ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 683
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 683 of 1380 FirstFirst ... 1835836336736816826836846856937337831183 ... LastLast
Results 10,231 to 10,245 of 20693
    Senior Member
    Λένε, πως ο άνθρωπος μόλις αφήσει την τελευταία του πνοή, είναι κατά 21 γραμμάρια ελαφρύτερος.
    Τα 21 γραμμάρια, πιθανόν, να είναι η ψυχή του ανθρώπου.

Στο σώμα του καθενός, ανάλογα με τα βιώματα και τις εμπειρίες του, πιθανόν η ψυχή του να "ζυγίζει" παραπάνω!

Senior Member
    σκεφτομαι να ξεκινησω δημοσιο ΙΕΚ.ειναι δωρεαν. εκανα την αιτηση.δε ξερω αν θα με διαλεξουν.σαν 1η επιλογη εβαλα βοηθος ιατρικων εργαστηριων.δε ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια.ειναι 2 χρονια τα μαθηματα και μετα μισο χρονο πρακτικη και μετα εξετασεις 200 ερωτησεων για να παρεις την πιστοποιηση.

το κακο ειναι πως σε αυτην την ειδικοτητα μαθαινεις να παιρνεις αιμα πραγμα το οποιο φοβαμαι αλλα γενικοτερα σαν ειδικοτητα μου φαινεται ενδιαφερουσα..

επισης θα ειναι ενας τροπος να γνωρισω ισως κοσμο μιας και στην πολη μου δεν εχω καθολου παρεα, αν και φοβαμαι να συναναστραφω με ανθρωπους λογω του οτι με παρακολουθουν..

παντως σκεφτομαι να το δοκιμασω.ισως βγει κατι καλο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    σκεφτομαι να ξεκινησω δημοσιο ΙΕΚ.ειναι δωρεαν. εκανα την αιτηση.δε ξερω αν θα με διαλεξουν.σαν 1η επιλογη εβαλα βοηθος ιατρικων εργαστηριων.δε ξερω αν θα τα καταφερω βεβαια.ειναι 2 χρονια τα μαθηματα και μετα μισο χρονο πρακτικη και μετα εξετασεις 200 ερωτησεων για να παρεις την πιστοποιηση.

το κακο ειναι πως σε αυτην την ειδικοτητα μαθαινεις να παιρνεις αιμα πραγμα το οποιο φοβαμαι αλλα γενικοτερα σαν ειδικοτητα μου φαινεται ενδιαφερουσα..

επισης θα ειναι ενας τροπος να γνωρισω ισως κοσμο μιας και στην πολη μου δεν εχω καθολου παρεα, αν και φοβαμαι να συναναστραφω με ανθρωπους λογω του οτι με παρακολουθουν..

και γ το ιδιο εκανα με εσενα..δηλ αιτηση σε ιεκ..για να αλλαξω ειδικοτητα κ να βγαινω απτο σπιτι γιατι οι παρεες που χω δεν τις βλεπω συχνα..καλη επιτυχια σου ευχομαι στη νεα σου αρχη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Λένε, πως ο άνθρωπος μόλις αφήσει την τελευταία του πνοή, είναι κατά 21 γραμμάρια ελαφρύτερος.
    Τα 21 γραμμάρια, πιθανόν, να είναι η ψυχή του ανθρώπου.

Στο σώμα του καθενός, ανάλογα με τα βιώματα και τις εμπειρίες του, πιθανόν η ψυχή του να "ζυγίζει" παραπάνω!
    PositiveWave, αν έχεις τέτοιες αναζητήσεις ίσως να σου αρέσει αυτή η ταινία:

Εμένα είναι από τις αγαπημένες μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αναρωτιέμαι γιατί αν όντως ο Θεός ξέρει και πότε κινείται μια τρίχα της κεφαλής μας με άφησε να βλάψω τον εαυτό μου ειδικά τόσες φορές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αναρωτιέμαι γιατί αν όντως ο Θεός ξέρει και πότε κινείται μια τρίχα της κεφαλής μας με άφησε να βλάψω τον εαυτό μου ειδικά τόσες φορές...
    Εφοσον δεν υπαρχει μονον η δημιουργια αλλά και η καταστροφη. μονον η χαρα αλλα και η λυπη και παει λεγοντας και Κυριως εφοσον τα διδαγματα λενε πως εχουμε την ελευθερη επιλογη τοτε ειναι για να απαντησεις η ιδια σε εσενα γιατι σου το επιτρεπεις. Συνηθως μια απαντηση δεν υπαρχει για αυτο και τσουπ οι ειδικοι να εξηγουν τα "ανεξηγητα"
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εφοσον δεν υπαρχει μονον η δημιουργια αλλά και η καταστροφη. μονον η χαρα αλλα και η λυπη και παει λεγοντας και Κυριως εφοσον τα διδαγματα λενε πως εχουμε την ελευθερη επιλογη τοτε ειναι για να απαντησεις η ιδια σε εσενα γιατι σου το επιτρεπεις. Συνηθως μια απαντηση δεν υπαρχει για αυτο και τσουπ οι ειδικοι να εξηγουν τα "ανεξηγητα"
    Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με την ελεύθερη βούληση αλλά θα ήθελα να υπήρχε μια ανώτερη δύναμη που να με προστάτευε περισσότερο...ειδικά μιας κι εγώ δυσκολεύομαι να το κάνω...
    Όσο γιατί μου το επιτρέπω μάλλον γιατί είμαι αρκετά αδύναμη για ν' αντέξω τις δυστυχίες...

Δεν βοηθαει καθολου η ταμπελα - δυνατη / αδυναμη ισα ισα μας βαζει στο παιχνιδι να νιωθουμε ασχημα για οτι ειμαστε.
    Δεν ξερω αν ενας αξιολογος πνευματικος θα ειχε μια καλη απαντηση στο ερωτημα σου. Γνωριζω μονο την απαντηση - φραση " Ο Θεος σου φερνει οσα μπορεις να αντεξεις" ... τι να πω, δεν ξερω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν βοηθαει καθολου η ταμπελα - δυνατη / αδυναμη ισα ισα μας βαζει στο παιχνιδι να νιωθουμε ασχημα για οτι ειμαστε.
    Δεν ξερω αν ενας αξιολογος πνευματικος θα ειχε μια καλη απαντηση στο ερωτημα σου. Γνωριζω μονο την απαντηση - φραση " Ο Θεος σου φερνει οσα μπορεις να αντεξεις" ... τι να πω, δεν ξερω.
    Ούτε εγώ ξέρω που να βρω αξιόλογο πνευματικό...
    Αυτή την απάντηση την ξέρω κι εγώ και θεωρώ ότι δεν μπορώ ν' αντέξω άλλα πια...τα εξάντλησα τα όρια μου...

Senior Member
    Κύκνε, θα την δω σήμερα την ταινία αυτή μετά από την προτροπή σου!

Σχετικά με την δύναμη και την αδυναμία.
    Κάνε κάθε αδυναμία σου δύναμη! Αυτό μου είχε πει κάποιος κάποτε.
    Όσο σαφές είναι, άλλη τόση ασάφεια κρύβει!

Senior Member
    Κύκνε, θα την δω σήμερα την ταινία αυτή μετά από την προτροπή σου!

Σχετικά με την δύναμη και την αδυναμία.
    Κάνε κάθε αδυναμία σου δύναμη! Αυτό μου είχε πει κάποιος κάποτε.
    Όσο σαφές είναι, άλλη τόση ασάφεια κρύβει!
    Να μου πεις πως σου φάνηκε, ελπίζω να μην σε απογοητεύσει...

Πώς γίνεται άραγε αυτό; Το να μετατραπεί η αδυναμία σε δύναμη;

Senior Member
    Να μου πεις πως σου φάνηκε, ελπίζω να μην σε απογοητεύσει...

Πώς γίνεται άραγε αυτό; Το να μετατραπεί η αδυναμία σε δύναμη;
    Θα την δω το βράδυ, πριν πέσω για ύπνο!
    Το πως μετατρέπεις την αδυναμία σε δύναμη... Μπορείς να το δεις από πολλές σκοπιές.

Παράδειγμα: Ξέρω ότι εσύ έχεις αδυναμία στα σοκολατάκια. Εγώ θέλω να σε καλοπιάσω και να καταφέρω να πετύχω τον όποιο στόχο μου. Μόλις μετέτρεψα την αδυναμία σου, σε δύναμη δική μου.

Άλλο παράδειγμα: Δεν είσαι καλός/καλή π.χ. στην μαγειρική. Είσαι αδύναμος/αδύναμη. Μαθαίνοντας, διαβάζοντας και κάνοντας πολλές προσπάθειες, σιγά-σιγά κάνεις την αδυναμία σου δύναμη.

Παραπλήσιο παράδειγμα: Έχεις μια στεναχώρια, μια απογοήτευση. Αισθάνεσαι αδύναμος/αδύναμη.
    Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για να πεισμώσεις και να δυναμώσεις!

Όποιος άλλος θέλει, ας δώσει την δική του ερμηνεία!

Μια άλλη ασαφής φράση: "Στη σημερινή κοινωνία υπάρχουν κορυφές που για να τις κατακτήσεις πρέπει να κατηφορίσεις πολύ!"

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post

Βοο, εσύ να δώσεις για τα άτομα με σοβαρές παθήσεις το 5% και να μπες στο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις.

Senior Member
    Θα την δω το βράδυ, πριν πέσω για ύπνο!
    Το πως μετατρέπεις την αδυναμία σε δύναμη... Μπορείς να το δεις από πολλές σκοπιές.

Παράδειγμα: Ξέρω ότι εσύ έχεις αδυναμία στα σοκολατάκια. Εγώ θέλω να σε καλοπιάσω και να καταφέρω να πετύχω τον όποιο στόχο μου. Μόλις μετέτρεψα την αδυναμία σου, σε δύναμη δική μου.

Άλλο παράδειγμα: Δεν είσαι καλός/καλή π.χ. στην μαγειρική. Είσαι αδύναμος/αδύναμη. Μαθαίνοντας, διαβάζοντας και κάνοντας πολλές προσπάθειες, σιγά-σιγά κάνεις την αδυναμία σου δύναμη.

Παραπλήσιο παράδειγμα: Έχεις μια στεναχώρια, μια απογοήτευση. Αισθάνεσαι αδύναμος/αδύναμη.
    Αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο για να πεισμώσεις και να δυναμώσεις!

Όποιος άλλος θέλει, ας δώσει την δική του ερμηνεία!

Μια άλλη ασαφής φράση: "Στη σημερινή κοινωνία υπάρχουν κορυφές που για να τις κατακτήσεις πρέπει να κατηφορίσεις πολύ!"
    Ε καλά, τότε θα μου πεις αύριο

Αχ, μακάρι να το είχα αυτό με το πείσμα...

Senior Member
    Ε καλά, τότε θα μου πεις αύριο

Αχ, μακάρι να το είχα αυτό με το πείσμα...
    Ούτε εγώ είμαι σε γενικές γραμμές πεισματάρης. Πάω με τα νερά του άλλου και της κατάστασης που μου προκύπτει.
    Πρόσφατα όμως ανακάλυψα ότι το πείσμα μου και η επιμονή μου ξεπερνάνε κάθε όριο!