Results 121 to 135 of 201
-
25-08-2016, 10:48 #121
αλοιμονο απο αυτους που δεν εχουν εμπειριες..αυτο εχω να πω..
βλεπω τωρα κατι μυξοπαρθενες γυναικες που οπου δουν σηκωμενη καθονται πανω..επειδη "με τον αντρα μου μωρε ειμαι απειρα χρονια..ηταν ο πρωτος μου..κ θελω να δω πως ειναι κ με εναν αλλον αντρα.." κ καταληγουν να πηγαινει το κερατο συννεφο.
συμβουλη...μαζεψε οσες πιο πολλες εμπειριες μπορεις..κανει μονο καλο!
- 25-08-2016, 10:53 #122
Μονη σου εχεις πει ομως οτι ηδη εχεις απατησει τον αντρα σου,αλλα και αυτος το ιδιο.
Οποτε δεν ειναι τοσο ροδινα οσο τα λες.
Επισης,το σεξ δεν το χορταινει ποτε ο ανθρωπος,απλως οταν παντρευεται ή ειναι σε σχεση,πρεπει να το παρει αποφαση οτι αν θελει να ειναι σωστος δε θα ξενοκοιταει.
Ειναι δυσκολο αλλα στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος.
25-08-2016, 10:55 #123
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μην τον γνωρισε καλα..ή να της το επαιξε μυξοπαρθενος..
μπορει ομως κ απλα να βαρεθηκε ερωτικα κ να θελει σασπενς..οπως κ να εχει..κανεις δεν μπορει να την πιεσει να κανει κατι τετοιο.κ γω θα ενιωθα ασχημα αν μου το ζηταγε ο αντρας μου..πολυ ασχημα...θα ενιωθα ανασφαλεια κ θα ειχα παθει πανικο.
25-08-2016, 10:57 #124
μα ολοι κανουν λαθη?τι πιστευεις οτι στις σχεσεις 15 ετων ειναι ολα ροδινα?θελει προσπαθεια κ συνεχη δουλεια..
κ ναι ειναι ευκολο να τυχει κ αυτο..το παν ειναι να μην επαναληφθει ενα λαθος ..να μετανοιωνεις πραγματικα κ να θετεις νεες βασεις...ρε συ τωρα..κ αλλοι ηταν πολυ ησυχοι κ ομως απιστησαν..εγω θεωρω οτι απλα τυχαινουν ολα αυτα..γενικα..ειναι θεματα συνθηκων, χαρακτηρων κλπ..ειναι πολλοι οι παραγοντες γενικως.
25-08-2016, 11:05 #125
Δεν νομιζω να ειναι απο τους ανθρωπους που το παιζουν μυξοπαρθενοι οταν επιμενει να προτεινει στην γυναικα του τετοια πραγματα.
Αυτα φαινονται απο νωρις.
Ολοι ειναι πιθανο να απιστησουν.
Αλλα δεν πηγαινω γυρευοντας μπλεκοντας με ενα ατομο που ηδη εχει κανει αρκετες μαλακιες,γιατι ειναι πολυ σιγουρο οτι θα τις κανει και σε μενα.
Η απιστια δεν ''τυχαινει'' απλως,καποιος την κανει γιατι δεν ειναι αρκετα ωριμος να ειναι σωστος στη σχεση του.
25-08-2016, 11:19 #126
κ πολλοι ανθρωποι που δεν εχουν κανει τριο..εχουν απιστησει..τι να πω.
το θεμα ειναι οτι βγηκαμε απο το θεμα της κοπελας κ γραφουμε τα δικα μας τελικως.
25-08-2016, 11:24 #127
κ εσυ να μη πηγαινεις γυρευοντας να μπλεξεις με ατομο που εχει κανει διαφορα στη ζωη του, νομιζω οτι ποτε δεν μπορεις να ξερεις απολυτα το παρελθον του αλλου. ο.τι κ να σου πει..ο.τι κ να λεει..ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
επιπλεον ολοι μου οι γνωστοι κ φιλοι ηταν ανθρωποι ζωηροι..δεν ηταν ποτε κανεις με τον σταυρο στο χερι..κ οι περισσοτεροι εχουν πανεμορφες οικογενειες κ στις σχεσεις του πανε καλα..κ εχω δει ατομα που ηταν πολυ ησυχα..οπως για παραδειγμα μια κοπελα που γνωρισα προσφατως κ μου ειπε οτι ειναι με το αγορι της 10 χρονια..
δεν εχει παει με αλλον αντρα κ ψοφαει τωρα για νεες εμπειριες..αυτη η κοπελα μου φανηκε αρκετα καταπιεσμενη.
θελει λεει να απιστησει κ θελει να παει κ με αλλους..της εξηγησα οτι δεν ειναι σωστο κ οτι καλο θα ηταν να χωρισει εφοσον σκεφτεται ετσι..ομως αυτη επιμενει..οποτε..οπως βλεπεις κ γυναικες που δεν ειχαν αρκετους ερωτικους συντροφους τελικα εχουν παραπονο απο την ζωη τους..
εγω παλι πιστευω οτι οι εμπειριες κανουν μονο καλο..ειδικα οταν εισαι ελευθερος..
τωρα η θεματοθετρια εχει φαει πακετο γιατι υπαρχει κ ενα παιδι κ ναι ειναι πουλ ασχημο αυτο που της ζηταει ο αντρας της..
κ γω θα ειχα συγκλονιστει αν μου το ανεφερε συνεχεια αυτο..θα ενιωθα μη αρκετη..μη αρεστη κ οτι δεν ικανοποιω τον συντροφο μου.
25-08-2016, 11:38 #128
Η κοπελα που λες λογικα δεν μπορουσε να βρει αλλον για καποιους λογους ή ηταν καταπιεσμενη απο το περιβαλλον της,για αυτο αντεδρασε ετσι.Δεν της φταιει σε τιποτα ο αντρας της ομως.
Αμα δεν το χεις παρει αποφαση οτι αφου παντρευεσαι δεν κοιτας αλλου,τοτε δεν σε βοηθανε οι εμπειριες.Ειναι σαν το φαγητο,αν δεν το παρεις αποφαση οτι πρεπει να αδυνατισεις,δε θα σε βοηθησει να πεις θα φαω του σκασμου για x χρονια και μετα θα τρωω νορμαλ.
Γενικα ομως εγω δεν αναφερθηκα σε αριθμους,αλλα σε νοοτροπιες.
Για τους φιλους σου δε ξερω τι συμβαινει στα σπιτια τους.Μακαρι να χουν αλλαξει πραγματικα.
25-08-2016, 13:37 #129
Δυστυχώς υπαρχουν καποιοι ηλιθιοι που δεν θελουν δυο κοπελες αλλα αντρα.... θελουν να δουν την γυναικα τους να ικανοποιηται απο αλλον και να φαιρεται σαν πορνοσταρ και αυτός απλως να βλεπει και μετα να πηγαινει αυτός..... κατι τελειως ηλιθιο και επικίνδυνο γτ μπορει ο αλλος να εχει καλυτερα προσοντα και ικανοτητες σε αυτό με αποτελεσμα να χασεις την γυναικα σου..... για παντα. Κατι τετοια βλεπω και καταλαβαινω ποσο κοντοφθαλμα ζωα ημαστε....
Το να πας με δυο γυναικες δεν ειναι το ιδιο γτ αν βαλεις αρκετους κανονες θα πανε ολα καλα γτ οι αντρες εχουν μια ικανοτητα που οι γυναικες δεν εχουν.... μπορουν να κανουν σεξ χωρις κανενα απολυτως συναισθημα.... οι γυναικες ομως οταν κανουν σεξ δενονται συναισθηματικα με τον αλλον.... και αν ειναι και καλυτερος στο σεξ κιολας, παει..... εφυγε το καραβι!!!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
25-08-2016, 13:44 #130
Δεν ειναι μονο δικια σου ταπείνωση... αλλα και δικια του. Γνωμη μου ειναι να κατσεται σαν ωριμοι ανθρωποι να συζητησετε για αυτο το θεμα.
Ομως ακου δεν θα σου να το κανεις ή όχι. κανενας δεν μπορει. δικο σου το σωμα δικια σου και η αποφαση. μιλησε του και πες του πως σε κανει να νιωθεις η ιδεα. παντως ειτε το κανεις ειτε οχι, πρεπει να προσεχεις μην του πληγωσεις τα συναισθηματα λεγοντας του κατι ασχημο.
Και κατι ακομα. αν αποφασίσεις να το κανεις, ειτε με αλλον αντρα ειτε με αλλη γυναικα (κατι που θα το προτιμουσα αν ημουν εγω) μην ξεχασετε να βαλετε καποιους κανονες που να καλυπτουν τα παντα....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
25-08-2016, 13:54 #131
25-08-2016, 13:59 #132
25-08-2016, 14:02 #133
25-08-2016, 14:09 #134
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
25-08-2016, 14:15 #135
Κοιτα απο οσα εχω διαβασει, οι αντρες που θελουν τετοια, δεν λενε την γυναικα του πουτ...α (παρα μονο στο κρεβατι) και την βλεπουν σαν.... σαν..... την βλεπουν οπως την βλεπουμε οι υπολοιποι αν μας φερει δευτερη γυναικα.... σαν ενα διαμαντι που ομοιο της δεν υπαρχει αλλο.
Αν αυτο που σε κραταει ειναι ο φοβος μην σε πει που...να, τοτε μην φοβασαι και καντο.... αν ομως εσυ δεν θελεις να το κανεις, οχι απο φοβο αλλα απλως δε γουσταρεις κατι τετοιο τοτε μην το κανειςΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει