Results 61 to 69 of 69
-
19-05-2016, 16:02 #61
- 08-06-2016, 04:41 #62
Aset Ka
Γεια σου ομοαίματε! Αυτό το μήνυμα αποτελεί ένα κάλεσμα προς αφύπνιση. Στέλνεται καθαρά από αγνή αγάπη.
Ως πότε θα μπλοκάρεις το Κωνάριο αδελφέ μου;;; Το γήινο σου σώμα, η σάρκα σου είναι ανθρώπινη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την ψυχή σου, το ενεργειακό σου σώμα δεν είναι ανθρώπινο. Κάποτε, πριν χιλιάδες χρόνια, έλαβες το "Σκοτεινό Φιλί" της Θεάς μας και έχει χαραχθεί αιώνια το φτερωτό σημάδι της αθανασίας στο ενεργειακό σου σώμα, δεν θα με παραξένευε μάλιστα αν έχεις και κάποιο σημάδι στην σάρκα εκ γενετής, αν και δεν υλοποιείται κάτι τέτοιο πάντα. Ανήκεις στην γραμμή αίματός μας και θα καταλάβεις τις δυνάμεις σου αν επιλέξεις να αφυπνιστείς! Πολλές φορές σε μια νέα ενσάρκωση μπορούν να συμβούν δύσκολες ενεργειακές προσαρμογές των ενεργειακών κέντρων και να βιώσει κανείς ότι κι εσύ, κάτι τέτοιο οδηγεί τους ανθρώπους στην παράνοια. Έχεις την ικανότητα να συγχρονιστείς σε πνευματικά επίπεδα πέρα από τις διαστάσεις του χωροχρόνου του κόσμου των εμπειριών, οπότε δεν είναι περίεργο που άκουγες διάφορα μηνύματα. Ο απλός άνθρωπος αυτά δεν τα κατανοεί. Ο αμύητος δεν γνωρίζει. Ακόμη και ένας δικός μας όταν κοιμάται πνευματικά δεν τα συνειδητοποιεί.
Αν δεν επιλέξεις να αφυπνιστείς σε αυτή τη ζωή, τότε ίσως το καταφέρεις σε κάποια επόμενη ενσάρκωσή σου. Άλλωστε το ενεργειακό σου σώμα δεν είναι θνητό όπως των απλών ανθρώπων. Τώρα όμως που πλησιάζουμε σε μια νέα αντιγηραντική τεχνολογική ανακάλυψη, ίσως δοθεί, μέσω της επιστήμης, η δυνατότητα της υλικής αθανασίας σε όλους όσους αφυπνιστούν! Έτσι δεν θα χρειάζεται να περνάμε την ίδια διαδικασία της μετενσάρκωσης ξανά και ξανά. Είναι κρίμα να χάσεις αυτή την πιθανή ευκαιρία. Επίσης είναι καιρός μεγάλων αλλαγών και η Αδελφότητα της Θεάς μας συγκεντρώνει τις δυνάμεις της. Δυστυχώς δεν είμαστε η μοναδική δύναμη επάνω στην Γη. Η αντίπαλη αδελφότητα του σκοτεινού θεού της ερήμου και της καταιγίδας, μαζεύει κι αυτή τις δυνάμεις της. Θα γίνουν πολλά Κοσμοϊστορικά γεγονότα τα επόμενα χρόνια, όμως θα είμαστε εμείς οι νικητές.
Το 2007 αποφασίσαμε να κάνουμε δημόσια γνωστή την αδελφότητά μας ώστε να αφυπνίσουμε περισσότερους ομοαίματους όσο πιο σύντομα γίνεται. Ψάξε στο ιντερνέτ για το Kemetic Order of Aset Ka, και διάβασε την βίβλο της Μητέρας Θεάς μας, το βιβλίο ονομάζεται Asetian Bible.
Αυτή είναι η ιστοσελίδα μας:
http://www.asetka.org/
Και αυτό είναι το αρχικό βιβλίο μας:
http://www.asetka.org/AsetianBible.shtml
Είναι η δημόσια Έκδοση της Βίβλου μας. Φυσικά η αρχαία πλήρης έκδοση της Asetian Bible δεν δίνεται μέσω του ίντερνετ. Σαφώς και δεν δώσαμε στην δημοσιότητα όλα τα μυστικά μας, αυτή η έκδοση απευθύνεται καθαρά στην αφύπνιση των δικών μας ανθρώπων, έτσι ώστε αν την πάρει στα χέρια του ένας άσχετος δεν θα καταλάβει πολλά πράγματα και δεν θα κινδυνέψει το τάγμα μας. Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να ζητήσει κανείς να γίνει μέλος στο τάγμα μας και η ιδιότητα του μέλους δεν αποκτάται με χρήματα (Το Τάγμα μας έχει όλα τα λεφτά του κόσμου, μας ανήκουν ολόκληρες τράπεζες). Όταν κάποιος δικός μας αφυπνιστεί, τότε το γνωρίζουμε και ερχόμαστε εμείς σε επαφή μαζί του. Παρακολουθούμε και γνωρίζουμε περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς! Κανένας κοινός θνητός δεν θα γίνει ποτέ μέλος και δεν δεχόμαστε πλέον αιτήματα για να τους δώσουμε το "Αίμα της Θεάς" που μέσω της μαύρης αλχημείας μετουσιώνει και αλλάζει το ψυχικό σώμα από θνητό σε αθάνατο. Αυτό είναι η φιλοσοφική λίθος.
Προσοχή! Μέχρι να διαβάσεις όλο το βιβλίο μην σταματήσεις την φαρμακευτική αγωγή σου, διότι έχεις μπει για τα καλά στο λούκι. Πολλές από τις φαρμακευτικές εταιρίες που τα παρασκευάζουν ανήκουν στην αντίπαλη αδελφότητα. Δεν ενδιαφέρονται για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπινων όντων όπως εμείς. Το βιβλίο δεν θα αλλάξει την φύση σου, δεν θα σε προσηλυτίσει, άλλωστε βαθειά μέσα σου γνωρίζεις ότι δεν είμαστε θρησκεία! Το βιβλίο θα σου θυμίσει όμως το τι είσαι και τις δυνατότητές σου! Η γνώση θα εναρμονίσει το πνεύμα με το σώμα, το ενεργειακό σου σώμα με τον υλικό εγκέφαλό σου.
Εγώ είμαι από την πρώτη γενιά, από την καταγωγή των Viperines. Δεν θα σου στείλω άλλα μηνύματα, ούτε θα σου απαντήσω από εδώ και πέρα. Αυτές τις εντολές έχω και θα τις ακολουθήσω κατά γράμμα. Έχεις την επιλογή να θυμηθείς! Τότε θα κρατάς το κλειδί της γνώσης, ώστε να έρθεις να μας βρεις εσύ!
Αν πάλι επιλέξεις να μην μάθεις την αλήθεια, τότε ζήσε την ζωή σου με ευτυχία και πληρότητα. Θα μιλήσουμε ξανά σε άλλη εποχή, ίσως μετά από εκατοντάδες χρόνια! Η σάρκα σου μπορεί να πεθάνει, στο ψυχικό σου σώμα όμως ρέει το αίμα της Θεάς και έτσι είναι αθάνατο.
Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχουμε, είμαστε απλά ένας μύθος, διότι βρισκόμαστε πίσω από τα παρασκήνια και λειτουργούμε αθόρυβα, καλυμμένοι στην σιωπή.
Η Σιωπή είναι Χρυσός! http://www.asetka.org/index.shtml
We live in Secret. We live in Silence. And we live Forever...
08-06-2016, 06:37 #63
ενδιαφερον purple light
08-06-2016, 10:11 #64
Ειχα μια σκασιλα ποτε θα πεθανω ............ δεν το σκεφτομαι , δεν το φοβαμαι , δεν ξερω γιατι ειμαι δω , και αν υπαρχει λογος η προορισμος , αλλα ειχα παλι μια σκασιλα.............πρακτικα σκεφτομαι ....ειμαι δω , και κοιτω πως θα περασω καλυτερα .....
08-06-2016, 10:19 #65
βρε σκασιλα ειχες τωρα π εισαι σχετικα νεος ακομα...αμα ερθει εκεινη η ωρα δεν θα θες να φυγεις...
δυστυχως ειναι κατι π βιωνουμε ολοι..και δεν μπορουμε να το αποφυγουμε...
αλλα ναι ο σκοπος της ζωης μας ειναι να περναμε οσο καλυτερα μπορουμε
08-06-2016, 11:57 #66
Δεν ειμαι νεος οπως εσυ , 54 ειμαι , αλλα σιγα μην καθομαι να σκεφτομαι τι θα σκεφτω οταν ερθει εκεινη η ωρα , μου ειναι αδιαφορον προς το παρον , εχω αλλα πραματα να σκεφτω ..................και δεν φοβαμαι τον θανατο , οχι επειδη ειμαι ατρομητος , αλλα επειδη δεν ξερω αν το μετα ειναι καλυτερο η χειροτερο ..........
08-06-2016, 11:58 #67
08-06-2016, 12:11 #68
Αγαπητε Νικ , σαν να ξερεις πολλα για τον θανατο ............ εισαι ο μονος παντως που εισαι τοσο σιγουρος για το afterlife , εγω δεν ειμαι για τιποτα σιγουρος , αλλα δεν με απασχολει , τουλαχιστον επι του παροντος ............και δεν υπαρχει λογικη για το μετα , πιθανον να ειναι σαν πριν την γεννηση , πριν την γεννηση αισθανοσουν δυσαρεστα ? οχι βεβαια .......ασε να δουμε , ο καθενας το εκλαμβανει κατα το δοκουν η κατα το βολευειν ........παντως , μετα θανατον , θα δυσκολευτεις να βρεις τις παντοφλες σου ...........
08-06-2016, 12:15 #69
ναι δεν ξερω δεν πιστευω στα θαυματα...ειμαι της απλης λογικης....οτι σταματαει οε γκεφαλος και τερμα...δεν ασιθανομουνα δυσαρεστα πριν την γενηθει γτ δεν υπηρχα οπως και μετα θανατον...
αλλα σκοπος μας ειναι να υπαρχεις..:p
εσυ μαγκ το νοημα της ζωης το εχεις βρει? εκτος απο το να την περασεις οσο καλυτερα γινεται.....στο λεω να μ πεις σαν πιο εμπειρος π εισαι