ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 653
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 653 of 1380 FirstFirst ... 1535536036436516526536546556637037531153 ... LastLast
Results 9,781 to 9,795 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    μια χαρα συννενοηση βγαζουμε καβ. με νιωθεις. με το αλκοολ εβαλα εγω αυτο πειθαρχια και τελικα απλα αναγνωριζω οτι εχω την ταση. τωρα οσον αφορα τις ομαδες... εκει επειδη θα πρεπει να γραψω δημοσια και αλλες λεπτομερειες και δεν θελω δημοσια ας αρκεστουμε οτι συνεννοηθηκαμε. Δε γεννιομαστε αρρωστοι. Το λεω και το ξανα λεω μπας και το εμπεδωσω και μαλακωσω το μεσα μου. Πλεον ως ενηλικη ειμαι 100% υπευθυνη για καθε μου επιλογη, κινηση, αρνηση, μπλα μπλα.

Μεγαλα πακετα και ολοι απλα μενουν στο σχολιο... το ευκολο... κοιτα τον - κοιτα την... χαχα χουχου λες και η ζωη δεν ειναι ροδα ;
    ειναι μια φραση π δεν θυμαμαι καθαρα αλλα τονιζει οτι ο ανθρωπος οταν γινεται αλλαζονικος τρωει στη μαπα πολλα ... ή θα γινει τερας ή για λιγο καιρο μισανθρωπος ή θα μαθει να βοηθαει κι αλλους.

Εγω εζησα τερμα υποτιμηση παραμεληση, αμεληση, κτλ... αλλα θελω εφοσον στα χειροτερα μου μεχρι σημερα δεν επραξα αυτοχειρια να βοηθω οπου μπορω και ειδικα ανθρωπους του περιθωριου. δεν ξερω πως να στο εξηγησω. δεν ειμαι Αγια. Απλα ευτυχως εχει μεινει και κατι καλο μεσα μου.

αν μπορεις κανε edit το προηγουμενο μηνυμα να μην φαινονται οι τελευταιες μου προτασεις σε παρακαλω ... που περιγραφω τι εχω ζησει με ατομο σε ψυχωση. ευχαριστω.
    δεν λες παλι καλα που χει μεινει κατι ανθρωπινο μεσα σου θα μπορουσες καλιστα να εξελιχθειςσε κατι αλλο και φυσικα δεν γεννιομαστε αρρωστοι απλα εγω εννοουσα οτι δεν εισαι υπευθυνη γιαυτο που περνας μεσα σου με την εννοια οτι αδικα νιωθεις ενοχες...φυσικα το να βοηθας ανθρωπους του περιθωριου ειναι κατι το αμοιβαιο διοτι θα ανταμειφθεις για την ανιοδιοτελεια εξαλου αυτο το κοινο εχουμε ολοι εχουμε στιγματιστει...
    οσο για την αλαζονεια σκεψου οτι ειναι αμυνα ρης χαμηλης αυτοεκτιμησης οποτε και αυτοι δεν πανε πισω γενικα οι ανθρωποι κρινουν αλλουςγι να μην ασχοληθουν με τις δικες τους ανασφαλειες..

παω να τρεξω λιγο και επιστρεφω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μου λες CC,εσύ με θεωρείς κακό?

Why, με επιασε οιστρος και μιλαω για τα σωψυχα μου, συγνωμη αλλα δεν μπαινω σε τετοιο τριπακι. Τι σε θεωρω εγω τι σε θεωρει ο γειτονας. Εμενα με ειπαν λεσβια χθες εμμεσως πλην σαφως, τι επρεπε να κανω ;;; Παρακατω παρακαλω... ξανα λεω εισαι νεουδι απλως και δεν φιλτραρεις καποιες λεξεις που γραφεις.

Μπου χαιρομαι π ξανα βγηκες, αν σε κουραζει οτι μιλαει πολυ με ευγενεια να την σταματας, οχι μονο να ακους αλλά να εκφραζεις και το μεσα σου...

μεγαλη αλλαγη και αυτο ρε συ, απο κει π χες μονο αθενς επιλογη τωρα αυτο. Μπραβο Μπου. Και δε χρειαζονται σορρυ εδω κανουμε προετοιμασια για να επιβιωνουμε εξω οχι για να μεινουμε φορ εβερ στην οθονη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Why, με επιασε οιστρος και μιλαω για τα σωψυχα μου, συγνωμη αλλα δεν μπαινω σε τετοιο τριπακι. Τι σε θεωρω εγω τι σε θεωρει ο γειτονας. Εμενα με ειπαν λεσβια χθες εμμεσως πλην σαφως, τι επρεπε να κανω ;;; Παρακατω παρακαλω... ξανα λεω εισαι νεουδι απλως και δεν φιλτραρεις καποιες λεξεις που γραφεις.

Μπου χαιρομαι π ξανα βγηκες, αν σε κουραζει οτι μιλαει πολυ με ευγενεια να την σταματας, οχι μονο να ακους αλλά να εκφραζεις και το μεσα σου...

μεγαλη αλλαγη και αυτο ρε συ, απο κει π χες μονο αθενς επιλογη τωρα αυτο. Μπραβο Μπου. Και δε χρειαζονται σορρυ εδω κανουμε προετοιμασια για να επιβιωνουμε εξω οχι για να μεινουμε φορ εβερ στην οθονη.
    Ενώ οι άλλοι τις φιλτράρουν CC?
    Α,τελειώνει και η 6η σεζόν.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    CC μπορείς να μπεις λίγο στο mail σου?

Και επειδη λοιπον καποιοι δεν φιλτραρουν ή καποιοι ειναι ρατσιστες ή καποιοι χτυπανε αντι να κανουν διαλογο ή καποιοι κλεβουν οκ μωρε ας πλακωνομαστε και εμεις εδω μεσα. Δεν βγαινει κατι βρε γουαι. Τουλαχιστον με την δικη μου αποκλειστικα λογικη ναι μεν το να υπερασπιζεται καποιος τον εαυτο του δειχνει υγεια αλλά το ξεκατινιασμα δεν ειναι λυση.

Ετσι τα θωρω εγω τα πραματα και θαματα ξανα τονιζω. Ειναι δημοσιο. Ολοι γραφουμε οτι θελουμε. Μπαινεις με δικη σου ευθυνη και συμμετεχεις. Ειναι διαδικτυο. Ειναι οθονη.

δε μπορω να μπω τωρα, ειμαι ψιλο νταουν απο καποια θεματα ... θελω μονο να γραψω να εκτονωθω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και επειδη λοιπον καποιοι δεν φιλτραρουν ή καποιοι ειναι ρατσιστες ή καποιοι χτυπανε αντι να κανουν διαλογο ή καποιοι κλεβουν οκ μωρε ας πλακωνομαστε και εμεις εδω μεσα. Δεν βγαινει κατι βρε γουαι. Τουλαχιστον με την δικη μου αποκλειστικα λογικη ναι μεν το να υπερασπιζεται καποιος τον εαυτο του δειχνει υγεια αλλά το ξεκατινιασμα δεν ειναι λυση.

Ετσι τα θωρω εγω τα πραματα και θαματα ξανα τονιζω. Ειναι δημοσιο. Ολοι γραφουμε οτι θελουμε. Μπαινεις με δικη σου ευθυνη και συμμετεχεις. Ειναι διαδικτυο. Ειναι οθονη.
    Ναι συμφωνώ,αλλά μην ρίχνεις μόνο σε εμένα την ευθύνη.
    Και τα άλλα μέλη φταίνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ναι συμφωνώ,αλλά μην ρίχνεις μόνο σε εμένα την ευθύνη.
    Και τα άλλα μέλη φταίνε.
    Άσε μας ρε why που φταίνε οι άλλοι επειδή εσύ δεν έχεις τρόπους...όσον αφορά εμένα, ναι, κακώς υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα οπότε απαξιώ ν' ασχοληθώ παραπάνω. Ο elis δεν σε πρόσβαλε, αντίθετα μ' εσένα...άντε γεια τώρα δεσποινίς...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άσε μας ρε why που φταίνε οι άλλοι επειδή εσύ δεν έχεις τρόπους...όσον αφορά εμένα, ναι, κακώς υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα οπότε απαξιώ ν' ασχοληθώ παραπάνω. Ο elis δεν σε πρόσβαλε, αντίθετα μ' εσένα...άντε γεια τώρα δεσποινίς...
    Ναι πάντα εγώ προσβάλλω και εσείς είστε αγγελλούδια.
    Συγκινήθηκα τώρα....

Senior Member
    Πάντα εγώ ο κακός,ενώ εσείς αγγελούδια.
    Ρε μάλλον κλίκα είστε κάποια μέλη εδώ μέσα....
    Ποιος ξέρει πάλι τι βρισιά έγραψες και την έσβησες μετά...καμαρώστε έναν άντρα που δεν έχει τα κότσια να υποστηρίξει τα λεγόμενα του...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ναι πάντα εγώ προσβάλλω και εσείς είστε αγγελλούδια.
    Συγκινήθηκα τώρα....
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
    Last edited by vasia05; 27-06-2016 at 09:53.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κυκνάκο,τόσο καλή πάντα,ε?
    Είναι που είσαι ευαίσθητη τρομάρα σου.

Senior Member
    Κυκνάκο,τόση καλή πάντα......
    Εσύ δεν αξίζεις καλωσύνη...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποιος ξέρει πάλι τι βρισιά έγραψες και την έσβησες μετά...καμαρώστε έναν άντρα που δεν έχει τα κότσια να υποστηρίξει τα λεγόμενα του...
    Μόνο που δεν έγραψα βρισιά.
    Έγραψα ''Α εγώ φταίω πάλι?''.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσύ δεν αξίζεις καλωσύνη...
    Ούτε εσύ και κάποιο άλλο μέλος της κλίκας του φόρουμ την αξίζει,αλλά τέλος πάντων.
    Και γράφεται καλοσύνη.