Ειμαι εγκυος και θελω να χωρισω!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by evridiki View Post
    Πηγα σε ψυχολογο και με συμβουλεψε να κανω την προσπαθεια να μεινουμε μαζι,να το εξαντλησω και αυτο,να δουμε αν κανουμε μαζι,αν μας βγαινει η συγκατοικηση και βλεπουμε μετα. Κατα τα αλλα δεν με βοηθησε σε τιποτα αλλο.
    Θεωρώ απαράδεκτη την στάση του/της ψυχολόγου. Η δουλειά του δεν είναι να σου πει τι να κάνεις αλλά να σε υποστηρίξει και να σε διευκολύνει ώστε να πάρεις τις αποφάσεις που εσύ θέλεις. Ίσως θα ήταν καλό να απευθυνθείς και αλλού.

Junior Member
    Αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι η οικογενεια μου,που τον συμπαθουν κ εχουν πεσει ολοι πανω μου..οτι αφου ειναι καλο παιδι "πρεπει" να ειμαι μαζι του..Ξερω οτι ειναι καθαρα δικο μου θεμα κ δεν πρεπει να ακουω τους γυρω μου,ομως τα νευρα μου σπανε οταν ακουω συνεχως οτι αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα,να συμβιβαστω και να το δεχτω...Ειμαι μονη μου σε ολο αυτο και αυτο που εχω να κανω ειναι να κλεισω τα αυτια μου και να μην ακουω κανεναν..να κανω αυτο που θελω.. Yoga θα ξεκινησω τον αλλο μηνα,το εχω κανονισει..μηπως βοηθησει κ αυτο να ειμαι ηρεμη..Ευχαριστω κοριτσια για την κατανοηση οπως και να εχει..

Junior Member
    aeolus74 η αληθεια ειναι οτι με την ψυχολογο και σε αλλα θεματα που μου ελεγε δεν συμφωνουσα,μαλλον δεν ειχαμε χημεια..κ τωρα παω σε εναν αλλον..ηθελα γυναικα μηπως με καταλαβαινε περισσοτερο,αλλα τελικα δεν ισχυει..

Senior Member
    ας τον παντρευτουν οι δικοι σου τοτε.
    μην συντηρεις αυτην την κουβεντα, προσπαθησε να την κοβεις. λεγε αοριστιες οπως , ο γιατρος μου ειπε να μην συγχιζομαι γιατι δεν παει πολυ καλα η εγκυμοσυνη κι ολα αυτα θα τα σκεφτω οταν γεννησω με το καλο και ηρεμησω. μην με ταραζετε τωρα..

φιλες δεν εχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Θεωρώ απαράδεκτη την στάση του/της ψυχολόγου. Η δουλειά του δεν είναι να σου πει τι να κάνεις αλλά να σε υποστηρίξει και να σε διευκολύνει ώστε να πάρεις τις αποφάσεις που εσύ θέλεις. Ίσως θα ήταν καλό να απευθυνθείς και αλλού.
    οχι μονο τι να κανει, αλλα τι να κανει με την ηθικη της κυρα κατινας των 50s..
    αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι το σοβαροτερο προσον ενος ψυχολογου ειναι η ηθικη του.

μην θυμηθω τωρα κι αλλα παραδειγματα αιολε, με παρτουζιαρες ψυχολογους που κυνηγανε τους πελατες τους και ψυχιατρους που σε πασαρουν για κινκι σεξ... ολοι για τα σκυλια.....

Junior Member
    Αυτο προσπαθω να κανω Remedy να μην ακουω,αλλα να το εννοω κιολας..! φυσικα και εχω φιλες και τα συζηταω ολα μαζι τους,ειναι η μονη μου παρηγορια.. τωρα γιατι εγραψα και εδω δεν ξερω..ετσι μου ηρθε..το ειδα μπροστα μου

Senior Member
    Αυτο προσπαθω να κανω Remedy να μην ακουω,αλλα να το εννοω κιολας..! φυσικα και εχω φιλες και τα συζηταω ολα μαζι τους,ειναι η μονη μου παρηγορια.. τωρα γιατι εγραψα και εδω δεν ξερω..ετσι μου ηρθε..το ειδα μπροστα μου
    εφοσον εχεις φιλες που σε καταλαβαινουν, βασισου σε αυτες τις παρεες.
    οι γονεις δεν αλλαζουν, παντα θα λενε τα δικα τους.
    βασισου στις δικες σου επιθυμιες και την στηριξη απο καλους φιλους.
    αν αλλαξεις γνωμη για τον τυπο, προχωρα, δεν λεω οχι, αλλα οχι με το ζορι. που ζουμε? στο 1800?

Junior Member
    maritsa η ευτυχια ειναι υποκειμενικη..μερικες φορες καλυτερα μονοι μας παρα με καποιον που δεν θελουμε.κ οσον αφορα για το αν θα με θελει καποιος με ενα παιδι,αυτο ειναι δικο του προβλημα κ προφανως αν σκεφτεται ετσι δεν αξιζει να ειναι μαζι μου..κ δεν τον θελω στη ζωη μου..
    συμφωνω μαζι σου !

Member
    Κοπέλα μου είναι απλό...δεν είσαι ερωτευμένη γ αυτό και όλη η νευρικότητα απέναντι του.Αυτός θα είναι μέσα στη τρελή χαρά και στη καλοσύνη και εσύ θα εκνευρίζεσαι γιατί προφανώς δε νιώθεις το ίδιο. Μακάρι να το ένιωθες αλλά αυτά δεν έρχονται κατόπιν παραγγελίας. Γνώμη μου είναι να μη συμβιβαστείς. Αν πεις ότι θα μείνω μαζί του και βλέπουμε, απλά θα τον συνηθίσεις, δε θα σου φαίνεται και τόσο κακός εμφανισιακά, θα σε φροντιζει κιόλας, θα αρχίζεις να νιώθεις και μια ασφάλεια και θα συμβιβαστείς στη μίζερη καθημερινότητα. Πάντα όμως κάτι θα σου λείπει...στα λέω από προσωπική πείρα. Τώρα βέβαια με το παιδί θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες. Είναι πολύ όμορφο αυτό που σου συνέβη και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείς..Βοήθεια έχεις από γονείς και συγγενείς? είναι πολύ σημαντικό να έχεις και τους δικούς σου ανθρώπους κοντά

Member
    ααα τώρα διάβασα τα προηγούμενα. Οι γονείς τι θα σου έλεγαν , αναμενόμενο...και εμένα τα ίδια θα έλεγαν , αλλά μόλις γεννιόταν το παιδί είμαι σίγουρη ότι θα σκιζόντουσαν να βοηθήσουν. Έτσι είναι οι περισσότεροι, μολίς δουν το εγγόνι μετά χαίρονται και τα ξεχνάνε όλα.....μην επηρεάζεσαι. Α και ειλικρινα δεν είχα ιδέα ότι οι ψυχολόγοι σου λένε τι να κάνεις........να το ξέρω αν είναι :P

Ανωριμες ενεργειες απο ανθρωπους 30-35 χρονων

1)Σεξ χωρις προφυλαξεις.Ελεος!Λες και ειστε τιποτα μπαρμπαδες στο χωριο.

2)Εμπλεξες με τον πρωτο τυχοντα για να ξεπερασεις τον πρωην σου

3)Ο πατερας 37 χρονων γομαρι αφησε εγγυο την πρωτη τυχουσα και νομιζει οτι στους 2 μηνες βρηκε τον ερωτα της ζωης του.

Μεγα θυμα το παιδι,το οποιο αντιμετωπιζεται σαν περιουσιακο στοιχειο και θα πληρωσει τις βλακειες των γονιων του.

Kατα τη γνωμη μου,αφου εγινε το κακο,και δεν το εριξες (γιατι ομως δεν το κανες?) καλο ειναι να τον χωρισεις μετα τη γεννηση.Χειροτερο θα ναι για το παιδι αν ολο τσακωνεστε,ειναι ο καθενας με γκομενους κλπ.

Μην νομιζεις οτι θα ειναι ευκολο ομως,η γυναικα παντα τρωει την π@@ σε αυτες τις περιπτωσεις.Δε θα εισαι ποτε οπως πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

3)Ο πατερας 37 χρονων γομαρι αφησε εγγυο την πρωτη τυχουσα και νομιζει οτι στους 2 μηνες βρηκε τον ερωτα της ζωης του.

Μεγα θυμα το παιδι,το οποιο αντιμετωπιζεται σαν περιουσιακο στοιχειο και θα πληρωσει τις βλακειες των γονιων του.

Kατα τη γνωμη μου,αφου εγινε το κακο,και δεν το εριξες (γιατι ομως δεν το κανες?) καλο ειναι να τον χωρισεις μετα τη γεννηση.Χειροτερο θα ναι για το παιδι αν ολο τσακωνεστε,ειναι ο καθενας με γκομενους κλπ.

Μην νομιζεις οτι θα ειναι ευκολο ομως,η γυναικα παντα τρωει την π@@ σε αυτες τις περιπτωσεις.Δε θα εισαι ποτε οπως πριν.
    ειναι μια σκληρη πραγματικοτητα...μαι αποψη εξω απο τα δοντια...δυσκολη να τη διαχειριστει η θεματοθετρια.
    ειναι η ωμη πραγματικοτητα..σε καποια σημεια συμφωνω..
    δεν συμβαινει ενα μωρο απο "ετυχε"..ολοι οφειλουμε εφοσον δεν θελουμε καποιον να παιρνουμε προφυλαξεις..ποσο μαλλον οταν δεν τον γουσταρουμε κ πολυ..
    το γιατι δεν το εριξε πιθανον εγινε γιατι ποναει αυτο το πλασμα μεσα της.οκ..σεβαστον.
    τωρα ομως αφου ετυχε δεν μπορει να κανει πισω...το καλο θα ηταν να επαιρναν προφυλαξεις πριν καν γινει...δεν εγινε..οποτε τωρα ειναι θεωρω αχρηστη πληροφορια..
    οκ...δεν χρειαζεται να την στησουμε στον τοιχο κ να νιωσει ακομα χειροτερα.
    ναι ειναι προτιμοτερο να χωρισει τωρα..παρα μετα...γιατι το παιδι θα νιωθει οτι οι γονεις δεν αγαπιουνται κ πληγωνεται..δλδ καλυτερα να χωρισει τωρα, παρα να κανει μια συμβιβαστικη ζωη που αργοτερα κιολας απο την καταπιεση μπορει κ να αναζητησει ερωτικες περιπετειες λογω του οτι δεν γουσταρει τον νυν.
    οπως κ να χει...λογος αγχους δεν υπαρχει..η ζωη μερικες φορες τα φερνει αλλιως απ οτι τα σχεδιαζουμε.το παν ειναι να μπορεσει να το διαχειριστει(μιλαει τωρα το τερας διαχειρισης...που δεν εχει αγχος ποτε...κ παιρνει τα ζαναξ σαν καραμελες..........:p)

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Συμφωνώ ότι είναι ανώριμο να κάνει κάποιος σεξ χωρίς προφυλάξεις όπως και το να μπλέκει με κάποιον χωρίς είναι 100% σίγουρος, όπως και το να επενδύεις σε κάποια που δεν είσαι σίγουρος για τα αισθήματα της….όπως, όπως, όπως, όπως….ο κατάλογος είναι μακροσκελής και αν ανατρέξεις εδώ στα threads θα βρεις πολύ ζουμί….Όμως πες μου ειλικρινά, υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα ή και έξω που να μην έχει κάνει λάθη ή να θεωρεί ότι στη ζωή του είναι τέλειος? Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει? Αν όλοι και όλα ήταν άψογα ίσως να μην είχε λόγο ύπαρξης αυτή εδώ η σελίδα….
    Στη περίπτωση της κοπέλας δε μπορώ σε καμία περίπτωση να θεωρήσω ότι η γέννηση ενός παιδιού είναι «ανώριμη ενέργεια». Η εγκυμοσύνη είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα και αν κάποιες φορές δε το περιμένουμε ή δε το προγραμματίζουμε. Μπορεί να ακούγομαι γραφική αλλά θεωρώ ότι είναι ένα θαύμα. Μακάρι να ήταν οι συνθήκες ιδανικές για όλους μας αλλά δεν είναι. Δε θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Η ζωή μιας γυναίκας μετά τη γέννηση του παιδιού αλλάζει έτσι κι αλλιώς. Όμως…κάθε παιδί έχει δικαίωμα να γεννηθεί από τη στιγμή που η μητέρα μπορεί να το κρατήσει και πατέρας συμφωνεί . Ποιος είπε ότι δε μπορεί να πάρει αγάπη ένα πλάσμα πχ. χωρισμένων γονιών ?? Ποιος θα προκαθορίσει τη μοίρα και τη τύχη του? Κανένας δε ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί ένας άνθρωπος. Βλέπουμε καθημερινά τόσα άτομα που προέρχονται από «αγαπημένες» οικογένειες και είναι δυστυχισμένα. Ακόμη, βλέπεις ανθρώπους που έχουν περάσει δυσκολίες και γίνονται καλύτεροι μέσα από αυτές. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα….

Senior Member
    Quote Originally Posted by erifilii View Post
    ... Όμως…κάθε παιδί έχει δικαίωμα να γεννηθεί από τη στιγμή που η μητέρα μπορεί να το κρατήσει και πατέρας συμφωνεί . Ποιος είπε ότι δε μπορεί να πάρει αγάπη ένα πλάσμα πχ. χωρισμένων γονιών ?? Ποιος θα προκαθορίσει τη μοίρα και τη τύχη του? Κανένας δε ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί ένας άνθρωπος. Βλέπουμε καθημερινά τόσα άτομα που προέρχονται από «αγαπημένες» οικογένειες και είναι δυστυχισμένα. Ακόμη, βλέπεις ανθρώπους που έχουν περάσει δυσκολίες και γίνονται καλύτεροι μέσα από αυτές. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα….
    Μια διορθωση, αγαπητη.
    Καθε παιδι εχει δικαιωμα να γεννηθει και ΜΟΝΟ η μητερα του να το θελει.
    Ο πατερας εχει δικαιωμα να προσεξει να μην αφηνει τις παρτενερ του εγκυες. Απαξ και το κανει το λαθος κανενα δικαιωμα δεν εχει στο σωμα της γυναικας, γιατι αυτο αφορα μια εκτρωση.
    Εκτος αν εξαπατηθηκε απο καμια μουρλεγκω που του ειπε οτι παιρνει αντισυλληψη για να κανει με το ζορι το παιδι του. Τοτε ας παει στα δικαστηρια.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μια διορθωση, αγαπητη.
    Καθε παιδι εχει δικαιωμα να γεννηθει και ΜΟΝΟ η μητερα του να το θελει.
    Ο πατερας εχει δικαιωμα να προσεξει να μην αφηνει τις παρτενερ του εγκυες. Απαξ και το κανει το λαθος κανενα δικαιωμα δεν εχει στο σωμα της γυναικας, γιατι αυτο αφορα μια εκτρωση.
    Εκτος αν εξαπατηθηκε απο καμια μουρλεγκω που του ειπε οτι παιρνει αντισυλληψη για να κανει με το ζορι το παιδι του. Τοτε ας παει στα δικαστηρια.
    Συμφωνω αλλά και μια επίσης διόρθωση είναι ότι είναι λάθος και των δυο όχι μόνο του πατέρα, εκτός αν την βίασε .......

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast