Ο άντρας μου ζητάει επίμονα να κάνουμε τρίο. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 201
    Senior Member
    αλοιμονο απο αυτους που δεν εχουν εμπειριες..αυτο εχω να πω..
    βλεπω τωρα κατι μυξοπαρθενες γυναικες που οπου δουν σηκωμενη καθονται πανω..επειδη "με τον αντρα μου μωρε ειμαι απειρα χρονια..ηταν ο πρωτος μου..κ θελω να δω πως ειναι κ με εναν αλλον αντρα.." κ καταληγουν να πηγαινει το κερατο συννεφο.
    συμβουλη...μαζεψε οσες πιο πολλες εμπειριες μπορεις..κανει μονο καλο!

Μονη σου εχεις πει ομως οτι ηδη εχεις απατησει τον αντρα σου,αλλα και αυτος το ιδιο.
    Οποτε δεν ειναι τοσο ροδινα οσο τα λες.

Επισης,το σεξ δεν το χορταινει ποτε ο ανθρωπος,απλως οταν παντρευεται ή ειναι σε σχεση,πρεπει να το παρει αποφαση οτι αν θελει να ειναι σωστος δε θα ξενοκοιταει.
    Ειναι δυσκολο αλλα στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν ξερω γιατι σου κανει εντυπωση,αναμενομενο ειναι.
    Αυτο δειχνει οτι ειναι επιπολαιη και μπορει να απιστησει πιο ευκολα.

Θα μου πεις,μπορει να αλλαξε μετα.ΟΚ αλλα σπανια βλεπω ανθρωπους να αλλαζουν προς το καλυτερο,αν και μπορουμε ολοι μας να βελτιωθουμε.

Αυτα ειναι ομως σε μεγαλο βαθμο υποθετικα,γιατι δυσκολα θα το παραδεχθει μια γυναικα.Εδω δεν παραδεχονται αλλα και αλλα.Αν το μαθαινα ομως με καποιο τροπο τοτε δε θα μπορουσα να τη δω σοβαρα.

Γιατι ειναι ανδροκρατουμενη η κοινωνια,και βοηθατε και σεις σε αυτο γιατι με τη σειρα σας θεωρειτε μαγκια να ειναι ο αντρας πουτανιαρης.Σας αρεσει να νομιζετε οτι βαζετε εναν πουτανιαρη στον ισιο δρομο.
    Πχ η νηματοθετρια δεν ξερω γιατι θεωρησε εξυπνο να κανει οικογενεια με εναν τοσο επιπολαιο ανθρωπο.Τωρα βγαινουν τα προβληματα και υπαρχει και παιδι στη μεση.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μην τον γνωρισε καλα..ή να της το επαιξε μυξοπαρθενος..
    μπορει ομως κ απλα να βαρεθηκε ερωτικα κ να θελει σασπενς..οπως κ να εχει..κανεις δεν μπορει να την πιεσει να κανει κατι τετοιο.κ γω θα ενιωθα ασχημα αν μου το ζηταγε ο αντρας μου..πολυ ασχημα...θα ενιωθα ανασφαλεια κ θα ειχα παθει πανικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μονη σου εχεις πει ομως οτι ηδη εχεις απατησει τον αντρα σου,αλλα και αυτος το ιδιο.
    Οποτε δεν ειναι τοσο ροδινα οσο τα λες.

Επισης,το σεξ δεν το χορταινει ποτε ο ανθρωπος,απλως οταν παντρευεται ή ειναι σε σχεση,πρεπει να το παρει αποφαση οτι αν θελει να ειναι σωστος δε θα ξενοκοιταει.
    Ειναι δυσκολο αλλα στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος.
    μα ολοι κανουν λαθη?τι πιστευεις οτι στις σχεσεις 15 ετων ειναι ολα ροδινα?θελει προσπαθεια κ συνεχη δουλεια..
    κ ναι ειναι ευκολο να τυχει κ αυτο..το παν ειναι να μην επαναληφθει ενα λαθος ..να μετανοιωνεις πραγματικα κ να θετεις νεες βασεις...ρε συ τωρα..κ αλλοι ηταν πολυ ησυχοι κ ομως απιστησαν..εγω θεωρω οτι απλα τυχαινουν ολα αυτα..γενικα..ειναι θεματα συνθηκων, χαρακτηρων κλπ..ειναι πολλοι οι παραγοντες γενικως.

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ μην τον γνωρισε καλα..ή να της το επαιξε μυξοπαρθενος..
    μπορει ομως κ απλα να βαρεθηκε ερωτικα κ να θελει σασπενς..οπως κ να εχει..κανεις δεν μπορει να την πιεσει να κανει κατι τετοιο.κ γω θα ενιωθα ασχημα αν μου το ζηταγε ο αντρας μου..πολυ ασχημα...θα ενιωθα ανασφαλεια κ θα ειχα παθει πανικο.
    Δεν νομιζω να ειναι απο τους ανθρωπους που το παιζουν μυξοπαρθενοι οταν επιμενει να προτεινει στην γυναικα του τετοια πραγματα.

Αυτα φαινονται απο νωρις.

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μα ολοι κανουν λαθη?τι πιστευεις οτι στις σχεσεις 15 ετων ειναι ολα ροδινα?θελει προσπαθεια κ συνεχη δουλεια..
    κ ναι ειναι ευκολο να τυχει κ αυτο..το παν ειναι να μην επαναληφθει ενα λαθος ..να μετανοιωνεις πραγματικα κ να θετεις νεες βασεις...ρε συ τωρα..κ αλλοι ηταν πολυ ησυχοι κ ομως απιστησαν..εγω θεωρω οτι απλα τυχαινουν ολα αυτα..γενικα..ειναι θεματα συνθηκων, χαρακτηρων κλπ..ειναι πολλοι οι παραγοντες γενικως.
    Ολοι ειναι πιθανο να απιστησουν.
    Αλλα δεν πηγαινω γυρευοντας μπλεκοντας με ενα ατομο που ηδη εχει κανει αρκετες μαλακιες,γιατι ειναι πολυ σιγουρο οτι θα τις κανει και σε μενα.
    Η απιστια δεν ''τυχαινει'' απλως,καποιος την κανει γιατι δεν ειναι αρκετα ωριμος να ειναι σωστος στη σχεση του.

Senior Member
    κ πολλοι ανθρωποι που δεν εχουν κανει τριο..εχουν απιστησει..τι να πω.
    το θεμα ειναι οτι βγηκαμε απο το θεμα της κοπελας κ γραφουμε τα δικα μας τελικως.

Senior Member
    κ εσυ να μη πηγαινεις γυρευοντας να μπλεξεις με ατομο που εχει κανει διαφορα στη ζωη του, νομιζω οτι ποτε δεν μπορεις να ξερεις απολυτα το παρελθον του αλλου. ο.τι κ να σου πει..ο.τι κ να λεει..ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
    επιπλεον ολοι μου οι γνωστοι κ φιλοι ηταν ανθρωποι ζωηροι..δεν ηταν ποτε κανεις με τον σταυρο στο χερι..κ οι περισσοτεροι εχουν πανεμορφες οικογενειες κ στις σχεσεις του πανε καλα..κ εχω δει ατομα που ηταν πολυ ησυχα..οπως για παραδειγμα μια κοπελα που γνωρισα προσφατως κ μου ειπε οτι ειναι με το αγορι της 10 χρονια..
    δεν εχει παει με αλλον αντρα κ ψοφαει τωρα για νεες εμπειριες..αυτη η κοπελα μου φανηκε αρκετα καταπιεσμενη.
    θελει λεει να απιστησει κ θελει να παει κ με αλλους..της εξηγησα οτι δεν ειναι σωστο κ οτι καλο θα ηταν να χωρισει εφοσον σκεφτεται ετσι..ομως αυτη επιμενει..οποτε..οπως βλεπεις κ γυναικες που δεν ειχαν αρκετους ερωτικους συντροφους τελικα εχουν παραπονο απο την ζωη τους..
    εγω παλι πιστευω οτι οι εμπειριες κανουν μονο καλο..ειδικα οταν εισαι ελευθερος..
    τωρα η θεματοθετρια εχει φαει πακετο γιατι υπαρχει κ ενα παιδι κ ναι ειναι πουλ ασχημο αυτο που της ζηταει ο αντρας της..
    κ γω θα ειχα συγκλονιστει αν μου το ανεφερε συνεχεια αυτο..θα ενιωθα μη αρκετη..μη αρεστη κ οτι δεν ικανοποιω τον συντροφο μου.

Η κοπελα που λες λογικα δεν μπορουσε να βρει αλλον για καποιους λογους ή ηταν καταπιεσμενη απο το περιβαλλον της,για αυτο αντεδρασε ετσι.Δεν της φταιει σε τιποτα ο αντρας της ομως.

Αμα δεν το χεις παρει αποφαση οτι αφου παντρευεσαι δεν κοιτας αλλου,τοτε δεν σε βοηθανε οι εμπειριες.Ειναι σαν το φαγητο,αν δεν το παρεις αποφαση οτι πρεπει να αδυνατισεις,δε θα σε βοηθησει να πεις θα φαω του σκασμου για x χρονια και μετα θα τρωω νορμαλ.

Γενικα ομως εγω δεν αναφερθηκα σε αριθμους,αλλα σε νοοτροπιες.

Για τους φιλους σου δε ξερω τι συμβαινει στα σπιτια τους.Μακαρι να χουν αλλαξει πραγματικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by noobmoderator View Post
    Φίλε η μεγαλύτερη αντρική φαντασίωση είναι με δύο κοπέλες......

Δυστυχώς υπαρχουν καποιοι ηλιθιοι που δεν θελουν δυο κοπελες αλλα αντρα.... θελουν να δουν την γυναικα τους να ικανοποιηται απο αλλον και να φαιρεται σαν πορνοσταρ και αυτός απλως να βλεπει και μετα να πηγαινει αυτός..... κατι τελειως ηλιθιο και επικίνδυνο γτ μπορει ο αλλος να εχει καλυτερα προσοντα και ικανοτητες σε αυτό με αποτελεσμα να χασεις την γυναικα σου..... για παντα. Κατι τετοια βλεπω και καταλαβαινω ποσο κοντοφθαλμα ζωα ημαστε....

Το να πας με δυο γυναικες δεν ειναι το ιδιο γτ αν βαλεις αρκετους κανονες θα πανε ολα καλα γτ οι αντρες εχουν μια ικανοτητα που οι γυναικες δεν εχουν.... μπορουν να κανουν σεξ χωρις κανενα απολυτως συναισθημα.... οι γυναικες ομως οταν κανουν σεξ δενονται συναισθηματικα με τον αλλον.... και αν ειναι και καλυτερος στο σεξ κιολας, παει..... εφυγε το καραβι!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Strawb View Post
    Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια...δεν με πειράζει τι έκανε πριν εμένα αλλά το τι θέλει να κάνει τώρα με εμένα... και του είπα κιόλας πολλές φορές ότι εγώ αυτό δεν μπορώ να στο κάνω ...αν θές πήγαινε κάντο με όποιους και όποιες θές να σου φύγει η επιθυμία/κ..... ΑΡΚΕΙ να μην το μάθω.... ίσως να έκανα και λάθος, δεν θα ήθελα να πάει με άλλη αλλά τι να πώ.... Ασε που πλέον αποφεύγω να μένω ξύπνια τα βράδια, επίτηδες κάνω πως με παίρνει ο ύπνος με το γιό μου ώστε να μην μου ζητήσει να κάνουμε σεξ και να μου λέει πάλι τα ίδια. Πιστεύεις ότι θέλει να με ταπεινώσει ή ότι δεν του κάνω πια ερωτικά??? είσαι άντρας και κρίνεις καλύτερα..

Δεν ειναι μονο δικια σου ταπείνωση... αλλα και δικια του. Γνωμη μου ειναι να κατσεται σαν ωριμοι ανθρωποι να συζητησετε για αυτο το θεμα.
    Ομως ακου δεν θα σου να το κανεις ή όχι. κανενας δεν μπορει. δικο σου το σωμα δικια σου και η αποφαση. μιλησε του και πες του πως σε κανει να νιωθεις η ιδεα. παντως ειτε το κανεις ειτε οχι, πρεπει να προσεχεις μην του πληγωσεις τα συναισθηματα λεγοντας του κατι ασχημο.
    Και κατι ακομα. αν αποφασίσεις να το κανεις, ειτε με αλλον αντρα ειτε με αλλη γυναικα (κατι που θα το προτιμουσα αν ημουν εγω) μην ξεχασετε να βαλετε καποιους κανονες που να καλυπτουν τα παντα....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ίσως επειδή είναι οπτικός τύπος να ευχαριστηθεί καλύτερα με τον αντρα...ή ...δεν έχω ιδέα!! δεν μπορώ να ξέρω! προσπαθώ να καταλάβω και γώ! παντού γράφει για φαντασίωση του άντρα με 2 γυναίκες NOT THE OTHER WAY AROUND!!

Ψαξε το στα αγγλικα...... θα βρεις :mad: ...... πολλα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Τι μανία έχετε με δύο γυναίκες; Με δύο άντρες είναι καλύτερη φαντασίωση όχι ότι θα το έκανα τέλος πάντων. Ο άντρας σου θέλει να είστε εξελιγμένο ζευγάρι με το δικαίωμα που σίγουρα του έχεις δώσει. Πάντως πιστεύω ότι το σκέφτεσαι. Είναι πιο καλό να το κάνεις με κανέναν άλλον και μακρυά από τα μάτια και τα αυτιά του άντρα σου γιατί άμα μια μέρα πιεί κανένα μπουκάλι θα γίνεις ρεζίλι. Και ναι έχει μεγάλη σημασία αυτό και για τον περίγυρο σου και για το παιδί σου. Δεν είναι ωραίο να ζητάει τρίτο άτομο πάντως και μάλιστα επίμονα

ειναι πιο καλο δηλαδη να το κανει κρυφα παρα να το κανει μαζι με τον αντρα της;;;;
    ουαου..... τι να πω τωρα;;;;

Senior Member
    Εχεις απόλυτο δίκιο, και πές πώς του κάνω την χάρη για να χαρεί, μετά δεν θα το ξαναζητήσει?? μετά θα έχω άλλα!!! αν και επειδή εγώ θα ντρέπομαι σίγουρα δεν θα περάσει και τόσο καλά. θα είναι τόσο άβολο το σκηνικό που μάλλον θα το μετανιώσει!!!! τώρα που έχω διαβάσει τα σχόλια όλων σκέφτομαι πώς απλά πρέπει να δεχτώ το γεγονός ότι θα κάνει παρτ... με κάποια άλλη κατά καιρούς αφού εγώ του το ξεκόψω τελειωτικά!!! τι να πώ!

Μα το προβλημα δεν ειναι να το ξαναζητησει αυτος..... το προβλημα θα ειναι να το ζητησεις εσυ μετα....

Senior Member
    Εννοείται σε μένα!! όχι ο άντρας μου είναι εντελώς straight no question about it!! απλά του αρέσει ... both front and back ...έτσι το χρησιμοποιεί το δονητή και ίσως γιαυτό φαντασιώνεται άντρα.... who knows...

Things go better and better....
    μηπως λεω μηπως θελει..... πως να το πω.... να δοκιμασει και με αντρα ενω εσυ τον περιποιησαι... απο μπροστα;;; ενω κατι σαν σαντουιτς αλλα αυτός να ειναι το σαλαμι!!!!

Senior Member
    χαίρομαι που το γνωστό σου ζευγάρι είναι καλά μεταξύ τους μετά απο τρίο και ο άντρας θεωρεί την γυναίκα του γαμάτη.... όπως όλες οι γυναίκες πιστεύω έχουμε φανταστεί κάποιες φορές πως θα είναι να κάνεις κάτι με άλλον άντρα ή και με 2. κ εγώ το έχω φανταστεί αλλά δεν το έχω κάνει και σίγουρα δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω με τον άντρα μου. Αν το έκανα κάποτε θα ήταν μετά απο μεθύσι με άσχετους που δεν θα με ένοιαζε τι σκέφτονται....Υποθέτω...Με τον άντρα μου σκέφτομαι ότι θα μου είναι πολύ άβολο και θα είμαι αμήχανη, δεν θα νιώθω ελεύθερη, φοβάμαι ότι αν το κάνω θα το κάνω μόνο για να ευχαριστηθεί ο άντρας μου και μάλλον δεν θα το πετύχω γιατί στην ουσία δεν το θέλω. Θα πρέπει να έχω κατεβάσει 1 μπουκάλι vodka για να πάω!! Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το τρίτο άτομο, τι θα κάνει, πώς θα με βλέπει...τέτοια... και μετά ....δεν θα ξαναθέλει να δοκιμάσουμε ο δικός μου? θα θέλει πάλι και θα περάσουμε σε μια κατάσταση αδιέξοδου. Το μόνο που θα κερδίσω είναι να καταλάβει ότι δεν τόχω και θα πάει να το βρεί κάπου αλλού. Οπότε...whats the point...

Κοιτα απο οσα εχω διαβασει, οι αντρες που θελουν τετοια, δεν λενε την γυναικα του πουτ...α (παρα μονο στο κρεβατι) και την βλεπουν σαν.... σαν..... την βλεπουν οπως την βλεπουμε οι υπολοιποι αν μας φερει δευτερη γυναικα.... σαν ενα διαμαντι που ομοιο της δεν υπαρχει αλλο.
    Αν αυτο που σε κραταει ειναι ο φοβος μην σε πει που...να, τοτε μην φοβασαι και καντο.... αν ομως εσυ δεν θελεις να το κανεις, οχι απο φοβο αλλα απλως δε γουσταρεις κατι τετοιο τοτε μην το κανεις

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast