Results 31 to 34 of 34
-
30-08-2016, 12:54 #31
νιωθω οτι εισαι υπερβολικη...δεν γινεται να παθεις ψυχωση χωρις να καταλαβεις οτι κατι σου εχουν ριξει..εννοω αν σου ριξουν καποια ουσια για λιγη ωρα το καταλαβαινεις...
δεν ειναι απλα τα πραματα οπως στις ταινιες που πινει ο αλλος κατι κ καταυθειαν ξεφευγει...υπαρχει το λεγομενο "φτιαξιμο" πριν ξεφυγεις..
σε βρισκω τρομερα υπερβολικη κ καχυποπτη..χαλαρωρε κ αναφερε το στον γιατρο σου.
- 30-08-2016, 12:56 #32
αν σου ειχαν ριξει δηλητηριο θα ειχες εμετους κ διαρροιες κ ισως κ λυποθυμια...τι λες τωρα?????? ειναι δυνατον???
νταξ μου ριξανε κ μενα στο ποτο μου αλλα ηταν το μερος κ οι ανθρωποι.
δεν γινονται αυτα τα πραματα τωρα..ελεος.
νιωθω οτι απλα θελεις να ριξεις καπου το βαρος της καταστασης σου, σε αλλους..
05-09-2016, 15:34 #33
τα συνηθισμενα ναρκωτικα που μπορει να προκαλεσουν ψυχωση ειναι η κοκαινη το mdma speed μεθαμφεταμινοειδη γενικα ανεβαστικα το χορτο και τα lsd αν σου χαν ριξει θα το χες καταλαβει κατα την αποψη μου δεν εχεις ιδεα απο ναρκωτικα ουτε απο ψυχωση και ουτε σου τυχε κανενα απο τα 2
05-09-2016, 17:10 #34
Ψύχωση έχω πάθει, ακόμη στους ψυχιάτρους με στέλνουν (εγώ φυσικά κρατιέμαι μακριά από νοσοκομεία και νοσοκομειακούς γιατρούς, γενικά μακριά από το δημόσιο της Ελλάδας), από ναρκωτικά δεν έχω εμπειρία, νομίζω θα το καταλάβαινα αν ήταν ναρκωτικό, άλλα λόγω της ασυνήθιστης αισιοδοξίας κατά διαστήματα και της πάρλας που με έπιανε για κάθε τι ακόμη και ασήμαντο, υπέθεσα ότι θα ήταν και μικρή ποσότητα ναρκωτικού.
Μετά τον καφέ, είχα τα ίδια συμπτώματα με τσάι που έφτιαξα (το τσάι και η ζάχαρη ήταν μέσα σε ακλείδωτο συρτάρι στο γραφείο) και με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Του τσαγιού δεν κράτησαν πολύ, αλλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο το άδειασα, άδειασα το μπουκαλάκι που κουβαλάω και στο γραφείο και έβαλα καινούριο υγρό. Δεν μου προκάλεσε τίποτα από εκεί και πέρα.
Τα συμπτώματα είναι σχεδόν τα ίδια, ζαλάδα, ευερεθιστότητα ίσως και επιθετικότητα, ασυντόνιστες κινήσεις, ξεχνάω πράγματα, ιδρώτας στην πλάτη, βήχας και σφίξιμο στο στήθος, κοιλιακά προβλήματα (παλαιότερα νόμιζα ότι είχα σπαστική κολίτιδα, η κατάσταση ήταν ίδια για πολλά χρόνια, από την δουλειά προλάβαινα δεν προλάβαινα να πάω σπίτι για τουαλέτα, τώρα σ' αυτή την ηλικία πως ξαφνικά η κοιλιά μου δεν είναι τυμπανισμένη;
Έχει κανείς υπόψη του τέτοια συμπτώματα;
Φυσικά έχω κανονίσει να μιλήσω με ψυχίατρο γιατί είναι ανάγκη, αλλά 60 ευρώ τα 45 λεπτά παίρνει, που να τα βρίσκω κάθε μήνα;