νευρα με φιλη που δεν χωριζει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    Όχι δεν είμαι υπέρ της άποψης να μένει κάποιος μετά απο απιστία. Αλλά δεν μπορώ και να το κάνω #1 πρόβλημα της ζωής μου ή να νευριάσω τόσο γιατί κάποιος φίλος μου θέλει να μείνει με την άπιστη σύζυγο του. Ναι το διάβασα το αρχικό πόστ.Και απαντώ σε αυτό. Αν το πρόβλημα είναι οτι τα επαναλαμβάνει και κλαίγεται,τότε μικρό το κακό. Νομίζω όλοι το κάναμε μετά απο χωρισμό. Πολλές φορές θυμάμαι οταν χώριζα και ενώ το φυσούσα και δεν κρύωνε,να μιλάω μέρες/μήνες για το θέμα. Και οι φίλοι μου να λένε οτι το κούρασα και οτι ήδη μου έχουν πει την άποψή τους. Έτσι ήμαστε. Σε αυτήν την περίπτωση,της το ξεκόβεις και κοιτάς να μην σε νοιάζει. Επίσης αυτό σημαίνει φιλία. Να του δίνεις κουράγιο και να τον ακούς. Πάντως πρόσεχε αν χωρίσει,θα μιλάει για χρόνια ίσως δεκαετίες για τον πρώην σύζυγο. Και στην περίπτωση που το μετάνοιωσει,να είσαι σίγουρη δεν θα ρίξει την ευθύνη στον εαυτό της αλλά σε οποιοδήποτε άλλο. Με πρώτη εσένα
    real eyes realise real lies

Senior Member
    δεν συμφωνω white..δεν την απατησε ο τυπος κ μετανοιωσε κ ηρθε κ της ειπε οτι θελει συγχωρεση κ αν συνεχισουν μαζι κ να δειχνει οτι την σεβεται..
    μιλαμε για συστηματικη απιστια..με ενα ατομο..δλδ εχει μια γκομενα..η αλλη το ξερει..κ το ανεχεται.
    κ κλαιγεται σε εμενα.
    ε οχι! παει πολυ!!
    ειανι σαν να σε δερνει ο αλλος κ να καθεσαι!! πως να μην εχω νευρα???
    ο τυπος της λεει ακομα κ τα σχεδια του με την αλλη κ αυτη καθεται!! κ εχει κ δουλεια κ λεφτα..
    ελεος!! μιλαμε δλδ για ενα ατομο με τοση χαμηλη αυτοεκτιμηση που δεν μπορει να κουνησει ρουπι κ κρεμαται απο αρχιδια του παπαρα!
    οχι! δεν πρεπει να κλαιγεται! οχι..οσο αφηνεις τον εαυτο σου να κολυμπαει στα σκατα..σκασε κ κολυμπα.
    κ ναι νευριαζω γιατι απλα δεν σηκωνει τον εαυτο της, δεν βλεπει τι αξιζει, δεν αντιδρα..το δεχεται παθητικα κ περιμενει να του "περασει"..
    κ παει 4 μηνες κ αυτος βρισκεται με την γκομενα..
    πλεον δεν μορω να κανω εγω κατι..ο.τι ειπα ειπα..πλεον μου μιλαει για ολο αυτο κ ξενερωνω κ νιωθω κ εντελως αδιαφορη κιολας.
    αν μου ελεγε "θελω να μαθω να σεβομαι τον εαυτο μου βοηθησε με"
    θα την βοηθουσα με χιλια!!!
    ομως η κοπελα απλα θελει να κλαιγεται..
    για μενα χρειαζρται επαγγελματικη βοηθεια κ οχι απλα να καθεται να κλαιγεται.
    ο τυπος την ξεφτιλιζει συνεχομενα κ αυτη το δεχεται.
    για μενα ειναι το ιδιο σαν να την δερνει καθε μερα!

Banned
    Ναι αλλά εσύ δεν είσαι η φίλη σου...
    Εσύ θα χώριζες, θα ζητούσες επαγγελματική βοήθεια , να σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν θα έχανες χρόνο κλπ
    Εκείνη σε αυτή την φάση μπορεί να θέλει να είναι κλάψας...γιατί δεν είναι εσύ....
    Το ότι σε κούρασε, δεν σου αρέσει, εκνευρίζεσαι κλπ είναι κατανοητό για μένα.......
    Δεν ταιριάζουν όλοι οι χαρακτήρες μεταξύ τους....
    Φίλες μπορεί να είστε για άλλους λόγους, και τώρα που έσκασε το πρόβλημα , συγκρούονται οι προσωπικότητές σας ..........

Senior Member
    μωρε χεστηκα..δεν πα να γ@μηθει!!
    χααχαχαχ!
    βαρεθηκα..δεν ασχολουμαι αλλο..οταν μου λεει τι της λεει ο παπαρας της, απλα αλλαζω κουβεντα..
    βαρεθηκα γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
    προχτες της ειπε " θελω να ερθει εδω η αλλη (σπιτι) να φαμε ολοι μαζι)"
    ο ανθρωπος ή τη δουλευει...ή ειναι μουρλος..ή ειναι καθικι..ή εχει λαλησει ...ή με δουλευει η φιλη μου..
    κ γω οταν ακουω αυτα μου γυρναει το ματι.
    της απαντησα το εξης "ρε ωραια ιδεα..καντε κ καμια παρτουζιτσα"
    ε τι να πω!! να πα να χεστει κ αυτη κ ο μουρλος της.. αι σιχτιρ πια!

Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    μωρε χεστηκα..δεν πα να γ@μηθει!!
    χααχαχαχ!
    βαρεθηκα..δεν ασχολουμαι αλλο..οταν μου λεει τι της λεει ο παπαρας της, απλα αλλαζω κουβεντα..
    βαρεθηκα γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
    προχτες της ειπε " θελω να ερθει εδω η αλλη (σπιτι) να φαμε ολοι μαζι)"
    ο ανθρωπος ή τη δουλευει...ή ειναι μουρλος..ή ειναι καθικι..ή εχει λαλησει ...ή με δουλευει η φιλη μου..
    κ γω οταν ακουω αυτα μου γυρναει το ματι.
    της απαντησα το εξης "ρε ωραια ιδεα..καντε κ καμια παρτουζιτσα"
    ε τι να πω!! να πα να χεστει κ αυτη κ ο μουρλος της.. αι σιχτιρ πια!
    χαχαχαχα κλαιω εισαι θεα χαχα Εχεις σκεφτει αυτα που γραφεις εδω να τα πεις στην ιδια? ή φοβασαι οτι θα χαλασει η φιλια σας?

Banned
    Η φίλη σου δεν έχει καταλάβει ότι εκνευρίζεσαι ή δεν της το δείχνεις?
    Πάντως δεν την βλέπω πολύ καλά άμα συνεχίσετε έτσι :p

Senior Member
    Μήπως είσαι η "άλλη" και βιάζεσαι να τον χωρίσεις καλή μου;

Senior Member
    xaaxa οχι βεβαια ! δεν ειμαι η "αλλη"...αυτο ελειπε..
    απλα οταν βλεπεις εναν ανθρωπο κ εχει την δυνατοτητα για κατι καλυτερο..οκ..νευριαζεις που δεν κανει τιποτα.
    ναι της εχω εκφρασει κατα καιρους οτι με εκνευριζει..
    εχτες τις ελεγε παλι κατι κοτσανες για την αλλη κ ειπε "τερμα..σε λιγες μερες παω σε δικηγορο"
    δεν ξερω...αν οντως στα αληθεια αποφασισε να σταματησει να την ξεφτιλιζει ετσι.
    εγω δεν πρεπει να χωνω την μυτη μου τελικα γιατι θα βρω μπελα.

Senior Member
    Αγαπητη ανξιους , το προβλημα τοχεις εσυ , διοτι εσυ εκνευριζεσαι με μια συνηθισμενη ( η και οχι συνηθισμενη ) ανθρωπινη συμπεριφορα , η φιλη σου ετσι το βλεπει /αισθανεται , δεν μπορεις ναλλαζεις ανθρωπους κατα το δοκουν , η την αποδεχεσαι με το ελατωμμα της , η την παυεις απο φιλη ........ειδα μολις το σχολιο της αγαπητης ρεμ , φυσικα δεν πιστευω οτι εισαι καμμια ζηλιαρα , η καμμια μουρλη , τουναντιον , εισαι πολυ νορμαλ παιδι , αλλα οι ανθρωποι δεν αντιδρουν οπως εσυ , που εχεις μια αξιοπρεπεια , εγω σεχω περι πολλου , ανξιους , σε μεγαλη εκτιμηση , εσυ η θα τον ειχες πλακωσει , η χωρισει ( μαλλον πλακωσει ) ! και δικαιως .......
    Last edited by Macgyver; 06-09-2016 at 11:34.

Senior Member
    νομιζω οτι η ανξιους βγαζει με νευρα το αγχος που της προκαλει η φιλη της με την συζητηση αυτη, ενω η ιδια θεωρει οτι της εχει πει τοσες και τοσες φορες την αποψη της κι ενω η αλλη δεν την "ακουει" , συνεχιζει τα παραπονα για τον απιστο ανδρα.

ανξιους μου συμφωνω με τα παιδια οτι το προβλημα το εχεις εσυ.
    οχι, δεν πιστευω οτι εισαι καμια μουρλοκακομοιρα που κυνηγαει τον ανδρα της φιλης της και βαζει λογια μπας και χωρισει το ζευγαρι, επειδη δεν γυριζει να την κοιταξει κανεις :p, ουτε οτι την ζηλευεις για την οικογενειακη της "ευτυχια".
    πιστευω οτι στεναχωριεσαι, στρεσαρεσαι με την επαναλαμβανομενη κλαψα της κι επειδη δεν μπορεις να το διαχειριστεις σου βγαινει σε νευρα.

η λυση ειναι να το διαχειριστεις για τον εαυτο σου και να την αφησεις να κανει οτι γουσταρει. εξαλλου πολυ περιεργο αυτο που σου ειπε οτι σκεφτεται να βρει γκομενο. μηπως εχει τελειωσει το ερωτικο μεταξυ τους κι αυτη δεν στο λεει παρα μονο σου λεει τα παραπονα για τις απιστιες??? μηπως ζουν μαζι "για τα παιδια" ? πολλα μηπως ανξιους μου μεσα σε μια ξενη οικογενεια και να εισαι βεβαιη οτι οσο φιλη κι αν εισαι, δεν ξερεις τι μπορει να συμβαινει.
    εσυ κοιτα το προβλημα που προκαλει σε ΣΕΝΑ η ιστορια αυτη.

αν δεν θες αλλο στρες πες της το ξεκαθαρα , οτι εσυ την γνωμη σου την ειπες. αφου θελει να παραμενει μαζι του, δεν καταλαβαινεις γιατι το κανει και πως το σκεφτεται, αλλα ειναι δικο της θεμα.
    δεν θελεις να ξανασυζητησετε το συγκεκριμενο θεμα γιατι σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι καθως εχεις εντελως διαφορετικη οπτικη.
    αν της αρεσει καλως, συνεχιζετε την παρεα της, αν δεν της αρεσει, ξεκοβετε.
    απλα πραγματα...

αντε σε καμια παραλια να χαλαρωσεις καλη μου. ειναι ακομη υπεροχη η θαλασσα:rolleyes:

Senior Member
    εχετε απολυτο δικιο...
    εγω φταιω που νιωθω ετσι..ναι το αντιλαμβανομαι οτι ειναι κατι δικο μου..
    η αντιδραση μου εννοω..
    κ ναι θα πω αυτο ακριβως..οτι την αποψη μου την γνωριζει..κ οτι απλα δεν θελω να συζηταω αλλο γι αυτο.
    κ στην τελικη τι νοημα εχει να το συζηταω..αφου ο.τι κ να μου λεει η γυναικα παλι τα ιδια θα της πω.
    ναι οντως εγω δεν θα εδινα τοσες ευκαιριες σε εναν τετοιον αντρα.
    θα εδινα μονο ΜΙΑ ευκαιρια..κ αν εβλεπα οτι δεν αλλαζει κατι θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες απο τον γιακα.
    ειμαι κ νευρικη...κ αντιδρω νευρικα..
    γενικα εχω ενα θεμα με τις γυναικες που κακοποιουνται ψυχικα, συναισθηματικα κ σωματικα..
    αντιδρω με νευρα προς αυτες ...κ οχι προς τους αντρες τους..
    θεωρω οτι εχει να κανει με την μανα μου..που ο πατερας μου ηταν δυστροπος κ μας κακοποιουσε συναισθηματικα κ λεκτικα (φωναζε κ γινομασταν ρεζιλι σε ολη τη γειτονια, τσακωνοντουσαν παρα πολυ κλπ κλπ..κ περασα ασχημα παιδικα χρονια)..
    πιθανον ταυτιζω τις γυναικες αυτες με την μανα μου που την παρακαλαγα να χωρισει να ησυχασουμε κ αυτη δεν εκανε το βημα.
    η μανα μου ομως δεν ειχε δουλεια..εξαρτιοταν απολυτα απο τον πατερα μου.
    κ εξαιτιας αυτης της καταστασης εζησα απιστευτα ασχημα σκηνικα..κανονικη κακοποιηση σε σημειο μεγαλωνοντας στα 17 να εκδηλωσω κλινικη καταθλιψη..στουμπωσα..κ δεν ηξερα τι μου συμβαινει..
    ακομα κ οικογενειακη συναντηση που καναμε στον ψυχολογο οι γονεις μου, μπηκαν μεσα κ τσακωνοντουσαν κ ο ψυχολογος τρελλαθηκε!
    τους ειπε "το παιδια σας εχει αρρωστησει..κ δεν το βλεπετε..ακομα κ εδω σφαζεστε..κλαιει το παιδι σας κ ουτε καν το κοιτατε..παρα κοιτατε την κοντρα"
    εκει σωπασαν. το βουλωσαν κ ακουσαν τα λογια του ψυχολογου.
    δεν αντεχω να βλεπω θυματα να μεγαλωνουν! μικρα παιδια που μεγαλωνουν σε οικογενειες τετοιες!
    κ ναι νευριαζω κ τα παιρνω κραναρα γιατι εξαιτιας μιας μαλακισμενης που κρεμεται απο ταπ απαρια ενος παλιανθρωπου..τα παιδακια της οταν μεγαλωσουν θα περασουν ισως τα ιδια με εμενα!!
    γιατι?γιατι μια μανα δεν ειχε το σθενος κ την δυναμη να σταματησει εναν παπαρα κ ενα καθικι να την ξεφτιλιζει!!!!
    ουφ!!!! τα ειπα κ ξαλαφρωσα...δεν ειχα τετοια προθεση μονα τους βγηκαν...
    παιδικα τραυματα βλεπεις..
    γι αυτο λοιπον πιστευω οτι με νευριαζουν αυτες οι γυναικες..
    επιπλεον η μανα μου παντα μου ελεγε "δεν θα ανεχεσαι ασχημες συμπεριφορες απο τον αντρα που θα χει διπλα σου..μη γινεις σαν εμενα..|"

Ανξιους εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες,αλλα μη χαλιεσαι τοσο.
    Αν γενικα σου λεει κατι αυτη η φιλη σαν ανθρωπος,προσπαθησε να κρατησεις επαφη,αλλα να κοψει την κλαψα αφου δεν ειναι διατεθειμενη να κανει τιποτα!

Senior Member
    Μα Άνξιους τα είπες όλα μόνη σου. Βλέπεις τον πατέρα σου στον σύζυγο της άλλης. Δεν έχει σημασία που έχει δουλειά και είναι ανεξάρτητη.Δεν ξέρω αν είσαι μαμά αλλά από την στιγμή που κάνεις παιδιά σκέφτεσαι πρώτα τί είναι καλύτερο για αυτά. Και μην μπείς στον κόπο να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο και για τα παιδιά της άλλης οικογένειας... Άσε την μητέρα τους να ξέρει καλύτερα και να αποφασίσει για αυτά. Όπως και να 'χει ή ανέχεσαι την γκρίνια της ή κόβεις όπως είπε και ο συμφορουμίτης.

Senior Member
    Τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου τις έχεις δώσει μόνη σου. Νευριάζεις και τρελλαίνεσαι λόγω των οικογενειακών σου βιωμάτων.

Εφόσον δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς, πάρε απόσταση. Άλλαζε κουβέντα, προφασίσου πως είσαι πολυάσχολη όταν αρχίσει τη μίρλα για τον άπιστο... γενικά μην ενδίδεις σ αυτές τις συζητήσεις. Ή πες της "ό,τι είχα να πω στο είπα, δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο, με κάνεις και μπαρουτιάζω που μένεις με τον παπάρα κ χάνω τον ύπνο μου. Άστο καλή μου, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις."

Εγω φυσιολογικο μια φορα δεν το βρισκω. Γιατι χαλιεσαι τοσο πολυ για το τι θα κανει ενας τριτος? γουστο της καπελο της αν δε θελει να χωρισει. Ισως κατα βαθος σε εκνευριζει που κανεις παρεα με ενα τοσο παθητικο ατομο γιατι πιστευεις οτι καπως αντανακλα σε σενα? Γενικως πιστευω οτι σε φιλους η σωστη σταση ειναι λεω τη γνωμη μου αλλα αν δε σκαμπαζει ο αλλος, τον αφηνω στην τυχη του. Γενικα δε μπορεις να παρεμβεις στη σκεψη και τη ζωη του αλλου και δε μπορεις να τον αλλαξεις. Αυτη ετσι ειναι και το γεγονος οτι εσυ θα εκανες κατι διαφορετικο δε σημαινει απολυτως τιποτα. Η αποφαση ειναι δικη της. Μην καθεσαι να της ξαναλες τα ιδια γιατι χαλας τη δικη σου ψυχικη υγεια. Μπορεις μονο να της πεις οκ ειναι δικη σου αποφαση αυτη εγω να ξερεις σε στηριζω. Αυτο! ΟΛΑ τα αλλα περιττα ως βλαπτικα για σενα!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast