Results 61 to 75 of 76
-
17-07-2016, 19:17 #61
- 17-07-2016, 19:34 #62
Γιατί είπε κανεις κοίτα τη κακομοίρα ακολουθεί τα πρότυπα; Αφού γουσταρει ας κάνει ότι γουσταρει, κι εγώ μπορεί να θαυμασω γυναίκα με ή χωρίς τακούνια, εχει να κάνει με τον αέρα αυτο και το ποσό άνετα νιώθει, μερικοί άνθρωποι εκπέμπουν άνεση και σε στολή αστροναύτη λολ...απλά πρώτον σου ειπε και η Μελινα,η ψυχουλα τους το ξέρει ποσο άνετα νιώθουν ή όχι και συνήθως έχει δίκιο ο Μακ, τα πολλά πολλά είναι ανασφάλεια...και να σου πω κάτι όλοι έχουν την α ή β ανασφάλεια, κι εγώ κι εσύ και αυτή με τα τακούνια και ο παραδιπλα χωρίς μουσια κλπ...απλά ξέρω γω, είμαι η μόνη που θεωρει πως είναι λιιγο λυπηρό να μη νιωθουμε καλά στη φυσική μας κατάσταση; Δεν είναι το ιδανικό να ξυπνάς και να νιώθεις καλά στο πετσί σου; Αν δε νιώθεις ετσι καλά κάνεις και κανεις ότι μπορείς για να νιωσεις όμορφα αλίμονο...αλλά γιατί δηλαδή να πρεπει για να νιώθεις όμορφα να δίνεις μία διαφορετικη/ενισχυμενη εικόνα του εαυτού σου; Δεν κρίνω κανέναν γενικά μιλαω για τη ρίζα του θέματος...είναι ο ανταγωνισμός που είπε ή μελινα...όπως οταν πουλάνε ένα προϊόν το προωθούν όμορφα με τρόπους που χτυπάνε στο ματι και υπογραμμίζουν τα καλα του χαρακτηριστικά έτσι και οι γυναίκες έχουν εξελιχτει κοινωνικά με τέτοιο τρόπο που υποσυνείδητα κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι δειτε,δειτε, είμαι γ**σιμη ή όχι ακόμα;;; Λολ. Απο εκεί ξεκινάει το πράγμα, τη γυναίκα ως αντικείμενο προς επιλογη στην αγορά συντρόφων. Δεν αντιλεγω, οποια λέει ότι τα κάνει για να νιώθει ή ίδια ωραία αλήθεια λέει, κι εγώ οτι κάνω για αυτό το κάνω για εμένα. Το θέμα είναι γιατί νιωθουμε έτσι πιο ωραία; Γιατί ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μάθαμε να είμαστε στη θέση του αντικειμένου προς θαυμασμο. Αλλά γιατί να είσαι αντικείμενο προς θαυμασμο και όχι υποκείμενο;
Αν μου πεις πως καποιος/καποια είναι άτομο/υποκειμενο άνετο με αέρα και αυτό δεν ξεχυλιζει και στην εμφανιση του τότε δεν ξέρεις τι λες λολ. Οι πιο όμορφες γοητευτικές γυναίκες που ξέρω δεν θα βγαινανε πχ ποτέ σελφι (είμαι ενοχη ως προς αυτό λολ).
Για παράδειγμα μπορώ να σου πω χωρίς φόβο και πάθος πως εγω δεν μπορώ να ζήσω χωρίς κονσιλερ. Χωρίς αυτό είμαι σα κουνάβι λολ. Αυτό και μασκαρα. Και είχα παρατηρήσει μία περίοδο πως αβαφη δεν μπορουσα να ταυτιστω με την εικόνα μου στο καθρέφτη, περναγα απο μπροστά και έλεγα "ουου ποια είναι αυτή; Γιατί έχω μία ξένη με το εκρου του νεκρού στο δωμάτιο μου?"
Και φρικαρα παρ'οτι ποτέ δεν βαφομουν έντονα. Το λίγο είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά. Είναι σα να έχεις δυο πρόσωπα. Ξες κάναν άντρα να έχει κυριολεκτικά δύο πρόσωπα; Ρίχνουν λίγο νερό στα μούτρα τους και κομπλε. Και νευριασα...σκέφτηκα ότι χάνω χρόνο χρήματα και ενέργεια για να αλλαζω ελαφρώς το πρόσωπο μου κάθε μέρα. Μου φάνηκε παράλογο,τρομαξα και νευριασα. Και ακόμα δεν μπορώ να κυκλοφορησω αβαφη και με τσατιζει αυτό (όσο να ναι είναι αναμενόμενο παντου, σε μία δουλειά κάναν παρατηρηση σε μία άλλη κοπέλα επειδή ήταν αβαφη) και δεν νιώθω ή ίδια 100% καλά, αλλά το συμμαζευω όσο μπορώ βαφομαι οσο πιο διακριτικά γίνεται και παλι νιώθω άλλη...απλά προσπαθω οσο μπορώ να είμαι εγώ.
Ορίστε ένα δοκίμιο επί του θεματος, χαρά στο κουράγιο οποίου το διαβάσει χαχαχα
17-07-2016, 20:29 #63
Δίκιο έχεις σε όλα αυτά αλλά πιο λυπηρό είναι να χεις κόμπλεξ και να μην το ξέρεις...άμα έχεις επίγνωση μιας κατάστασης φόρα ότι θες....το ότι όποια φοράει 15ποντα ή βγάζει σέλφι ανήκει εκεί, δεν είναι αυτό κλπ είναι ταμπέλα...Και αυτό που λέει ο μακ ταμπέλα είναι γιατί κρίνεις βάσει εικόνας...έντονο μακιγιάζ ίσον ανασφάλεια....πόσες και πόσες με φλατ θα είναι ανασφαλείς κλπ ένας θεός το ξέρει...Καλώς η κακώς ούτε τα τακούνια ούτε τα φλατ σημαίνουν κάτι, άμα δεν γνωρίσεις τον άλλον, δεν το ξέρεις κιόλας...Αυτός που ακολουθεί την μάζα δεν είναι λιγότερο ανασφαλής από εκείνον που θέλει να ξεχωρίσει...Το ίδιο είναι σε διαφορετικά καλούπια...
17-07-2016, 21:02 #64
Το ίδιο ακριβώς λέμε με άλλα λόγια...αν πρόσεξες είπα οτι αυτό που διακρίνει τον άνετο απο τον ανασφαλή δεν είναι αν φοράει η αν δε φοράει τακούνια ούτε το αν έχει η αν δεν έχει τα γένια του παπά. Είναι το τι αέρα αποπνέει ως ατομικότητα. Απλα εγω και ο Μακ λέμε οτι συνήθως τα πολλά πολλά είναι ανασφάλεια, όχι πάντα... Επίσης εγω πρόσθεσα πως δεν είναι κακο το να έχει κανείς ανασφάλειες, όλοι έχουν που να χτυπάνε το κώλο τους κάτω οτι δεν έχουν, είναι κατι το πολύ κοινό και ανθρώπινο. Το θέμα είναι λοιπόν πως επιλέγει να τις αντιμετωπίζει κανείς...θα πάει με οτι επιτάσσουν τα πρότυπα/η μόδα/το ρεύμα whatever και θα προσθέτει στον εαυτό του φτιασίδια επι φτιασιδίων η θα προσπαθήσει να συνηθίσει τη πάρτη του οπως είναι και να νιώθει καλά όπως ξυπνάει κάθε πρωί; Και οι δύο είναι απόλυτα σεβαστοί τρόποι αντιμετώπισης, είναι θέμα προσωπική επιλογής και συνήθως οι ανθρωποι προσπαθούμε να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ των δυο, δεν επιλέγουμε τα άκρα όπως και να έχει. Φροντίζεις το ένα, συμφιλιώνεσαι με το άλλο κλπ, ανάλογα με το τι νιώθεις άνετα. Μπορεί κάποια να νιωθει καλά με εντελώς η σχεδόν άβαφη φάτσα και με ψηλά τακούνια (ήξερα μια τέτοια), άλλη να μη γουστάρει τακούνια και να ντύνεται πιο απλά αλλα να μη πηγαίνει άβαφη ούτε στο περίπτερο. Διαλέγουμε και παίρνουμε κομματι κομμάτι. Αυτό που θέλω κυρίως να πώ λοιπόν είναι πολύ απλά το οτι δεν ειναι κακο ουτε το να ακολουθείς κάποια πρότυπα ούτε και το να μην τα ακολουθείς όμως. Μπορεί ένα συγκεκριμένο πρότυπο να μη σου ταιριάζει βρε παιδάκι μου η να σου κάνει κακό στην υγεία, σημαίνει αυτό πως δεν μπορείς να είσαι κομπλε και να νιώθεις όμορφα; Οχι. Αυτο θέλω να πω. Καλη ώρα τα τακούνια. Που μου γαμάνε το μετατάρσιο. Και παρ'οτι σέβομαι το δικαίωμα όποιας γουστάρει και μπορει να τα φοράει προσωπικά τα μισώ. Μπορω να τα μισω στο δικό μου πόδι; Ευχαριστώ :P
17-07-2016, 22:39 #65
Καλά ας δει ο κάθε ένας τι κόμπλεξ έχει μέσα του και μετά ας τα αντιμετωπίσει και με ξυλοπόδαρα !!!
17-07-2016, 22:58 #66
Γιατι είναι κακό να έχει κάποιος και να μη το συνειδητοποιεί; Να τους ταμπελώσουμε και να τους σταυρώσουμε αυτούς που δεν το συνειδητοποίουν; Λολ
Καλα ειναι κακο για τους ιδιους αλλα γιατι να ειναι κατι που ενοχλεί/αποδοκιμάζεται γενικά; Σιγα το πράγμα τώρα αν έχει ο άλλος κόμπλεξ ξερω γω με το υψος του πχ... Το μονο κακο είναι αν αρχίσει να κρίνει τους άλλους διαστρεβλωμένα λόγω αυτού, απο εκεί και πέρα αν δε γίνεται αυτό απλά τζάμπα χαλιέται ο ίδιος και είναι κρίμα, οχι οτι ενοχλεί.
17-07-2016, 23:14 #67
Ναι αυτοί συνήθως ενοχλούν, γιατί αν έχεις κόμπλεξ και δεν το ξέρεις την πληρώνει ο διπλανός σου πολλές φορές....και πάλι δεν θα τα βλέπεις όλα πάνω σου, λογικό είναι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν βλέπουν τίποτα πάνω τους....το θέμα είναι να ξέρεις τι είσαι....
17-07-2016, 23:25 #68
Ε αμα τη πληρώνει ο διπλανός σου οκ...αλλα δεν ξέρω, σπάνια έχω πετύχει κόμπλεξ σε κάποιον σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για γενικά πολύ αρνητισμο για να σου βγεί σε πικρα/κακια στους γύρω σου ενα κόμπλεξ. Λίγη ενσυναίσθηση να έχει κάποιος, λίγη όχι πολλή και δεν τη πληρώνουν οι άλλοι. Μια φορα μου έτυχε να γνωρίσω τοοοοσο κομπλεξικό άνθρωπο όπως λες. Και γενικά δεν με πειράζει αν έχει ο άλλος κόμπλεξ πιο πολύ τη δικιά του ζαχαρένια χαλάει και είναι κρίμα. Ασε που το κόμπλεξ είναι σύμπλεγμα, κατι τι μη υγιές έτσι, συνήθως ο ίδιος υποφέρει περισσότερο απο αυτό. Φυσικά η αυτογνωσία είναι το ζητούμενο σε όλους τους τομείς, οχι μόνο στα κόμπλεξ αλλα φυσικα και η απόλυτη αυτογνωσία είναι αδύνατη για οποιονδήποτε...καλη διάθεση να υπάρχει και ολα τα αλλα λύνονται ανα περίπτωση :)
18-07-2016, 02:16 #69
Συνηθως , βαθια μεσα του-ης , η καθε μια , ξερει αν ποσο κομπλεξ εχει , απλα το απωθει οσο πιο βαθια στο μυαλο της μπορει , αλλα αν εχει μερικα καλα προσοντα , δεν ειναι απαραιτητο να αποφυγει να το συνειδητοποιησει , εχω γνωρισει κι απο τα δυο ειδη γυναικων , αυτη που εχει μερικα σοβαρα προσοντα , αλλα εχει μια ανασφαλεια , αυτη ισως δεν αποφυγει να το συνειδητοποιησει , εχω γνωρισει και κοπελα , με λιγα προσοντα , που απεφευγε συστηματικως να συνειδητοποιησει το κομπλεξ της , φορωντας ψηλα τακουνια , εντονο βαψιμο , και μαλιστα , ασυνειδητα , επελεγε κατωτερους της και εκανε κανονικες σχεσεις , ωστε να συντηρει στο μυαλο της το παραμυθι της ' ελκυστικης ' ..................... οπωσδηποτε τα φλατ παπουτσια , δεν σημαινουν καλα και ντε , οτι η κοπελα εχει αυτοπεποιθηση , μπορει να ειναι θεμα γουστου , η μπορει να εχει ενα Α υψος , και να μην τα χρειαζεται .................. πολυ σωστη η παρατηρηση οτι αμα δεν γνωρισεις καποιαν -ον , δεν μπορεις να κανεις υποθεσεις και εικασιες , η πραματικοτητα , σαφως μπορει να διαφερει ......το να θες να διαφερεις απ την μαζα , ειναι αλανθαστο σημαδι ανασφαλειας ...............παντως τα πολλα πολλα φτιασιδια , καλο σημαδι , δεν ειναι .................... δεν παιρνω κι ορκο , ειναι κι αναλογως την κουλτουρα του καθε λαου ( τωρα το πηγα διεθνως ! ) .........
18-07-2016, 06:16 #70
Παντως ,αν μιας κοπελας απο μια βραδινη τουαλετα , της παει καλυτερα ενας τενεκες με σαλτσες , τοτε ταχει τα προβληματακια της ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
18-07-2016, 17:08 #71
18-07-2016, 17:11 #72
23-07-2016, 04:23 #73
Σε ακούω να έχεις στο μυαλό σου μια "εικόνα" του τι είναι έρωτας ή τι πρέπει να είναι έρωτας. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι η εικόνα που έχεις φτιάξει από αυτά που λέγονται, από αυτά που έχεις μάθει. Έρωτας είναι αυτό που έρχεται, με όποιο τρόπο έρχεται, όπως έρχεται, και δεν σε ρωτάει καθόλου! Απλά έρχεται. Για μένα αυτό είναι έρωτας.
Και ίσως επίσης δεν έχει σημασία αν έρθει. Who cares?
30-07-2016, 23:44 #74
Τι διαταραχή ρε φιλαράκι; Υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από δύο καλοσχηματισμένα και περιποιημένα πατουσάκια, που να μυρίζουν και λιγάκι; :))
31-07-2016, 20:49 #75
Οχι , βρε Κιουμπ , αμα δεν υπηρχαν αντρες στην γη , καμμια δεν θα φορουσε τακουνια , για μας τους αντρες τα φορατε , οπως και οπως ειχε πει ο Ωνασης , αν δεν υπηρχαν γυναικες , ολα τα χρηματα δεν θα ειχαν κανενα νοημα ( τα πολλα ) .....αυτο για τους αντρες , για ναμαι δικαιος ..........