Ποια η γνωμη σας για αυτον τον ανθρωπο?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μόλις είδα βίντεο με αυτήν την <<σπουδαία προσωπικότητα>> του τόπου μας.
    Έβαψε και το μαλλί ο γελοίος.
    Ε ρε μνημόνιο και ΔΝΤ που θέλει ο πισινός μας........

Banned
    Ο τύπος έχει καταλάβει το κόλπο... Ξέρει ότι σε αυτή την χώρα οι καραγκιόζηδες και οι βλάκες πουλάνε στον μέσο ελληναρα.... Ο ελληνας έχει ανάγκη να βλέπει στην τηλεόραση ανθρώπους πιο βλάκες απο τον ίδιο για να ικανοποιηται ο εγωισμός του... Για αυτό παρουσιαστριες γλάστρες όπως η μενεγακη έβγαλαν εκατομμύρια και τύποι σαν τον σεφερλή είναι τα νεανικά πρότυπα... Το πρόβλημα δεν είναι ο εν λόγω ηλίθιος αλλά τα σκατοκαναλα και ο μέσος τηλεθεατής που δυστυχώς είναι παν-ηλίθιος...

Member
    Έχει ενδιαφέρον και μπορώ να πω γελάω με αυτό το βίντεο που είδα. Μαρέσει εμένα παίδες. Είναι ωραίος ο τύπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ο τύπος έχει καταλάβει το κόλπο... Ξέρει ότι σε αυτή την χώρα οι καραγκιόζηδες και οι βλάκες πουλάνε στον μέσο ελληναρα.... Ο ελληνας έχει ανάγκη να βλέπει στην τηλεόραση ανθρώπους πιο βλάκες απο τον ίδιο για να ικανοποιηται ο εγωισμός του... Για αυτό παρουσιαστριες γλάστρες όπως η μενεγακη έβγαλαν εκατομμύρια και τύποι σαν τον σεφερλή είναι τα νεανικά πρότυπα... Το πρόβλημα δεν είναι ο εν λόγω ηλίθιος αλλά τα σκατοκαναλα και ο μέσος τηλεθεατής που δυστυχώς είναι παν-ηλίθιος...
    συμφωνω μαζι σου!

Quote Originally Posted by Lord of Light View Post
    Ναι ΑΛΛΑ (το μεγαλο αλλα), αυτος (φαινεται) να ζει και να απολαμβανει τη ζωη. Και ως γνωστον καποιες φορες η αγνοια-βλακεια ειναι ευτυχία, και ακομα στη ζωη δεν ειναι τι αξιζεις αλλα ποσο θρασοςς εχεις και θα παρεις τα αναλογα οφελη, οπότε αυτος ειναι μακάριος σε σχέση με εναν δυσμορφοβικο, ντροπαλο, μανιοκαταθλιπτικο και παει λεγοντας. Αν το τιμημα για τη μακαριοτητα ειναι να εισαι ψωνιο και να νομιζεις οτι κανεις χιουμορ ενω κανεις καραγκιοζιλικια δεν θα το σκεφοσασταν τουλαχιστον? Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν αυτος ο τυπάς εχει μια ντουζινα γκομεναρες και κανει ζωαρα. Αυτο δεν το ζηλευει κανεις?

Ε οχι κι να ζηλεψουμε μια τετοια ψωναρα .
    Προτιμω χιλιες φορες που ειμαι συνεσταλμενη και μελαγχολικη παρα σαν αυτον.
    Δε με ενδιαφερει αν εχει ζωη κι εγω συνηθως ειμαι κλεισμενη στο σπιτι απλα δε μπορω να ζηλεψω τετοιο σουργελο.
    Αν ηταν να μας ελεγες καποιον που εχει οντως μυαλο και κανει κατι για την ανθρωποτητα η ξερει να ειναι ανθρωπος ενταξει να πω.
    Επισης πραγματικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποια μπορει να γυρισει να τον κοιταξει ? αν εχει αυτος πολλες γκομενες χανω πασα ιδεα .

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μην εισαι σιγουρος οτι ειναι νορμαλ το παιδι , αλλο εκτιθεμαι στο κοινο , αλλο γινομαι σουργελο ........αμα δεν εχεις τιποτα να χασεις , γιατι οχι ? μαλλον για ναρκισσιστικη προσωπικοτητα μου κανει ........

H πλειοψηφεια των ανθρωπων ειναι δυστυχως ναρκισσιστες .

Quote Originally Posted by Lord of Light View Post
    Παιδια σοβαρα τωρα δεν πιστευω οτι ειναι χαζος. Βλαμμενος ΝΑΙ χαζος με χαμηλο iq οχι.(δηλαδη νοητικη στερηση) Απλα δεν εχει συναισθηση της πραγματικοτητας ειναι ο μπαμπης ο φλου ολα σταρχιδια του κανει καραγκιοζιλικια ειναι ψωναρα του κερατα η ζωη ειναι μια πλακα γιαυτον και ειναι ευτυχης. Σα να παιρνει ναρκωτικα χωρις να παιρνει ενα πραγμα. Και ναι θα το προτιμουσα αυτο και για μενα απο αυτο που εχω τωρα. Το να μη σε ενδιαφερει δηλαδη η κριτικη των αλλων να μη φοβασαι να εκτιθεσαι και ας κανεις μαλακιες. Καλυτερα αυτο παρα να εισαι κλεισμενος σε Μοναστηρι απο φοβο (λεμε τωρα) και να εχεις συναισθηση του κοσμου. Το θρασος μετραει στη ζωη αν το εχεις εισαι ευτυχης. Και χαιρομαι που και αλλοι θα το προτιμουσαν απο αυτο που ειναι τωρα. Σκεφτομαι οτι δεν ειμαι και τοσο περιεργος που θα το προτιμουσα και γω.

Σκεφτομουνα να μη σχολιασω σε αυτο αλλα κοντευω να βγαλω τα ματια με τα χερια μου.
    Δε γινεται να προτιμουσες να εισαι αυτος παρα αυτος που εισαι τωρα.
    Κοβω το χερι μου αλλωστε οτι αυτος θα πρεπει να εχει τεραστειο κενο μεσα του για να ζηταει ολη αυτη τη προσοχη και να ειναι τετοια ψωναρα.
    Ειπαμε κι η εξυπναδα χρειαζεται , αν σε θεωρεις εξυπνο τοτε θα συνειδητοποιησεις και τι ηταν αυτο που εγραψες.
    Κι εμενα δε μου αρεσει καθολου ο εαυτος μου και ειμαι στεναχωρημενη και νοιωθω ενα κενο που δε το μου γεμιζει τιποτα αλλα οχι να ειμαι σαν αυτον.
    Καλυτερα σκεψου το παλι .

Junior Member
    Δεν θα μπορούσα να είμαι σαν τον πότσεπ . αλλά φαίνεται να περνάει καλα , πάντα έτσι ήταν απ όσο τον είχα δεί κανα δύο φορές πρίν γίνει γνωστός !! ή το έπαιζε απο πάντα ή έχει κάποιο θέμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by catval View Post
    Δεν θα μπορούσα να είμαι σαν τον πότσεπ . αλλά φαίνεται να περνάει καλα , πάντα έτσι ήταν απ όσο τον είχα δεί κανα δύο φορές πρίν γίνει γνωστός !! ή το έπαιζε απο πάντα ή έχει κάποιο θέμα
    Τον έχεις δει από κοντά?

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Τον έχεις δει από κοντά?
    ναι στην κοζάνη όπου και σπουδάζει.

Banned
    ναι στην κοζάνη όπου και σπουδάζει.
    Αυτός ο τενεκές σπουδάζει ;;;
    Πάω στοίχημα ότι στην σχολή του πατάει πόδι μόνο για καταλήψεις....

Senior Member
    ποιος ποτσεπης ρε παιδια?βαλτε να ακουσετε τις νεες "επιτυχιες" του ypo,snik και μετα θα καταλαβετε..προωθηση ναρκωτικων,κωλων κτλ..η αηδια προσωποποιημενη

Junior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αυτός ο τενεκές σπουδάζει ;;;
    Πάω στοίχημα ότι στην σχολή του πατάει πόδι μόνο για καταλήψεις....
    ναι σπουδάζει ηλεκτρολόγος-μηχανικός αλλά δεν πάει στο τεί του απ'όσο ξέρω . δεν έχω μλήσει ποτέ μαζί του απλά και μόνο που τον έβλεπες να σταματάει μέσα στη μέση του δρόμου και να κάνει τα δικά του
    έλεγες ότι το παιδί δεν μπορεί να είναι καλά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ναι σπουδάζει ηλεκτρολόγος-μηχανικός αλλά δεν πάει στο τεί του απ'όσο ξέρω . δεν έχω μλήσει ποτέ μαζί του απλά και μόνο που τον έβλεπες να σταματάει μέσα στη μέση του δρόμου και να κάνει τα δικά του
    έλεγες ότι το παιδί δεν μπορεί να είναι καλά.
    Γνωστός μου τον είχε δει πριν γίνει φίρμα.
    Και πάλι έτσι έκανε.
    Τελικά δεν προσποιείται.

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γνωστός μου τον είχε δει πριν γίνει φίρμα.
    Και πάλι έτσι έκανε.
    Τελικά δεν προσποιείται.
    όχι δεν προσποιείται πάντα έτσι ήταν . τώρα αυτό αν είναι καλό η κακό δεν ξέρω :/

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast