Παράνοια; Θα θελα την γνωμη σας. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν το εχεις σκεφτει, εχει σοβαρες πιθανοτητες.
    εδω μεταφερεις μια περιληψη, το τι ακριβως εγινε μερα τη μερα και με λεπτομερειες, μονο εσεις το ξερετε.
    να εμπστευεσαι την διαισθηση σου σε τετοια θεματα,.

δεν αποκλειεται να ισχυουν και τα δυο μαζι ξερεις. και η ασθενεια και η προθεση να απομακρυνθει για να μην εκτεθει αλλο.
    να ξερεις οτι αποκλειεται να του εμφανιστηκε πρωτη φορα τωρα. ξερει οτι κατι τρεχει, ισως και να εχει νοσηλευτει και δεν στο ειπε και τωρα που ειδε οτι δεν παει παραπανω και το εχεις καταλαβει, αποφασισε να απομακρυνθειτε για να μην σε ακουει να του μιλας για γιατρους.
    Δε ξέρω βρε συ, το σκέφτηκα κάποια στιγμή η αλήθεια είναι, αλλά δεν μου πολυκολλαει. Εγώ ήμουν από την αρχή διστακτική για αυτή τη σχέση λόγω απόστασης, εκείνος ήταν πολύ διαχυτικός και ανοιχτός και ενθουσιώδης. Εκείνος επέμενε και στο να μείνουμε μαζί, προσπαθουσε να μου βρει λύσεις για την δουλειά για όταν θα μετακόμιζα, γενικά έδειχνε ενθουσιασμένος με την σχέση μας. Και μετά τον χωρισμό όπως σου είπα, ακόμα έκανε πισωγυρίσματα κτλ.

Πάντως αν το δω πιο αποστασιοποιημένα, ακόμα και αν δε το έκανε συνειδητά, πιστεύω οτι η βαθύτερη αιτία ήταν κάπως σαν αυτό που λες. Πέρα από ασθένειες δηλαδή και ταμπέλες που απεχθάνομαι έτσι κι αλλιώς, θεωρώ οτι το πρόβλημα του ήταν ο φόβος. Οτι φοβόταν να εμπιστευτεί. Ε όλοι λίγο πολύ όταν φοβόμαστε βάζουμε εμπόδια στον εαυτό μας προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο φόβος μας ή να μην χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουμε. Το χω κάνει και εγώ ουκ ολίγες φορές. Εγώ στη σχέση μας πχ του εξέφραζα αυτόν τον φόβο πολλές φορές. Μετά από χρόνια αυτοπαρατήρησης το ξέρω πια οτι τον έχω και προσπαθώ να τον αντιμετωπίζω κάθε φορά χωρίς να το βάζω στα πόδια. Εκείνος ας πούμε, δεν δεχόταν οτι ένιωθε ποτέ φόβο! Οπότε όταν κάποιος αρνείται τόσο πολύ να δει τον φόβο του, ίσως αυτό να είναι τελικά που τον κάνει να φτάνει στα άκρα και να αρρωσταίνει. Με απλά λόγια και με συγχωρείτε αν λέω βλακείες, εγώ κάπως έτσι το καταλαβαίνω.

Senior Member
    Και εγώ όταν μου το είπε αυτό σοκαρίστηκα! Κι άκουσα κι άλλα ακόμα χειρότερα...
    Κάθε φορά που έλεγε ένα τέτοιο, προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου μπροστά του για να μην τον τρομάξω χειρότερα και μόλις έμενα μόνη μου ξεσπούσα σε κλάματα και ξερνουσα!

Senior Member
    Κορίτσια ταινία το κάνατε δάκρυσα από τη συγκίνηση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κορίτσια ταινία το κάνατε δάκρυσα από τη συγκίνηση
    εσυ γιατι ταυτιζεσαι βρε ελις?
    ο τυπος μπορει να εχει κατι, που δεν ξερουμε και τι, αλλα αντι να παει στον γιατρο, ταλαιπωρει τον κοσμο.
    εσυ και σε γιατρο εχεις απευθυνθει και λες παντα ποσο εχεις βοηθηθει, και αγωνες εχεις κανει, και τροπους εχεις βρει να βελτιωνεις την λειτουργικοτητα σου .

Senior Member
    Εντάξει δεν έχει κι άδικο ο elis, το παρατράβηξα και εδώ ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από το δικό μου.

Senior Member
    το καθε μας προβλημα ειναι ΤΟ προβλημα..οκ .....μη το υποβιβαζεις..δεν ειναι ευκολο να διαπιστωνεις κατι ασχημο γι αυτον με τον οποιο εκανες καποια ονειρακια ..κ αερωτευθηκες φιλη μου..
    ειναι μια μικρη απωλεια κ θελει χρονο.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456