Δεν εμαθα ποτε να ζω για μενα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Banned
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Οχι andforall δεν φοραγα τιποτα αναποδα. Μπορει να ξεσυνηθισα να ερχομαι σε κοινωνικες επαφες με κοσμο απο αρχες Ιουνιου πανω κατω αλλα για ψωνια εβγαινα ειτε για τσιγαρα ειτε για να παρω καμια μ@λακια απ εξω να φαω οταν ξεμενα απο φρυγανιες ειτε για να παω στο σουπερμαρκετ να παρω κι αλλες φρυγανιες. Οποτε 3-4 φορες την βδομαδα αναγκαστικα ερχομουν σε επαφη με τους ταμιες για τα απαραιτητα και δεν με κοιταζαν περιεργα τις προηγουμενες φορες.
    Εσυ andforall τουλαχιστον εχεις μια δουλεια οποτε ξερεις οτι θα πας συγκεκριμενες ωρες καθε μερα εκει, οποτε εχεις μια σταθεροτητα και το πολυ βασικο, πληρωνεσαι (ελπιζω) οποτε δεν χρειαζεται να εχεις και αυτον τον καημο στο κεφαλι σου.

Αυτο με το timing τι εννοεις; Γιατι πολλοι το χρησιμοποιουν σαν δικαιολογια οταν θελουν να αποφυγουν καποιον.
    καταρχην το nick μου είναι admforall :Ρ με τη δουλειά έχουν υπάρξει και μήνες που δεν πληρώνομαι..Με το timing δεν εννοώ να αποφύγεις κάποιον αλλά πχ να κάνεις μια βόλτα χαλαρή στην πλατεία και εκεί να "τρακάρεις" με την καλή έννοια με κάποιον άνθρωπο που θα ταιριάξεις

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο που λες, στην περίπτωση μου, λειτουργει σε ΟΛΑ τα θέματα της ζωής μου ΕΚΤΟΣ απο το θέμα της ερωτικής-συντροφικής σχέσης!
    Γιατί σε ολα τα αλλα θέματα ειναι στο χέρι μας να προσπαθησουμε, να παλαιψουμε, να κατακτήσουμε μια κορυφή.
    Αλλά στο θέμα της ερωτικης-συντροφικής σχέσης it takes two to tango. Πρέπει να παιξουν μπάλα και οι δυο αλλιως παιχνίδι δεν γίνεται. Πρέπει να υπάρχει μια Α αμοιβαιότητα, κατανόηση, μοιρασμα, καλή διαθεση, ενεργεια, θετική αύρα, νοιαξιμο, για να στηθεί μια καλή σχέση.
    Και με τις φιλικές σχέσεις το ίδιο γίνεται.Δε μπορείς να είσαι φίλος με έναν άνθρωπο αν δεν ταιριάζεις σε κάποια πράγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο που λες, στην περίπτωση μου, λειτουργει σε ΟΛΑ τα θέματα της ζωής μου ΕΚΤΟΣ απο το θέμα της ερωτικής-συντροφικής σχέσης!
    Γιατί σε ολα τα αλλα θέματα ειναι στο χέρι μας να προσπαθησουμε, να παλαιψουμε, να κατακτήσουμε μια κορυφή.
    Αλλά στο θέμα της ερωτικης-συντροφικής σχέσης it takes two to tango. Πρέπει να παιξουν μπάλα και οι δυο αλλιως παιχνίδι δεν γίνεται. Πρέπει να υπάρχει μια Α αμοιβαιότητα, κατανόηση, μοιρασμα, καλή διαθεση, ενεργεια, θετική αύρα, νοιαξιμο, για να στηθεί μια καλή σχέση.
    σιγουρα ολα αυτα..αλλα με εναν μαγικο τροπο εμενα μου συνεβαινε ανετα..οποτε εγω ηθελα να εχω συντροφο...τσουπ ερχοταν..κ δεν ετυχε ποτε να ηταν καποιος που δεν μπορουσε ή που με παιδευε κλπ...ή που μπορει να ειχε αλλη κλπ..
    ευτυχως ημουν τυχερη σε αυτο το θεμα..ετυχε τωρα?δνε ξερω..τι να πω..
    πζ ειχα μια φιλη η οποια παντα ερωτευοταν κ της εκαναν κλικ αντρες που παντα υπηρχε αλλη.
    για πολλα χρονια..στο τελος γυρισα κ της ειπα "ρε συ δεν μου φαινεται τοσο τυχαιο ολο αυτο πια..τοσα χρονια να συμβαινει το ιδιο..κατι γινεται..εσυ επιλεγεις αυτον που δεν μπορει.." κ η ιδια προβληματιστηκε πολυ..μα παρα πολυ μεχρι που ξεκινησε ψυχοθεραπεια..κατα την διαρκει της θεραπειας της διαπιστωσε οτι τελικα αυτη παντα επελεγε αντρες μη διαθεσιμους ολοκληρωτικα επειδη τελικα αυτη δεν ενιωθε ετοιμη για ολοκληρωμεη δεσμευση..τελιακ εκανε ψυχοθεραπεια κ οταν αισθανθηκε ετοιμη γνωρισε εναν ανθρωπο, ερωτευθηκε παντρευτηκε κ τωρα εχουν ενα παιδακι..
    δεν ξερω τελικα οντως να ισχυει αυτο?οτι τελικα εμεις επιλεγουμε ασυνειδητα ανθρωπους οι οποιοι δεν ειναι ιδανικοι για δεσμευση, κ αυτο επειδη πρωτα εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι για δεσμευση?ξερω κ γω..μπορει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    καταρχην το nick μου είναι admforall :Ρ με τη δουλειά έχουν υπάρξει και μήνες που δεν πληρώνομαι..Με το timing δεν εννοώ να αποφύγεις κάποιον αλλά πχ να κάνεις μια βόλτα χαλαρή στην πλατεία και εκεί να "τρακάρεις" με την καλή έννοια με κάποιον άνθρωπο που θα ταιριάξεις
    Ωχ συγνωμη το διαβαζα λαθος :Ρ admforall λοιπον... Καλα για να βρεις ετσι καποιον ανθρωπο που να ταιριαξεις πρεπει να εχουν ταιριαξει ολοι οι ωροσκοποι και οι πλανητες και οι συναστριες... πραγματα που δεν πιστευω και δεν ισχουν, οποτε δεν θα βρω ποτε καποιον σε πλατεια! Χρειαζεται κατι πιο ουσιαστικο οπως πχ ενας κοινος κυκλος ανθρωπων ή κατι τετοιο, μεσα απο την δουλεια ή μια ενασχοληση πχ. Στα τυχαια μερη δεν ειχα ποτε τυχη γιατι ολο κατι ανωμαλοι ή προβληματικοι με πλησιαζαν.
    Ωστε δεν σας πληρωνουν και με συνεπεια; Δυσκολα. Τουλαχιστον ομως ακομα και με καθυστερηση να σας πληρωνουν... Αποταμιευση κανεις για να εχεις αποθεμα για οταν δεν σας πληρωνουν;
    Εσυ αν δεν μπερδευομαι με αλλο μελος δεν εισαι που εγραφες σε ενα θρεντ οτι δεν μπορεις να γνωρισεις κοσμο εξω αλλα εχεις μια κοπελα που ειστε μαζι αυτην την περιοδο;

Banned
    Nαι είναι φορές που είναι δύσκολα όντως.Αποταμίευση πια δύσκολα γιατί οι μήνες που μας χρωστάνε είναι διψήφιοι πια αλλά οκ κάνω υπομονή και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.
    Ναι γενικά δεν το έχω με τις γνωριμίες στον έξω κόσμο.Εχουν υπάρξει κάποιες γνωριμίες κατά καιρούς αλλά δεν κατέληξαν κάπου και θεωρώ πως 99% φταίω εγώ γιαυτό.

Senior Member
    Αdmforall, νομιζα οτι ησουν πιο μικρος, γυρω στα 25. Δεν ξερω πως μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση, ισως απο το αλλο θρεντ που συζητουσαμε για την κοινωνικη φοβία.
    Αρα είμαστε συνομηλικοι περίπου....
    Το οτι εχεις δουλειά σε αυτη τη δυσχερεστατη συγκυρία ειναι πάρα πολυ σημαντικό! Εγώ παραιτηθηκα απο καλη δουλεια(το μονο αρνητικό ηταν το 12ωρο ωραριο... ) σε δυνατη εταιρεία για να κυνηγησω κατι που θεωρουσα καλυτερο το 2011 (καλυτερο ωραριο, αξιοπρεπεις συνθηκες εργασίας), δεν ειχα αντιληφθει τοτε το ευρος της κρισης, και τελικά μού επεσαν μαζί ολα, κατι οικογενειακες αναποδιές: νοσηλειες, θανατοι, κηδείες, που με απομυζησαν και ψυχολογικα και οικονομικα, συγγενεις και σογια που τα σιχαινομαι, οικονομικα προβληματα απο κατι δανεια των γονιών που μου εβγαλαν τα λαδι να τα τακτοποιησω και να ξεμπερδεψω, ενα αυτοανοσο που μου προεκυψε απο το πουθενα και εκρουσε τον κωδωνα του κινδυνου να αρχισω να με προσεχω, μια προδοσια "φίλης" και μια καραμπινατη ερωτικη απογοητευση-χλαπατσα! σε ολα αυτα φυσικα απετυχα στο project μου, πως ηταν δυνατο να πετυχω? με ποια ηρεμια μυαλου?
    Και κατεληξα απο το 2011 ως τωρα να ειμαι εκτος δουλειας, τυπικα απο το 2014, στα χαρτια δηλαδη. Και υποτιθεται οτι προσπαθω να τελειωσω ενα διδακτορικο...
    ουφ...και δεν εχω οχι το μυαλο, ουτε καν το κουραγιο να κατσω να διαβασω! μεχρι προτινος ειχα και σοβαρο θεμα focus...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234