Λαμογιο Ψυχιατρος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Λαμογιο Ψυχιατρος

Ηταν ενας που με παρακολουθουσε στην κλινικη που νοσηλευομουν και ηταν διευθυντης.Θα αναφερω μερικα παραδειγματα που βλεπει τους ασθενεις σαν χρηματα και οχι σαν ανθρωπους.Μου ελεγε να παω στρατο χωρις να δηλωσω το προβλημα μου και να παιρνω απο κρυφα φαρμακα δεν τον ενοιαζε η υγεια μου αν παθαινα υποτροπη.Μετα που με εβλεπε στο γραφειο του επαιρνε ζεστα και μετρητα 100 ευρω για 20 λεπτα χωρις αποδειξη οταν του τη ζητουσα εκανε τον Κινεζο.Μου ελεγε οτι και να παιρνω ληγμενα φαρμακα δεν ειναι κακο εχουν δραση μου λεγε.το εκανα αυτη την βδομαδα να παιρνω φαρμακα που εχουν ληξει εναμιση χρονο πριν θυμουμενος τις καλες συμβουλες του και αναγκαστηκα και πηρα 8 mg ρισπεριδονη σημερα γιατι ημουν στα προθυρα της υποτροπης.Οταν μου ειχε μειωσει τη δοση και ημουνα στα προθυρα υποτροπης και τον επαιρνα τηλεφωνο με απεπαιρνε και μου λεγε να τα πουμε στο γραφειο του και ετσι σε 2 βδομαδες μου πηρε 200 ευρω.Τελικα τον εκοψα και με βλεπουν αλλου αλλα αν εχετε τετοιο γιατρο να τον αλλαζετε γιατι πρεπει πανω απο ολα να σε σεβεται και να ειναι ανθρωπος.Τελως παντων το εγραψα αυτο για να προσεχουν οι θεραπευομενοι ποιο γιατρο εχουν και να μην πλουτιζουν τα λαμογια......

Senior Member
    εγω δεν θα δινα ουτε δεκα ευρω σε γιατρο..παω και με παρακολουθει γυναικα γιατρος σε κψυ κατα την αποψη μου οι γυναικες ειναι καλυτερες συν το γεγονος οτι εγω γενικα δεν θελωνα με βλεπει αντρας

Τι λες τωρα... καλα εκανες και το εγραψες γιατι κυκλοφορουν απειρ λαμογια και ετσι βοηθας κοσμο να προσεχει που παει, τι πληρωνει, τι παιρνει, πισω. Ευχομαι να εισαι καλα να γλυτωσες υποτροπη και φυσικα να βρεις σωστο γιατρο !!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    8mg risperdal για τι ειδους ψυχωση;

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    8mg risperdal για τι ειδους ψυχωση;
    παρανοικη ψυχωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by mgilleas View Post
    Ηταν ενας που με παρακολουθουσε στην κλινικη που νοσηλευομουν και ηταν διευθυντης.Θα αναφερω μερικα παραδειγματα που βλεπει τους ασθενεις σαν χρηματα και οχι σαν ανθρωπους.Μου ελεγε να παω στρατο χωρις να δηλωσω το προβλημα μου και να παιρνω απο κρυφα φαρμακα δεν τον ενοιαζε η υγεια μου αν παθαινα υποτροπη.Μετα που με εβλεπε στο γραφειο του επαιρνε ζεστα και μετρητα 100 ευρω για 20 λεπτα χωρις αποδειξη οταν του τη ζητουσα εκανε τον Κινεζο.Μου ελεγε οτι και να παιρνω ληγμενα φαρμακα δεν ειναι κακο εχουν δραση μου λεγε.το εκανα αυτη την βδομαδα να παιρνω φαρμακα που εχουν ληξει εναμιση χρονο πριν θυμουμενος τις καλες συμβουλες του και αναγκαστηκα και πηρα 8 mg ρισπεριδονη σημερα γιατι ημουν στα προθυρα της υποτροπης.Οταν μου ειχε μειωσει τη δοση και ημουνα στα προθυρα υποτροπης και τον επαιρνα τηλεφωνο με απεπαιρνε και μου λεγε να τα πουμε στο γραφειο του και ετσι σε 2 βδομαδες μου πηρε 200 ευρω.Τελικα τον εκοψα και με βλεπουν αλλου αλλα αν εχετε τετοιο γιατρο να τον αλλαζετε γιατι πρεπει πανω απο ολα να σε σεβεται και να ειναι ανθρωπος.Τελως παντων το εγραψα αυτο για να προσεχουν οι θεραπευομενοι ποιο γιατρο εχουν και να μην πλουτιζουν τα λαμογια......
    αν είσαι αθήνα τσεκαρε και τα κοινωνικά ιατρεία. Εκεί είναι φυσικά δωρεάν το ίδιο και τα φάρμακα...
    επίσης και στο δήμο Αθηναίων εφόσον υπάρχει συνταγή
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...B5%CE%AF%CE%B1

σε ευχαριστω @black_adder

Senior Member
    να ηταν ο μονος..

οι γιατροι την εχουν δει χρυσοθηρες.

να ηταν και σωστοι.. οι περισσοτεροι ειναι και ασχετοι και δεν εχουν ευρεια γνωση.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    τι 100 euro για 20 λεπτά μου λες?
    και άμα ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο πως είχε και
    ιατρείο παράλληλα?

εδώ θεσσαλονίκη έχουμε αριστους ψυχιάτρους που περνούν 30-40 euro την ΩΡΑ.
    ο δικός μου με κρατάει μια ώρα και παίρνει 50 euro με απόδειξη.

100 euro για 20 λεπτά ούτε οι καθηγητές πανεπιστημιου δεν παίρνουνε.
    τόσοι ψυχίατροι υπάρχουν πάρε και 2 και 3 γνώμη, μέχρι
    να βρείς τον καλο. μην κολλας σε έναν

Senior Member
    Εμ , εσυ φταις που τουταδινες , ακου 100 ευρω για 20 λεπτα , τωρα πλεον με 40 ευρω , καθεσαι μια ωρα , χωρις αποδειξη φυσικα , ποιος νοιαζεται για αποδειξη , σενα κρατος που δεν υπαρχουν νομοι , δεν θα σωσω εγω την Ελλαδα ..................... ο Φρουντ θα σε χρεωνε λιγοτερο , και αμα δεν σε θεραπευε , σου χαριζε μια ταριχευμενη αρκουδα ......................... και επρεπε να απαιτεις την αποδειξη , κατι σαν εσενα ψαχνουν κατι τετοιοι , εγω θα τον κατηγγειλα , και βγαινοντας απο το ιατρειο του , θαχα ειδοποιησει το ΣΔΟΕ , να μου ζητησουν την ανυπαρκτη αποδειξη , να τον χωσουν μεσα , σε κατι τετοιους γινομαι πολυ κακος , και καλως !!! θα τον εκανα να τρεχει ασταματητα .,.........οσο για τα ληγμενα φαρμακα , οντως μπορεις να παρεις ληγμενο , εγω παιρνω καμμια φορα , αλλα επειδη τοχω συζητησει με φιλο γιατρο , μεχρι 4 μηνες ειναι οκ , οχι παραπανω .........

Quote Originally Posted by nick_electro View Post
    τι 100 euro για 20 λεπτά μου λες?
    και άμα ήταν διευθυντής στο νοσοκομείο πως είχε και
    ιατρείο παράλληλα?

εδώ θεσσαλονίκη έχουμε αριστους ψυχιάτρους που περνούν 30-40 euro την ΩΡΑ.
    ο δικός μου με κρατάει μια ώρα και παίρνει 50 euro με απόδειξη.

100 euro για 20 λεπτά ούτε οι καθηγητές πανεπιστημιου δεν παίρνουνε.
    τόσοι ψυχίατροι υπάρχουν πάρε και 2 και 3 γνώμη, μέχρι
    να βρείς τον καλο. μην κολλας σε έναν
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 18-06-2018 at 11:57.

επισης μπορει το ιατρειο να το ειχε παρανομα και γι αυτο να απεφευγε να κοψει αποδειξη παρολο που το ζητουσα επανελειμενως.εμενα με εβλεπε στην κλινικη 1 χρονο και μετα με πηγε στο γραφειο του και τα τσεπωνε με το παραπανω

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμ , εσυ φταις που τουταδινες , ακου 100 ευρω για 20 λεπτα , τωρα πλεον με 40 ευρω , καθεσαι μια ωρα , χωρις αποδειξη φυσικα , ποιος νοιαζεται για αποδειξη , σενα κρατος που δεν υπαρχουν νομοι , δεν θα σωσω εγω την Ελλαδα ..................... ο Φρουντ θα σε χρεωνε λιγοτερο , και αμα δεν σε θεραπευε , σου χαριζε μια ταριχευμενη αρκουδα ......................... και επρεπε να απαιτεις την αποδειξη , κατι σαν εσενα ψαχνουν κατι τετοιοι , εγω θα τον κατηγγειλα , και βγαινοντας απο το ιατρειο του , θαχα ειδοποιησει το ΣΔΟΕ , να μου ζητησουν την ανυπαρκτη αποδειξη , να τον χωσουν μεσα , σε κατι τετοιους γινομαι πολυ κακος , και καλως !!! θα τον εκανα να τρεχει ασταματητα .,.........οσο για τα ληγμενα φαρμακα , οντως μπορεις να παρεις ληγμενο , εγω παιρνω καμμια φορα , αλλα επειδη τοχω συζητησει με φιλο γιατρο , μεχρι 4 μηνες ειναι οκ , οχι παραπανω .........
    παιζει ρολο οι αποδειξεις των ιατρικων δαπανων ειναι οι μονες που μπαινουν στη φορολογικη δηλωση και εχεις μεγαλη εκπτωση φορου οσες πιο πολλες εχεις.μονο οι κανονικες αποδειξεις δεν μπηκαν φετος στο Ε1 που ειναι στον κωδικο 049,αυτες εξαιρεθηκαν.

Σε αλλους πελατες ο συγκεγκριμενος γιατρος επαιρνε λιγοτερα .εκανε στον καθενα δικη του τιμη.