δυσκολη φαση με φιλο που γνωρισα προσφατα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 142
    Banned
    Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει, τώρα οι περισσότεροι λένε όχι....
    Εντάξει δηλαδή αν είσαι φίλος με κάποια και προκύψει και μια έλξη τι θα γίνει δηλαδή?
    Δηλαδή άμα ξέρεις κάποιον 20 χρόνια , δεν είναι φίλος σου επειδή μπορεί να τον ήθελες ερωτικά τον πρώτο χρόνο? ξέρω γω.........
    Ασε που μπορεί να μην ήθελε ποτέ ο ένας τον άλλον.....
    Γενικά αν δεν σου μείνουν απωθημένα και δεν υπάρχει τίποτα να πλανάται στην ατμόσφαιρα , εγώ το λέω φιλία...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει, τώρα οι περισσότεροι λένε όχι....
    Εντάξει δηλαδή αν είσαι φίλος με κάποια και προκύψει και μια έλξη τι θα γίνει δηλαδή?
    Δηλαδή άμα ξέρεις κάποιον 20 χρόνια , δεν είναι φίλος σου επειδή μπορεί να τον ήθελες ερωτικά τον πρώτο χρόνο? ξέρω γω.........
    Ασε που μπορεί να μην ήθελε ποτέ ο ένας τον άλλον.....
    Γενικά αν δεν σου μείνουν απωθημένα και δεν υπάρχει τίποτα να πλανάται στην ατμόσφαιρα , εγώ το λέω φιλία...
    Τι θα γίνει?
    Κανείς δεν ξέρει.
    Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και πόσα χρόνια γνωρίζεσαι με τον άλλον και πόσο κάνετε παρέα...

Γουσταρε ενα μιλφ ο συναδελφος ουτε ο πρωτος και σιγουρα ουτε ο τελευταιος.Εσυ τι να κανεις,νοσοκομα του καθε θαυμαστη δεν μπορεις να γινεις ουτε πρεπει.

Σιγα θα του περασει,τοσες γκομενες υπαρχουν.

Senior Member
    ακου μιλφ.......τς τς τς....μιλφειγ ειμαι ρε οχι μιλφ!!! :p

Senior Member
    Anxious, γενικα σου αρεσει να σε ερωτευονται και να σε γουσταρουν?
    δηλαδη θελω να πω μηπως το προκαλεις υπογειως, ασυνειδητα, χωρις ουτε εσυ να το παιρνεις ειδηση επι τουτου?
    μηπως προκειται για υπολανθανοντα ναρκισσισμο?

Γιατι το να συμβαινει κατι τετοιο καθε 6μηνο, ενταξει ειναι καπως...
    Σιγουρα ο αλλος ψαχνεται, σιγουρα ελκυεται απο την ωραια εμφανιση, οποτε αμα κατσει και το κλικ, why not?
    Εσυ παλι το εχεις δει καπως Μητερα Τερεζα, και γινεται το μπουρδουκλωμα.
    Οκ να καταλαβω οτι εχεις αναγκη απο φιλους, αλλα στα 37 σου φιλη με ενα 23χρονο? τι εχεις να πεις?? το 23χρονο τωρα ανοιγει τα φτερα του, δεν καταλαβαινει που ζει, πηγε σε ενα χορο, προφανως για να βρει γκομενα, σε ειδε κουκλα, του φανηκες απελευθερωμενη γιατι ο χορος ξεγελαει, και σου λεει ο τυπακος εδω ειμαι, βουρ, οχι δεσμευσεις, οχι υποχρεωσεις, λεφτα έχει, το παιζω αντρας και πηδαω..

Αυτοι που ψαχνονται, τους καταλαβαινεις με την 1η γιατι το βλεμμα τους ψαχνει... Μπορει ο αλλος να χρησιμοποιει τα ψυχολογικα για να σε πλησιασει, να βρει θεμα συζητησης, να σου δειξει οτι και καλα εχετε κοινα σημεια, επικοινωνειτε, ταιριαζετε, να δημιουργησει γεφυρα επικοινωνιας κλπ. Το οτι σε επεισε ενα 23χρονο οτι μπορει να σταθει σαν 40αρης δεν ειναι λιγο... σημαινει οτι εχει τσαμπουκα και μπορει να πειθει. Δηλαδη που μεγαλωσε απο τα 12 για να εχει φαει τη ζωη με το κουταλι? στη λαχαναγορα, στις λαικες ή στο λιμανι? ή μηπως στα εξαρχεια με τα πρεζακια?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δε φταις πουθενά βρε κορίτσι μου. Μην τα παίρνεις τόσο βαριά. Χυλόπιτα έφαγε, θα του περάσει, μην τρελλαίνεσαι. Ούτε η πρώτη που τρώει είναι ούτε και η τελευταία. Θα ερωτευθεί άλλη με ανταπόκριση -μιας και είναι, όπως γράφεις, πολύ ελκυστικός- και δε θα θυμάται ούτε τ όνομά σου μετά. Μη σκας, δεν του 'κανες κανένα μεγάλο κακό!

Όταν είσαι εμφανίσιμη συμβαίνει αυτό. Κοίτα να το χαίρεσαι όσο συμβαίνει-αφού σου αρέσει κιόλας να φλερτάρεις. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για σύντομες γνωριμίες και παρέες. Να μου πεις ότι σ' ερωτεύτηκε ο 10 χρόνια κολλητός σου- ναι, να χαλαστείς! Αλλά τώρα.. τι είχαμε τι χάσαμε. Κοινωνική είσαι, πολλούς για κουβέντα θα βρεις.

Senior Member
    κοιτα παντως τα περι ερωτος μην τα πιστευεις....και εγω αρλουμπες λεω αμα θελω να ριξω μια γκομενα στο κρεβατι π μ το παιζει δυσκολη..θα πεις και καμια μαλακια παραπανω :p
    και επισης επειδη ειναι στην ηλικια μου......να ξερεις οτι οι γυναικες....35+++ ειδικα οι πολυ ομορφες θεωρουνται τροπαια....τα μιλφακια ενοω...και εγω γουσταρω τις 35αρες πολυ.....και ολοι ...
    θα του περασει μην αγχωνεσαι...

Senior Member
    [QUOTE=Mara.Z;642584]Anxious, γενικα σου αρεσει να σε ερωτευονται και να σε γουσταρουν?
    δηλαδη θελω να πω μηπως το προκαλεις υπογειως, ασυνειδητα, χωρις ουτε εσυ να το παιρνεις ειδηση επι τουτου?
    μηπως προκειται για υπολανθανοντα ναρκισσισμο?

Γιατι το να συμβαινει κατι τετοιο καθε 6μηνο, ενταξει ειναι καπως...
    Σιγουρα ο αλλος ψαχνεται, σιγουρα ελκυεται απο την ωραια εμφανιση, οποτε αμα κατσει και το κλικ, why not?
    Εσυ παλι το εχεις δει καπως Μητερα Τερεζα, και γινεται το μπουρδουκλωμα.
    Οκ να καταλαβω οτι εχεις αναγκη απο φιλους, αλλα στα 37 σου φιλη με ενα 23χρονο? τι εχεις να πεις?? το 23χρονο τωρα ανοιγει τα φτερα του, δεν καταλαβαινει που ζει, πηγε σε ενα χορο, προφανως για να βρει γκομενα, σε ειδε κουκλα, του φανηκες απελευθερωμενη γιατι ο χορος ξεγελαει, και σου λεει ο τυπακος εδω ειμαι, βουρ, οχι δεσμευσεις, οχι υποχρεωσεις, λεφτα έχει, το παιζω αντρας και πηδαω..

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ κ θα καταλαβεις....αρχικα το παιδι δεν εκανε παρεα με μενα...ειμαστε μια παρεα 40αρηδων.. κ γνωριστηκανε οι υπολοιποι μαζι του κ εντυπωσιαστηκαν κ εβγαιναν μαζι του..δλδ μπηκε το παιδι ταπεινα στην παρεα..
    ναι εχει φαει την ζωη με το κουταλι γιατι μεγαλωσε χωρις μανα κ πατερα κ εμεινε μονος του με ντανταδες..μετα εκανε την ζωη του στα 14 του..ξεκινησε να κανει πραγματα που κανουν αλλοι τα 20.συγκροτημενος κ μετρημενος λογος.
    ανρθωπος που εχει αποψη κ ενδιαφερον.τι σχεση εχιε η ηλικια ? κ γω δεν πιστευα σε αυτο..αλλα οταν τον γνωρισα αλλαξα αποψη, εξεφρασε καποια ψυχολογικα του(κανει ομαδα) κ εξεφρασα κ γω τα δικα μου..λογικο να νιωσουμε οικειοτητα..εδω τωρα μιλαμε σε ενα φορουμ κ νιωθουμε ανετα να μιλαμε γι αυτα..
    μου ζητησε να παμε για καφε μονοι μας κ αρνηθηκα...πηγαινα παντα με παρεα μαζι του αλλα παντα καθοτανε διπλα μου.
    δεν ειπα οτι τον πιστεψα σον κ καλα..ναι μπορει απλα να ηθελε να "φαει"...μαγκια του..κ προβλημα του..
    το οτι ανοιγομαι κ μιλαω για συζητησεις κ θεματα δεν σημαινει οτι ειμαι διαθεσιμη για πηδημα η οτι αλλο.
    ουτε πεταω μαλλι, κ στα μνμτα μεταξυ μας στο μεσεντζερ μιλαω φιλικα οπως μιλαω κ με τον υπολοιπο κοσμο...
    αν τωρα αυτο παρεξηγειται τοσο πολυ απο το αντρικο φυλο..τι να πω...τοτε να κατσω σε μια γυαλα κ να μην βγιανω να μην μιλαω κ οταν καποιος καθεται διπλα μου να μην του απευθυνω τον λογο...
    δνε πιστευω τελικα οτι κανω κατι παραπανω απ οτι κανω με τους φιλους μου..απλα ειμαι φιλικη κ ευγενικη..
    ουτε χαχανιζω σαν χαζογκομενα..ουτε λεω στον αλλον λογια που παραππεμπουν σε ερωτισμο.
    σας λεω το συζητησα με τον κοληλτο μυο κ μου ειπε οτι οντως δεν φταιω εγω..ολες οι κοπελες μιλαμε κ γελαμε με τα υπολοιπα παιδια στην μπαντα.
    μπορει να φταιει ο ρολος που εχω εκει που διδασκω κλπ...κ με βλεπουν ισως πιο πανω απο τους υπολοιπους.ισως να φταει αυτο.
    το θεμα ειναι οτι το παιδι απομακρυνθηκε κ χαθηκε εντελως πλεον..δεν μου στελνει ουτε ενα "τι κανεις" στο μεσεντζερ κ γω φυσικα δεν τον ενοχλω γιατι νιωθω οτι θελει να παρει τον χρονο του..
    ή οντως ειδε οτι δεν προκειται να "φαει" κ απλα με εγραψε εκει που ολοι ξερουμε...
    οπως κ να χει....τελειωσε το θεμα πιστευω.

Senior Member
    επισης οσον αφορα τον υπολανθανοντα ναρκισσιμο..δεν νομιζω οτι ισχυει στην περιπτωση μου...δεν κοκορευομαι κ ουτε νιωθω η γαματη!
    την φιλαρεσκεια την εχω ναι, σε σημειο νορμαλ πσιτευω οπως ολες μας..
    κ της αδερφης μου της αρεσει να αρεσει, κ της φιλης μου κ της γνωστης μου..
    αλλο φιλαρεσκεια κ αλλο ναρκισσισμος.

Senior Member
    εννοειται οτι συζητηση κανουμε, δεν κρινω.

αυτο το εμεινε μονος μικρος, μεγαλωσε με ντανταδες και εκανε τη ζωη του απο τα 14, προφανως αυτος τα ειπε, τα ακουω και γελαω, σορρυ κιολας...για το τελευταιο.
    δηλαδη τι ζωη να κανεις στη 2α και 3η Γυμνασιου? σου ειπε δηλαδη οτι πηγαινε 2α Γυμνασιου και εκανε παρεες με 25χρονους, εβγαινε σε μπαρακια, κλαμπακια κλπ, ειχε γκομενες, πηγαινε ταξιδια μονος με τη γκομενα? δεν πηγαινε σχολειο? τα λεφτα που τα έβρισκε? και ποιος γονιος, οσο ηλιθιος και να ειναι, δινει τοσα λεφτα σε ενα 14χρονο για να κανει τετοια ζωη??

τι ακριβως σου ειπε και σε επεισε, εσενα που εχεις φαει τον πολεμο μεσα στο σπιτι με το κουταλι, οτι εκανε τη ζωη του απο τα 14?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    επισης οσον αφορα τον υπολανθανοντα ναρκισσιμο..δεν νομιζω οτι ισχυει στην περιπτωση μου...δεν κοκορευομαι κ ουτε νιωθω η γαματη!
    την φιλαρεσκεια την εχω ναι, σε σημειο νορμαλ πσιτευω οπως ολες μας..
    κ της αδερφης μου της αρεσει να αρεσει, κ της φιλης μου κ της γνωστης μου..
    αλλο φιλαρεσκεια κ αλλο ναρκισσισμος.
    καλα σε ΟΛΕΣ ΜΑΣ αρεσει να αρεσουμε!!!!
    για συζητηση το εγραψα, δεν το ειπα για να κρινω...

Η γνωμη μου ειναι οτι εψαχνε μια ωραια γυναικα, απελευθερωμενη, για σεξ χωρις δεσμευσεις, να κανει εντονη ζωη με διασκεδασεις... Ειπε το παραμυθακι, δεν τσιμπησες, εξαφανιστηκε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post

αυτο το εμεινε μονος μικρος, μεγαλωσε με ντανταδες και εκανε τη ζωη του απο τα 14, προφανως αυτος τα ειπε, τα ακουω και γελαω, σορρυ κιολας...για το τελευταιο.
    δηλαδη τι ζωη να κανεις στη 2α και 3η Γυμνασιου? σου ειπε δηλαδη οτι πηγαινε 2α Γυμνασιου και εκανε παρεες με 25χρονους, εβγαινε σε μπαρακια, κλαμπακια κλπ, ειχε γκομενες, πηγαινε ταξιδια μονος με τη γκομενα? δεν πηγαινε σχολειο? τα λεφτα που τα έβρισκε? και ποιος γονιος, οσο ηλιθιος και να ειναι, δινει τοσα λεφτα σε ενα 14χρονο για να κανει τετοια ζωη??

τι ακριβως σου ειπε και σε επεισε, εσενα που εχεις φαει τον πολεμο μεσα στο σπιτι με το κουταλι, οτι εκανε τη ζωη του απο τα 14?
    συγνωμη αλλα και εγω απο τα 15 ειχα μηναχακι.....εκανα παρεα και με 20αχρονους και βαλε....ειχα κοπελα...εβγαινα σ κλαμπακια............οποτε δεν ειναι δυσκο,λο να εχεις ζωη ακομα και σ μικρη ηλικια....

μαρα σ βλεπω λιγο αυστηρη σημερα :p

WhyAlwaysMe?
    Guest
    καλα σε ΟΛΕΣ ΜΑΣ αρεσει να αρεσουμε!!!!
    για συζητηση το εγραψα, δεν το ειπα για να κρινω...

Η γνωμη μου ειναι οτι εψαχνε μια ωραια γυναικα, απελευθερωμενη, για σεξ χωρις δεσμευσεις, να κανει εντονη ζωη με διασκεδασεις... Ειπε το παραμυθακι, δεν τσιμπησες, εξαφανιστηκε.
    Και σε όλες,και σε όλους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    συγνωμη αλλα και εγω απο τα 15 ειχα μηναχακι.....εκανα παρεα και με 20αχρονους και βαλε....ειχα κοπελα...εβγαινα σ κλαμπακια............οποτε δεν ειναι δυσκο,λο να εχεις ζωη ακομα και σ μικρη ηλικια....

μαρα σ βλεπω λιγο αυστηρη σημερα :p
    χαχα και μετα γυριζες σπιτι και ετρωγες το φαγητο της μαμας σου!!
    αλλο να εχεις ζωη και αλλο να κανει τη ζωη του οπως ειπε η anxious...αυτα που περιγραφεις ειναι η τυπικη ζωη για το 15χρονο αλανι που τρωει τα λεφτα των γονιων και σκοτωνει τη βαρεμαρα του...

νταξει, η αδεια για το μηχανακι δεν ειναι στα 16? παρανομα το οδηγουσες? και οι γονεις σου δεν ελεγαν τιποτα??

παιδια, να τιμαμε την ηλικια που ειμαστε. Οχι οι μικροι να γινουν μεγαλοι ουτε οι μεγαλοι μικροι.... ολα στην ωρα τους!!

Senior Member

οχι μωρε..μου ειπε οτι ειχε περιουσια απο τους γονεις κ στην ουσια ειναι εισοδηματιας...
    κοιτα..δεν τον εξιδανικευσα..σιγουρα οχι..εγω απλα εκρινα απο τον τροπο που στεκοταν στην παρεα μας.εννοειται πως κατανοω το μικρο της ηλικιας κ του οτι μπορει να θελει να εντυπωσιασει..κακο δεν εκανε το παιδι ουτε βγηκε απο καποια ορια.
    απλα φανηκε ωριμος ...σιγουρα ημουν επιφυλακτικη..απλα εμενα μου φανηκε καπως πιο ωριμος τελος παντων για την ηλικια των 23 χρονων..
    δεν αφηνε περιθωριο να σκεφτει καποιος οτι ειναι 23, με οποιον κ αν καθοταν να μιλησει εμενε καπως μαλακας απο τον τροπο που σκεφτοταν..
    δνε θελω να εξιδανικευω κανεναν, κ καλο εινα να ειμαστε επιφυλακτικοι.
    δεν το συζητω..οπως κ να χει ..το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι ηρεμοι κ καλα..εκει καταληγω.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast