Δεν θέλω να ειμαι μόνος - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 220
    Senior Member
    ενω παρα τον αυτοοικτιρμο μπορεις και παραδεχεσαι οτι πρεπει να συμπαθει, κι ενω εχεις εξ αρχης παραδεχτει οτι και εμφανισιμος εισαι και προσοντα και μορφωση εχεις, καταφερες πριν κανεις την παραμικρη προσπαθεια προσσεγγισης, να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου, τον εαυτο σου ΛΙΓΟ , σε συγκριση με την κοπελα και να ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!
    Δεν βγάζω "λίγο" τον εαυτό μου, απλά εκείνη έχω πολύ ψηλά..
    Και, δεν φοβάμαι την απόρριψη εκ μέρους της, το 'ναι' είναι που τρέμω (γιατί το ένοιωσα στο βλέμμα της ότι είχε και εκείνη κάποια αισθήματα) γιατί την αγαπώ και θέλω να την προστατεύσω απ' τον εαυτό μου - δεν είμαι κακός απλως επειδή έχω συναισθηματικό έλλειμα και είμαι γενικότερα κατατονικός δεν θέλω να υποφέρει, καλύτερα μακρυά και να είναι ευτυχισμένη, ακόμα και με το τίμημα να με μισήσει (αν και δεν πρόκειται γιατί έχει υπέροχη ψυχή)..

Την αγαπώ! Την σκέφτομαι συνέχεια και μου λείπει, αλλά οι ζωές μας άργησαν να συναντηθούν και εγώ πλέον έχω επιλέξει συνειδητά έναν "αντισυμβατικό" τρόπο ζωής όπου δεν δύναμαι να κάνω μια γυναίκα ευτυχισμένη και να της προσφέρω, πόσο μάλλον στην πριγκιπέσσα μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Δεν βγάζω "λίγο" τον εαυτό μου, απλά εκείνη έχω πολύ ψηλά..
    Και, δεν φοβάμαι την απόρριψη εκ μέρους της, το 'ναι' είναι που τρέμω (γιατί το ένοιωσα στο βλέμμα της ότι είχε και εκείνη κάποια αισθήματα) γιατί την αγαπώ και θέλω να την προστατεύσω απ' τον εαυτό μου - δεν είμαι κακός απλως επειδή έχω συναισθηματικό έλλειμα και είμαι γενικότερα κατατονικός δεν θέλω να υποφέρει, καλύτερα μακρυά και να είναι ευτυχισμένη, ακόμα και με το τίμημα να με μισήσει (αν και δεν πρόκειται γιατί έχει υπέροχη ψυχή)..

Την αγαπώ! Την σκέφτομαι συνέχεια και μου λείπει, αλλά οι ζωές μας άργησαν να συναντηθούν και εγώ πλέον έχω επιλέξει συνειδητά έναν "αντισυμβατικό" τρόπο ζωής όπου δεν δύναμαι να κάνω μια γυναίκα ευτυχισμένη και να της προσφέρω, πόσο μάλλον στην πριγκιπέσσα μου..
    οχι, δεν βγαζεις καθολου λιγο τον εαυτο σου...

απλα εισαι βεβαιος οτι δεν της αξιζεις, οτι εισαι σε τετοιο χαλι που πρεπει να προστατευτει μια γυναικα που αξιζει απο σενα(!!), οτι εισαι κατατονικος και εχεις συναισθηματικο ελλειμα και θα κανεις μια σημαντικη γυναικα, δυστυχισμενη......
    κατα τα αλλα νοιωθεις πολυ αξιολογος.

μα διαβαζεις τι γραφεις?
    εχεις μπερδεμα μεσα σου αν νομιζεις οτι εχεις αυτοεκτιμηση και μας γραφεις ολα αυτα.
    προτεινω να ψαχτεις λιγο με ψυχοθεραπευτη και να τα ξεμπερδεψεις.

εχεις στησει μονος σου και το μελοδραμα μιας συναντησης που δεν ηταν γραφτη, χωρις να εχεις κανει καν το πρωτο βημα!!!!
    δεν ισχυουν αυτα που σκεφτεσαι φιλε μου. το μονο που ισχυει ειναι οτι δεν το τολμας.
    τα αλλα τα λες βερεσε στον εαυτο σου γιατι για καποιον λογο πιστευεις οτι σου αξιζει η μοναξια και η δυστυχια και οδηγεις τον εαυτο σου εκει, με το στανιο.

και ποιος ειναι ο αντισυμβατικος τροπος ζωης που επελεξες και δεν χωραει μια αξιολογη γυναικα μεσα, αν επιτρεπεται?

Senior Member
    ΥΓ. Δεν έγραψα κάπου οτι είμαι εμφανίσιμος ή ωραίος. Άλλο το τι μου λένε τρίτοι πολλές φορές για να με κοροϊδέψουν. Η άποψή μου είναι ότι για να έχει κανείς ταίρι πρέπει να είναι ή ωραίος ή καταξιωμένος επαγγελματικά/κοινωνικά (status) ή και τα δυο μαζί.

ΥΓ 2. Αυτά δεν είναι θέμα ούτε αυτοεκτίμησης ούτε αυτοπεποίθησης κλπ. Εδώ μιλάμε για διαπιστωμένα πράγματα (τουλάχιστον σε ότι αφορά το άτομό μου).

Banned
    Μήπως έχεις πολύ υψηλά στάνταρ και κυνηγάς τα ''κελεπούρια'', πολύ εντυπωσιακές γυναίκες κλπ ή τις λάθος γυναίκες που θέλουν στάτους κλπ?
    Γιατί δεν φάνηκε να έχεις κόμπλεξ με την εμφάνισή σου, την δουλειά σου την έχεις............... σαν τον περισσότερο κόσμο δηλαδή......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μήπως έχεις πολύ υψηλά στάνταρ και κυνηγάς τα ''κελεπούρια'', πολύ εντυπωσιακές γυναίκες κλπ ή τις λάθος γυναίκες που θέλουν στάτους κλπ?
    Γιατί δεν φάνηκε να έχεις κόμπλεξ με την εμφάνισή σου, την δουλειά σου την έχεις............... σαν τον περισσότερο κόσμο δηλαδή......
    Βασικά, οι προτιμήσεις στις γυναίκες ειναι νομίζω υποκειμενικό, κάποια γυναίκα που εσύ την βλέπεις "εντυπωσιακή" μπορεί για μένα να μην είναι όμως επειδή καταλαβαίνω τι θες να πεις σου απαντώ: Τα στάνταρντς μου, μου έχουν πει άλλοι οτι είναι χαμηλά.
    Επίσης, δεν κυνηγάω γυναίκες ούτε ενοχλώ άγνωστες.
    Το θέμα βέβαια είναι, αυτο που γραφω και στην αρχή, οτι έχω διαπιστώσει οτι δεν αρέσω σε καμία απολύτως! Δεν με θέλουν οι γυναίκες.

Banned
    Χρησιμοποίησα τον όρο ''κελεπούρι'' για να καταλάβεις και κατάλαβες!
    Ωραία.... άρα λοιπόν δεν φταίει το στάτους ή η ομορφιά, αυτά είναι για παρηγοριά , (εννοώντας ότι οι άλλες φταίνε που θέλουν στάτους κλπ) αλλά μας αποπροσανατολίζουν κιόλας...

Senior Member
    Δεν με νοιάζει η εμφάνιση, μια κοπέλα ζητάω να με αγαπάει και να μου κάνει παρέα. Ζητάω πολλά απ' τη ζωή μήπως;

Banned
    Όχι........ αλλά εμένα μου βγάζεις έναν αρνητισμό γενικά......
    Αυτό καλό θα ήταν να το άλλαζες...
    Και αυτό το δεν ζητάω πολλά, που δεν ζητάς δηλαδή, καταλαβαίνω πλήρως τι εννοείς αλλά σε αποπροσανατολίζει πιστεύω..........

Senior Member
    85Eon να σου πω, με τα αγγλικα πως τα πας; Αν σου στειλω ενα αρθρο το εχεις; Η να το μεταφρασω;

Senior Member
    Ξέρω, αν μπορείτε βάλτε λινκ, ευχαριστώ.

Senior Member
    Θα βαλω το λινκ αλλα προειδοποιω:
    Προφανεστατα το σαιτ ειναι καθαρα ψυχαγωγικο και ακομα και ο τροπος που παρουσιαζονται οι ιδεες ειναι ψυχαγωγικος...και ειναι οι σκεψεις ενος αρθρογραφου ετσι οχι καμια αδιασειστη αληθεια...ωστοσο εγω συμφωνω και θεωρω πως εχει καλο περιεχομενο και πετυχαινει διανα το προβλημα και το δικο σου και πολλων στο φορουμ...ελπιζω να παρεις το σωστο μηνυμα αντι να βρεις επιβεβαιωση οσων σκεφτεσαι για τον εαυτο σου και να σε παρακινησει να ΚΑΝΕΙΣ πραγματα για να αλλαξεις καποια πραγματα και να νιωσεις καλυτερα:

http://www.cracked.com/blog/6-harsh-...better-person/

Senior Member
    Απαντώ στον Wong ως εξής: Αρνούμαι απολύτως να κάνω πράξεις. Στην ζωή μου είμαι ένας από συνειδητή επιλογή πεισματάρης θεωρητικός και δεν θέλω να αλλάξω "ειδικότητα" τωρα στα 30. (Άμα ήταν θα τα είχα κάνει όλα αυτά που γράφει - τα γνωρίζω αλλά απορρίπτονται)

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Απαντώ στον Wong ως εξής: Αρνούμαι απολύτως να κάνω πράξεις. Στην ζωή μου είμαι ένας από συνειδητή επιλογή πεισματάρης θεωρητικός και δεν θέλω να αλλάξω "ειδικότητα" τωρα στα 30. (Άμα ήταν θα τα είχα κάνει όλα αυτά που γράφει - τα γνωρίζω αλλά απορρίπτονται)
    Στο τελος που λεει οτι θα αντισταθεις καθε αλλαγη με καθε χιλιοστο της υπαρξης σου επειδη ειναι βολικο το περναμε στο ντουκου; Ειναι αμυντικοι μηχανισμοι αυτα...αν δεν τους παρακαμψεις δε γινεται. Και δεν μιλαει για "ειδικοτητα" ελπιζω να το αντιλαμβανεσαι αυτο. Μιλαει για τη προσφορα μας σε αυτο το κοσμο σε οποιαδηποτε μορφη, εστω και αυλη, αλλα να την εξωτερικευουμε, να φαινεται, να προσθετει κατι στο κοσμο γυρω μας και στις ζωες των ανθρωπων που συνανταμε.Νομιζω παρανοησες πολλα κομματια, επρεπε να το ειχα μεταφρασει...τεσπα. Οπως θελεις. Ειναι ανοητο παντως να βλεπεις την εξοδο απο το καβουκι στο οποιο εισαι παγιδευμενος και να λες "μπα η φυση μου ειναι να καθομαι στο κωλο μου, δε θα αποπειραθω να κανω δεκα βηματα μεχρι τη πορτα"...Αλλο να μη ξερεις αλλο να μη θελεις να προσπαθησεις. Και αλλο να σου φαινεται βουνο. Αμα δε κανεις ενα βημα για να ξεκινησεις εσυ δε θα σε συρει κανεις στην ανηφορα, στο χερι σου ειναι. Αμα ομως ξερεις οπως ισχυριζεσαι και δε θελεις να κανεις κατι τι να σου πω...γιατι ρωτας εδω πραγματα; Θες να σου στειλουμε κοπελα με το ταχυδρομειο; Η αυτο η κατι δε καταλαβες καλα...τεσπα δεν θα επιμεινω, εγω εριξα την ιδεα στο τραπεζι...καλο σου βραδυ και σου ευχομαι καλη τυχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Στο τελος που λεει οτι θα αντισταθεις καθε αλλαγη με καθε χιλιοστο της υπαρξης σου επειδη ειναι βολικο το περναμε στο ντουκου; Ειναι αμυντικοι μηχανισμοι αυτα...αν δεν τους παρακαμψεις δε γινεται. Και δεν μιλαει για "ειδικοτητα" ελπιζω να το αντιλαμβανεσαι αυτο. Μιλαει για τη προσφορα μας σε αυτο το κοσμο σε οποιαδηποτε μορφη, εστω και αυλη, αλλα να την εξωτερικευουμε, να φαινεται, να προσθετει κατι στο κοσμο γυρω μας και στις ζωες των ανθρωπων που συνανταμε.Νομιζω παρανοησες πολλα κομματια, επρεπε να το ειχα μεταφρασει...τεσπα. Οπως θελεις. Ειναι ανοητο παντως να βλεπεις την εξοδο απο το καβουκι στο οποιο εισαι παγιδευμενος και να λες "μπα η φυση μου ειναι να καθομαι στο κωλο μου, δε θα αποπειραθω να κανω δεκα βηματα μεχρι τη πορτα"...Αλλο να μη ξερεις αλλο να μη θελεις να προσπαθησεις. Και αλλο να σου φαινεται βουνο. Αμα δε κανεις ενα βημα για να ξεκινησεις εσυ δε θα σε συρει κανεις στην ανηφορα, στο χερι σου ειναι. Αμα ομως ξερεις οπως ισχυριζεσαι και δε θελεις να κανεις κατι τι να σου πω...γιατι ρωτας εδω πραγματα; Θες να σου στειλουμε κοπελα με το ταχυδρομειο; Η αυτο η κατι δε καταλαβες καλα...τεσπα δεν θα επιμεινω, εγω εριξα την ιδεα στο τραπεζι...καλο σου βραδυ και σου ευχομαι καλη τυχη.
    Αυτά που λέει ο Wong απορρίπονται διότι δεν έχουν θεωρητικό αντίκρυσμα.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μιλαει για τη προσφορα μας σε αυτο το κοσμο σε οποιαδηποτε μορφη, εστω και αυλη, αλλα να την εξωτερικευουμε, να φαινεται, να προσθετει κατι στο κοσμο γυρω μας και στις ζωες των ανθρωπων που συνανταμε.
    Το έχω κάνει, και έχω κάνει σχέση με αυτόν τον τρόπο, όμως αυτό είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή μου και δεν επιθυμώ -προς το παρόν- να τη μοιρστώ εδώ γιατί ήταν κάπως τραυματική για μένα. Αυτό πάντως απέδειξε αυτό που έλεγα εξ αρχής ότι ο,τιδήποτε δεν έχει θεωρητικό υπόβαθρο είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Senior Member
    Βασικα εξηγησε μου αν θελεις τι εννοεις θεωρητικο υποβαθρο. Δωσε μου ενα παραδειγμα οπου υπαρχει ενα σαφες για εσενα θεωρητικο υποβαθρο που κανει κατι να λειτουργει για να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε.

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast