να το πω οτι πηγε να με φιλησει? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε άσε τις μουφες κάνεις και τον αθώο τώρα :p
    Kαι φτάνει τώρα...εγώ δεν ξανααπαντάω, μην ξεφτυλίσουμε το θέμα
    Κάνε ότι θες, έτσι και αλλιώς αυτό θα κάνεις :p, μην κουράζομαι και άδικα :p
    Εντάξει αν θες να της μιλήσεις μίλα της, μπορεί να τα πάρει πίσω, να πει ότι ήταν λάθος, άν όμως στην ξαναπέσει σε κάνα μπαρ, ε εκεί θα πρέπει να το πεις στο φίλο σου....
    Η κοπέλα γενικά πάντως δεν φαίνεται και κάνα καλό κουμάσι....τωρα τι να πεις.......
    εγκω αθωο,εγκω δεν ξερει...αχχαχα

θα δω τι θακανω αυριο μολις ξυπνησω ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Η κοπέλα γενικά πάντως δεν φαίνεται και κάνα καλό κουμάσι....τωρα τι να πεις.......
    συμφωνώ!!!
    κατι τετοιες εσεις οι αντρες πρεπει να τις βαζετε στη θεση τους γιατι αλλιως παίρνουν θαρρος και το παιζουν πρωτες γκομενες και νομιζουν οτι σας κοροιδευουν... και μετα εσεις βριζετε τις γυναικες εν γενει.

Φιλε Νικ, σκεψου και το εξης : αν εσυ ήσουν στη θεση του φιλου σου, και η κοπελα σου τα εριχνε με τετοιο τροπο στο φίλο σου, εσυ θα περιμενες απο αυτον να στο πει???
    εεε την απαντηση που θα δωσεις σε αυτο, την ιδια απαντηση να δωσεις και στον τιτλο του θεματος σου.
    Εδω κολλαει το οπως θελεις να σου φερονται, ετσι και εσυ να φερεσαι στους αλλους!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    συμφωνώ!!!
    κατι τετοιες εσεις οι αντρες πρεπει να τις βαζετε στη θεση τους γιατι αλλιως παίρνουν θαρρος και το παιζουν πρωτες γκομενες και νομιζουν οτι σας κοροιδευουν... και μετα εσεις βριζετε τις γυναικες εν γενει.

Φιλε Νικ, σκεψου και το εξης : αν εσυ ήσουν στη θεση του φιλου σου, και η κοπελα σου τα εριχνε με τετοιο τροπο στο φίλο σου, εσυ θα περιμενες απο αυτον να στο πει???
    εεε την απαντηση που θα δωσεις σε αυτο, την ιδια απαντηση να δωσεις και στον τιτλο του θεματος σου.
    Εδω κολλαει το οπως θελεις να σου φερονται, ετσι και εσυ να φερεσαι στους αλλους!
    εγω γενικα δεν βριζω ποτε γυναικες....παντα μου αρεσει να φαιρομε ,ωραια...τωρα οσοι εχουν απωθημενα μπορει να τις βριζουν....εγω δεν εχω καθολου απωθημενα...

θα περιμενα να μου το πει.ενοειται...θα πληγωνομουνα πολυ και θα εχανα την εμπιστοσυνη που εχω στις γυναικες....

ωραια δλδ λες να χαλασω την σχεση τους?ο αλλος λιωνει πως θα του το πω?και επισης και αυτη απλα μπορει να ετυχε να με κηνυγαγε...τι να πω...ξερω οτι αυτο που εκανε η κοπελα δεν ηταν σωστο..αλλα ειναι μικρουλα...ξερω εγω...δυσκολες καταστασεις....

παντως οτι και να γινει αυριο θα παρω την τελικη αποφαση...

Senior Member
    Θα του πεις αυτο που ειπα και πιο πανω....

οτι το βραδυ που ειχατε βγει, σε καποια φαση εκει που επινες το ποτο σου, ηρθε η κοπελια και σου ζητησε να χορεψετε. Και ενιωσες αβολα και αμηχανα, δεν ηξερες πως να φερθεις και ενιωσες ασχημα....αυτο και μονο!
    αυτος αν τη ρωτησει, αυτη ή θα το αρνηθει και θα το παιξει ψοφιος κοριος ή θα το δεχτει οποτε αστην να νβγαλει μονη της το φιδι απο την τρυπα.

θα κανεις κι εναν προλογο του τυπου, πως περνας στη σχεση σου? ειστε καλά περνατε καλά? τα βρισκετε? πως τη γνωρισες??
    και μετα θα του πεις θελω να σου πω κατι, μπορει να κανω λαθος, δεν ξερω, αλλα θελω να στο πω να το βγαλω απο μεσα μου και κρινε εσυ μονος σου.
    Το ταδε βραδυ εκει που επινα το ποτο μου ερχεται η ταδε διπλα μου, γυρισα να κοιταξω να σε δω, δεν σε ειδα κοντα της. Και αυτη με το ποτο της στο χερι μου ζητησε να χορεψουμε... δεν ξερω ειχα πιει κιολας, αλλα ενιωσα πολυ ασχημα, αμηχανα, σαν να εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου, παγωσα...και απομακρυνθηκα. Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
    Ειχα την αναγκη να το μοιραστω αυτο μαζι σου. Εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται, ειμαι πολυ στενοχωρημενος... και νιωθω σαν το ψαρι εξω απο το νερο....

καταλαβες??? οριστε ολοκληρο σεναριο εγραψα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Θα του πεις αυτο που ειπα και πιο πανω....

οτι το βραδυ που ειχατε βγει, σε καποια φαση εκει που επινες το ποτο σου, ηρθε η κοπελια και σου ζητησε να χορεψετε. Και ενιωσες αβολα και αμηχανα, δεν ηξερες πως να φερθεις και ενιωσες ασχημα....αυτο και μονο!
    αυτος αν τη ρωτησει, αυτη ή θα το αρνηθει και θα το παιξει ψοφιος κοριος ή θα το δεχτει οποτε αστην να νβγαλει μονη της το φιδι απο την τρυπα.

θα κανεις κι εναν προλογο του τυπου, πως περνας στη σχεση σου? ειστε καλά περνατε καλά? τα βρισκετε? πως τη γνωρισες??
    και μετα θα του πεις θελω να σου πω κατι, μπορει να κανω λαθος, δεν ξερω, αλλα θελω να στο πω να το βγαλω απο μεσα μου και κρινε εσυ μονος σου.
    Το ταδε βραδυ εκει που επινα το ποτο μου ερχεται η ταδε διπλα μου, γυρισα να κοιταξω να σε δω, δεν σε ειδα κοντα της. Και αυτη με το ποτο της στο χερι μου ζητησε να χορεψουμε... δεν ξερω ειχα πιει κιολας, αλλα ενιωσα πολυ ασχημα, αμηχανα, σαν να εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου, παγωσα...και απομακρυνθηκα. Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
    Ειχα την αναγκη να το μοιραστω αυτο μαζι σου. Εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται, ειμαι πολυ στενοχωρημενος... και νιωθω σαν το ψαρι εξω απο το νερο....

καταλαβες??? οριστε ολοκληρο σεναριο εγραψα!
    χααχχα
    ρε ξερει οτι γενικα ειμαι πολυ κυνικος ανθρωπος σε μερικα πραγματα τα λεω μια και εξω...
    ναι αλλα ετσι παλι ψεματα δεν θα του πω?αμα ειναι για χορο μονο ,θα τσαντιστει αλλα δεν θα γινει και τιποτα.....γτ οσο ναναι αλλο το φιλι αλλο ο χορος...

Banned
    Εσύ πριν δεν ήθελες να του πεις τίποτα, τώρα θες να τα ξεράσεις όλα? :p
    Συμφωνώ με μάρα, απ΄έξω απ΄έξω μην του ρθει και απότομο και πει ότι εσύ της έδωσες δικαίωμα...........

Senior Member
    μα δεν ειπα οτι θα τα ξερασω ολα...ακομα δεν ξερω τι θα κανω...ειναι μπερδεμα η υποθεση...
    αλλα παιζουν δυο σεναρια το ενα ειναι να πιασω αυτην και το αλλο ειναι να το πω στον αλλον...
    θα δω αναλογα τα κεφια αυριο...
    ασε που στο τελος το κοβω εγω να μην λεω τιποτα και να μην τους δινω σημασια....

Senior Member
    ουφφφφφφφφφ βραδιατικα θα μας σκασεις κι εσυ χαχαχα

πες του αυτα περι χορου με τις σαλτσες που εβαλα, κι ο αλλος ποσο μαλακας ειναι πια? θα το πιασει το μηνυμα...

ε και σε αυτην θα παιξεις το ρολο του θιγμενου φιλου, οτι εγω πανω απο το φιλο μου δεν βαζω καμια γκομενα! τι νομισες κοπελια? οτι μπορεις να μας κοροιδευεις και τους 2? επαιζες και στο παρελθον σε διπλό ταμπλό?

Senior Member
    ουφφφφφφφφφ βραδιατικα θα μας σκασεις κι εσυ χαχαχα

πες του αυτα περι χορου με τις σαλτσες που εβαλα, κι ο αλλος ποσο μαλακας ειναι πια? θα το πιασει το μηνυμα...

ε και σε αυτην θα παιξεις το ρολο του θιγμενου φιλου, οτι εγω πανω απο το φιλο μου δεν βαζω καμια γκομενα! τι νομισες κοπελια? οτι μπορεις να μας κοροιδευεις και τους 2? επαιζες και στο παρελθον σε διπλό ταμπλό?
    ρε ξερει οτι δεν ειμαι τετοιος μπεμπεκος εγω και δεν μιλαω ετσι..οποτε θα νομιζει οτι τον κοροιδευω......

ωστοσο για να σου απαντησω θα σου πω οτι ειναι ερωτευμενος οποτε ποσο μαλακας πιστευεις οτι μπορει να γινει?:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ρε ξερει οτι δεν ειμαι τετοιος μπεμπεκος εγω και δεν μιλαω ετσι..οποτε θα νομιζει οτι τον κοροιδευω......

ωστοσο για να σου απαντησω θα σου πω οτι ειναι ερωτευμενος οποτε ποσο μαλακας πιστευεις οτι μπορει να γινει?:p
    κοιτα επειδη το μυαλο μου τωρα πιανει πατο, επιφυλλασσομαι αυριο να μεταφρασω τη γλωσσα του μπεμπεκου σε πιο αντρουα...

ποσο μαλακας μπορει να γινει ενας ερωτευμενος??χαχαχα καλα με τοσο μπουρου-μπουρου εγω δεν σε επεισα?

Senior Member
    κοιτα επειδη το μυαλο μου τωρα πιανει πατο, επιφυλλασσομαι αυριο να μεταφρασω τη γλωσσα του μπεμπεκου σε πιο αντρουα...

ποσο μαλακας μπορει να γινει ενας ερωτευμενος??χαχαχα καλα με τοσο μπουρου-μπουρου εγω δεν σε επεισα?
    xaxaχαχαχα οκ περιμενω το ποιο αντρουα τοτε...

πολυ μαλακας και χαπατο μπορει να γινει ενας ερωτευμενος.χααχαχ ειμαι δυσκολος στο ψησιμο :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Φοβερα πραγματα γιναν :p

τελικα πηγα απο το μαγαζι του... αραζαμε εκει και πιναμε μπυρα.... και ξαφνικα μετα απο κανα μισαωρο που ημουν ετοιμος να του πω για την γκομενα.... χτυπαει το τηλεφωνο... ελα μωρο ακουω...χαχαχα με πιανει γελιο... καλα ειμαι ,μολις τελειωσα.. ειμαι εδω με τον "νικ",,..... ναι ναι...... πινουμε μπυρα..... μα θα ερθω εγω σε κανα δυωρο.... οχι μωρε δεν βαριεσαι να ερχεσαι τωρα?....... καλα ελα σε περιμενω...

σκεφτομαι .. ωχ τωρα δεν ειναι καλη στιγμη...... τελικα μετα απο κανα μισαωρο εμφανιζεται και αυτη.... την βλεπω με χαιρεταει με ενα χαμογελο... τις ανταποδιδω το χαμογελο...... καθομαστε... μιλαγαμε.....
    με ειχε πιασει σπαστικο γελιο.. δεν μπορουσα να κρατηθω....... μετα απο λιγο τις πεταω... καμια φιλη δεν εφερες μαζι?μου λεει οχι γτ θα επρεπε? ε ναι τις λεω... ελευθερο παιδι ειμαι.... να μην γλεντησω.. γελαει αυτη.. και την βλεπω σηκωνε τα μαλλια της συνεχεια...... επιμενω εγω...... παρε καμια φιλη σου να βγουμε ολοι μαζι.... μπα μου λεει ολες δουλεια θα εχουν τωρα...... πεταγεται ο φιλος μ και λεει εχει μια πολυ ωραια πιστευω θα σ αρεσει..... ε αντε ρε(ονομα τις) κανε μ το κονε... να την γνωρισω.... καλα μου λεει.................. μετα αρχισα και πεταγα μαλακιες... και ηταν τερμα τσαντισμενη νομιζω..ηταν ετοιμη να κλαψει.. την εβλεπα δεν μιλαγε και την ρωταγε συνεχεια ο αλλος τι επαθες?....... και το εκοψα την λυπηθηκα.... φαινεται καλη κοπελα... δεν ξερω νομιζω οτι την συμπαθω ρε γμτ...... ε μτα τελοπαντων τους λεω την κανω... να αφησω το ζευγαρακι μονο του.... και μετα της απευθυνω τον λογο και τις λεω... εαν θες να με ξαναδεις φερε και καμια φιλη σου... (με χαμογελο παντα και αστεια περιπου το ειπα)..... γτ με ζευγαρακια δεν μ αρεσει να βγαινω... χαιρεταω τον φιλο μου.. και σηκωνεται και με φιλαει αυτη στο μαγουλο και εφυγα...

δεν ξερω ... λετε να παω να την πιασω αυτη και να της μιλησω ?να μου πει γτ το εκανε?..... δεν φενεται για *******.. φενεται πολυ καλη κοπελα ρε γαμωτο.. δεν μπορω να καταλαβψ γτ το εκανε αυτο...
    Μάλλον τώρα πρέπει να φαίνεται. Να αφήνεις κενά ανάμεσα στις τελείες και στα γράμματα.

Senior Member
    Αν πας να βρεις αυτή και να της μιλήσεις είναι καθαρά για τον δικό σου εγωισμό παρά για να λύσεις την όλη κατάσταση. Αυτά τα είναι καλή, αθώα και ευαισθητούλα πες τα για να παραμυθιάσεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται too much μια γυναίκα να πάει να φιλήσει τον φίλο του αγοριού της όσο ωραίος κι αν είναι χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Νομίζω ότι και οι δύο προκαλείτε και μετά το παίζετε αθώες περιστερές. Π.χ. εσύ λες χτες πέταγες μαλακίες χωρίς να προσδιορίζεις τι ήταν αυτές. Για μένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κρατήσεις μια ψυχρή στάση σε σημείο να φαίνεσαι ξενερωμένος. Τύπου δεν γουστάρω αυτό που γίνεται πάρτο απόφαση. Εσύ αυτά περισσότερο τα έλεγες για να την τσιγκλίσεις παρά για να την ξεκόψεις. Αν πραγματικά σε νοιάζει η φιλία σου με τον τύπο ή έστω με την υπόλοιπη παρέα μην πας σε αυτήν. Δεν έχεις κανένα λόγο. Τι περιμένεις δηλαδή να ακούσεις;

Senior Member
    βρε νικ...
    με λαθος "προβλημα" μας απασχολεις τοσες μερες.
    το προβλημα σου δεν ειναι ο φιλος σου και οτι η δικια του στην επεσε και αν πρεπει να το πεις.

το προβλημα σου ειναι οτι γουσταρεις την κοπελα του φιλου σου και δεν ξερεις αν εχεις περιθωριο να του την παρεις.

συμφωνω απολυτα με την μελισσα. αφενος μας ειπες ηδη οτι κατι εκανες κιε συ αλλα δεν ειχες κανεναν σκοπο για καποια συνεχεια αλλα εκανες "πλακα", καθως δεν εισαι κωλοπαιδι να κυνηγας την κοπελα του φιλου σου, αφετερου μας περιγραφεις μια σκηνη οπου εσυ της κανεις ναζια..
    αυτα που εκανες χθες ουτε για ξεκαθαρισμα ειναι ουτε για να ενημερωσεις τον φιλο.
    ειναι ξεκαθαρα για να την προκαλεσεις και να δεις αν ειναι διατεθιμενη να το τραβηξει κι αλλο.
    την προκαλεσες κι αυτη τσιμπησε τοτε στο μπαρ, τα εριξες σε εκεινην, και τωρα σκας γιατι δεν ξερεις αν σκοπευει να το προχωρησει η αν θα αφηνε τον φιλο σου για σενα, η σου εκανε πλακα επειδη σε ειδε να ξεροσταλιαζεις για να τονωσει τον εγωισμο της. ε ρωτα την. εμας ρωτας? μπορει απλα να κολακευτηκε απο το ενδιαφερον σου, αλλα να προτιμαει τον δικο της:rolleyes:

αν το καταλαβαινουμε εμεις, δεν μπορει να μην το ξερεις , εσυ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Αν πας να βρεις αυτή και να της μιλήσεις είναι καθαρά για τον δικό σου εγωισμό παρά για να λύσεις την όλη κατάσταση. Αυτά τα είναι καλή, αθώα και ευαισθητούλα πες τα για να παραμυθιάσεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω, μου φαίνεται too much μια γυναίκα να πάει να φιλήσει τον φίλο του αγοριού της όσο ωραίος κι αν είναι χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Νομίζω ότι και οι δύο προκαλείτε και μετά το παίζετε αθώες περιστερές. Π.χ. εσύ λες χτες πέταγες μαλακίες χωρίς να προσδιορίζεις τι ήταν αυτές. Για μένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κρατήσεις μια ψυχρή στάση σε σημείο να φαίνεσαι ξενερωμένος. Τύπου δεν γουστάρω αυτό που γίνεται πάρτο απόφαση. Εσύ αυτά περισσότερο τα έλεγες για να την τσιγκλίσεις παρά για να την ξεκόψεις. Αν πραγματικά σε νοιάζει η φιλία σου με τον τύπο ή έστω με την υπόλοιπη παρέα μην πας σε αυτήν. Δεν έχεις κανένα λόγο. Τι περιμένεις δηλαδή να ακούσεις;
    εγω δεν τηνπροκαλεσα...
    οταν λεω πεταγα μαλακιες....εννοω...για γυναικες που απατανε και ειναι πουτανες......π.χ ηταν ενα ζευγαρακι και ελεγα..αυτη του τα φοραει κανει μπαμ ολο με κοιταει..φαντασου να μην ηταν και μπροστα αυτος τι θα εκανε....και τετοια ελεγα....
    δεν θα παω σε αυτην τελικα...μια υποθεση ηταν και αυτο...
    μαλλον θα τοιυ το πω και ας κανει οτι νομιζει

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast