Results 31 to 45 of 57
Thread: Ψυχικά χάλια
-
26-08-2016, 20:51 #31
- 26-08-2016, 20:53 #32
26-08-2016, 21:01 #33
ναι, με τον πρωτο μου δυστυχως ημουν τρελα ερωτευμενη κ πληγωθηκα θανασιμα. Το διαστημα που ημουν μονη ειχα φιλες, ειχα κ το πανεπιστημιο, παροτι περναγα καλα, θελω αγαπη. Δε μπορω να ζησω χωρις την αγαπη, ετσι ειμαι δυστυχως σαν χαρακτηρας, παρα πολυ ευαισθητη κ συναισθηματικη. Αν υπηρχε καποιος που να μου πει, Μαρια ξερεις, αυτος ειναι ο ενας κ μοναδικος δε θα ταλαιπωρηθεις με αλλους πραγματικα θα χαιρομουν, τοσο τιποτα. Δεν αντεχω αλλους πειραματισμους κουραστηκα. Θελω να φτιαξω τη ζωη μου κ να νιωσω αυτην την αγαπη φτιαχνοντας κ την οικογενεια μου. Αυτο ηταν παντα το ονειρο της ζωης μου, να βρω καποιον που να αγαπιομαστε τρελα.
26-08-2016, 21:01 #34
Μην ανησυχεις υπάρχουν και χειρότερα... Κι εγώ είμαι χαλια ψυχικά αλλά για κάποια κοπέλα που δεν την έχω δει καν από κοντά!
26-08-2016, 21:07 #35
παντως εισαι γλυκουλα και ρομαντικη...μακαρι να ηταν ευκολος ο κοσμος...για να βρεις τον ανθρωπο σ θελει ψαξιμο..και ξερεις γτ θελει ψαξιμο?γτ μονο τοτε καποιος θα ειναι σιγουρος οτι αξιζει αυτο π εχεις διπλα σ....αμα δεν δεις τον κοσμο δεν ξερεις...
θα βρεις μωρε τον ανθρωπο σ μην σκας..μικρη εισαι ακομα αν δεν κανω λαθος 25 ειπες....
παντως υπαρχουν και αλλα ονειρα εκτος απο αυτο δεν ξερω αν σ ενδιαφερουν....
θες αγαπη ε?εισαι αγαπησιαρα τι να κανουμε χχαχαχα συμβαινουν αυτα παντως δεν βρισκω κατι παραλογο...απλα μην φοβηθεις να χωρισεις αμα δεν σ γεμιζει συναισθηματικα....οι μπορες περνανε ετσι και αλλιως
26-08-2016, 21:13 #36
Γεία σου Angel_wings, είμαι και εγώ στην ίδια ηλικία με σένα και πραγματικά σε κάποια πράγματα μπορώ να σε καταλάβω! Λίγο πολύ απo ότι έχω κατάλαβει σε αυτές τις ηλικίες τέτοια συναισθηματικά προβλήματα υπάρχουν, τύπου δεν ξέρω τι θέλω, φοβάμαι, όταν με φτύνει κολλάω αλλά όταν είναι καλός τον βαριέμαι, πνίγομαι, δεν θελω να βγαίνω μην κοιτάξω άλλον. Όλα αυτά τα έχω βιώσει και εγώ προσωπικά πολλάκις και αυτό που πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιστάσεις είναι μάλλον να αξιοποιήσουμε το πιο δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας ώστε να σπασουμε φαυλους κύκλους και να απεγκλωβιστουμε απο τέτοιους τρόπους αντίληψης.
Το σημαντικότερο είναι να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας! Να μην λέμε ψέματα για να νιώσουμε καλύτερα! Μόνο έσι θα γίνουμε δυνατοί, αντιμετωπίζοντας την αλήθεια κατά πρόσωπο.
Αότι αντιλαμβάνομαι εχεις εγκλωβιστεί αυτη τη στιγμή σε μια σχέση, όπου όλες σου οι ανάγκες περιμένεις να καλυφθούν από έναν σύντροφο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, πιστευω πως ένας ανθρωπος δεν μπορεί να μας καλύψει στα πάντα. Είναι εξισου σημαντικό με τον έρωτα και η φιλική αγάπη και τα χόμπι η δημιουργία να ασχολείσαι με πράγματα που σε εμπνέουν. Το να προκολλάσαι σε έναν συντροφ και να περιμένεις την ευτυχία πιστεψε με οδηγεί σε τέλμα.
Είμαστε μικρές ακόμη και οφείλουμε στον εαυτό μας να μαστε με ανθρώπους που ειμαστε χαρούμενες. Αν νιώθεις πως σε αυτή την σχέση πνίγεσαι η εξαναγκάζεις τον εαυτό σου να μην βγαίνει στον κόσμο για να μην ξεχάσει και παρασυρθεί τότε πραγματικά πιστεύω πως δεν είσαι ερωτευμένη και παλευεις πραγματικά μέσα σου να νιώσεις πραγματα που δεν είναι αυθόρμητα.
Εν κατακλείδι μην κοιτάς και μην φοβάσαι ποτέ το τέλος, απλά φρόντισε να περνάς ευτυχισμένες στιγμές με ανθρωπους που πραγματικά σε γεμίζουν!!!
26-08-2016, 21:14 #37
Αυτο εχει αποδειχθει ηδη αλλα κανεις οτι δεν το βλεπεις γιατι εισαι καλυμενη ερωτικα.
Μονη σου ειπες οτι ο πρωην σε εβριζε και σε χτυπουσε.Τι παραπανω θες.
Ο δε νυν σε γραφει και σενα σε φτιαχνει αυτο.
Για αυτο πιστευω οτι εν τελει δεν θες πραγματικα ολα αυτα που λες,γιατι αμα ηθελες θα τα εβρισκες.
Αφου στην πραγματικοτητα θες καλο σεξ,βρισκεις καλο σεξ.Αν ηθελες αγαπη,θα βρισκες αγαπη.
26-08-2016, 21:17 #38
26-08-2016, 21:21 #39
Η αληθεια ειναι οτι παντα σε ολες τισ σχεσεις μου εκανα το ιδιο λαθος, κολλουσα σε αυτον που ειχα διπλα μου, περιμενοντας την απολυτη ευτυχια. Παρατουσα τα παντα κ ασχολιομουν μονο με αυτον. Το ιδιο κανω κ τωρα. Καθομαι ολη μερα μες το σπιτι κ περιμενω να σχολασει απο τη δουλεια για να βρεθουμε.
26-08-2016, 21:22 #40
26-08-2016, 21:26 #41
καλα κανεις και εισαι ρο0μαντικη δεν ειναι απαραιτητα κακο..απλα μην περιμενεις το τελιο γτ μπορει και να μην ερθει δεν ειναι παντα σιγουρο οτι θα νιλωσουμε την απολυτη ευτυχια στην ζωη μας....και ειναι καλο π εισαι κοπελα με αρχεςςς απο οτι λες......
αλλα αμα δεν σ καλυπτει ο τωρινος σ ,τοτε σκεψου να τον αφησεις...αμα νιωθεις καλα κρατα τον..
απλα προσπαθησε να ξεκολησεις λιγο απο την εκαστοτε σχεση σου γτ αυτο μπορει να στην καταστρεψει.....προσπαθησε να κανεις και κατι αλλο βρε κοπελια
26-08-2016, 21:28 #42
26-08-2016, 21:28 #43
Νομιζω πως ασχολουμενη με καποιον αποκλειστικα θα τον κρατησω διπλα μου αλλα τελικα τον διωχνω...Χανω τον εαυτο μου οταν μπαινω σε σχεση στην προσπαθεια μου να δωσω τα παντα στον αλλον. Ο συντροφος μου ο τωρινος ζηλευει επειδη ειναι ο 3ος μου, ενω δεν μπαινει καθολου στη θεση μου πως νιωθω εγω που ειχε πανω απο 30-40 αλλες...Δε θεωρω υπερβολικο να ειμαι 25 χρονων κ να ειναι ο 3ος αντρας στη ζωη μου. Μακαρι να ηταν στο χερι μου να κρατησω μονο 1, αλλα δυστυχως απετυχαν οι σχεσεις μου...
26-08-2016, 21:29 #44
Ο πρωτος μου με χτυπουσε οχι οι υπολοιποι. Και προφανως δεν θελω κατι τετοιο ξανα. Το να αδιαφορει καποιος με κανει να κολλαω προφανως γιατι εμαθα ετσι απ τον πρωτο μου αλλα δε σημαινει πως θελω να συνεχιζεται επ αοριστον κατι τετοιο..Αν με ενοιαζε κατι σαρκικο θα μπορουσα να εχω ελευθερη σχεση, ή κατι περιστασιακο πραγμα που δεν με εκφραζει επ'ουδενι.
26-08-2016, 21:32 #45
παντως νομιζω οτι παραδινεσαι στις σχεσεις και δεν ειναι καλο αυτο...δεν θα νιώσεις ποτε ευτυχισμενη πραγματικα ετσι..ποτε μην δινεις τα παντα στον αλλον και ιδιαιτερα σ καποιον π ξερεις μονο 4 μηνες....το νουμερο σ στους αντρες ειναι μια χαρα μην αγχωνεσαι....δεν ειναι πολλοι...
αλλα πρεπει να προσεξεις και τον εαυτο σου καποια στιγμη,...να μην δινεις μονο στους αλλους αλλα και να περνεις..
εγω πιστευω ολο αυτο π λες οτι θες να νιλωσεις αγαπη πηγαζει μεσα απο τα παιδικα σ χρονια γτ μαλλον δεν θα πηρες πολυ αγαπη...
και κατι ακομα εσυ λες..οτι δεν καλυπτεσαι συναισθηματικα μονο σαρκικα...αλλα απο την αλλη λες οτι περιμενεις τον πριγκηπα...να ξερεις αυτα τα δυο δεν συμ[πιπτουν μεταξυ τους παντως..