Results 76 to 90 of 220
Thread: Δεν θέλω να ειμαι μόνος
-
24-06-2016, 21:19 #76
- 24-06-2016, 21:26 #77
27-06-2016, 11:23 #78
Εγώ θα έλεγα να εκφραστείς και μέσα από τα Social media, μερικές κολακευτικές φωτογραφίες, όμορφες σκέψεις που σε εκφράζουν, ανταλλαγή απόψεων, όλο και κάποια θα γοητευτεί...
27-06-2016, 16:38 #79
Παιδιά, γνωριμίες να κάνετε. Γνωριμίες μέσα από τη δουλειά, τις σπουδές, τα χόμπυ, τους φίλους και το ιντερνετ ακόμα. Μέσα από τις γνωριμίες θα προκύψει κάποια στιγμή και η αμοιβαία έλξη. Καμμιά γυναίκα δε θέλει να γίνει η σύντροφός σας επειδή την πέσατε σε 20 και έκατσε αυτή. Θέλει να την ξεχωρίσετε από τις άλλες, θέλει να θέλετε αυτήν και όχι γενικώς και αορίστως "μια γυναίκα επειδή κουράστηκα να είμαι μόνος".
Προσπαθήστε να κάνετε πρώτα φιλικές γνωριμίες με γυναίκες. Θα σας βοηθήσει στο ν αποκτήσετε άνεση και κάποια στιγμή θα γνωρίσετε και τη φίλη της φίλης της γνωστής σας που θα της αρέσετε.
28-06-2016, 11:04 #80
πες βρε ιματζιν!
σε ολα τα παρομοια θεματα, η ιδια οπτικη. καποια να τους σωσει απο την μοναξια, οχι μια καλη γνωριμια που θα μπορουσαν να επικοινωνησουν και να περνανε και οι δυο, καλα.
καμια και κανενας δεν ενδιαφερεται να κανει τον σωτηρα η τον παρηγορητη στην σχεση του, παιδια.
ο ανθρωπος που θα ασχοληθει μαζι σας, πρεπει να εχει την αισθηση οτι ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.
28-06-2016, 18:26 #81
Παιδιά αυτά τα λέτε εσείς που για εσάς είναι πανεύκολο να βρείτε ταίρι όποτε το θελήσετε. Μπορείτε όμως να έρθετε στη θέση την δική μας; Ανθρώπων που ήταν/είναι μια ζωή μόνοι τους και δεν έχουν να μιλήσουν με μια κοπέλα στο τηλέφωνο, να ανταλλάξουν δυο γλυκές κουβέντες, μονοι το πρωΐ, μόνοι όλη την ημέρα, μόνοι το βράδυ χωρίς αγκαλιά..
Είναι πολύ βαρύ φορτίο η μοναξιά - είναι κατάρα!!!
28-06-2016, 18:56 #82
Δεν είναι θέμα οπτικής...η που θα σ΄αρέσει κάποιος/α , θα είσαι ερωτευμένος κλπ άρα κάνεις focus σε αυτόν, άρα ξεχνάς την μοναξιά κλπ ή που απλά ψάχνεις ένα ταίρι γενικά και αόριστα , άρα όντως νιώθεις πιο μόνος, και φαίνεται αυτό που λες εσύ...αλλο τι φαίνεται άλλο τι είναι βέβαια, αναλόγως τους ανθρώπους πιστεύω..........
28-06-2016, 19:18 #83
28-06-2016, 20:11 #84
Ας γίνω πιο συγκεκριμένη:
Να βγαίνεις με τους φίλους σου και τις δεσμευμένες φίλες τους. Να γνωρίσεις και τους συντρόφους των δεσμευμένων φίλων. Μπορεί αυτές/ αυτοί να γνωρίζουν καποια γυναίκα που θα σου ταιριάξει και θα ενδιαφερθεί για σένα και συ γι αυτήν.
Εφόσον έχεις αγχώδη διαταραχή το να κάνεις προσέγγιση σε άγνωστη είναι πολύ δύσκολο ( υπέφερα από χρόνιο άγχος και γνωρίζω). Συνεπώς ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ.
Πρότεινε εξόδους, κάλεσε στο σπίτι, γνώρισε ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, κι ας είναι δεσμευμένες. Θα έχουν αδέσμευτες φίλες. Κι αν δεν έχουν ούτε αυτές, τότε μπορεί να έχουν οι φίλες των φίλων κτλ.
Δημιούργησε μεγάλο φιλικό κύκλο γύρω σου ώστε α) να νοιώθεις λιγότερη μοναξιά β) να έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις γυναίκα που να αλληλογουστάρεστε.
Μη σε παίρνει από κάτω. Η απελπισία είναι μεγάλος γυναικοδιώχτης. Ανθρωποδιώχτης, θα έλεγα.
29-06-2016, 02:26 #85
Εαν πιστεύεις οτι είσαι εσωστρεφής, εγω δε θα πρότεινα να προσπαθήσεις να γίνεις πιο κοινωνικός γιατι θα είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα στον εαυτό σου και δε θα αισθάνεσαι καλά. Αξιοποίησε ο,τι ευκαιρία τύχει αλλα δε θα πρότεινα να αλλάξεις εαυτό. Να σου πω την αλήθεια είναι και να σε θέλει που λέμε για να γίνει μια τυχαία γνωριμία και πώς γινεται μ' ενα μαγικό τρόπο οταν δε το σκέπτεσαι να συμβαίνει! Πολλές φορές λέμε να βγαίνεις περισσότερο, να είσαι πιο κοινωνικός κλπ αλλα αμα σε θέλει μπορεί να γίνει εκει που δε το περιμένεις. Να σου πω εγω περιστατικά να πάθεις πλάκα.
29-06-2016, 13:37 #86
Απ' την άλλη δεν θέλω κιόλας γιατί είμαι καψούρης εδώ και ενάμησι χρόνο με μια κοπέλα.
29-06-2016, 13:37 #87
Να μην μπερδεύουμε τον εσωστρεφή με τον αντικοινωνικό. Ένας κλειστός και λιγομίλητος άνθρωπος (εσωστρεφής) φυσικά δεν μπορεί να μεταμορφωθεί στην ψυχή της παρέας. Και καλά κάνει, διότι είναι ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων (εμού συμπεριλαμβανομένης).
Μπορεί όμως να γνωρίσει ανθρώπους, να κάνει ΦΙΛΙΚΗ παρέα με γυναίκες που του ταιριάζουν σα χαρακτήρες και να αυξήσει τις πιθανότητές του α) να περνάει καλά, β) να γνωρίσει το ταίρι του.
Η άλλη λύση είναι το συνοικέσιο.
Η τρίτη να περιμένει να του πέσει η γυναίκα από τον ουρανό κατευθείαν στο κρεβάτι του.
29-06-2016, 14:15 #88
29-06-2016, 14:39 #89
Δεν γινεται γιατί πρώτον η κοπελιά είναι ανώτερη μου (και εμφανισιακά και σαν άνθρωπος κι εγώ με 500 ευρώ δεν μπορώ να της προσφέρω και πολλά) και δεύτερον έχει αλλάξει περιβάλλον εργασίας και είναι λίγο δύσκολο να την βρω τώρα. Τρίτον, μπορεί να μην της αρέσω (αν και πιστεύω με συμπαθεί).
30-06-2016, 13:37 #90
κοιτα μονο ποσες αρνησεις, τρικλοποδιες και ποση αυτοπυποτιμηση και ανασφαλεια καταφερες να χωρεσεις σε μια συντομη προταση και κρινε μονος σου ποιο μπορει να ειναι το προβλημα σου.....
ενω παρα τον αυτοοικτιρμο μπορεις και παραδεχεσαι οτι πρεπει να συμπαθει, κι ενω εχεις εξ αρχης παραδεχτει οτι και εμφανισιμος εισαι και προσοντα και μορφωση εχεις, καταφερες πριν κανεις την παραμικρη προσπαθεια προσσεγγισης, να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου, τον εαυτο σου ΛΙΓΟ , σε συγκριση με την κοπελα και να ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!
σορι, αλλα δεν πας μακρια ετσι, οντως.
δυο πιθανους λογους βλεπω.
η εχεις πραγματι τοσο λιγη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση που πεφτεις στα πατωματα και δεν τολμας να κανεις μια κινηση,
Η
εχεις τετοια τελειομανια και επιθμια ελεγχου και επιτυχιας που δεν μπορεσεις να αντεξεις μια πιθανη αποτυχια...
και οι πιο ικανοι και ομορφοι εχουν αποτυχιες και αποριψεις η εστω απογοητευσεις στον τομεα των σχεσεων.
παρτο αποφαση οτι ετσι ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ετσι θα ειναι για σενα και ξεκινα να ΤΟΛΜΑΣ.
αν εξαρχης απορριπτεις τονε αυτο σου, ποια θα ασχοληθει μαζι σου?
(btw τι θα πει "καλυτερη σου εμφανισιακα" εφοσον θεωριεσαι ευπαρουσιαστος? δενε χουν κριτηρια κερινου ομοιοματος οι γυναικες στην επιλογη των ανδρων. επιλεγουν με βαση ενα συνολο προσωπικοτητας και εμφανισης και πραττον. για καλλιστεια ενδιαφερεσαι?
τι ποτε απο αυτα που περιγραφει η προτσση σου δεν ισχυει. αυτο που ισχυει ειναι οτι βαζεις προσκοματα στον εαυτο σου για ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΝ. κατσε σκεψου εσυ γιατι το κανεις)