Results 16 to 30 of 44
-
18-10-2016, 01:08 #16
- 18-10-2016, 01:24 #17
Όχι αλλά το σκέφτομαι...αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να βοηθήσει....
18-10-2016, 01:26 #18
18-10-2016, 01:35 #19
Θα πάω....και ελπίζω να μη σκίσει τα πτυχία του...:P δεν είναι τόσο εύκολο, ο κάθενας καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, αυτός που γνωρίζω 8 χρόνια υπάρχει δέσιμο συναισθηματικό, με τον άλλο που είμαστε 2 χρόνια περνάμε καλά έξω και συζητάμε πολύ και με τον τρίτο υπάρχει καλή σεξουαλική χημεία...τέρμα αρρωστημένο το ξέρω...φαίνεται ότι κατι δε πάει καλα με μένα...
18-10-2016, 01:36 #20
18-10-2016, 01:44 #21
18-10-2016, 01:52 #22
18-10-2016, 11:16 #23
ποιος απο αυτους δλδ νομιζει οτι ειστε σε μια φυσιολογικη σχεση οταν δεν εχετε κοινωνικη ζωη μαζι, μενεις στους γονεις και κρυβεσαι ολη μερα για να βλεπεις και τους αλλους?
μαλλον για κανεναν απο αυτους δεν εισαι σημαντικη και πιθανον να κανουν κι εκεινοι κατι αναλογο με σενα.
αν τους ησουν σημαντικη θα ζητουσαν περισσοτερα απο την σχεση σας (πχ. ο "παλιος" θα ηθελε και να βγαινετε, η να μεινετε μαζι, η να παντρευτειτε, κλπ), και κανενας βεβαια δεν ειναι σημαντικος για σενα γιατι κι εσυ επισης θα ηθελες περισσοτερα πραγματα μαζι του.
απλα, δεν μπορεις να μεινεις μονη κι εχεις αυτους τους τρεις για να κανουν βαβουρα στην ζωη σου.
σιγουρα χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια, δεν ξερω αν και ποσο θα βοηθησει αν δεν εισαι ετοιμη γι αυτην.
δοκιμασε και πες μας.
18-10-2016, 12:44 #24
Απαντάω δεν έχω θέμα....εχω μια αδερφη η οποία ειναι παντρεμένη και έχει φύγει από το σπίτι...με τους γονείς τα τυπικά. Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι είμαι άνεργη..ίσως και αυτό παίζει το ρόλο του. Θα μπορούσα να ανοίξω άλλο ένα πονεμένο θέμα για την ανεργία και πως επιδρά όλο αυτό στη ψυχολογία..
18-10-2016, 12:47 #25
18-10-2016, 12:58 #26
Μου έχουν προτείνει κατα καιρούς να μείνουμε μαζί αλλά έβρισκα προφάσεις και έλεγα ότι δε μπορω να αφήσω τους γονείς μου κλπ. Έχω δεχτέι 2 προτάσεις γάμου τις οποίες φυσικά και αρνήθηκα - τώρα από εκεί και πέρα απογοήτευση από όλες τις πλευρές.. Φυσιολογική σχέση η αλήθεια είναι ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δε μπορεί να υπάρξει..ίσως δε το έγραψα καλά...νομίζουν ότι έχουμε σχέση με πολλά προβλήματα και πολλά κενά...Θα δοκιμάσω τη ψυχοθεραπεία για να δω τι μου γίνεται, ελπίζω να βοηθήσει..ευχαριστώ
18-10-2016, 13:32 #27
Αν γνώριζαν αυτοί οι κύριοι και αποδεχόντουσαν το γεγονός του ότι συναναστέφεσαι ερωτικά και με άλλους εσύ θα ήσουν οκ με αυτό;
Επίσης, αν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, τί είναι αυτό που θα του ζητήσεις? Με άλλα λόγια τι θα απαντούσες στο ερώτημα "πως θα μπορούσα αν σε βοηθήσω"?
18-10-2016, 13:36 #28
erifilli, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μια αγάπη, δεν είναι μια λατρεία, δεν είναι μια θρησκεία είναι απλά ένας έρωτας που όσο σε ξενερώνει τόσο σε πορώνει !!!
Πάμε τώρα και στα δευτερεύοντα...έχω καιρό τώρα που ψάχνω δυο κοπέλες για σοβαρή σχέση !!! Αν ενδιαφέρεσαι μόλις φτάσεις στα 50 μηνύματα στο φόρουμ στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα !!!
Και τώρα αφού μιλήσαμε σοβαρά, ας κάνουμε και λίγη πλάκα...Με 100 ανθρώπους να πας και τους 100 θα θέλεις ταυτόχρονα γιατί ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό που δεν έχει ο άλλος και που σε κρατάει στην "σχέση" !!! Επίσης με αυτούς τους ανθρώπους, αναπτύσσεις μια οικειότητα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους θέλεις στην ζωή σου, νομίζεις ότι τους χρειάζεσαι, νομίζεις ότι χωρίς αυτούς δεν θα είναι γεμάτη η ζωή σου. Και εκείνη την στιγμή που τα νομίζεις όλα αυτά ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι πιο μόνη και από την μοναξιά, ότι κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου και λιγότερο σε αυτούς που μοιράζεσαι το κρεβάτι μαζί τους !!!
Έχεις πολλά πάθη, χαμηλή αυτοεκτίμηση και καθόλου καλή κρίση στους ανθρώπους !!! Συμβιβάζεσαι πολύ εύκολα και αναζητείς το εύκολο και το εφήμερο. Όταν όμως αυτό το εφήμερο γίνει λίγο περισσότερο μόνιμο, τότε λες ψέμματα στον εαυτό σου ότι αυτό δεν σε ικανοποιεί και τρέχεις προς την τρίτη σχέση σου. Δεν ξέρω αν είσαι το θύμα ή ο θύτης, ξέρω όμως πολύ καλά ότι έχεις ενα τεράστιο κενό μέσα σου και όσο συνεχίζεις να σκέφτεσαι και να πράττεις με αυτόν τον τρόπο άλλο τόσο θα χάνεις πράγματα από την ζωή σου.
Αν όλα αυτά τα έκανες στα 18 σου, θα μπορούσα ως ένα σημείο να το δικαιολογήσω αλλά όταν αυτό συνεχίζεται επι 13 χρόνια δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ξέρεις πολύ καλά το πρόβλημα σου και νομίζω είσαι μεγάλο κορίτσι πια, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Μην φοβάσαι να μείνεις μόνη γιατί και στην πραγματικότητα και τώρα μόνη είσαι !!!
Βρες μια δικαιολογία και απομακρύνσου και από τους τρεις συντρόφους σου. Πες ότι αρχίζεις σοβαρά να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μεταναστεύσεις στο εξωτερικό και σε 2-3 μήνες, ανακοίνωσε τους ότι θα πρέπει να χωρίσετε επειδή δεν θέλεις σχέση από απόσταση. Μετά βρες κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις όμορφα δίπλα του και μείνε εκει. Αν δεν σου αρέσει στην αρχή, μην κάνεις κάτι μαζί του επειδή θα φοβάσαι μην μείνεις μόνη, δεν είναι δικαιολογία αυτό !!!
18-10-2016, 13:49 #29
Δεν εχεις ψυχολογικα,απλως εκμεταλευεσαι τη βλακεια του αγοριου σου που δεν εχει καταλαβει τιποτα.
Οταν καποιος σε παρει χαμπαρι και σε βαλει στη θεση σου,θα το ξανασκεφτεις να φερθεις ετσι.
18-10-2016, 14:05 #30
Εγώ πάντως απ' ότι κατάλαβα το θέμα σου δεν είναι ψυχολογικό αλλά ορμονικό. Μήπως είσαι νυμφομανής; Το έχεις ψάξει καθόλου; Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποιος να κερατώνει όλους τους συντρόφους του! Να κερατώσεις μια άντε δυο άντε τρεις να το καταλάβω. Αλλά εσύ εδώ λες ότι τους έχεις κερατώσει όλους και αυτή τη στιγμή έχεις σχέση με τρεις ταυτόχρονα!!!
Άρα το θέμα σου νομίζω πιο πολύ έχει να κάνει με τη σεξουαλική ικανοποίηση που δεν την βρίσκεις πουθενά και αναζητάς συνεχώς το κάτι παραπάνω!