Results 31 to 45 of 51
Thread: Δεν εμαθα ποτε να ζω για μενα
-
18-07-2016, 22:16 #31
Μελίνα χαλάρωσε στην πραγματική ζωή αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μη συγκρίνεσαι και να μην ζηλεύεις έτσι τουλάχιστον θα είσαι πιο ευτυχισμένη δεν έχω τη μόρφωση της Ναταλίασ δεν έχω την εμπειρία της ανξιουσ δεν έχω πολλά που έχουν αυτές κι εσύ αλλά ξέρω να εκτιμάω από ομορφιά μέχρι μόρφωση κι επίσης ξέρω όταν μου λένε κάτι να ακούω λίγο και να σκέφτομαι μετά τι μου είπανε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 18-07-2016, 23:34 #32
Τι ομορφες σκεψεις ολων εδω σε αυτο το νημα!
Χαιρομαι που σας διάβασα, και χαίρομαι που ειμαι μέλος εδώ για να ανταλλάσσουμε τέτοιες απόψεις!
Επειδη Μελίνα τα ειπαν ολα οι προλαλησαντες, εγω το μονο που θα σε προτρεψω ειναι αυτες τις εμπειρίες να τις δεις σαν αφορμή Να ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Οκ, το λέει και ο ποιητής...
Mε τι καρδιά, με τι πνοή,
τι πόθους και τι πάθος,
πήραμε τη ζωή μας· λάθος!
κι αλλάξαμε ζωή.
19-07-2016, 10:06 #33
τον ανθρωπο που βρηκα τον επελεξα εγω ..γιατι πολυ απλα δουλεψα πολυ με μενα..η ψυχοθεραπεια με εμαθε να προσεχω τις επιλογες μου, να σεβομαι εμενα και να μπορω να οργανωνω τη ζωη μου..γιατι μεγαλωσα σε ενα χαος κ με ειχε κανει να ειμαι ενα χαος...
οποτε δεν πετυχα τζοκερ...εμεινα μονη απειρα χρονια για να τα βρω με μενα..δεν ειναι ευκολη υποθεση..κ ναι κ γω καποτε δεν ειχα γκομενο...δεν φανταζεσαι τι εχω περασει..μιλας με εναν ανθρωπο πυο εχει νοσηλευτει στο δρομοκαιτειο απο βαρια καταθλιψη..
δνε φανταζεσαι ποσα εκατομμυρια εδωσα σοτν θεραπευτη μου για να ξεμπερδεψει το μυαλο μου κ να επουλωθουν οι πληγες μου! πλεον μου αξιζει το καλυτερο κ εχω απαιτηση απο την ζωη για το καλυτερο!!χρειαζεσαι δουλεια..κ οχι να καθεσαι κ να περιμενεις να γινεις καλα!
πρεπει να δουλεψεις με σενα..στη ζωη δνε ερχονται ολα ευκολα σε ολους..
δνε θα ξεχασω τον πονο που εχω νιωσει τον ψυχικο ποτε μου..κ που ακομα ταλαιπωρομαι μερικες φορες..κ παλι στηλωνω τα ποδια κ παλευω! ναι δεν αγαπω την δουλεια μου αλλα ειμαι ακομα εδω κ δουλευω..αν δεν δουλεψω δεν θα εχω να πληρωσω το ενοικιο μου..ναι δεν εχω λεφτα..αλλα κ αυτα που παιρνω κατι ειναι...δεν ζηταω πολλα, απλα πραματα..μετα απο οσα εχω περασει νομιζω οτι πλεον μπορω να πω οτι κ με αυτα που εχω ειμαι ευγνωμων!! πιο ευγνωμων δεν γινεται..που ακομα ξξυπναω το πρωι κ βλεπω τον ηλιο..που αντικρυζω μια θαλασσα..το να καθεσαι και να συγκρινεις κ να μιζεριαζεις κ να λες ειμαι αχρηστη δεν θα σε οδηγησει πουθενα...απλα κανεις κυκλους γυρω απο εσενα κ δεν κανεις κατι για εσενα..αυτο θα σε οδηγησει σε μαγαλυτερο βουρκο.
19-07-2016, 10:16 #34
και κατι αλλο..αν εσυ δεν βρεις τις ισορροπιες σου κ δεν εκτιμησεις τον εαυτο σου..για τους αντρες κ τους φιλους θα εισαι παντα ενα ατομο που δεν θα μπορουν να επενδυσουν...πρεπει πρωτα να σε αγαπησεις κ να σε βοηθησεις κ μετα να βρεις εναν συντροφο..μετα μαλλον δεν θα τον βριες εσυ...μετα θα σε βρει αυτος..ετσι παει..
γινεται οταν ενας ανθρωπος ειναι ενα χαος στο κεφαλι του να μπορεσει να επενδυσει κ σε μια σχεση?σε μια συντροφια?
οχι...οι συντροφοι δεν θελουν αν ειναι νοσοκομοι...υπαρχουν κ τετοιοι βεβαια..αλλα κ αυτο καλα δεν θα ναι...προσεχε γιατι εχεις μπει σε ασχημο λουκι.
19-07-2016, 10:20 #35
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.»
Κ.Π. Καββαφης
19-07-2016, 11:55 #36
Το βήμα που έκανες νιώθεις να σε ανακούφισε; Μίλησες και ακούστηκες. Μια αγκαλιά στέλνω κι εγώ που δεν ζω για κανένα.
κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
19-07-2016, 12:19 #37
ποηση? ή δικο σου..?γιατι αν ειναι δικο σου..εισαι ποιητρια..
19-07-2016, 18:37 #38
Ευχαριστω ολους οσους απαντησατε και συνεχιζετε να απαντατε... Τα διαβαζω ολα και τα σκεφτομαι και ειστε η παρεα που εχω αυτες τις μερες μεσα στην μοναξια μου..
Σημερα βγηκα εξω σε καποια φαση το μεσημερι να παρω τσιγαρα και να παω στο φαρμακειο και με κοιταζαν περιεργα και δυσκολευοντουσαν να καταλαβουν τι λεω. Αρχισε να φαινεται οτι δεν παω καλα προφανως. Ενω στην εμφανιση δεν εχω τιποτα περιεργο παρα μονο λιγο μπερδεμενα μαλλια που δεν ειχα το κουραγιο να κατσω να ξεμπλεξω, αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα γιατι μπλεκονται πολυ ευκολα και λιγο να φυσηξει, δεν ξερω πώς αλλιως καταλαβαν και με κοιταγαν περιεργα πριν καν αρχισω να μιλαω. Φορουσα και γυαλια ηλιου για να μην φαινονται τα ματια μου που ειναι πρησμενα απο το κλαμα και οι κυκλοι που εχω κανει.
Μυριστηκαν απο μακρια τον φοβο μου και την κοινωνικη αδεξιοτητα που με διακρινει τωρα;
20-07-2016, 14:50 #39
Μήπως εσύ πιστεύεις ότι σε κοίταγαν περίεργα επειδή έχεις ξε-συνηθίσει την επαφή με τον κόσμο? ή μήπως είχες κάτι πάνω σου που προκαλεί το κλασικό αμήχανο γέλιο στους άλλους? πχ φορεμένη ανάποδα την μπλούζα σου? την έχω πατήσει έτσι και το συνειδητοποίησα μετά απο ώρα.Η άλλη φορά έτρωγα παγωτό,γέμισε όλη η μπλούζα μου σοκολάτα και απο την αφηρημάδα μου,δεν το είχα πάρει χαμπάρι οπότε λογικό ήταν να με κοιτάνε οι άλλοι "περίεργα"
20-07-2016, 15:01 #40
Αnxious4ever πήρες αφορμή από το ποστ μου και απαντάς στην μελίνα προφανώς.εμένα δε μου αρέσουν οι άντρες για σχέση
και μάλλον δύσκολα θα με βρει κάποια αν δεν την βρω εγώ πρώτα κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο εώς απίθανο..
Και για τα άλλα που αναφέρεις ναι θεωρώ ότι είναι και θέμα τύχης να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους στη ζωή σου.Καθώς και σωστού timing.Δεν πιστεύω στην γκαντεμιά αλλά πιστεύω στις ευνοϊκές συνθήκες που καμμιά φορά δημιουργούνται απο εκεί που δεν το περιμένεις.Ιδια ηλικία έχουμε και εγώ προσωπικά παλεύω σε όλη μου την ζωή μου για να καταφέρω καταρχήν να επιβιώσω μιας και δεν έχω στήριξη από πουθενά.Και άγχος ξέρω τι είναι,και κρίσεις πανικού και ΙΔΨ και πως είναι να μην έχεις ένα ευρώ στη τσέπη σου και απο τα 37,5 χρόνια της ζωής μου τα περισσότερα τα έχω περάσει μόνος μου.Και έχω νοσηλευτεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα και σε ψυχιατρική κλινική.Και δουλειά έχω που πάλεψα σκληρά να την κρατήσω και γενικά δεν είμαι αυτός που περιμένει το μάνα εξ ουρανού..
20-07-2016, 16:05 #41
δεν φενεται τιποτα...απλα ειχες ξεσυνηθισει τον κοσμο και γι αυτο νομιζεις οτι σ κοιτανε περιεργα
20-07-2016, 21:43 #42
Οχι andforall δεν φοραγα τιποτα αναποδα. Μπορει να ξεσυνηθισα να ερχομαι σε κοινωνικες επαφες με κοσμο απο αρχες Ιουνιου πανω κατω αλλα για ψωνια εβγαινα ειτε για τσιγαρα ειτε για να παρω καμια μ@λακια απ εξω να φαω οταν ξεμενα απο φρυγανιες ειτε για να παω στο σουπερμαρκετ να παρω κι αλλες φρυγανιες. Οποτε 3-4 φορες την βδομαδα αναγκαστικα ερχομουν σε επαφη με τους ταμιες για τα απαραιτητα και δεν με κοιταζαν περιεργα τις προηγουμενες φορες.
Εσυ andforall τουλαχιστον εχεις μια δουλεια οποτε ξερεις οτι θα πας συγκεκριμενες ωρες καθε μερα εκει, οποτε εχεις μια σταθεροτητα και το πολυ βασικο, πληρωνεσαι (ελπιζω) οποτε δεν χρειαζεται να εχεις και αυτον τον καημο στο κεφαλι σου.
Αυτο με το timing τι εννοεις; Γιατι πολλοι το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια οταν θελουν να αποφυγουν καποιον.
21-07-2016, 04:37 #43
Διαβάζω καιρό το φόρουμ αλλα δεν έτυχε ποτε να γράψω για διάφορους λόγους!!αλλα λέω οτι ήρθε η ώρα να συμμετάσχω και εγώ....
Μελινα μιας που είσαι online νομίζεις οτι σε κοιτάνε παράξενα πολύ καιρό η τώρα τελευταία το νομίζεις?σε τι κατάσταση βρίσκεσε τώρα?
21-07-2016, 09:27 #44
ναι σε καταλαβαινω απολυτα....πολυς κοσμος περναει τα ιδια..
δεν ξερω αν ειναι θεμα ταιμινγκ..μαλλον ειναι ναι..θεμα τυχης..αλλα θελω να πισετυω οτι ολα ερχονται κ οταν εμεις νιωσουμε ετοιμοι κ ανοιχτοι...κατι τετοιο..ή οτι ερχονται οταν ισορροπισουμε μεσα μας..
το λεω αυτο γιατι οποτε εβαζα κατι στο μυαλο μου κ ελεγα οκ τωρα θελω να γινει αυτο πολυ..ρε παιδια ενα περιεργο πραμα ερχοταν ο.τι ηθελα..αλλα αργουσα να πω οτι το ηθελα..αυτο ηταν το προβλημα μου..
πριν τον αντρα μου ημουν μονη 5 χρονια..γιατι δεν ηθελα να κανω σχεση δεν ενιωθα ετοιμη..
μολις αρχισα να λεω ..τωρα θελω τσουπ τον γνωρισα.
ενα βραδυ σε ενα μπαρακι..ηρθε μου μιλησε..κ απο τοτε ειμαστε μαζι..
τωρα μπορει να λεω μπουρδες., αλλα δεν ξερω ρε παιδια κ με αλλα θεματα ετσι μου τυχαινε.
21-07-2016, 10:01 #45
αυτο που λες, στην περίπτωση μου, λειτουργει σε ΟΛΑ τα θέματα της ζωής μου ΕΚΤΟΣ απο το θέμα της ερωτικής-συντροφικής σχέσης!
Γιατί σε ολα τα αλλα θέματα ειναι στο χέρι μας να προσπαθησουμε, να παλαιψουμε, να κατακτήσουμε μια κορυφή.
Αλλά στο θέμα της ερωτικης-συντροφικής σχέσης it takes two to tango. Πρέπει να παιξουν μπάλα και οι δυο αλλιως παιχνίδι δεν γίνεται. Πρέπει να υπάρχει μια Α αμοιβαιότητα, κατανόηση, μοιρασμα, καλή διαθεση, ενεργεια, θετική αύρα, νοιαξιμο, για να στηθεί μια καλή σχέση.