ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 639
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 639 of 1380 FirstFirst ... 1395395896296376386396406416496897391139 ... LastLast
Results 9,571 to 9,585 of 20693
    Senior Member
    ελα ναταλι ,πες μ τωρα που θες να γινει το μαθημα,ετοιμαζομε και ερχομαι...δωσε μ οδο
    συγνωμη βρε ναταλι π σε εστησα δεν θα ξαναεπαναληφθει :P
    θα μ μαλωσεις τωρα για λιγη αργοπορια?:P

Senior Member
    Ανεπιτρεπτο....είσαι απαραδεκτος μαθητής απαπα δεν μπορώ να σε αναλάβω. Πρώτο μάθημα και εσύ κοιμοσουν; Δεν μπορώ να δουλεψω με τόσο ασυνεπεις μαθητές -_-
    Λυπάμαι είχες της ευκαιρία σου και την εχασες, θα πρέπει να βρεις κάποια λιγότερο καλή καθηγητρια για να κάνεις τα μαθηματακια σου κουτσά στραβά... -_-

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ανεπιτρεπτο....είσαι απαραδεκτος μαθητής απαπα δεν μπορώ να σε αναλάβω. Πρώτο μάθημα και εσύ κοιμοσουν; Δεν μπορώ να δουλεψω με τόσο ασυνεπεις μαθητές -_-
    Λυπάμαι είχες της ευκαιρία σου και την εχασες, θα πρέπει να βρεις κάποια λιγότερο καλή καθηγητρια για να κάνεις τα μαθηματακια σου κουτσά στραβά... -_-
    δεν κατλαβες θες δεν θες θα κανουμε μαθημα μαζι.απο εμενα εξαρταταιο και μονο κανω κουμαντο εδω
    μονο μια ευκαιρια μ εδωσες?δω αλλη μια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν κατλαβες θες δεν θες θα κανουμε μαθημα μαζι.απο εμενα εξαρταταιο και μονο κανω κουμαντο εδω
    μονο μια ευκαιρια μ εδωσες?δω αλλη μια
    Δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Πάει τωρα.

Senior Member
    θα μ δωσεις , θα μ δωσεις :P

Δεν εμπιστευομαι κανέναν, δεν πιστευω τιποτα απ οσα μου λενε, τους θεωρω όλους γνωστούς μου, διερωτώμαι αν εχω φίλους.
    Αν δεν επιβληθεις δεν σε σέβονται (πχ σου λενε ψεματα ή προσπαθουν να σε ξεγελάσουν) κι ετσι, αφου εισαι ατομο με καλο επιπεδο αντιληψης των πραγματων, δεν εχεις σε κανεναν εμπιστοσύνη. Καλύτερα να επιβαλλεσαι, εστω και αν έχασες καποιους απο τη ζωη σου ενώ με αλλους το αποτελεσμα ειναι διαπληκτισμοι και ψυχροτητα. Καπου σ αυτα ειναι η απαντηση, το ζητουμενο ειναι η υπέρβαση.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι όλη την ημέρα χθες τους παλαιοημερολογίτες την εκκλησία και ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και λέω μήπως είναι καμιά υποτροπή επειδή σταμάτησα τα χάπια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σκέφτομαι όλη την ημέρα χθες τους παλαιοημερολογίτες την εκκλησία και ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και λέω μήπως είναι καμιά υποτροπή επειδή σταμάτησα τα χάπια.
    τα σταματησες με συμβουλη γιατρου η μονη σ?και τι χαπια επερνες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τα σταματησες με συμβουλη γιατρου η μονη σ?και τι χαπια επερνες?
    Με συμβουλή γιατρού! Έπαιρνα το σολιαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Με συμβουλή γιατρού! Έπαιρνα το σολιαν.
    nα το πεις στον γιατρο σου τοτε να βγαλει αυτος διαγνωση μην παθεις καμια υποτροπη ..οσο πιο γρηγορα μπορεις ενημερωσε τον...

Senior Member
    ωρες ωρες με πιανει να θελω να βγω λιγο εξω να ξεφυγω απο τους 4 τοιχους αλλα δε μπορω.υπαρχουν ανθρωποι παντου και αυτο δε μ αφηνει.παω για τσιγαρα μονο στο περιπτερο ειναι 1 λεπτο απο το σπιτι.αμα δεν εχει κοσμο καθομαι σ ενα πολυ μικρο παρκακι διπλα στο περιπτερο και κανω ετσι τσιγαρο για 5-10 λεπτα και μετα παλι κατευθειαν στο δωματιο.προσπαθω να μη δινω σημασια ή να λεω οτι συμβαινει αυτο λογω μιας παθησης αλλα σπανια με βοηθανε αυτα τα κολπα πια. αγχος πολυ.θελω να βγω εξω.ολα τα αλλα ψυχωτικα φυγανε αυτο γιατι εμεινε?δε θα φυγει?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ωρες ωρες με πιανει να θελω να βγω λιγο εξω να ξεφυγω απο τους 4 τοιχους αλλα δε μπορω.υπαρχουν ανθρωποι παντου και αυτο δε μ αφηνει.παω για τσιγαρα μονο στο περιπτερο ειναι 1 λεπτο απο το σπιτι.αμα δεν εχει κοσμο καθομαι σ ενα πολυ μικρο παρκακι διπλα στο περιπτερο και κανω ετσι τσιγαρο για 5-10 λεπτα και μετα παλι κατευθειαν στο δωματιο.προσπαθω να μη δινω σημασια ή να λεω οτι συμβαινει αυτο λογω μιας παθησης αλλα σπανια με βοηθανε αυτα τα κολπα πια. αγχος πολυ.θελω να βγω εξω.ολα τα αλλα ψυχωτικα φυγανε αυτο γιατι εμεινε?δε θα φυγει?
    σε ενοχλουν δλδ οι πολλοι ανθρωποι?
    και ποιο συμπτωμα δεν εφυγε?

Senior Member
    γιατι πολυ απλα περνεις αντιψυχωτικα...περνω και εγω και ειμαι αντε γεια δεν εχω ουτε ενα συναισθημα δεν μπορω να θυμωσω εχω τρελη ανηδονια και δεν εχω ενεργεια να κανω τιποτα πως σου φαινονται γνωστα; πριν τα ξεκινησω παλι δεν ημουν ετσι εκανα πραγματα και ειχα ενεργεια απλα προκαλουσα καποια προβληματακια στους αλλους επισης αυτο που εχωτωρα θα το λεγα και καταθλιψη γιατι με βλεπω χωρις προοπτικη χωρις νοημα και οσο για ανθρωπους δεν μπορω να τους βλεπω να τους ακουω δεν θελω καν να υπαρχουν ειμαι λες και με χουν στειλει εξοριστο στο καζακσταν

Senior Member
    @nick190813
    ακομα κι ενας να περασει απο διπλα μου με ενοχλει.το ιδιο συμβαινει και με τους δικους μου στο σπιτι.με παρακολουθουν.ειδικα με οσους με κοιτανε φρικαρω.καποιος τους βαζει και περνανε απο διπλα μου.θελουν να προκαλεσουν καποια αντιδραση μου.ειναι μια συνομωσια ολοκληρη.αυτα εν συντομια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ακομα κι ενας να περασει απο διπλα μου με ενοχλει.το ιδιο συμβαινει και με τους δικους μου στο σπιτι.με παρακολουθουν.ειδικα με οσους με κοιτανε φρικαρω.καποιος τους βαζει και περνανε απο διπλα μου.θελουν να προκαλεσουν καποια αντιδραση μου.ειναι μια συνομωσια ολοκληρη.αυτα εν συντομια..
    βεβαια μπου το ξερεις οτι δεν ισχυει αυτο ετσι?απλα σ ερχεται σαν σκεψη ενοεις?