλαιμε, την αλλη γελαμε, την αλλη ηρεμουμε...
    οχι οτι ειναι σωστο να σπαμαρουμε κτλ αλλά βλεπεις ο ελις τελικα ποσο καλο παιδι ειναι !!!
    Ναι, είναι...να σου πω τι έφταιξε τότε; Εγώ είμαι και ψυχαναγκαστική και μου διαταράχτηκε η σειρά μου (κόλλημα στο μυαλό) και γι' αυτό είχαμε τσακωθεί τότε...έχω κι εγώ την τρέλα μου, τι να κάνω;

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, είναι...να σου πω τι έφταιξε τότε; Εγώ είμαι και ψυχαναγκαστική και μου διαταράχτηκε η σειρά μου (κόλλημα στο μυαλό) και γι' αυτό είχαμε τσακωθεί τότε...έχω κι εγώ την τρέλα μου, τι να κάνω;
    Οχι σε καταλαβαινω και εγω εχω ΙΔΨ αλλα νομιζω κυριως σε περιεχομενο σκεψεων.
    Ε νταξ μωρε, θα τσακωθουμε, θα τα βρουμε, παντα στο τελος φαινεται ο καθενας τι ειναι.

Ολα οκ...