''Ψυχολογείτε ?'' - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γιατί την είδες ?
    δεν χρειαζεται να την ,αλλα εχω δει αλλες απειρες γυναικες...επισης παιζουν ρολο και τα στανταρ π εχει ο καθε ανθρωπος για τον μαγκ π.χ μπορει να ηταν θεα και για μενα πατσαβουρα....και ειναι υποκειμενικο απο ενα σημειο και μετα πια θεωρεις ποιο ομορφη αναμεσα σ δυο ωραιες κοπελες.......

και τι να κανουμε που ειμαι σιγουρος πως απλα ηταν μια ωραια κοπελα και τιποτα παραπανω?και ειμαι βεβαιος κιολας γι αυτο...

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν χρειαζεται να την ,αλλα εχω δει αλλες απειρες γυναικες...επισης παιζουν ρολο και τα στανταρ π εχει ο καθε ανθρωπος για τον μαγκ π.χ μπορει να ηταν θεα και για μενα πατσαβουρα....και ειναι υποκειμενικο απο ενα σημειο και μετα πια θεωρεις ποιο ομορφη αναμεσα σ δυο ωραιες κοπελες.......

και τι να κανουμε που ειμαι σιγουρος πως απλα ηταν μια ωραια κοπελα και τιποτα παραπανω?και ειμαι βεβαιος κιολας γι αυτο...
    Για σένα, για τον μακ μπορεί να ήταν μια κουκλάρα βάσει αυτών που είπες............
    Εντάξει δεν θα ξαναπεταχτώ ...............Θα το προσπαθήσω.........

Senior Member
    Για σένα, για τον μακ μπορεί να ήταν μια κουκλάρα βάσει αυτών που είπες............
    Εντάξει δεν θα ξαναπεταχτώ ...............Θα το προσπαθήσω.........
    ακριβως για μενα μπορει να ηταν πατσαβουρα...γι αυτο ηθελα να το διορθωσω αυτο...το οτι ηταν στις 100 ωραιοτερες τις αθηνα..γτ ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν..

καλυφθηκες κιουμπ?

Senior Member
    Nick, εχουμε πει οτι μια ασχημη γυναικα δεν την λεμε πατσαβουρα, δεν ειναι σικ....
    ας πουμε ασχημη!
    pleaseeeeeeeee :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Nick, εχουμε πει οτι μια ασχημη γυναικα δεν την λεμε πατσαβουρα, δεν ειναι σικ....
    ας πουμε ασχημη!
    pleaseeeeeeeee :)
    με συγχωρεις γλυκια και υπεροχη μαρα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ακριβως για μενα μπορει να ηταν πατσαβουρα...γι αυτο ηθελα να το διορθωσω αυτο...το οτι ηταν στις 100 ωραιοτερες τις αθηνα..γτ ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν..

καλυφθηκες κιουμπ?
    Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου .......μην δεις αλλον να εχει κουκλαρα κοπελα , και 2 μαλιστα , που η μια ,αντικειμενικως θεωρειται απο τις ωραιοτερες τησς κοσμικης Αθηνας , πασιγνωστο ονομα , σε πιανει το κομπλεξ σου , διοτι ολες τις ωραιες τις εχεις μονο εσυ , 25 χρονων σκατο , ακομη δεν εχει κανει τιποτα στην ζωη σου , παρα μονο να τσαμπουνας ποσο ωραιος εισαι ........ αυτο δειχνει κομπλεξ , εγω απαντησα στηνερωτηση της Κιουμπ , ουτε σεχω διαβαλλει ποτε , γιατι απλα δεν εχω κομπλεξ , και θα πω στην Κιουμπ ποια ηταν , ξερω οτι ειναι εχεμυθη , και θα πει αν οντως ηταν και οι δυο κουκλες .............

Senior Member
    Εσύ πιστεύεις ότι τα προσόντα σχετίζονται με την ανασφάλεια? εγώ όχι.....
    Οχι , βεβαια ,ετερον εκατερον ..........απλα , για μενα η αυτοπεποιθηση ειναι το υπερτατο διεγερτικο σε μια κοπελα + απο την ανασφαλεια , προκυπτει σωρεια χαρακτηριστικων , που εμενα με ξενερωνουν , πχ. ζηλεια ., σκηνες , να κρεμεται απο μενα κλπ. .....
    Last edited by Macgyver; 28-08-2016 at 08:38.

Senior Member
    παραασχοληθηκα , δεν αξιζει ....
    Last edited by Macgyver; 28-08-2016 at 09:02.

Senior Member
    ----------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 28-08-2016 at 09:03.

Senior Member
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 28-08-2016 at 09:04.

Senior Member
    --------------------------------------------------------------

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , βεβαια ,ετερον εκατερον ..........απλα , για μενα η αυτοπεποιθηση ειναι το υπερτατο διεγερτικο σε μια κοπελα + απο την ανασφαλεια , προκυπτει σωρεια χαρακτηριστικων , που εμενα με ξενερωνουν , πχ. ζηλεια ., σκηνες , να κρεμεται απο μενα κλπ. .....
    Aν θες την γνώμη μου ( που ξέρω ότι δεν την θες :p ) νομίζω ότι δυο άνθρωποι για να ταιριάξουν πρέπει να έχουν την ίδια ''ποσότητα'' αυτοπεποίθησης. Επίσης δεν μου φαίνεσαι ''εύκολος '' εσύ, δεν αφήνεις την άλλη να δέσει τον γάιδαρό της, οπότε έχοντας εσύ μια χ αυτοπεποίθηση, βρίσκεις μια κοπέλα με χ-1 αυτοπεποίθηση και τελικά αυτή η μονάδα έχει το αποτέλεσμα εκείνη να έχει χ-2 αυτοπεποίθηση.......έτσι πιστεύω δηλαδή..........

Senior Member
    Aν θες την γνώμη μου ( που ξέρω ότι δεν την θες :p ) νομίζω ότι δυο άνθρωποι για να ταιριάξουν πρέπει να έχουν την ίδια ''ποσότητα'' αυτοπεποίθησης. Επίσης δεν μου φαίνεσαι ''εύκολος '' εσύ, δεν αφήνεις την άλλη να δέσει τον γάιδαρό της, οπότε έχοντας εσύ μια χ αυτοπεποίθηση, βρίσκεις μια κοπέλα με χ-1 αυτοπεποίθηση και τελικά αυτή η μονάδα έχει το αποτέλεσμα εκείνη να έχει χ-2 αυτοπεποίθηση.......έτσι πιστεύω δηλαδή..........
    Ναι πρεπει πανω κατω ναχουν την ιδια αυτοπεποιθηση , συμφωνω ..............οσον αφορα τα υπολοιπα ,δεν τασχολιαζω , θα θεωρθηθει κομπασμος .................αν συμφωνησω, αν δεν συμφωνησω θα ξερεις οτι λεω φεμματα .........

Page 2 of 2 FirstFirst 12