Την γνώρισα σε νοσοκομείο και την θέλω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    [QUOTE=cube;636449]
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post

Μα δεν γνωρίζονται καν, δεν έχουν βγει............ αντί για εξομολόγηση ας πούμε προτείνεις μια έξοδο.........
    Και γιατι να μην της παει μερικα λουλουδια ? για εξομολογηση , αν δεν ειναι ανετος , δεν θα βγει καλη , η προταση για εξοδο παιζει , ενα μπουκετο λουλουδια , ειναι αρκετα ευγλωττο , αν δεν τοχεις το μπλα μπλα .........οχι τουρτα παντως ........αν εισαι ανετος , λες οτι σου κατεβει στην κεφαλα , και δειχνει μια χαρα .........

Banned
    Η εξομολόγηση θα γινόταν εξ αποστάσεως........
    Τα λουλούδια αν δεν έχεις άνεση είναι κίνδυνος νομίζω.....
    Ότι και να κάνει και επαφή να κρατήσει απλώς, θα το πιάσει η κοπέλα το μήνυμα πιστεύω......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Η εξομολόγηση θα γινόταν εξ αποστάσεως........
    Τα λουλούδια αν δεν έχεις άνεση είναι κίνδυνος νομίζω.....
    Ότι και να κάνει και επαφή να κρατήσει απλώς, θα το πιάσει η κοπέλα το μήνυμα πιστεύω......
    Μωρε τοχει πασει ηδη το μνμ η κοπελα ................αν δεν εχει ανεση , σε μια προσκληση για εξοδο , δεν θα φανει η ελλειψη ανεσης ? με ταλουλουδια , εχει ηδη προετοιμασει το εδαφος , αλλα θα συμφωνησω οτι ετσι αρχιζει το ' εγχειρημα ' σαν κατι παραπανω απο υποψηφιος φιλος , οποτε καλυτερα ναρχισει σαν φιλος , και στην πορεια . βλεπει , ε Κιουμπ ? απ την αλλη , επισπευδεται μια διαδικασια αποδοχης η απορριψης ε Δρ. Κιουμπ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Έτσι και σε πάρει το μάτι μου σε καμμιά πενταετία να γυροφέρνεις την κόρη μου που θα είναι 19, θα σου φάω το λαρύγγι!
    Ε , οχι και 19 ..............αμα γινει 20 , το συζηταω ..............

Senior Member
    Οχι, με γνωριμια 2 ημερών σαφως δεν κανεις εξομολογηση...
    Απλά εδραιωνεις μια επικοινωνια! και έχεις μια αριστη δικαιολογια/προφαση για επικοινωνια, το μπαμπά της και τα θεματα του και φυσικα τους γιατρους...
    Επειδη αν καταλαβα καλά η κοπελα ειναι σε φαση αγχωτικη και τρεξιματος με αρρωστειες, χειρουργεια, και νοσηλειες, να ξερεις οτι δεν εχει κεφια πολλα για γκομενικα παιχνιδια, μηνυματα, κλπ. Γιατί είναι κουρασμένη, ψυχικά κυριως. Οποτε το καλυτερο για σενα ειναι λιγα λογια, σταρατα! ξεκαθαρα! και 1-2 φορες τη βδομαδα!
    Και τηλεφωνικα! οχι με μηνυματα, αφενος οι αντρες δεν το πολυεχετε στα πολλά μπλα μπλα, αφετερου τα μηνυματα μπορει να τυχουν ποικιλων ερμηνειων, αρα καλυτερα να σε ακουσει, να καταλαβει οτι εχεις ενα καποιο ενδιαφερον για τη ζωη της και πως περναει σε μια τετοια δυσκολη φαση.
    Μπορεις να τη ρωτησεις πως ειναι η ιδια, αν πιεστηκε πολυ με ολη αυτη την κατασταση, αν εσυ μπορεις να βοηθησεις, αν χρειαστει κατι, πες της να μη διστασει να σου τηλεφωνησει, πες οτι ξερεις καποιους γιατρους να της συστησεις που θα μπορουσαν να πουν μια εγκυρη γνωμη (αν δεν ξερεις, ρωτα φιλους-γνωστους σου να σου συστησουν 1-2 καλους!! ). Και θα μιλας σαν σε καλη φιλη σου, ανετα και κουλ! οχι κομπλαρισμενα, οχι δισταχτικα, οχι χαζογελακια...
    Αν δυσκολευεσαι, γραψε τι θελεις να της πεις, και κανε practice. Βοηθάει πάρα πολυ!!!!!

Γνωμη μου, μην δειξεις οτι εισαι στα πατωματα για χαρη της, τοσο νωρις παρεξηγειται απο τη δικη μου εμπειρια. Το φιλικο ανθρωπινο ενδιαφερον για αρχη, και ειδικα σε μια τετοια δυσκολη φαση με νοσοκομεια και χειρουργεια ειναι ό,τι καλυτερο ... δεν ξερω βεβαια σιγουρα, εξαρταται και τι χαρακτηρας ειναι η κοπελα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες. Όλα όσα γράψατε με τον τρόπο τους θα βοηθήσουν.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μωρε τοχει πασει ηδη το μνμ η κοπελα ................αν δεν εχει ανεση , σε μια προσκληση για εξοδο , δεν θα φανει η ελλειψη ανεσης ? με ταλουλουδια , εχει ηδη προετοιμασει το εδαφος , αλλα θα συμφωνησω οτι ετσι αρχιζει το ' εγχειρημα ' σαν κατι παραπανω απο υποψηφιος φιλος , οποτε καλυτερα ναρχισει σαν φιλος , και στην πορεια . βλεπει , ε Κιουμπ ? απ την αλλη , επισπευδεται μια διαδικασια αποδοχης η απορριψης ε Δρ. Κιουμπ?
    Σαν φίλος, φιλαράκι όχι......σαν ''φίλος καριοφίλος'' ναι! αλλά είναι λογικό ότι αν δείξει ενδιαφέρον το κάνει σαν ''φιλος'' και όχι φιλαράκι......
    Τα λουλούδια ίσως φέρουν παραπάνω αμηχανία, πρακτικά..........δεν ξέρω......
    Και καλύτερα να κάνει ότι νομίζει καλύτερο για κείνον, διαφωνείτε κύριε άγγελε?

Senior Member
    Σαν φίλος, φιλαράκι όχι......σαν ''φίλος καριοφίλος'' ναι! αλλά είναι λογικό ότι αν δείξει ενδιαφέρον το κάνει σαν ''φιλος'' και όχι φιλαράκι......
    Τα λουλούδια ίσως φέρουν παραπάνω αμηχανία, πρακτικά..........δεν ξέρω......
    Και καλύτερα να κάνει ότι νομίζει καλύτερο για κείνον, διαφωνείτε κύριε άγγελε?
    Δεν καταλαβα τον διαχωρισμο φιλος /φιλαρακι , Δοκτωρ , εγω πολλες φορες πλησιαζω ως φιλος η φιλαρακι , υπουλα .......... και στην πορεια , το αλλαζω .....τα λουλουδια πραγματι μπορει να φερουν αμηχανια , αλλα οντας σε αναρρωση η κοπελα , το ριχνεις εκει , αμα εντοπιστει αμηχανια ...........η τελικη αποφαση , φυσικα και ειναι δικη του , αλλα μια και ρωτησε ........................

Banned
    Μαζεψουυυ!

Banned
    Δεν καταλαβα τον διαχωρισμο φιλος /φιλαρακι , Δοκτωρ , εγω πολλες φορες πλησιαζω ως φιλος η φιλαρακι , υπουλα .......... και στην πορεια , το αλλαζω .....τα λουλουδια πραγματι μπορει να φερουν αμηχανια , αλλα οντας σε αναρρωση η κοπελα , το ριχνεις εκει , αμα εντοπιστει αμηχανια ...........η τελικη αποφαση , φυσικα και ειναι δικη του , αλλα μια και ρωτησε ........................
    Φίλος είναι ο φίλος! Εχεις πλησιάσει ποτέ κάποια μόνο φιλικά, ενώ δεν είναι του γούστου σου, εμφανισιακά ή στο χαρακτήρα? τότε θα ήσουν φιλαράκι!
    Πάντως εγώ άκουσα πρόσφατα μια παρόμοια ιστορία και σε νοσοκομείο κιόλας, όπου ένας άντρας ενδιαφέρθηκε για μια κοπέλα.......η κοπέλα τι χαζή ήταν δεν κατάλαβε? τι να την ήθελε δηλαδή? για κολλητή ? Δεν της έκανε εξομολόγηση προφανώς, αλλά ενδιαφέρθηκε ''φιλικά'' , να της προτείνει έξοδο κλπ, ε το πιασε η άλλη.....

Και κόψε τα δόκτωρ γιατί θα έρθω εκεί και θα........άσε βαριέμαι.................

Senior Member
    Πάντως εγώ άκουσα πρόσφατα μια παρόμοια ιστορία και σε νοσοκομείο κιόλας, όπου ένας άντρας ενδιαφέρθηκε για μια κοπέλα.......η κοπέλα τι χαζή ήταν δεν κατάλαβε? τι να την ήθελε δηλαδή? για κολλητή ? Δεν της έκανε εξομολόγηση προφανώς, αλλά ενδιαφέρθηκε ''φιλικά'' , να της προτείνει έξοδο κλπ, ε το πιασε η άλλη.....
    Ε ναι, κάπως έτσι γίνεται! Και μετά φυσικά, άκυρο για τον άντρα! Τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε, άλλα αν δεν είχε τον τρόπο να προσεγγίσει (δεν τον κρίνω αυτόν τον άντρα), πάλι έχασε! Ε, με κάτι τέτοια, πως να προσεγγίσει άντρας μια γυναίκα;

Banned
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ε ναι, κάπως έτσι γίνεται! Και μετά φυσικά, άκυρο για τον άντρα! Τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε, άλλα αν δεν είχε τον τρόπο να προσεγγίσει (δεν τον κρίνω αυτόν τον άντρα), πάλι έχασε! Ε, με κάτι τέτοια, πως να προσεγγίσει άντρας μια γυναίκα;
    Ναι καλά μάντεψες άκυρο έφαγε! αλλά δεν έφταιγε ο τρόπος.....δεν είναι πάντα θέμα τρόπου , μπορεί να μην δένει το γλυκό ........μην ξεχνάς το ένα και πας στο άλλο.....όλα παίζουν.................

Senior Member
    Ναι καλά μάντεψες άκυρο έφαγε! αλλά δεν έφταιγε ο τρόπος.....δεν είναι πάντα θέμα τρόπου , μπορεί να μην δένει το γλυκό ........μην ξεχνάς το ένα και πας στο άλλο.....όλα παίζουν.................
    Ναι, πολλά μπορούν να παίζουν, δε λέω... Έκανε "μπαμ" αυτός ότι την ήθελε ας πούμε; Πέρα ότι της ζήτησε να βγούνε... Δε θα γούσταρε καν αυτή! Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι!

Senior Member
    Φίλος είναι ο φίλος! Εχεις πλησιάσει ποτέ κάποια μόνο φιλικά, ενώ δεν είναι του γούστου σου, εμφανισιακά ή στο χαρακτήρα? τότε θα ήσουν φιλαράκι!

Και κόψε τα δόκτωρ γιατί θα έρθω εκεί και θα........άσε βαριέμαι.................
    Α , καταλαβα τι εννοεις , ναι , αν πλησιαζα καποια χωρις ναναι της αρεσκειας μου , θαμουν φιλος , αλλα αυτα δεν προγραμματιζονται , κατ αρχην δεν πλησιαζεις καποια που δεν ειναι της αρεσκειας σου , μπορει ομως κουβεντα στην κουβεντα , με τον χρονο να γινουμε φιλοι , οποτε το αν θα παραμεινω φιλος , η κατιπαραπανω , εξαρταται αν της αρεσω , και αν μου αρεσει φυσικα ....................αυτα τα ' σε βλεπω σαν φιλο '= δεν σε γουσταρω ...............
    ενταξει , το κοβω το δοκτωρ........

Banned
    Α , καταλαβα τι εννοεις , ναι , αν πλησιαζα καποια χωρις ναναι της αρεσκειας μου , θαμουν φιλος , αλλα αυτα δεν προγραμματιζονται , κατ αρχην δεν πλησιαζεις καποια που δεν ειναι της αρεσκειας σου , μπορει ομως κουβεντα στην κουβεντα , με τον χρονο να γινουμε φιλοι , οποτε το αν θα παραμεινω φιλος , η κατιπαραπανω , εξαρταται αν της αρεσω , και αν μου αρεσει φυσικα ....................αυτα τα ' σε βλεπω σαν φιλο '= δεν σε γουσταρω ...............
    ενταξει , το κοβω το δοκτωρ........
    Να την πλησιάσεις ίσως όχι, να πλησιασετε μαζί , σε μια παρέα κλπ ίσως ναι, για καθαρή φιλία..

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ναι, πολλά μπορούν να παίζουν, δε λέω... Έκανε "μπαμ" αυτός ότι την ήθελε ας πούμε; Πέρα ότι της ζήτησε να βγούνε... Δε θα γούσταρε καν αυτή! Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι!
    Μπαμ τι εννοείς? άλλη όρεξη δεν είχε να κάτσει να σκάσει , στο συστήνω και σε σένα!
    Αυτό είναι το ζητούμενο...... δεν είναι το δύσκολο κομμάτι........

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast