Results 16 to 30 of 68
-
17-09-2016, 17:44 #16
οχι cube εγώ ήθελα να είμαι μαζί του κλπ, το ότι ήμουν τόσο ανόητη απο την θολούρα του έρωτα που πίστευα ότι θα γίνει άνθρωπος αυτό είναι δική μου ανοησία, ξεκάθαρα, το αγγούρι δεν με αφορά καν δεν με απασχολεί τόσο η γνώμη των άλλων πως να στο πω εχω αυτοσεβασμό και πάντα ήμουν δυνατή και είναι η πρώτη φορά που νιώθω αδυναμη και δεν μπορω να το διαχειριστώ όλο αυτό!!
- 17-09-2016, 17:56 #17
Η γνώμη αυτών που γουστάρουμε λογικό να μας πληγώνει..........
Εγώ δεν κατάλαβα τι σε πλήγωσε ... ότι δεν ήθελε σχέση? αυτό δεν είναι εξαπάτηση όμως, είναι επιλογή του.....απλά σου φέρθηκε και άσχημα αυτός..........
Δηλαδή εγώ καταλαβαίνω ότι αν όμορφα σου λεγε ''κοπέλα μου , δεν θέλω σχέση'' ( δεν είμαι σε φάση, δεν σε γουστάρω, ότι και να ήταν) δεν θα υπήρχε πρόβλημα......θα πληγωνόσουν φυσικά, αλλά δεν θα είχε έρθει και το τέλος του κόσμου!
17-09-2016, 19:15 #18
Φυσικά και θα ήταν επιλογή του εμένα το θεμα μου ηταν τι ηθελα εγω οτι το ειπα 100 φορες οτι μου τα μασαγε μια ετσι μια αλλιως και στο τελος μου φερθηκε κ τοσο ασχημα, αν απλα μου ελεγε τελικα δεν θελω τιποτα αντιο φυσικα κ δεν θα ερχοταν το τελος του κοσμου προς θεου και ναι ειναι εξαπατηση να ξερεις πως νιωθει ο αλλος τι θελει απο σενα και να τον χρησιμοποιεις για ενα καπριτσιο η για να ικανοποιησεις εναν εγωισμο οτι χα μας εκατσε και αυτη μετα απο 1.5 χρονο αλλα μασ εκατσε.. αυτο :) και συγγνωμη για το λεξιλογειο
17-09-2016, 19:53 #19
Mαρία ελένη διάβασα και εγώ την ιστορία σου και η γνώμη μου είναι λίγο διαφορετική..Και θα τα πω ακόμη πιο χύμα και μάλλον δε θα σου αρέσουν όσα θα γράψω.Πράγματι προς το τέλος της σχέσης σας σε εξαπάτησε αλλά το έκανε γιατί βρήκε το κορόιδο..Εγώ κατάλαβα ότι πολύ απλά πήγαινες γυρεύοντας και εσύ.Απο την αρχή υπήρξε τίμιος και σου είπε ότι δεν ήθελε σχέση αλλά εσύ εκεί με το ζόρι,να κάνεις σχέση μαζί του.Μα είναι δυνατόν να βάζεις την περπατημένη φίλη σου,να τον καυλώσει? Αλλά ακόμη και τότε θεωρώ πως σου φέρθηκε τίμια από αυτά που γράφεις και αντιγράφω ένα μικρό μέρος "μου λεει οτι αφου δεν εχω κανει κατι να βρω καποιον που να με θελει γενικα και οχι μονο σεξουαλικα.." απόλυτα σωστός και ξεκάθαρος!! Εσύ όμως επιμένεις -->.κλαιω χτυπιεμαι κτλ. Ε μετά και αυτός ξέρεις τι σκέφτηκε? αυτό ακριβώς που είπες εσύ στο αποπάνω ποστ.Αφού αυτή είναι χαζούλα και με πιστεύει γιατί να μην έχω στο "κοντερ" μου ότι πήγα και με παρθένα? πρέπει κάποιος να είναι πολύ τίμιος για να μην εκμεταλευτεί τέτοια ευκαιρία που του έδωσες και τέτοιοι σπανίζουν στις μέρες μας..
Αυτό βέβαια με το αγγούρι κτλ μπορούσε να τα αποφύγει,έστω και αν ίσως δε του άρεσε του πως το έκανες προφανώς ως πρωτάρα εσύ και περπατημένος αυτός αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.Ναι σε αυτό το κομμάτι υπήρξε μαλάκας αλλά γενικά όχι απο την αρχή..
Οπως επίσης για τις μελλοντικές σου σχέσεις,ένα πράγμα πρέπει να κάνεις.Να βλέπεις απο την αρχή τι ζητάνε οι άνθρωποι και τι δίνουνε και να μην προσπαθείς με το "ζόρι",να παίρνεις εσύ αυτό που θα ήθελες γιατί στο τέλος πάλι θα πληγώνεσαι.
17-09-2016, 19:59 #20
Κατάλαβα..........αλλά τότε είσαι λάθος......
Σεξ κάνεις άμα θέλεις, ετσι ώστε να μην σου χρωστάει και τίποτα ο άλλος...
Δεν έχει υποχρέωση....ούτε είναι απατεώνας, μπορεί να κάνεις σεξ στο μέλλον με κάποιον και σου χει πει για σχέση και τελικά να μην του βγει σχέση......
εσύ θα κάνεις σεξ άμα θες, όχι για να κάνεις σχέση!το ότι αυτός είναι μαλάκας, δεν το αμφισβητεί κανείς.......
τέλος πάντων άλλο σκοπό έχει το θέμα και όχι ο πρωην..............
17-09-2016, 20:06 #21
Καλα κανεις και τα γραφεις οπως τα σκεφτεσαι, υπηρχαν κ αλλοι που ηθελαν αυτο αλλα λεγαμε αντιο κ τελος οπως επισης οταν μου ειπε αυτα που λες εγω δεν τον ξανα ενοχλησα αυτος ηρθε απο το μαγαζι που δουλευα κλπ κ φυσικα υπηρξα χαζη μαζι του εχεις δικιο του ειπα τελος πριν αυτο να μεινουμε φιλοι κ παλι μου τα γυρισε.. ενα καρακατακαψουρης οπως εγω το μισο το βλεπει για ολοκληρο δυστυχως, επαθα και εμαθα, εμενα το να με ξανα βρω με νοιαζει και να το αφησω ολο αυτο πισω.. απολυτα σωστος και ξεκαθαρος φιλε μου θα ηταν οταν την πρωτη φορα που ειχαμε χαθει κ ξανα βρεθηκαμε κ αφου μου ειπε δεν θελω σχεση το αφηνε εκει.. εγω ετσι το βλεπω!Και ειχα γνωρισει πολλους του ειδους του που ομως ηταν τιμιοι ο κυριος οχι ,μονος του μου ειπε'' γιατι δεν με λες μ...κα απορω'' μεσα στα 1000 δυο που ειπε μετα απ οτι εγινε
17-09-2016, 20:13 #22
Ξερεις κατι δεν το ειχα ξανα κανει για να ξερω ποτε κανεις κ ποτε οχι χαχα ας το ριξουμε κ λιγο στην πλακα γιατι αλλιως θα ριχτω εγω σε κανενα γκρεμο :P ουτε καν ! Δεν το βλεπω ετσι αλλα δεν πειραζει εγω θελω να δεθω να ξερω το αυριο για να προχωρησω μπορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι ειμαι.. αν δεν εισαι ερωτεθμενος και δεν θες να εισαι με τον αλλον γιατι να το κανεις.. για ευχαρίστηση θα μου πεις..δεν το βλεπω ετσι!
17-09-2016, 20:20 #23
17-09-2016, 20:27 #24
Εγω νομίζω αν εισαι ερωτευμενος θες να εισαι με τον αλλον γενικα και μετα αργα ή γρηγορα θα γίνει και αυτό, αν εισαι ερωτευμενος τα θελεις ολα οχι μονο sex αν εισαι κ....νος ε τοτε αρκσε στο sex.. ισως και να μην ειμαι αρκετα σαρκικο ον που λεει και μια φιλη μου και τα βλεπω ετσι αλλα δεν θελω να αλλαξω με εχασα για λιγο τζαμπα και βερεσε δεν θα ξανα γινει που να κοβω αρτηρια για τον αλλον αντε γεια !!!
Δεν παει σε σενα το αντε γεια προς θεου!
17-09-2016, 20:41 #25
Ε ναι συμφωνώ, το θέμα είναι αν ο άλλος δεν μας θέλει γενικά και τον θέλουμε μόνο εμείς, ε εκεί είναι επιλογή του κάθε ενός τι θα κάνει, η το κάνεις χωρίς να ελπίζεις σε κάτι, χωρίς να περιμένεις σχέση ή φεύγεις.......
17-09-2016, 20:46 #26
17-09-2016, 21:01 #27
.................
18-09-2016, 18:32 #28
Να σου πω ...
Όσον αφορά την εξαπάτηση , καμία εξαπάτηση...δηλαδή τι φοβάσαι? δηλαδή πες ότι γνωρίζεις κάποιον , κανείς δεν θα σου δώσει εγγύηση ότι σε θέλει κλπ, μπορεί πρώτα κάποιος να θέλει επαφή και μετά να δεθεί, και μπορεί κάποιος άλλος να σου δώσει το χρόνο που θες, αν δεις κάποιος και σε πιέζει για σεξ τον στέλνεις στον αγύριστο !
Για το φόβο ότι δεν θα νιώσεις κάτι............αν φοβάσαι ότι θα εξαπατηθείς , ναι αυτό είναι θέμα, αλλά γιατί να φοβάσαι? ότι θα σε γυροφέρνει μόνο για σεξ? αν δεν θέλει σχέση θα φανεί, θα στα μασάει , κανείς δεν θα σε παραμυθιάσει ότι είσαι η γυναίκα των ονείρων του........άρα θα χεις κόψει κίνηση και έχεις την επιλογή να φύγεις......
Ότι αφορά το ελατήριο.....να μην κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες για να μην χάσεις τον άλλο κλπ.........απλό είναι.......αν , όταν και όποτε θες εσύ και δεν θα έχεις και τον φόβο της εξαπάτησης έτσι....
18-09-2016, 18:50 #29
Μπορείς να μου κανεις ένα link να δω το προηγούμενο πρόβλημα σου γιατί δεν έτυχε να το δω μπας και καταλάβω καλύτερα;
18-09-2016, 20:01 #30