αερολογιες, αμπελοφιλοσοφιες κ τιτιβισματα..κ λιγο χιουμορ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Banned
    Αχρηστο thread κατά την γνώμη μου.Το τι σκέφτεστε δεν είναι για αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες?
    Οσο για το σεισμό όταν ήμουν μικρός έβλεπα άλλα μέρη να γίνονται σεισμοί και έλεγα μέσα μου "πως να είναι άραγε ένας σεισμός? τι αίσθηση υπάρχει?" και η τύχη μου χαμογέλασε καθώς έζησα έναν μεγάλο σεισμό κοντά στα 7 ρίχτερ που είχε γίνει πριν 21 χρόνια.Ντάξει... απλά WOW!!! Τα καλύτερα 20" δευτερόλεπτα της ζωής μου από άποψης αδρεναλίνης.Ημουν σπίτι με την μάνα μου σε πολυκατοικία εκείνη την ώρα και είχε πανικοβληθεί και έτρεχε πέρα-δώθε και εγώ γελούσα..Μετά βγαίνω στα σκαλιά και πετυχαίνω τον γείτονα απο τον πρώτο όροφο και με βλέπει να γελάω ακόμη.Και μου λέει "τι γελάς ρε μαλάκα? σεισμός έγινε!!!" ε σορρυ συνέχισα να γελάω..δε μου έβγαινε θλίψη

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Μια υποκειμενική διόρθωση. Το φορουμ δεν είναι σοβαρό.Θα έλεγα εκπέμπει αρνητικότητα και είναι λογικό γιατί έχει να κάνει με ψυχολογικά προβλήματα και λίγο δύσκολο να βρεις έναν με ψυχολογικά και να είναι μέσα στην θετικότητα και την τρελή χαρά.
    Είναι σαν να ψάχνεις straight στην Μύκονο.
    Σορρυ αλλα στη Μυκονο ψαχνεις και εσυ για straight, ολοκληρη Αθηνα υπαρχει και αλλες πολεις , και εσυ χρειαζεται να πας Μυκονο
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αχρηστο thread κατά την γνώμη μου.Το τι σκέφτεστε δεν είναι για αυτές τις αμπελοφιλοσοφίες?
    Οσο για το σεισμό όταν ήμουν μικρός έβλεπα άλλα μέρη να γίνονται σεισμοί και έλεγα μέσα μου "πως να είναι άραγε ένας σεισμός? τι αίσθηση υπάρχει?" και η τύχη μου χαμογέλασε καθώς έζησα έναν μεγάλο σεισμό κοντά στα 7 ρίχτερ που είχε γίνει πριν 21 χρόνια.Ντάξει... απλά WOW!!! Τα καλύτερα 20" δευτερόλεπτα της ζωής μου από άποψης αδρεναλίνης.Ημουν σπίτι με την μάνα μου σε πολυκατοικία εκείνη την ώρα και είχε πανικοβληθεί και έτρεχε πέρα-δώθε και εγώ γελούσα..Μετά βγαίνω στα σκαλιά και πετυχαίνω τον γείτονα απο τον πρώτο όροφο και με βλέπει να γελάω ακόμη.Και μου λέει "τι γελάς ρε μαλάκα? σεισμός έγινε!!!" ε σορρυ συνέχισα να γελάω..δε μου έβγαινε θλίψη
    Τον σεισμο της Αθηνας του '99 λες?

Τον μονο μεγαλο σεισμο που θυμαμαι. Και ηταν και μεσημερι και γυρναγα απο την δουλεια. Με γυρναγε με το αυτοκινητο ενας φιλος σπιτι μου και την στιγμη που ανοιγα την πορτα να βγω νοιωθω να κουνιεται το αυτοκινητο και σκεφτηκα πως ηταν της φαντασιας μου χαχαχα. Και ο φιλος μου μου λεει κλεισε την πορτα, κατι συμβαινει. Και βγαινω στον δρομο ολοι να ειναι εξω απο τα σπιτια τους και εγω να περπαταω χαλαρη και ηρεμη σαν να μην συμβαινει τιποτα

Α και μετα κοιμηθηκα κιολας, σιγα μην εσκαγα για να εναν παλιοσεισμο
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Σορρυ αλλα στη Μυκονο ψαχνεις και εσυ για straight, ολοκληρη Αθηνα υπαρχει και αλλες πολεις , και εσυ χρειαζεται να πας Μυκονο
    Εγώ έδειξα το φεγγάρι και εσύ είδες το δάχτυλο χεχε!!!Μύκονο δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί δεν είναι του γούστου μου κατα πρώτον και κατα δεύτερον είμαι άντρας. :P
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Εγώ έδειξα το φεγγάρι και εσύ είδες το δάχτυλο χεχε!!!Μύκονο δεν θα πήγαινα με τίποτα γιατί δεν είναι του γούστου μου κατα πρώτον και κατα δεύτερον είμαι άντρας. :P
    egv p phga μυκονο και γνωρισα καμια 20αρια γυναικες σε 4 μερες?τι ειμαι δλδ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Σιγουρα ηταν γυναικες? Ψαξε τις για καλο και κακο

Senior Member
    χααχαχαχαχ σιγουρα ηταν πηγα μαιο με σχολες, τον αυγουστο γεμιζει με αδερφαρες μεχρι τοτε καλα ειναι...

Senior Member
    lol!!!!!!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ανοιξα αυτο το θεμα για να γραφουμε ο.τι θελουμε χωρις να χρειαζεται να το εντασσουμε καπου..
    ...ευχομαι καποιοι μη θεωρησετε οτι θελω να "ριξω το επιπεδο"..(αυτο ηταν σποντα)...οχοχοχο

1) ετσι κι αλλιως , οτι θελουμε γραφουμε , οτι μας κατεβη στην κεφαλα ...
    2) εχει πιασει πατο το επιπεδο , δεν παει αλλο , θα πρεπει να προπαθησεις πολυ ομως .................

Senior Member
    ?" και η τύχη μου χαμογελασε .Και μου λέει "τι γελάς ρε μαλάκα? σεισμός έγινε!!!" ε σορρυ συνέχισα να γελάω..δε μου έβγαινε θλίψη
    χαχαχαχα , πραματικα πολυ πλακα , αντε πεστο στους συγγενεις των 150 νεκρων .........και 700 τραυματιων , πρεπει κι αυτοι να το διασκεδασαν πολυ .........μαλλον ακομα γελανε ........

Senior Member
    Καυχησιαρης .....................

Banned
    Όχι...γιατί? Εγώ βλέπω και στο τι σκέφτεστε άλλοι μιλάν σοβαρά και από κάτω κάποιοι μπορεί να χαχανίζουν , το οποίο είναι κάπως......καλύτερα έτσι.....

Banned
    τι ειμαι δλδ?
    Ωραία η στρατηγική σου για να φάμε μπαν

Banned
    πηγα περπατησα σημερα στην πολη.... ε εκει στον λευκο πυργο σε ένα περιπτερο λεω να παρω παγωτο...

μολις ειχε ερθει και ένα λεωφορειο με τουρίστες ολοι ξενοι.. και πηγαιναν στο περιπτερο για κανα νερο και παγωτακι ε παω και εγω χτυπαω το παγωτακι πυραυλο και πεταω ένα... hello there... σε αγγλικη προφορα...

το χτυπάει στο μηχανακι 4 euros Μου λεει... ρε μαλακα ελληνας είμαι του λεω!!! α 2μιση μου λεει σε χαμηλη φωνη

χεχε

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    πηγα περπατησα σημερα στην πολη.... ε εκει στον λευκο πυργο σε ένα περιπτερο λεω να παρω παγωτο...

μολις ειχε ερθει και ένα λεωφορειο με τουρίστες ολοι ξενοι.. και πηγαιναν στο περιπτερο για κανα νερο και παγωτακι ε παω και εγω χτυπαω το παγωτακι πυραυλο και πεταω ένα... hello there... σε αγγλικη προφορα...

το χτυπάει στο μηχανακι 4 euros Μου λεει... ρε μαλακα ελληνας είμαι του λεω!!! α 2μιση μου λεει σε χαμηλη φωνη

χεχε

τι λες? λαμογιο ο γυφτοπεριπτερας....
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast