δεσμευμενη αλλα μπερδεμενη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Banned
    Quote Originally Posted by ak123 View Post
    ειμαι 18 χρονων και τα εχω με το αγορι μου 2 χρονια. ηταν το πρωτο μου αγορι και γενικα δεν εχω πολλες αλλες εμπειριες. δεν τον εχω απατησει και ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχει απατησει επισης. το αγορι μου το αγαπαω,αλλα πριν κατι μηνες ανακαλυψα οτι νιωθω ελξη για καποιον αλλον. τελος παντων,πιεστηκα πολυ,ηθελα να γινει κατι μεταξυ μας,αλλα τελικα του εριξα ακυρο.κι αυτο θεωρησα οτι ηταν καλο,οτι ειμαι πιστη στη σχεση μου κτλ. ομως τωρα εχουν περασει αρκετοι μηνες,και ακομα τον σκεφτομαι.σκεφτομαι γενικα οτι για να θελω και αλλον ισως κατι δεν παει καλα στη σχεση μου. και οντως δεν παει,δεν βλεπομαστε συχνα γιατι δεν εχει χρονο.παρ ολα αυτα τον αγαπαω πολυ και δεν θελω ουτε να τον χασω ουτε να τον πληγωσω. θελω μια υγιη,γεματη εμπιστοσυνη και σωστη σχεση. αλλα πως να γινει αυτο οταν νιωθω αισθηματα και για καποιον αλλον? και δεν ειναι μονο αυτο.ειναι οτι δεν εχω ζησει αρκετες εμπειριες,ειμαι μονο 18.θελω να βγω και με αλλους,να φλερταρω αλλα ειμαι πολυ συναισθηματικη, νιωθω ευκολα τυψεις.το αν μαθευτει ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. αυτο που σκεφτομαι ειναι πως θα αντιδρασω εγω, μπορει να μην κοιμαμαι καλα τα βραδια,να διαταραχτει η καθημερινοτητα μου λογω τυψεων. θα απογοητευτω απ τον εαυτο μου που απατησε ενα τετοιο αγορι (να σημειωσω πως αξιζει πραγματικα, και ειμαι πολυ τυχερη που τον βρηκα και τον εχω). ομως γινεται να εχω το τελειο αγορι,που το ξερω οτι δεν θα ξαναβρω αλλον σαν αυτον, που νιωθω οτι ειναι το αλλο μισο μου και που οταν κοιταω το μελλον,θα μαρεσε να ειμαστε ακομα μαζι, και να θελω να τα χαλασω ολα για λιγες εμπειριες? ειμαι τοσο μπερδεμενη γιατι απλα δεν θελω να κοροιδευω κανεναν. μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας,τι θα επρεπε να κανω εγω ή τι θα κανατε στη θεση μου?
    Αρα εσύ φλερταρες με τιν τύπο που σε φίλησε! Στέλλα τα θερμά μου συγχαρητήρια! Τώρα πια σιγουρευτηκα πια είσαι!Ντροπή σου!

Banned
    Quote Originally Posted by ak123 View Post
    λες να χωρισω? δεν νιωθω και τα ιδια αισθηματα που ενιωθα παλια γι αυτον.. ειναι ομως δυσκολο. πρωτον δεν θελω να τον πληγωσω,δεν το αξιζει και δευτερον ακομα υπαρχουν καποια αισθηματα.. ειναι τοσα που εχουμε περασει..πφφ
    Τον πληγωσες τώρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Αρα εσύ φλερταρες με τιν τύπο που σε φίλησε! Στέλλα τα θερμά μου συγχαρητήρια! Τώρα πια σιγουρευτηκα πια είσαι!Ντροπή σου!
    ποια ειναι?

Αχ μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί ήξερα πως θα εμφανιστεί ο αγαπημένος μου Αντωνάρας! χαχαχαχα

Πάντως καιρό τώρα σε ψιλοέτρωγε το θεματάκι......είσαι μικρούλα χωρίς εμπειρίες.....
    Αυτό που θα πω , δεν το λέω με καμία κακία γιατί δεν απέχουμε ηλικιακά.....
    Όταν θα σου φερθούν σαν σκουπίδι , όταν θα σε έχουν μόνο για μια δουλειά και αντιληφθείς πως ο πειρασμός δεν άξιζε να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν ο άνθρωπος σου θα αντιληφθείς πως έκανες ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής σου..... Αυτό το λέω διότι διάβασα και το δεύτερο θέμα σου...

Σόρρυ αλλά φιλενάδα έκανες μαλακία κατά την άποψη μου , σε έτρωγε ο πωπός σου να τον χάσεις τον δικό σου καιρό πριν......

Είναι ωραίο στα 20 μας να αποκτάμε εμπειρίες μέχρι κάποια ηλικία αλλά όταν θα βαρεθείς τις νέες εμπειρίες και θα θες έναν άνθρωπο για να ηρεμήσεις μάλλον θα αλλάξεις πάλι άποψη. Θα σου μιλήσω εμπειρικά διότι δεν είμαι αγία..... Μέχρι τα 22 μου έκανα τόσες βλακείες που αλήθεια θα έπρεπε να με μουτζώνει ο ίδιος ο Θεός. Αντιλήφθηκα πριν καιρό όμως πως δεν θέλω άλλους πειρασμούς κ νέες εμπειρίες... Τελικά πόσο χρήσιμο μας είναι να αναλωνόμαστε , να δινόμαστε ,να κάνουμε το ένα το άλλο με ανθρώπους αρκετούς για να λέμε "πήρα εμπειρίες" ??? Τι στο καλό τις θέλουμε τις εμπειρίες? Μπορούμε απλά να πούμε ωμά "θέλω να πηγαίνω με τον έναν κ με τον άλλον μέχρι να σοβαρευτώ" πολύ πιο αληθινό και ξηγημένο. Στο ξαναλέω δεν είμαι αγία ..... Κρίμα είναι......

Με τον καιρό θα καταλάβεις πως τελικά είχες τον χρυσό δίπλα σου (το αγόρι σου) και κοίταγες τα σκατά (τις εμπειρίες)......

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω με καμία κακία αλλά σε βάθος χρόνου θα δεις πως επέλεξες λάθος μονοπάτι..

Banned
    Quote Originally Posted by ampikilini View Post
    Αχ μπήκα σε αυτό το θέμα γιατί ήξερα πως θα εμφανιστεί ο αγαπημένος μου Αντωνάρας! χαχαχαχα

Πάντως καιρό τώρα σε ψιλοέτρωγε το θεματάκι......είσαι μικρούλα χωρίς εμπειρίες.....
    Αυτό που θα πω , δεν το λέω με καμία κακία γιατί δεν απέχουμε ηλικιακά.....
    Όταν θα σου φερθούν σαν σκουπίδι , όταν θα σε έχουν μόνο για μια δουλειά και αντιληφθείς πως ο πειρασμός δεν άξιζε να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν ο άνθρωπος σου θα αντιληφθείς πως έκανες ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής σου..... Αυτό το λέω διότι διάβασα και το δεύτερο θέμα σου...

Σόρρυ αλλά φιλενάδα έκανες μαλακία κατά την άποψη μου , σε έτρωγε ο πωπός σου να τον χάσεις τον δικό σου καιρό πριν......

Είναι ωραίο στα 20 μας να αποκτάμε εμπειρίες μέχρι κάποια ηλικία αλλά όταν θα βαρεθείς τις νέες εμπειρίες και θα θες έναν άνθρωπο για να ηρεμήσεις μάλλον θα αλλάξεις πάλι άποψη. Θα σου μιλήσω εμπειρικά διότι δεν είμαι αγία..... Μέχρι τα 22 μου έκανα τόσες βλακείες που αλήθεια θα έπρεπε να με μουτζώνει ο ίδιος ο Θεός. Αντιλήφθηκα πριν καιρό όμως πως δεν θέλω άλλους πειρασμούς κ νέες εμπειρίες... Τελικά πόσο χρήσιμο μας είναι να αναλωνόμαστε , να δινόμαστε ,να κάνουμε το ένα το άλλο με ανθρώπους αρκετούς για να λέμε "πήρα εμπειρίες" ??? Τι στο καλό τις θέλουμε τις εμπειρίες? Μπορούμε απλά να πούμε ωμά "θέλω να πηγαίνω με τον έναν κ με τον άλλον μέχρι να σοβαρευτώ" πολύ πιο αληθινό και ξηγημένο. Στο ξαναλέω δεν είμαι αγία ..... Κρίμα είναι......

Με τον καιρό θα καταλάβεις πως τελικά είχες τον χρυσό δίπλα σου (το αγόρι σου) και κοίταγες τα σκατά (τις εμπειρίες)......

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω με καμία κακία αλλά σε βάθος χρόνου θα δεις πως επέλεξες λάθος μονοπάτι..
    Ο λόγος που είμαι αγνωστικιστής είναι ότι φαντάζομαι αν υπήρχε Θεός θα σας έβαζε στη θέση σας προ πολλού.. Ομως επειδή αν όντως υπάρχει και τον βρω απέναντι μου και την πατήσω είμαι αγνωστικιστής και όχι άθεος!

Έχεις πρόγραμμα δεν μπορώ να πώ:p

Page 3 of 3 FirstFirst 123