Είναι κανείς εδώ; - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 323 FirstFirst ... 42829091929394102142192 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 4839
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κυκνε διαβαζω και βγαζεις ολο εναν αρνητισμο γτ βρε κυκνε?τι επαθες?δεν ειπαμε λιγη αισιοδοξια?εσυ π σαν ανθρωπος εχεις και καλη καρδια απο οτι εχω καταλαβει θα επρεπε να εισαι και πιο αισιοδοξη..αμα θες να νικησεις την καταθλιψη θα πρεπει να προσπαθησεις αλλιως θα μεινεις εκει παγιδευμενη....σκεψου τα αυτα π σ λεω
    Έτσι νιώθω nick...αλλά παρόλα αυτά παλεύω κάθε μέρα για να ζήσω και μερικές φορές κουράζομαι ειδικά όταν με επιβαρύνουν γεγονότα σαν αυτά που περιέγραψα, πληγώνομαι...αλλά το να τα εκφράζω εδώ με βοηθάει να ξαλαφρώνω κάπως...

Σήμερα νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά κι ας κοιμήθηκα κανονικά, περίεργο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Τουλαχιστον ξερεις τι θα σε εκανε ευτυχισμενη ευχομαι να βρεις καποιον συντροφο που να σε νοιαζεται και να σε αγαπαει,
    οσο για τον πονοκεφαλο θα ωφελησει το να μη σκεφτεσαι πολυ κι ενα ντεπον εμενα ετσι μου περναει τουλαχιστον,
    θα αντεξεις οπως αντεξες τοσα χρονια οπως αντεξες και σημερα ετσι εχουμε μαθει δυστυχως, η δυστυχια δεν παλευεται, πρεπει να βρουμε τροπους να παλεψουμε με τους δαιμονες μας.
    Σ' ευχαριστώ πολύ ftatl! ♥

Ναι, πήρα τελικά παυσίπονο χθες κι ηρέμησα κάπως...όμως όσο για την υπόλοιπη ζωή μου δεν θέλω να την περάσω νιώθωντας έτσι...αλλά δεν ξέρω και πως να την φτιάξω...καμιά ιδέα κανείς; Πραγματικά αν μπορείτε προτείνετε μου πρακτικές λύσεις μπας και βρεθεί καμία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    γεια σου Κυκνε.
    Καλημέρα Σπύρο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Σπύρο!
    καλημερα,ομορφο Σ/Κ να εχεις ευχομαι!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ ftatl! ♥

Ναι, πήρα τελικά παυσίπονο χθες κι ηρέμησα κάπως...όμως όσο για την υπόλοιπη ζωή μου δεν θέλω να την περάσω νιώθωντας έτσι...αλλά δεν ξέρω και πως να την φτιάξω...καμιά ιδέα κανείς; Πραγματικά αν μπορείτε προτείνετε μου πρακτικές λύσεις μπας και βρεθεί καμία...
    σε παλαιότερα ποστ είχες αναφέρει ότι πηγαίνεις σε ψυχολόγο πηγαίνεις ακόμα? αυτή γνωρίζοντας τη περίπτωσή σου πρότεινε κάποιες πρακτικές λύσεις?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    σε παλαιότερα ποστ είχες αναφέρει ότι πηγαίνεις σε ψυχολόγο πηγαίνεις ακόμα? αυτή γνωρίζοντας τη περίπτωσή σου πρότεινε κάποιες πρακτικές λύσεις?
    Ναι, συνεχίζω και δεν σκέφτομαι να σταματήσω γιατί είναι από τα λίγα πράγματα που μου δίνουν κουράγιο...
    Κοίτα, βασικά είχα καιρό να της βγάλω τόση μαυρίλα αλλά τώρα που με ξαναέπιασε θα το συζητήσω στην επόμενη συνεδρία να δω τι θα μου πει...πρέπει να κάτσω και να τα σημειώσω με λεπτομέρεια για να τα πω σωστά...πιστεύω πως φταίει κι ότι μας έμειναν ακόμα μόνο δύο ραντεβού πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της...
    Τώρα πάντως νιώθω πολύ ταραγμένη και φοβάμαι...

Senior Member
    Ναι, συνεχίζω και δεν σκέφτομαι να σταματήσω γιατί είναι από τα λίγα πράγματα που μου δίνουν κουράγιο...
    Κοίτα, βασικά είχα καιρό να της βγάλω τόση μαυρίλα αλλά τώρα που με ξαναέπιασε θα το συζητήσω στην επόμενη συνεδρία να δω τι θα μου πει...πρέπει να κάτσω και να τα σημειώσω με λεπτομέρεια για να τα πω σωστά...πιστεύω πως φταίει κι ότι μας έμειναν ακόμα μόνο δύο ραντεβού πριν τις καλοκαιρινές διακοπές της...
    Τώρα πάντως νιώθω πολύ ταραγμένη και φοβάμαι...

θελω να πω οτι εκεινη γνωριζει την καθημερινοτητα σου πως κυλαει πως την αντιμετωπιζεις τι σε βασανιζει καθε μερα, γενικα ολη την ιστορια σου δεν σου χει προτεινει μεθοδους ωστε να φτιαξεις τη ζωη σου?
    π.χ πως να μην εχεις αναγκη την μητερα σου και πως να την κανεις να μη σε πληγωνει?
    πως να τα βρεις με τον εαυτο σου να συμφιλιωθεις ωστε να προχωρησεις?

Senior Member
    θελω να πω οτι εκεινη γνωριζει την καθημερινοτητα σου πως κυλαει πως την αντιμετωπιζεις τι σε βασανιζει καθε μερα, γενικα ολη την ιστορια σου δεν σου χει προτεινει μεθοδους ωστε να φτιαξεις τη ζωη σου?
    π.χ πως να μην εχεις αναγκη την μητερα σου και πως να την κανεις να μη σε πληγωνει?
    πως να τα βρεις με τον εαυτο σου να συμφιλιωθεις ωστε να προχωρησεις?
    Να σου πω, τα περισσότερα τα γνωρίζει και μου έχει προτείνει κάποια πράγματα τα οποία προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ αλλά δεν φεύγει αυτή η θλίψη από μέσα μου...νομίζω πως εγώ δεν της τα δίνω να τα καταλάβει αρκετά καλά, αυτή τη φορά θα κρατήσω σημειώσεις μήπως και τα καταφέρω...
    Αλλά προσπαθεί πολύ να με κάνει να τα βρω με τον εαυτό μου όμως εγώ είμαι πολύ αυστηρή μαζί του και δυσκολεύομαι ν' αποδεχτώ τα λάθη μου... Πάρα πολύ και δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με το παρελθόν στο οποίο έχω κάνει αυτά τα λάθη γι' αυτό και προσπαθώ μερικές φορές να με εξοντώσω...

Senior Member
    Να σου πω, τα περισσότερα τα γνωρίζει και μου έχει προτείνει κάποια πράγματα τα οποία προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ αλλά δεν φεύγει αυτή η θλίψη από μέσα μου...νομίζω πως εγώ δεν της τα δίνω να τα καταλάβει αρκετά καλά, αυτή τη φορά θα κρατήσω σημειώσεις μήπως και τα καταφέρω...
    Αλλά προσπαθεί πολύ να με κάνει να τα βρω με τον εαυτό μου όμως εγώ είμαι πολύ αυστηρή μαζί του και δυσκολεύομαι ν' αποδεχτώ τα λάθη μου... Πάρα πολύ και δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με το παρελθόν στο οποίο έχω κάνει αυτά τα λάθη γι' αυτό και προσπαθώ μερικές φορές να με εξοντώσω...

της εχεις μιλησει για ολα τα λαθη του παρελθοντος? μηπως ειναι καποια πραγματα που δεν της εχεις πει τα οποια ειναι η ριζα του κακου?

Senior Member
    της εχεις μιλησει για ολα τα λαθη του παρελθοντος? μηπως ειναι καποια πραγματα που δεν της εχεις πει τα οποια ειναι η ριζα του κακου?
    Ναι, για όλα απλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να ξεπεράσω...κάποια είναι δικά μου λάθη και κάποια αλλωνών...και δεν ξέρω τι να κάνω πια, έχω μπουχτίσει με το βάρος τους, είναι ανυπόφορο!

Άσχετο αλλά ο γάτος μου νιαουρίζει επίμονα τώρα για έναν εντελώς χαζό λόγο (και ταϊσμένος είναι κι απ' όλα) και δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ...

Senior Member
    Ναι, για όλα απλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να ξεπεράσω...κάποια είναι δικά μου λάθη και κάποια αλλωνών...και δεν ξέρω τι να κάνω πια, έχω μπουχτίσει με το βάρος τους, είναι ανυπόφορο!

Άσχετο αλλά ο γάτος μου νιαουρίζει επίμονα τώρα για έναν εντελώς χαζό λόγο (και ταϊσμένος είναι κι απ' όλα) και δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ...

Ολα ειναι στο μυαλο νομιζω θα βρεις τροπο να τα αποβαλεις υποστηριξε τον εαυτο σου δεν εισαι εσυ για ολα υπευθυνη αποδεξου τα λαθη σου. Κι εγω εχω κανει λαθη αλλα βαζω και λιγο εγωισμο μεσα μου προσπαθω να μην με καθοριζουν αυτα σκεφτομαι αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω. Ας ζουσε καποιος αλλος τη ζωη μου κι ας τα καταφερνε καλυτερα εγω τοσο μπορεσα τοσα εκανα.

Εχεις και παρεα μ αρεσουν και μενα οι γατες αλλα δεν εχω γτ μενω σε διαμερισμα.

Senior Member
    Ολα ειναι στο μυαλο νομιζω θα βρεις τροπο να τα αποβαλεις υποστηριξε τον εαυτο σου δεν εισαι εσυ για ολα υπευθυνη αποδεξου τα λαθη σου. Κι εγω εχω κανει λαθη αλλα βαζω και λιγο εγωισμο μεσα μου προσπαθω να μην με καθοριζουν αυτα σκεφτομαι αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω. Ας ζουσε καποιος αλλος τη ζωη μου κι ας τα καταφερνε καλυτερα εγω τοσο μπορεσα τοσα εκανα.

Εχεις και παρεα μ αρεσουν και μενα οι γατες αλλα δεν εχω γτ μενω σε διαμερισμα.
    Καλά τα λες, θα κάνω μια ακόμα προσπάθεια μήπως και καταφέρω να με συγχωρέσω...δυστυχώς εγώ με τον εγωισμό δεν τα πάω καλά...και μερικές φορές νιώθω τύψεις γιατί άθελα μου έχω δυσκολέψει κι άλλους ανθρώπους αλλά είμαι και φρικαρισμένη και για όσα επέβαλλα στον εαυτό μου χωρίς να τα θέλω πραγματικά...κυρίως μ' αυτό το τελευταίο δεν μπορώ να συμφιλιωθώ...

Κι εγώ σε διαμέρισμα μένω αλλά εδώ μαζί μ' εμάς έζησαν κι άλλες τρεις γάτες (βέβαια όποιες ήθελαν έβγαιναν και βόλτα, ο Τζέρυ που μου έμεινε τώρα είναι συνέχεια πάνω - κάτω). Ωραία είναι, ειδικά αν η γάτα είναι τόσο ήμερη ώστε να κοιμάται και μαζί σου αγκαλίτσα... ♥

Senior Member
    καλημερα κυκνε εισαι μεσα?

Senior Member
    καλημερα κυκνε εισαι μεσα?
    Καλημέρα ftatl, μόλις ήρθα, χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή...

Χθες είχα δύσκολη νύχτα κι είμαι ακόμα ταραγμένη και νυστάζω, περιμένω να με πιάσουν τα πρωινά χάπια...εσύ τι κάνεις;

Senior Member
    Εδώ την παλευω εχω ξυπνησει από ωρα. Μηπως να κοιμηθεί αφού δεν κοιμηθηκες καλα; Έγινε κάτι χτες που σε τάραξε;