Το Δικαίωμα στην Ανωνυμία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τα πραγματα που κοστιζουν δεν ειναι κ τοσο αποτελεσματικα βασικα ετσι κ αλλιως υπαρχουν πολοι εναλακτικοι τροπο για να συνδεθει κανεις στο ιντερνετ κ αν θελει να ειναι απλως ανωνυμος οχι για καπιο ιδιαιτερο λογο μπορει να ειναι.

οταν δεν υπαρχει ιδαιτερος λογος ειναι ευκολο να σαι ανωνυμος πχ πιος θα εμπαινε στο κοπο να ασχοληθει με ενα τυχαιο τυπο που χαζευει απλως στο ιντερνετ οτι να ναι αλαζοντας συνδεσεις οποτε του κατεβει κ χωρις καπιος λογο? μαλον κανενας.
    Θα εκπλαγεις. Μεγαλες εταιρειες οπως η google , microsoft και χιλιαδες αλλες ενδιαφερονται πολυ για το που "πηγαινεις" οταν απλως σερφαρεις . Δισεκατομυρια δολλαρια ρεουν και αλλα τοσα δαπανουνται για να το καταφερουν αυτο.
    Και υπαρχουν παρα πολλα κρατη που ισχυουν αυστηρες νομοθεσιες για το τι κανεις στο νετ...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Εχει δικιο ο Κηπ,συλλεγουν τα δεδομενα για διαφημιστικους λογους,αλλα και πολιτικους.Το ιδιο γινεται και με το FB.

Senior Member
    Η απλή ανωνυμία ξεκινάει μέσα στο μυαλό σου και εφαρμόζεται στο πόσο εύκολα ή δύσκολα χώνεις τον εαυτό σου και την φάτσα σου σε social media, social εφαρμογές και γενικότερη 24/7 συνδεσιμότητα.
    Η "αναβαθμισμένη" ανωνυμία συνδέεται άρρηκτα με το τί σκοπεύεις να κάνεις όταν είσαι συνδεδεμένος.

Welcome to the list of people that have something to hide.

Banned
    εγω προσωπικα δεν εχω να κρυψω τιποτα... στα παπακια μου ακομα και αν είμαι τοσο σημαντικος... οαοοοο... ώστε να με παρακολουθουν 24/7

μονο στο παιχνιδι που παιζουμε όταν μπαινουμε σε αλλους λογαρισμους χρησιμοποιω τορ και προξυ για να μην μας κλειδωσουν για πολλαπλους λογαριασμούς

για να με ειλικρινης μου αρεσει όταν μπαινω στο youtube και στην πρωτη σελιδα μου βγαζει τα τραγουδια που μαρεσουν

η ανωνυμια για μενα είναι για ανωμαλους παιδεραστες... και όπως ειπε καποιος παραπανω για παρανομες γενικα ενεργειες!

αντε ρε και καλο τσιπαρισμα

Senior Member
    Βρε συ noumac... δεν το βρίσκεις άκαρδο να μπαίνεις πρωί πρωί στο youtube και να σου βγάζει βραδινά σκυλάδικα;; Ούτε μπολάκι για κορνφλεηκς δε θα μείνει ρε γμτ...

Banned
    χεχε δεν ακουω τετοια ασματα... οποτε δεν μου τα βγαζει το youtube... αντε ισως αν εχω πολλα κεφια να ακουσω το νυχτα ξελογιαστρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    χεχε δεν ακουω τετοια ασματα... οποτε δεν μου τα βγαζει το youtube... αντε ισως αν εχω πολλα κεφια να ακουσω το νυχτα ξελογιαστρα
    Ντάξει... οκ όλα καλά τότε... δεν υπάρχει φόβος... εκτός από ενδεχόμενο hyperventilation, άμα αντιγράψεις τις αναπνοές του καρρά...!

Page 2 of 2 FirstFirst 12