Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 109 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast
Results 61 to 75 of 1630
    Senior Member
    Ναι αλλα βριζοντας τους δεν φαινεται οτι εισαι καποια... ή τουλαχιστον οχι η καποια που ηθελες να τους δειξεις οτι εισαι. Δεν θα τους ενδιαφερεις με καποια καλη εννοια. Θα σε εχουν παρεξηγησει τελειως. Δεν λεω οτι επρεπε ή ειχαν δικιο που σε εκριναν, αλλα με τα βρισιδια εσυ τους εδωσες ακομα μια αφορμη για να συνεχισουν να το κανουν. Απλα αλλαξε κυκλο και μην ασχολεισαι μαζι τους, δεν θα αλλαξει κατι και στα 40 που λες οτι εισαι ειναι ακομα πιο δυσκολο να αλλαξει ο ανθρωπος και τα πραγματα που εχουν γινει. Δεν γινεται να τα ριξεις πια σε μια ανωριμοτητα και τρελα της στιγμης.

Senior Member
    Δηλαδή εκεί πιστεύεις ότι πλέον με όλα αυτά που έχουνε γίνει αυτοί θα πιστεύουν ότι είμαι το μαύρο πρόβατο για πάντα ε? Εγώ πιστεύω ότι αδιαφορούν παντελώς πλέον για μένα. Και δεν ξέρω αν είναι κακοί απλά πιστεύω ότι μάλλον χαρήκανε που δεν έκανα και τίποτα στην ζωή μου. Δεν μπορούμε να φύγουμε δυστυχώς από εκείνη την εκκλησία γιατί η μαμά μου πιστεύει ότι είναι η μόνη σωστή και οι γονείς μου πάνε κάθε Κυριακή , εγώ πλέον πάω κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και αν πάω.

Senior Member
    Ναι αλλα εισαι 40 χρονων, δεν χρειαζεται να κανεις και να ακολουθεις την μαμα σου σε οτι σου λεει. Μπορεις να πηγαινεις εσυ σε μια αλλη εκκλησια αν θες να πηγαινεις.
    Προφανως και θα αδιαφορουν οταν δεν σε βλεπουν, αλλα οταν σε βλεπουν θα τους θυμιζεις τα βρισιδια που τους εριξες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Ναι αλλα εισαι 40 χρονων, δεν χρειαζεται να κανεις και να ακολουθεις την μαμα σου σε οτι σου λεει. Μπορεις να πηγαινεις εσυ σε μια αλλη εκκλησια αν θες να πηγαινεις.
    Προφανως και θα αδιαφορουν οταν δεν σε βλεπουν, αλλα οταν σε βλεπουν θα τους θυμιζεις τα βρισιδια που τους εριξες.
    Λες να τα θυμούνται.... ορισμένοι τα ξεχάσανε πάντως και με χαιρετάνε και μου μιλάνε μια χαρά

Είμαι 40 χρονών αλλά δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου και μάλλον ο άνθρωπος δεν αλλάζει από τώρα και πέρα τίποτα δεν θα κάνω ως το τέλος της ζωής μου

Senior Member
    Ε και τι περιμενεις να σε βριζουν μολις σε βλεπουν; Το να χαιρετας καποιον ακομα και αν δεν τον πολυπας περιλαμβανεται μεσα στους κανονες και στα ηθη του πολιτισμενου ανθρωπου και της κοσμιας συμπεριφορας.
    Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα στη ζωη σου και να αλλαξεις, ειπα οτι αυτοι δεν μπορουν να περιμενουν να αλλαξεις τωρα πια, δηλαδη να αρχισετε ξαφνικα μετα τα οσα εγιναν να τα πηγαινετε καλα και να σε συμπαθουν και να σε εμπιστευονται.
    Εσυ και να αλλαξεις μπορεις και να κανεις πραγματα στην ζωη σου αρκει να βρεις τη θεληση και τον τροπο.

Senior Member
    Ούτε και εγώ τους συμπαθώ. Αν μου φέρονται κόσμια έστω αν πηγαίνω που και που αυτό δεν με πειράζει καθόλου άλλωστε και εγώ δεν θέλω παρέα πλέον με ζηλόφθονους έχω κουραστεί.

Μακάρι να βρω τον τρόπο να αλλάξω την ζωή μου και να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου γιατί τώρα βρίσκομαι στον πάτο και πιο πάτο δεν έχει μετά είναι ο θάνατος. Αν δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου δεν ξέρω αν έχω και μέλλον πια.

Senior Member
    Ε τα αισθηματα σας ειναι αμοιβαια λοιπον οποτε μην σκας :Ρ
    Μακαρι να το βρεις βρε δελφινι.. Πηγαινε κανε ψυχοθεραπεια να σε βοηθησει να βρεις τον εαυτο σου και την αυτοπεποιθηση σου, να κρατησεις μια δουλεια, να βγαινεις εξω με νεες παρεες, να περνας καλα και μπορει να σου ρθει κι ο γαμπρος. Τοσοι και τοσοι παντρευονται μετα τα 40 πια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δηλαδή τώρα που σταμάτησα λες να με συμπαθήσουνε; Έχω σταματήσω να τους βρίζω αλλά λένε ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη και τέτοια κουραφέξαλα.
    Ολγα,κοίτα να διορθώσεις τον δικό σου εαυτό,να απογαλακτιστείς από τους γονείς σου και την εκκλησία σου
    να αρχίσεις να ωριμάζεις κομματάκι,να σταματήσεις τις υστερίες που κατα καιρούς βρίζεις διάφορους στα φεισμπουκ και δεν ξέρω εγω που αλλού και να αρχίσεις να πιστεύεις αληθινά στον Θεό.

Η εκκλησία είναι ένα οικοδόμημα και οι άνθρωποι που γνώρισες εκεί,κάποιοι από τους πολλούς!
    Αν πιστεύεις στον Θεό δεν θα έπρεπε να ανησυχείς για τίποτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    αισθανόμουνα ότι με έκριναν ότι με επιβουλεύονται κλπ τους έβρισα λόγο του ότι είχα μεγάλη φαντασία.
    δηλαδη φανταζοσουν πραγματα για αυτους οτι σου κανουν κακό, σε μισουν κλπ και για αυτο τους έβριζες ε?
    ενιωθες οτι θελουν το κακό σου...
    τωρα αυτα τα αισθηματα μεσα σου καταλαγιασαν καθολου? ο ψυχολογος σου τι λεει? τα φαρμακα που μας ειπες οτι επαιρνες σε βοηθησαν καθολου??

Senior Member
    Στον Θεό πιστεύω και ελπίζω ότι δεν θα με εγκαταλείψει. Τώρα εγώ τι έξυπνη είμαι που είμαι κολλημένη στο παρελθόν τι και αν έχω βγάλει και το τει και έχω και το προφισενσυ...

Senior Member
    Περιγραψε μας μια μερα σου, πως περνάς το χρόνο σου, τί κάνεις? τί συζητας με τους δικούς σου??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δηλαδη φανταζοσουν πραγματα για αυτους οτι σου κανουν κακό, σε μισουν κλπ και για αυτο τους έβριζες ε?
    ενιωθες οτι θελουν το κακό σου...
    τωρα αυτα τα αισθηματα μεσα σου καταλαγιασαν καθολου? ο ψυχολογος σου τι λεει? τα φαρμακα που μας ειπες οτι επαιρνες σε βοηθησαν καθολου??
    Ναι είχα μεγάλη φαντασία και είναι κληρονομική σε μας δεν είναι θέμα αρρώστιας την έχει και η γιαγιά μου και η μαμά μου και η θεία μου αλλά και ο αδελφός μου. Αν και πήγα σε ψυχιάτρο και μου δώσανε κάποια χάπια τα οποία τα σταματάω σιγά σιγά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Περιγραψε μας μια μερα σου, πως περνάς το χρόνο σου, τί κάνεις? τί συζητας με τους δικούς σου??
    Λοιπόν θα σηκωθώ το πρωί θα φάω κάτι , θα ασχοληθώ με το φβ , θα διαβάσω θα έρθει το μεσημέρι θα έρθουνε οι γονείς μου θα φάμε θα ξαπλώσουμε θα σηκωθούμε το απόγευμα θα πιούμε έναν καφέ θα δούμε τηλεόραση και θα κοιμηθούμε το βράδυ. Θα ρωτήσω την μαμά μου αν είμαι έξυπνη όμορφη κλπ

Senior Member
    Καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον γιατρό σου για το αν και ο ίδιος πιστεύει ότι μπορείς να τα σταματήσεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλύτερα να συμβουλευτείς πρώτα τον γιατρό σου για το αν και ο ίδιος πιστεύει ότι μπορείς να τα σταματήσεις!
    Ε ναι τον συμβουλεύτηκα.

Page 5 of 109 FirstFirst ... 345671555105 ... LastLast