Θέματα εμπιστοσύνης. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Senior Member
    έτσι μπραβο...καλά κάνεις! και να το συνεχίσεις να πηγαινεις στο νεο, εχει περισσότερο κοσμο της ηλικιας σου!
    Αν κανουν και παραδοσιακους χορους, μαθήματα, πήγαινε!
    Να κανεις νεους φιλους! και οταν ξαναμπεις εδώ, να μας πεις τα νεα σου! τι φίλους γνωρισες, τί έκανες. Πως περνάς τη μέρα σου, τι μουσική ακους, τι βιβλίο διαβάζεις.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Μάρα για το ενδιαφέρον σου. Ήδη έχω φίλους από το τει που πήγαινα αλλά δεν είναι έτσι όπως τις θέλω. Είναι της ηλικίας μου και είναι λίγο βαριές . Εγώ θέλω πιο ζωντανό κόσμο να βγαίνουμε να διασκεδάζουμε. Επίσης ένα πράγμα που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι παλιά είχα πολύ ωραία εμφάνιση αλλά τώρα έχει χαλάσει περνώντας η ηλικία μου. Στα 25 μου ήμουνα καλλονή και τώρα είμαι μέτρια μπορεί και λίγο προς το άσχημο. Επίσης δεν το έχω και πολύ με τους άντρες .... δεν με θέλει κανένας.

Senior Member
    Μια χαρά είναι η ηλικια σου! Εχεις ολη τη ζωη μπροστά σου. Υγεία να έχεις και ολα καλά!
    Για αυτο σου λεω για χορους, πηγαινε σε μαθηματα χορων, στο δημο, σε συλλογο, εκει θα γνωρισεις νεο κοσμο, να κανεις παρεα να διασκεδαζεις!

Η εμφανιση διορθωνεται!
    θα κανεις περπατημα για αρχή καθε μερα, θα προσεξεις και λίγο τις ποσοτητες στο φαγητό σου, θα περιποιηθείς το μαλλι σου, θα ασχοληθείς λίγο με τη μοδα και στο στυλ σου, και σιγα σιγα ολα θα γινουν!
    Δες τη Χατζηβασιλειου, 50αρα πατημένη κι όμως τι σώμα έχει??? γιατί γυμναζεται!
    Η Μενεγάκη στα 47? κουκλα δεν ειναι? και με 4 γεννες. Γιατί προσέχει!
    Ολες αυτες δεν ειχαν παχυνει καποτε? βεβαια! αλλα τα εχασαν τα κιλά!

Senior Member
    Τελικά αυτοί πρέπει να με έχουνε εμπιστοσύνη ή όχι; Αυτή η φίλη μου μπορεί να με κάνει παρέα αφού της έκλεψα τον γκόμενο;;; Τα λέω αυτά γιατί θέλω να τα έχω καλά με όλους.

Senior Member
    Καλα για τα κορμια τους δεν εχεις αδικο Μαρα, αν και με τα λεφτα που βγαζουν και απο τα στουντιο που δουλευουν θα εχουν και τις λιποαναρροφησεις τους οι διασημοι, και τις πλαστικες τους και τις ανορθωσεις τους...
    Αλλα για τα προσωπα που τους βλεπουμε αντρες γυναικες (κυριως τις γυναικες) τιγκα στο μακιγιαζ δεν ξερουμε πώς μπορει να ειναι αβαφοι και τι φιλτρα και τι ληψεις γινονται για να φαινονται τελειοι. Και το επαγγελματικο μακιγιαζ κανει θαυματα.

Οποτε δεν θεωρω οτι μια κοινη θνητη σαν εμας κανει καλο να συγκρινεται με γυναικες της τηλεορασης, του κινηματογραφου και των περιοδικων. Ειδικα αν πιστεψει οτι ολο αυτο που βλεπουμε ειναι αληθινο, τοτε θα πεσουμε σε χειροτερη καταθλιψη.

Ρε σεις ειχα δει καποτε απο κοντα τον τοτε αγαπημενο μου Ελληνα διασημο, θεωρουσα οτι ειναι ο ωραιοτερος αντρας του κοσμου... τον εβλεπα στην τηλεοραση, τελειος! τον εβλεπα στα περιοδικα, τελειοτερος! τον ειδα απο κοντα, τρομαξα. Κατι τεραστιοι μωβ κυκλοι κατω απο τα ματια, κατι λακουβαρες σαν των ελληνικων δρομων που του αφησε η ακμη που θα ειχε προφανως... Ε χιλιοστο απ αυτα δεν φαινοταν στην τηλεοραση και τα περιοδικα. Και κοιλαρα. Που ουτε αυτη φαινοταν στις εμφανισεις του live ή στην τηλεοραση με τα κοστουμια που φοραγε. Ενω οταν τον πετυχα εγω φοραγε ενα μακο t-shirt... Γι' αυτο μην εχετε σαν προτυπα οτι βλεπετε στην τηλεοραση. Βαλτε κατι πιο εφικτο στο μυαλο σας. Και για μενα τα λεω αυτα να τα ακουω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τελικά αυτοί πρέπει να με έχουνε εμπιστοσύνη ή όχι; Αυτή η φίλη μου μπορεί να με κάνει παρέα αφού της έκλεψα τον γκόμενο;;; Τα λέω αυτά γιατί θέλω να τα έχω καλά με όλους.
    Απαντήστε σε αυτήν την ερώτηση παρακαλώ!

Senior Member
    Τι να σου απαντησουμε βρε δελφινι;
    Εχουν περασει 20 χρονια (χτες-προχτες μου ειπες 15) και καθισες στον γκομενο της που σου την επεφτε, τους επαιρνες για 10 χρονια τηλεφωνο και τους εβριζες, τωρα τι θες να τους κανεις παρεα; Αστο καλυτερα! Προφανως και δεν μπορουν να σου εχουν εμπιστοσυνη ουτε κι εσυ σαυτους με τοσα που εχουν γινει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Τι να σου απαντησουμε βρε δελφινι;
    Εχουν περασει 20 χρονια (χτες-προχτες μου ειπες 15) και καθισες στον γκομενο της που σου την επεφτε, τους επαιρνες για 10 χρονια τηλεφωνο και τους εβριζες, τωρα τι θες να τους κανεις παρεα; Αστο καλυτερα! Προφανως και δεν μπορουν να σου εχουν εμπιστοσυνη ουτε κι εσυ σαυτους με τοσα που εχουν γινει.
    Δύσκολο παρελθόν έχω! Δεν ήθελα να γίνουνε τα πράγματα έτσι! Νιώθω σαν το τρολλ της εκκλησίας. Mε στενοχωρεί που το σκέφτομαι αυτό και είχα κολλήσει για πολλά χρόνια σε όλο αυτό.

Senior Member
    Δελφίνι, αυτοί να μην σε νοιάζουν! Δεν σου αξιζουν, αξίζεις καλυτερους ανθρωπους στη ζωη σου!

Να τα εχεις καλά με ανθρωπους που σε θελουν στη ζωή τους και περνάς εσυ καλά μαζί τους.

Τι τους θες αυτους και ολο τους σκεφτεσαι? δεν τους αφήνεις εκει που ανηκουν, 20 χρονια πίσω, και να κοιτάξεις τη ζωή σου, την εμφανιση σου, τη διασκεδαση σου, τις βόλτες σου? το μέλλον σού ανήκει!!!!

Τι θα σκεφτεσαι? τι έγινε πριν 20 χρονια? ή τι έχεις να ζήσεις για τα επόμενα 40 χρονια??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφίνι, αυτοί να μην σε νοιάζουν! Δεν σου αξιζουν, αξίζεις καλυτερους ανθρωπους στη ζωη σου!

Να τα εχεις καλά με ανθρωπους που σε θελουν στη ζωή τους και περνάς εσυ καλά μαζί τους.

Τι τους θες αυτους και ολο τους σκεφτεσαι? δεν τους αφήνεις εκει που ανηκουν, 20 χρονια πίσω, και να κοιτάξεις τη ζωή σου, την εμφανιση σου, τη διασκεδαση σου, τις βόλτες σου? το μέλλον σού ανήκει!!!!

Τι θα σκεφτεσαι? τι έγινε πριν 20 χρονια? ή τι έχεις να ζήσεις για τα επόμενα 40 χρονια??
    Πολύ σωστό αυτό που λες! Αλλά πώς θα το κάνω στην πράξη αυτό! Λίγο δύσκολο μου φαίνεται γιατί έχω βαρύνει πραγματικά πολύ. Αφού είχα κοντέψει να πεθάνω και από την στενοχώρια μου. Είχα φτάσει 90 κιλά από εκεί που ήμουνα 50 και έγινα κακάσχημη από εκεί που ήμουνα μια καλλονή τώρα πάλι είμαι 77 κιλά αλλά θέλω να χάσω τα κιλά μου. Δεν είμαι δυνατός άνθρωπος είμαι πολύ αδύναμη.

Ενώ μέχρι τα 25 μου και τα 30 μου ήμουνα μια καλλονή δεν βρέθηκε και ένας αντίστοιχος κούκλος σαν εμένα και καλό παιδί να παντρευτώ να ησυχάσω και εγώ και να μην πλεκόμουνα σε φασαρίες.

Senior Member
    από 90 κιλα πήγες 77!!! εχασες 13 ολοκληρα κιλα!!!
    Μπραβοοοοοοοο! να που λες οτι εισαι χαζή, αδύναμη και ανίκανη!
    Πανέξυπνη είσαι, δυνατή και ικανότατη! αρκεί να το πιστεψεις!!

Συνεχισε το!!
    Αφου ησουν καλλονη, έχεις ολες τις προυποθεσεις να ξαναγίνεις μια πολυ ομορφη κοπελα!!
    Εδω η Ζωζω Σαπουντζάκη στα 80κατι της ειδες τι μούρη ωραιας γυναικας πουλάει? εσυ εχεις τα μισα της χρονια... μη μασας!!

Φτιαξε την εμφανιση σου, κανε και τους χορους σου, βγες εξω να γνωρισεις ατομα της ηλικιας σου και θα ερθει και ο κουκλος στη ζωη σου!

Senior Member
    Δηλαδή δεν με έχετε για χαζούλα;

Senior Member
    Δηλαδή δεν με έχετε για χαζούλα;
    Oχι βέβαια!
    Ατομο που έχει σπουδασει και τελειωσει ΤΕΙ, και έχει χάσει 13 κιλά δεν ειναι δυνατό να είναι χαζούλα!!

Senior Member
    Ειλικρινά δεν ξέρω πώς έχω σπουδάσει στο τει απλά δεν νομίζω ότι έχω ικανότητες γιατί όλη μέρα κάθομαι στο σπίτι εδώ και χρόνια και τρώω και παχαίνω και δεν κάνω τίποτα . Νομίζω ότι δεν έχω καμία ικανότητα.

Senior Member
    Noμίζεις οτι δεν εισαι ικανη...

Βάλε ένα στόχο, πείσμωσε και να δεις πόσο γρήγορα θα το πετύχεις!
    Πηγαινε βολτες, διαβασε ενα βιβλίο, κανενα περιοδικο να δεις ποσες κουκλες μοντελες υπάρχουν στα 45 και στα 50 τους! Εδώ μια στα 70 της παντρευτηκε 18αρη!

Πέραν του αστεϊσμου και της διάθεσης να χαριτολογήσω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι είσαι νεότατη, με ολη τη ζωή μπροστά σου! Να το πιστεψεις, να πάρεις μπρος να κανεις πραγματα για σένα!

Την επομενη φορά που θα μας γραψεις, πες μας κάτι που έκανες για σενα, για τον εαυτο σου, και το χάρηκες! βαλτο στοχο και καντο!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast