Παράνοια; Θα θελα την γνωμη σας. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    η ψυχωση προκλειεται απο πολλα....οπως αγχος,στεναχωρια,καταθλιψη ...και βεβαιως απο ναρκωτικα...οπως χορτο,κοκα,Lsd ,madma λογικα κατι απο αυτα εγινε.....

τωρα εσυ αμα θες να τον βοηθησεις πραγματικα αμα θες απλα ψηστον να παει σε εναν ψυχιατρο...οπωσδηποτε...

τ μιλας η οχι τωρα?

δεν το εχω διαβασει ολο το κειμενο γι αυτο ρωταω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    η ψυχωση προκλειεται απο πολλα....οπως αγχος,στεναχωρια,καταθλιψη ...και βεβαιως απο ναρκωτικα...οπως χορτο,κοκα,Lsd ,madma λογικα κατι απο αυτα εγινε.....

τωρα εσυ αμα θες να τον βοηθησεις πραγματικα αμα θες απλα ψηστον να παει σε εναν ψυχιατρο...οπωσδηποτε...

τ μιλας η οχι τωρα?

δεν το εχω διαβασει ολο το κειμενο γι αυτο ρωταω
    Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν λίγες μέρες που έγινα σκληρή μαζί του και του είπα οτι δεν αντέχω άλλο αυτή την παράνοια, οπότε ή θα πάρει βοήθεια ή να την κρατήσει για την πάρτη του. Ακούγεται πολύ σκληρό και σιχάθηκα τον εαυτό μου που του το είπα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση. Εγώ του έλεγα να πάμε σε ψυχίατρο κι εκείνος μου έλεγε να πάμε σε εισαγγελέα γιατί μας παρακολουθούν κτλ κι αφού δεν το δέχομαι είμαι και εγώ μέρος όλου αυτού.
    Αλλά δοκίμασα ο,τι τρόπο είχα για να τον πείσω να πάει, δεν δέχεται. Νομίζω οτι κατα βάθος ξέρει τι θα του πει ο ψυχίατρος για αυτό δεν θέλει να πάει. Μου το είπε από μόνος του οτι όλα αυτά τα σενάρια είναι παρατραβηγμένα κι άμα τα πει στον γιατρό θα τον περάσει για τρελό και θα του δώσει φάρμακα.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι εκεί που ζει αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον δικό του κοντά φίλο ή συγγενή οπότε πολύ πιθανόν οι δικοί του να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται για να τον βοηθήσουν με κάποιο τρόπο κι εγώ δεν έχω τρόπο να ενημερώσω κάποιον. Τον παρακάλεσα να μιλήσει έστω στους δικούς του ή σε φίλους, δεν ξέρω αν το έκανε. Και δεν ξέρω κι αν χειροτερεύει αυτό το πράγμα ή πού μπορεί να βγάλει. Τις τελευταίες μέρες ας πούμε δεν πήγαινε στην δουλειά γιατί "μάζευε στοιχεία" μου είπε! Δεν άντεξα να ρωτήσω τι στοιχεία εννοούσε αυτή τη φορά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν λίγες μέρες που έγινα σκληρή μαζί του και του είπα οτι δεν αντέχω άλλο αυτή την παράνοια, οπότε ή θα πάρει βοήθεια ή να την κρατήσει για την πάρτη του. Ακούγεται πολύ σκληρό και σιχάθηκα τον εαυτό μου που του το είπα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση. Εγώ του έλεγα να πάμε σε ψυχίατρο κι εκείνος μου έλεγε να πάμε σε εισαγγελέα γιατί μας παρακολουθούν κτλ κι αφού δεν το δέχομαι είμαι και εγώ μέρος όλου αυτού.
    Αλλά δοκίμασα ο,τι τρόπο είχα για να τον πείσω να πάει, δεν δέχεται. Νομίζω οτι κατα βάθος ξέρει τι θα του πει ο ψυχίατρος για αυτό δεν θέλει να πάει. Μου το είπε από μόνος του οτι όλα αυτά τα σενάρια είναι παρατραβηγμένα κι άμα τα πει στον γιατρό θα τον περάσει για τρελό και θα του δώσει φάρμακα.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι εκεί που ζει αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον δικό του κοντά φίλο ή συγγενή οπότε πολύ πιθανόν οι δικοί του να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται για να τον βοηθήσουν με κάποιο τρόπο κι εγώ δεν έχω τρόπο να ενημερώσω κάποιον. Τον παρακάλεσα να μιλήσει έστω στους δικούς του ή σε φίλους, δεν ξέρω αν το έκανε. Και δεν ξέρω κι αν χειροτερεύει αυτό το πράγμα ή πού μπορεί να βγάλει. Τις τελευταίες μέρες ας πούμε δεν πήγαινε στην δουλειά γιατί "μάζευε στοιχεία" μου είπε! Δεν άντεξα να ρωτήσω τι στοιχεία εννοούσε αυτή τη φορά!
    ακουσε με η ανθρωποι που εχουν αυτο το πραγμα περνανε πολυ ασσχημα...ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να το δεχτουν...

και δεν πρεπει να το πει σε φιλους γτ μπορει να τον κανουν περα η να τον κοροιδευουν η να μαθευτει σ ολον τον κοσμο....οποτε μην τον παροτρυνεις να παινει γνωστους και φιλους...

εσυ πρεπει να τον πεισεις να παει εαν θες να τον βοηθησεις....απλα πες του παμε μια φορα δεν εχεις να χασεις τιποτα....αμα δεν εχεις τιποτα απλα τα χαπια δεν θα κανουν τιποτα και τα κοβεις σε μια εβδομαδα αμα δεν δεις να καλυτερευεις .....για δοκιμη πες του....αλλιως μιλα με τους γονεις...φιλους οχι ,ειδικα αμα δεν ειναι και κολλητοι..φιλοι ζωης δλδ...

γενικα εσυ οτι και να του πεις δεν θα σ πιστεψει..οποτε τσαμπα προσπαθεις απλα πες του να παει σε γιατρο και να παρει τα χαπια για δοκιμη..

Senior Member
    Του είπα για τους φίλους του, έναν -δύο βασικά, δεν ξέρω να είχε άλλον, ελπίζοντας οτι αφού εγώ ήμουν ο εχθρός και δεν με πίστευε, οτι μπορεί να πίστευε τους φίλους του αν του λέγανε οτι όντως κάτι δεν πάει καλά, δεν στέκουν αυτά που λες, πήγαινε σε έναν γιατρό. Αρχικά μου είπε οτι δεν τους εμπιστεύεται για να τους τα πει. Μετά κι αφού επέμενα, δεν ξέρω αν μου είπε ψέματα ή αλήθεια, πάντως είπε οτι τον αμφισβήτησαν αλλά δεν μετράει η γνώμη τους γιατί πάντα τον αμφισβητούσαν! Κι αυτό καινούργιο ήταν γιατί μέχρι τότε ειδικά για τον έναν φίλο του μιλούσε πάντα με καλά λόγια και ήξερα οτι τον βοηθούσε γενικά.

Στην οικογένεια του δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να μιλήσει κάποιος, είναι και μεγάλοι άνθρωποι και γενικά δεν είχαν καλές σχέσεις, είχε μεγαλώσει σε πολύ δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον.

Εγώ όταν του έλεγα για γιατρό ξέρεις τι πίστευε; Οτι θα έχω συνεννοηθεί με τον γιατρό για να τον βγάλουμε τρελό! Κι οτι αυτός έχει κάνει χρόνια ψυχανάλυση και έχει πάρει δίπλωμα από τους γιατρούς και τα ξέρει καλύτερα από αυτους!

Senior Member
    δεν ξερω αμα δεν πειστει να παει πρεπει καποιος να τηλεφωνησει να του κανουν εισαγωγη ..απο οικογενεια....αλλιως ειναι καμενο χαρτι...

εκτος...και αμα πας εσυ και σου δωσει χαπια...και του τα πετας μεσα στο φαι/ροφημα....δεν ξερω κατι τετοιο...

δεν ξερω κιολας αμα θες οντως να τον βοηθησεις...εχεις τα ψυχικα αποθεματα?γτ ειναι δυσκολο.....τον αγαπας?

Senior Member
    Ε αυτό δε νομίζω να γίνεται, να δώσει γιατρός σε άνθρωπο χάπια χωρίς να τον έχει δει. Κι εγώ δεν είμαι γιατρός, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Ο ψυχοθεραπευτής που απευθύνθηκα απλά υποθέσεις έκανε κι αυτός από τις δικές μου περιγραφές για κάποια ψύχωση ή διπολική.
    Μόνο στο δικό του χέρι είναι πια και μπορεί να σου φανεί γελοίο, αλλά το πιστεύω πως θα τα καταφέρει, έχει περάσει πολλά και βγήκε νικητής, δε του αξίζει όλο αυτό που ζει τώρα και το πιστεύω οτι αργά ή γρήγορα θα ζητήσει βοήθεια. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι για αυτόν κι αν ζητήσει την βοήθεια μου θα την έχει αλλά μέχρι τότε έχω να μαζέψω τα δικά μου κομμάτια.

Senior Member

αυτο το οποιο περιγραφεις αυτη τη στιγμη για αυτον τον ανθρωπο. εννοω γι αυτο που εχει παθει...λεγεται παρανοειδης επεξεργασια..κ δεν αποκλειεται πιο μετα να κανει ψυχωση..
    συνηθως η ψυχωση παρουσιαζεται με ιδεες τις οποιες ο αλλος πιστευει απολυτα, παρακολουθησης, μανιας καταδιωξης κλπ..
    ειναι σοβαρο κ χρειαζεται παρακολουθηση.
    αν ειναι οντως πεπεισμενος οτι τον παρακολουθουν κλπ κλπ..σιγουρα θελει βοηθεια.
    εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να βρω τους γονεις του...
    με καθε τροπο να τους μιλησω.
    ειναι θεμα υγειας κ ζητημα ζωης κ θανατου που λενε. κανε αυτο το χρεος κ μη κανεις τιποτ αλλο.
    εγω οταν επιασα τον φιλο μου να κανει πρεζα αμεσως το ειπα στους γονεις του.
    μπορει να σε μισησει....αλλα πιστεψε με καλο θα του κανεις.
    κ συ θα νιωσεις πιο ανετα με ολο αυτο...θα νιωσεις οτι εκανες το χρεος σου κ οτι βοηθησες κ γλιτωσες εναν ανθρωπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αυτο το οποιο περιγραφεις αυτη τη στιγμη για αυτον τον ανθρωπο. εννοω γι αυτο που εχει παθει...λεγεται παρανοειδης επεξεργασια..κ δεν αποκλειεται πιο μετα να κανει ψυχωση..
    συνηθως η ψυχωση παρουσιαζεται με ιδεες τις οποιες ο αλλος πιστευει απολυτα, παρακολουθησης, μανιας καταδιωξης κλπ..
    ειναι σοβαρο κ χρειαζεται παρακολουθηση.
    αν ειναι οντως πεπεισμενος οτι τον παρακολουθουν κλπ κλπ..σιγουρα θελει βοηθεια.
    εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να βρω τους γονεις του...
    με καθε τροπο να τους μιλησω.
    ειναι θεμα υγειας κ ζητημα ζωης κ θανατου που λενε. κανε αυτο το χρεος κ μη κανεις τιποτ αλλο.
    εγω οταν επιασα τον φιλο μου να κανει πρεζα αμεσως το ειπα στους γονεις του.
    μπορει να σε μισησει....αλλα πιστεψε με καλο θα του κανεις.
    κ συ θα νιωσεις πιο ανετα με ολο αυτο...θα νιωσεις οτι εκανες το χρεος σου κ οτι βοηθησες κ γλιτωσες εναν ανθρωπο.
    Εγώ μετά από ψάξιμο και χωρίς να έχω τις γνώσεις, βρήκα οτι πολλά χαρακτηριστικά ταιριαζαν με παρανοειδή διαταραχή. Τα υπόλοιπα περί ψύχωσης κτλ μου τα είπε ο ψυχοθεραπευτής υποθέτοντας βέβαια και αυτός αφού βασίζοταν μόνο στις δικές μου περιγραφές.

Ο ίδιος, επειδή το συζητήσαμε πάρα πολύ, μου είπε οτι αυτά τα σκέφτεται απλά σαν ενδεχόμενο. Οτι δεν είναι σίγουρος δηλαδή. Μάλιστα μου είπε οτι αυτό που τον τρέλαινε ήταν η πιθανότητα να μην ισχύουν και να με αδικεί και να χαλάει αυτή τη σχέση χωρίς λόγο. Στην προσπάθεια μου λοιπόν, να βγάλω τον εαυτό μου και τα συναισθήματα μου για εκείνον απέξω και επειδή πιστεύω πολύ, άσχετα από την ασθένεια, οτι ο καθένας μας κατά βάθος ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για τον εαυτό του, τον ρώτησα τι πιστεύει εκείνος πως πρέπει να γίνει για να νιώσει καλύτερα. Μου είπε οτι αν σταματούσε αυτή η ιστορία με μας οτι θα ηρεμούσε και δεν θα είχε λόγο πια να σκέφτεται τέτοια. Έτσι συμφωνήσαμε να διακόψουμε. Έτσι όπως το ακους, αποκλείεις την περίπτωση να είχε δίκιο; δηλαδή αποκλείεται το πρόβλημα να ήταν όντως η σχέση (και ότι μπορεί αυτή να πυροδότησε μέσα του) κι όταν αποστασιοποιηθεί από αυτή, να γλιτώσει τα χειρότερα;

Για τους γονείς του που λες, δεν έχω τρόπο να τους βρω. Μόνο έναν φίλο του είχα γνωρίσει αυτό το διάστημα που κι αυτόν όμως δεν θυμάμαι το επίθετό του για να τον βρω.

Senior Member
    ....Έτσι όπως το ακους, αποκλείεις την περίπτωση να είχε δίκιο; δηλαδή αποκλείεται το πρόβλημα να ήταν όντως η σχέση (και ότι μπορεί αυτή να πυροδότησε μέσα του) κι όταν αποστασιοποιηθεί από αυτή, να γλιτώσει τα χειρότερα;.
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ηταν το προβλημα του η σχεση.
    επσης αλλο "πυροδοτησε" (κατι που ηδη υπαρχει), κι αλλο να ΕΙΝΑΙ το προβλημα.οταν υπαρχει τεοτιου ειδους διαταραχη, μπορει να την πυροδοτησει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συγκινητικο. αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η αιτια.

μα απ οτι λες εδω, κι ο ιδιος προτεινε να διακοψετε! εγω νομιζα οτι εσυ απομακρυνθηκες.
    επομενως ολα καλα. δεν ξερω γιατι ασχολεισαι ακομα.

δεν ειχες πει μεχρι τωρα οτι εκεινος προτεινε να διακοψετε.
    υπαρχει καμια περιπτωση να επαιζε θεατρο για να διακοψετε ανωδυνα?

Senior Member
    αν λεω αν ηταν η σχεση σας που πυροδοτησε αυτη τη στιγμη το επεισοδιο του καποια αλλη στιγμη στη ζωη του θα το πυροδοτησει κατι αλλο αν μιλαμε για ψυχωση.επισης μπορει να ερθει κι χωρις λογο χωρις να συβει κατι.αυτα απο προσωπικη εμπειρια.
    πες του να βρει μονος του εναν ψυχιατρο και να παει ωστε να ξερει οτι στον γιατρο δεν εχει μιλησει κανενας ωστε να τον βγαλουν "τρελο" με το ζορι.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επσης αλλο "πυροδοτησε" (κατι που ηδη υπαρχει), κι αλλο να ΕΙΝΑΙ το προβλημα.οταν υπαρχει τεοτιου ειδους διαταραχη, μπορει να την πυροδοτησει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συγκινητικο. αυτο δεν σημαινει οτι ειναι η αιτια.

μα απ οτι λες εδω, κι ο ιδιος προτεινε να διακοψετε! εγω νομιζα οτι εσυ απομακρυνθηκες.

πςςςς μιλαμε για αστυνομικο δαιμονιο!!!! ουτε καν το σκεφτηκα αυτο..μα ποσο αθωα κ αγνη ειμαι??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

Δεν το πρότεινε. Αυτό ήταν η απάντηση του στην ερώτηση τι πιστεύει οτι θα τον βοηθούσε να ηρεμήσει σε εκείνη τη φάση που ήταν με ψαξίματα που έκανε κτλ. Την ίδια στιγμή μου έλεγε οτι είναι ερωτευμένος κι ότι δεν θέλει να χωρίσουμε! Γενικά είχε πολλές εναλλαγές στη διάθεση και σε αυτά που έλεγε. Εγώ προσπαθούσα να μείνω στο κομμάτι του, που θεωρούσα υγιές, και που ήξερε τι ήταν καλό για αυτόν και τι χρειαζόταν. Με αυτό το κομμάτι προσπαθούσα να συνεννοηθώ -αν καταλαβαίνεις τι εννοώ- και να δεχτεί οτι πρέπει να σταματήσουμε. Ακόμα και μετά που χωρίσαμε αυτός πχ μπορεί να με έπαιρνε ένα τηλέφωνο στις 3 το πρωί και να μου έλεγε για τα καινούργια στοιχεία που βρήκε προσπαθώντας να με κάνει να παραδεχτώ όλα αυτά που πίστευε γιατί θεωρούσε οτι αν τα παραδεχόμουν αυτός θα με συγχωρούσε και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε ο ψυχοθεραπευτής να του κόψω κάθε ελπίδα για επανασύνδεση που έβλεπα οτι είχε και να γίνω πιο σκληρή μαζί του. Για να καταλάβεις σε κάποια φάση χρειάστηκε να τον "απειλήσω" και με δικηγόρο για να σταματήσει να τηλεφωνεί και να μου λέει διάφορα.

Ναι, σε αυτά που λες για την σχέση και για το αν ήταν η αιτία ή οχι, συμφωνώ απόλυτα, εγώ δεν το εξέφρασα σωστά πριν αλλά το ίδιο λέμε.

Να το έκανε επίτηδες το αποκλείω γιατί τον τελευταίο μήνα πριν χωρίσουμε,(που αυτός από οτι είπε είχε αρχίσει να σκέφτεται αυτά, αλλά δε μου τα είχε πει ακόμα) το έβλεπα ότι δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ξεχνούσε να φάει, πήγαινε αργοπορημένος στη δουλειά, είχε αδυνατίσει πολύ και διάφορα τέτοια που σε μένα τα εξηγούσε με βάση κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας που είχε οργανικό και σε άγχος από άλλα θέματα. Επίσης όταν μου τα είπε, μου έδειξε κι όλα αυτά τα "στοιχεία" που είχε βρει εις βάρος μου και κάποιων άλλων, που σημαίνει ότι είχε ρίξει ώρες ψάξιμο και ενέργεια για να τα μαζέψει. Επαιρνε ρεπό απτη δουλειά πχ για να παρακολουθεί αυτά που ήθελε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    [/B]
    πςςςς μιλαμε για αστυνομικο δαιμονιο!!!! ουτε καν το σκεφτηκα αυτο..μα ποσο αθωα κ αγνη ειμαι??
    χαχα εγω δεν είμαι τόσο αθώα τελικά γιατί ΚΑΙ αυτο το είχα σκεφτεί!!!

Senior Member
    χαχα εγω δεν είμαι τόσο αθώα τελικά γιατί ΚΑΙ αυτο το είχα σκεφτεί!!!
    αν το εχεις σκεφτει, εχει σοβαρες πιθανοτητες.
    εδω μεταφερεις μια περιληψη, το τι ακριβως εγινε μερα τη μερα και με λεπτομερειες, μονο εσεις το ξερετε.
    να εμπστευεσαι την διαισθηση σου σε τετοια θεματα,.

δεν αποκλειεται να ισχυουν και τα δυο μαζι ξερεις. και η ασθενεια και η προθεση να απομακρυνθει για να μην εκτεθει αλλο.
    να ξερεις οτι αποκλειεται να του εμφανιστηκε πρωτη φορα τωρα. ξερει οτι κατι τρεχει, ισως και να εχει νοσηλευτει και δεν στο ειπε και τωρα που ειδε οτι δεν παει παραπανω και το εχεις καταλαβει, αποφασισε να απομακρυνθειτε για να μην σε ακουει να του μιλας για γιατρους.

Senior Member
    Δεν το πρότεινε. Αυτό ήταν η απάντηση του στην ερώτηση τι πιστεύει οτι θα τον βοηθούσε να ηρεμήσει σε εκείνη τη φάση που ήταν με ψαξίματα που έκανε κτλ. Την ίδια στιγμή μου έλεγε οτι είναι ερωτευμένος κι ότι δεν θέλει να χωρίσουμε! Γενικά είχε πολλές εναλλαγές στη διάθεση και σε αυτά που έλεγε. Εγώ προσπαθούσα να μείνω στο κομμάτι του, που θεωρούσα υγιές, και που ήξερε τι ήταν καλό για αυτόν και τι χρειαζόταν. Με αυτό το κομμάτι προσπαθούσα να συνεννοηθώ -αν καταλαβαίνεις τι εννοώ- και να δεχτεί οτι πρέπει να σταματήσουμε. Ακόμα και μετά που χωρίσαμε αυτός πχ μπορεί να με έπαιρνε ένα τηλέφωνο στις 3 το πρωί και να μου έλεγε για τα καινούργια στοιχεία που βρήκε προσπαθώντας να με κάνει να παραδεχτώ όλα αυτά που πίστευε γιατί θεωρούσε οτι αν τα παραδεχόμουν αυτός θα με συγχωρούσε και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί. Σε αυτό το κομμάτι με βοήθησε ο ψυχοθεραπευτής να του κόψω κάθε ελπίδα για επανασύνδεση που έβλεπα οτι είχε και να γίνω πιο σκληρή μαζί του. Για να καταλάβεις σε κάποια φάση χρειάστηκε να τον "απειλήσω" και με δικηγόρο για να σταματήσει να τηλεφωνεί και να μου λέει διάφορα.

Ναι, σε αυτά που λες για την σχέση και για το αν ήταν η αιτία ή οχι, συμφωνώ απόλυτα, εγώ δεν το εξέφρασα σωστά πριν αλλά το ίδιο λέμε.

Να το έκανε επίτηδες το αποκλείω γιατί τον τελευταίο μήνα πριν χωρίσουμε,(που αυτός από οτι είπε είχε αρχίσει να σκέφτεται αυτά, αλλά δε μου τα είχε πει ακόμα) το έβλεπα ότι δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ξεχνούσε να φάει, πήγαινε αργοπορημένος στη δουλειά, είχε αδυνατίσει πολύ και διάφορα τέτοια που σε μένα τα εξηγούσε με βάση κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας που είχε οργανικό και σε άγχος από άλλα θέματα. Επίσης όταν μου τα είπε, μου έδειξε κι όλα αυτά τα "στοιχεία" που είχε βρει εις βάρος μου και κάποιων άλλων, που σημαίνει ότι είχε ρίξει ώρες ψάξιμο και ενέργεια για να τα μαζέψει. Επαιρνε ρεπό απτη δουλειά πχ για να παρακολουθεί αυτά που ήθελε....
    απαπα!! μιλαμε οτι ο ανθρωπος ειχε σοβαρο προβλημα!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast