προβληματα με το αγορι μου - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 273
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kapakapa View Post
    η αληθεια ειναι αυτη..δεν θελω να ρθει κοντα μου απο ευθυνες...θελω να ρθει απο καθαρα δικια του επιλογη για να μαστε μα2ι..οχι για κατι αλλο..ωστοσο θεωρω πως το γεγονος οτι με πηρε μονος του δυο φορες τηλεφωνο σημερα ειναι θετικο..
    Ναι ειναι... :)
    Αυριο μεθαυριο παρε ενα τεστακι λεω εγω παντως. Αλλα να το κανεις με τα πρωτα πρωινα ουρα (αν ειναι αραια απο πιο μετα μεσα στη μερα μπορει να μην ανιχνευτουν τα επιπεδα της ορμονης καλά).

Και θα δεις δεν ειναι τιποτα απο το αγχος ειναι. Αντε και πολυ το συζηταμε. Μην άγχεσαι :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ναι ειναι... :)
    Αυριο μεθαυριο παρε ενα τεστακι λεω εγω παντως. Αλλα να το κανεις με τα πρωτα πρωινα ουρα (αν ειναι αραια απο πιο μετα μεσα στη μερα μπορει να μην ανιχνευτουν τα επιπεδα της ορμονης καλά).

Και θα δεις δεν ειναι τιποτα απο το αγχος ειναι. Αντε και πολυ το συζηταμε. Μην άγχεσαι :)
    3ο τηλεφωνο ..με ρωτησε αν θα βγω που θα παω με ποιον και αν ειμαι καλα...και μαλιστα μου ειπε οτι περιμενε μια κοπελα που μενει στιο διπλανο διαμερισμα απο αυτον στην ιδια περιοχη να τη παρει να τη γυρισει αυτος στο σπιτι της..και εγω νευρισα!!! σπασιμο ολο αυτο?

Senior Member
    3ο τηλεφωνο ..με ρωτησε αν θα βγω που θα παω με ποιον και αν ειμαι καλα...
    Χμ....και λιγο σαν ελεγχος μου κανει...που θα πας με ποιον θα βγεις...χωρο δεν ηθελε; Γιατι δεν το τηρει;
    Θα σου πω γιατι...γιατι ολο αυτο το θελω χωρο δε ξερω μα μου ειναι οπως στο ειπα, θεμα επιβολης και ελεγχου. Ηθελε να νιωθεις σκατα, ηθελε να παρακαλας, να του εισαι υπολογη, το περιμενε, εβλεπε πως εισαι δεδομενη...δεν ηθελε να του δωσεις οντως χωρο. Ηθελε να σε "τιμωρησει"...αλλα για σταματα να κλαις και να παρακαλας...ηδη βλεπεις πως εκει θα αρχισει να ασκει αλλου ειδους ελεγχο...που εισαι και τι κανεις και με ποιον και και και...προσεχε μη πεσεις παλι στο τρυπακι του να του εισαι υπολογη. Αν και οπως τον κοβω απο τις περιγραφες σου αυτο ακριβως θα γινει. Και θα ειναι χειριστικος και ζηλιαρης οσο δεν παει. Τον ξερω τον τυπο (μονο υποθεσεις μπορω να κανω αλλα anyway)
    Αντε, ολα πανε οπως τα ηθελες σιγα σιγα... :)

Senior Member
    Χαχαχα τωρα ειδα αυτο με τη κοπελα...γιατι να στο πει;
    Ελεος που το βρηκες αυτο το φρουτο? Μη μασας για να ζηλεψεις στο ειπε. Τι μαλακιες θεε μου...παιδικη χαρα στο φουλ.

Senior Member
    Χμ....και λιγο σαν ελεγχος μου κανει...που θα πας με ποιον θα βγεις...χωρο δεν ηθελε; Γιατι δεν το τηρει;
    Θα σου πω γιατι...γιατι ολο αυτο το θελω χωρο δε ξερω μα μου ειναι οπως στο ειπα, θεμα επιβολης και ελεγχου. Ηθελε να νιωθεις σκατα, ηθελε να παρακαλας, να του εισαι υπολογη, το περιμενε, εβλεπε πως εισαι δεδομενη...δεν ηθελε να του δωσεις οντως χωρο. Ηθελε να σε "τιμωρησει"...αλλα για σταματα να κλαις και να παρακαλας...ηδη βλεπεις πως εκει θα αρχισει να ασκει αλλου ειδους ελεγχο...που εισαι και τι κανεις και με ποιον και και και...προσεχε μη πεσεις παλι στο τρυπακι του να του εισαι υπολογη. Αν και οπως τον κοβω απο τις περιγραφες σου αυτο ακριβως θα γινει. Και θα ειναι χειριστικος και ζηλιαρης οσο δεν παει. Τον ξερω τον τυπο (μονο υποθεσεις μπορω να κανω αλλα anyway)
    Αντε, ολα πανε οπως τα ηθελες σιγα σιγα... :)
    το πιστευεις?? η απλα εμαθα τωρα για τις αναγουλες και φοβηθηκε? γιαυτο γυρναει σιγα σιγαα...

Senior Member
    4ο τηλεφωνο στη σειρα....μου ειπε απλα οτι γυρναει σπιτι μονος του..και λεω ενταξει..τον ακουγα πολυ προβληματισμενο ειχε σιγουρα κατι και δεν μου ελεγε.τον ρωτησα ξανα και ξανα..τι εχεις τι εγινε πες μου..μου ειπε να κοιταξω εγω να ηρεμησω απο τις αναγουλες και οτι ειναι καλα και να μην ανυσηχω..ειμαι σιγουρη ομως οτι κατι τον απασχολει...με ξανα ρωτησε αν θα βγω..

Senior Member
    Ξερω κι εγω μωρε...τι ηθελες κι εσυ και του το ειπες για τις αναγουλες; Στο ειπα μη το κανεις.
    Τωρα δεν εχεις τροπο να ξερεις γιατι φερεται οπως φερεται. Αλλα καψουρεμενο τον κοβω κι αυτον μωρε οφουυυ με τα παιδιαστικα σας τα καυγαδακια αυτα τα προβληματα να ειχε ο κοσμος :P

Senior Member
    Κάτι τέτοια διάβαζα πάντα στο διαδίκτυο και ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως είμαι τυχερός τελικά..

Senior Member
    Ξερω κι εγω μωρε...τι ηθελες κι εσυ και του το ειπες για τις αναγουλες; Στο ειπα μη το κανεις.
    Τωρα δεν εχεις τροπο να ξερεις γιατι φερεται οπως φερεται. Αλλα καψουρεμενο τον κοβω κι αυτον μωρε οφουυυ με τα παιδιαστικα σας τα καυγαδακια αυτα τα προβληματα να ειχε ο κοσμος :P
    χαχαχαχαα..σε μια ωρα το κοβω να ξανα περνει τηλεφωνοο,πολυ ειπα..μολις φτασει σπιτι θα με παρει...ανυσηχει μωρε ο καημενος...αλλα αν δεν του ψησω το ψαρι στα χειλη δεν υπαρχει περιπτωση να ενδωσω..εγω κανενα τηλεφωνο σημερα αυτος 4 και μεχρι να κοιμηθουμε αλλα 2 τουλαχιστον..

Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Κάτι τέτοια διάβαζα πάντα στο διαδίκτυο και ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως είμαι τυχερός τελικά..
    τι θελεις να πεις με αυτο?

Senior Member
    τι θελεις να πεις με αυτο?
    Απαντώ στα "καυγαδάκια" που αναφέρει η Νάταλι, ότι είμαι τυχερός που έχω αποφύγει στη ζωή τέτοιες ιστορίες με τσακωμούς, χωρισμούς κλπ..
    Πάντως, αν το παλικάρι σου έχει ψιλιαστεί έστω και λίγο, κανονικά θα έπρεπε να έρθει από εκεί.
    Μπορεί να έχει δίκιο τελικά η Νάταλι.

(....στην υγειά σας, παρεμπιπτόντως)

Senior Member
    Απαντώ στα "καυγαδάκια" που αναφέρει η Νάταλι, ότι είμαι τυχερός που έχω αποφύγει στη ζωή τέτοιες ιστορίες με τσακωμούς, χωρισμούς κλπ..
    Πάντως, αν το παλικάρι σου έχει ψιλιαστεί έστω και λίγο, κανονικά θα έπρεπε να έρθει από εκεί.
    Μπορεί να έχει δίκιο τελικά η Νάταλι.

(....στην υγειά σας, παρεμπιπτόντως)
    παντρευεται ο θειος του..και εχει ολη την εβδομαδα γαμο..οποτε δεν μπορει να λειψει..και εχει μια καλη δικαιολογια..αν και τι δεν θα δινα να ηταν εδω αποψε..

Senior Member
    Κλείσε το τηλέφωνο και πήγαινε να ξεκουραστείς.
    Όχι "μπορεί", έχει δίκιο η Natalia.

Senior Member
    Κλείσε το τηλέφωνο και πήγαινε να ξεκουραστείς.
    Όχι "μπορεί", έχει δίκιο η Natalia.
    να κλεισω το τηλεφωνο επιτηδες για σπασιμο?

Senior Member
    να κλεισω το τηλεφωνο επιτηδες για σπασιμο?
    Και γι' αυτό αλλά και να ξεκουραστείς.
    Τί πάει να πει ότι παντρεύεται ο θείος του και έχει όλη την εβδομάδα γάμο και γυρίζει μόνος του με το αμάξι;
    Τέτοια ώρα γάμο έχει;;;
    Έπρεπε να είναι εκεί τώρα.
    (έτσι το βλέπω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast