Results 16 to 30 of 30
Thread: Χρόνια δυσθυμία
-
09-11-2016, 19:57 #16
- 10-11-2016, 18:50 #17
Από μικρό παιδί ήμουν κάπως έτσι...όλοι νόμιζαν πως ειναι ο χαρακτήρας μου έτσι.Οταν επαιρνα αγωγή εβγαλα στην επιφανεια καποιο χιουμορ που ποτε δεν πιστευα πως εχω και ενιωθα πιο δυνατη.Αλλα δεν ηθελα να εξαρτωμαι απο χαπια..κ καπως ετσι τα εκοψα.Απλα περιφερομαι απο μερος σε μερος,όταν μου λενε να βγω (φιλοι,σχεση) βγαινω,ετοιμαζομαι με πολυ κοπο (αστειο ε
και βγαινω.Γενικα,νομιζω πως δεν υπαρχει κατι να με ευχαριστει...ακομη κ μια ταινια να δω νιώθω τυψεις που δεν κανω κατι δημιουργικο εκεινη την ώρα.Αλλοι στην ηλικια μου εχουν καταφερει παρα πολλα και εγω κενο.Και δεν εχω κ τη διαθεση να καταφερω κατι..θα το ξαναπω και συγνωμη που γινομαι κουραστικη...απλα σερνομαι,δεν προσφέρω τιποτα και πουθενα και δεν εχω πια δυναμεις.Δεν ειχα ποτε.Ουτε για να γυμναστω,ουτε για να τραφω σωστα,ουτε για να βρω καποια ασχολια/χομπι.
10-11-2016, 20:31 #18
λοιπον ακουσε με αμα θες να αλλαξει η ζωη σου ..πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον ψυχιατρο.....
η αγωγη εφοσον σ εκανε καλα γτ την εκοψες?προτιμας να εισαι ετσι?ολος ο κοσμος περνει χαπια....σιγα τη ειναι.....ολοι περνουν δεν ειναι τιποτα...εφοσον σ προσφερει καλυτερη ποιοτητα ζωης...
και 2ον μην νιωθεις τυψεις για τπτ....ολο ο κοσμος τα ιδια κανει ...κανενας δεν κανει ολη την ωρα κατι δημιουργικο.......χαλαρωσε...π ρεπει να τα σκεφτεις λιγο αλλιως τα πραγματα...
μην το αφηνεις αλλο.....δεν θες να ζησεις ωραια?να σ ερχονται ωραια συναισθηματα?
10-11-2016, 20:47 #19
Σταμάτησα γιατί πλήρωνα πολλά και ήμουν μόνη σε όλο αυτό.Ολοι οι κοντινοι μου κατακρίνουν ψυχιατρους,χαπια,κτλ.Θα συνέχιζα αν και ο γιατρός μου μου εκανε καλό,αλλά βρισκόμασταν μια στο τόσο για να μου γράψει χάπια..και οταν βρισκομασταν δεν ενιωθα πως με εκανε καλυτερα η συνάντηση.Πως να βρω καποιον κατάλληλο;ειναι θεμα τυχης αν δεν πας καπου συστημενα...Και...ολοι αυτοι εκει εξω που γυμναζονται,ντυνονται ωραια,πετυχαινουν στη ζωη τους,κανουν οικογενειες,πως μπορούν;Γιατί ειμαι ετσι εγω;Ειναι κληρονομικό,είναι έτσι ο χαρακτήρας μου,πρέπει να υπάρχουν και άτομα σαν και εμένα;
10-11-2016, 20:55 #20
τι ηλικια εχεις?εχεις σπουδασει κατι? δουλευεις? αν θες απαντας... και επισης απο ποια ηλικια εντοπισες αυτο το προβλημα?
επισης απλα μπορει να μην ετυχες σ καλο γιατρο....συμβαινουν........εαν δεν εχεις την οικονομικη ανεση απευθυνσου σε ενα κψυ...παρεχουνε δωρεαν ψυχιατρικη υποστηριξη..και θα σ γραφουν και χαπια......
Ας τους κατακρινουν οι κοντινοι σου....αυτοι δεν μπορουν να σ νιωσουν ουτε να σ καταλαβουν...γτ δεν εχουν περασει κατι παρομοιο...
10-11-2016, 21:15 #21
Ειμαι 30,εχω σπουδασει και δουλευω,αλλα μετα βιας βγαινει το νοικι και τα εξοδα της καθημερινοτητας.Δεν εχω δοκιμάσει να παω σε ΚΨΥ...δεν εχω τη διάθεση,τη δυναμη πια.Ακομη και τωρα που ασχολεισαι μαζι μου νομίζω οτι κάποια στιγμή θα μου πεις ασε μας κοπέλα μου και θα εχεις δικιο...ειμαι απλα ενα κινουμενο βαρος
10-11-2016, 21:28 #22
ωραια ακουσε με....εφοσον μενεις σε πολη πρεπει να πας..
εισαι πολυ νεα ακομα.....εχεις μπροστα σ καμια 50αρια χρονια ακομα...Δεν θες να τα ζησεις ευτυχισμενη?
να τη βρεις την διαθεση δεν ειναι τιποτα....
πραγματικα θες να συνεχισεις να ζεις σε αυτον τον γολγοθα?που δεν σ βγαζει πουθενα...?
χααχχα σταματα να λες για αρχη συνεχεια οτι εισαι κινουμενο βαρος....πολυ ενοχικη σε κοβω..
εκτος απο τα χαπια η ψυχοθεραπεια θα σ κανει καλο...παρα πολυ καλο.....εχεις αλυτα θεματα μεσα σ....
οι γονεις σ δεν μπορουν να σ βοηθησουν ωστε να πας σ εναν ψυχιατρο?οικονομικα ενοω...
και επισης δεν μ ειπες απο πια ηλικια το επαθες αυτο
10-11-2016, 21:38 #23
Ο πατέρας μου συνεχώς με κατακρίνει για καθε επιλογη...γι αυτο και εφυγα.Απο τα 13-14 ετσι με θυμαμαι.Δεν προκειται να με βοηθησουν οικονομικα,ο,τι καταφερα το καταφερα μονη μου.Δε σταματαει να μου λεει πως με ανεχτηκανε οικογενειακως που ειμαι συνεχεια ετσι.Και φυσικα που δεν εχω βρει καποιον να παντρευτω,που δεν εχω μια δουλειά με αρκετα λεφτά.Παντα,σε καθε χρονικη περίοδο υπηρχε και ενα λαθος που εκανα...χαμογελα,γιατι δε χαμογελας;μιλά στον κοσμο,γιατι δε μιλας;τι με φερανε στον κοσμο απορω...
10-11-2016, 22:05 #24
πιστευω στην σημερινη σ κακη διαθεση ,εχουν πολυ μεγαλο ρολο και οι γονεις σου....με ολα αυτα π σ λεγανε ...
πολυ κακο π δεν εχεις στηριξη.....
τουλαχιστον το αγορι σ σε στηριζει? η δεν σ στηριζει κανενας?
ακουσε με εφοσον ειναι προβλημα τα λεφτα..πηγαινε σε ενα κψυ.....να πας οπωσδηποτε.......με την αγωγη σιγα σιγα θα σταθεροποιηθεις και μετα θα μπορεις να σαχοληθεις και με κατι αλλο...
10-11-2016, 22:35 #25
Δε μπορώ να εμπιστευτω κανεναν...ουτε αγορι,ουτε συγγενή...
Να ξερες ποσο εχει στεγνωσει η ψυχη μου.
Τοσα δακρυα...νυχτες ολοκληρες να σκεπαζομαι με την κουβερτα μου,να εχω το αρκουδακι μου σφιχτα στην αγκαλια μου και να ευχομαι μια αλλη οικογενεια...μια αλλη ζωη...
Και τωρα...να νιώθω ανημπορη να φτιαξω τη νεα ζωη...δεν ξερω αν θα υπαρξει ποτε ανθρωπος να μ αγαπησει πραγματικα...δεν ξερω αν υπαρχουν τετοιοι.Ολες οι σχεσεις μου μοιαζουν επιφανειακες...εδω δε νοιαστηκαν αυτοι που με εφεραν στον κοσμο θα νοιαστει ενας ξενος;
10-11-2016, 22:43 #26
Ωραια μην εμπιστευεσαι κανεναν..αστο αυτο....αφου δεν εχεις καποιον να σ στηριξει...
παντως η σταση των γονιων σου πραγματικα ειναι πολυ κακη....
ενταξει εχεις τουλαχιστον το αρκουδακι σουπλακιτσα
υπαρχουν...θα αγαπηθεις αληθινα...αστο αυτο για τωρα.....και για τις επιφανειακες σχεσεις π λες οτι ειχες οσως να φταις και εσυ λιγο.......γτ δεν φευγεις αμα βλεπεις μια τετοια σχεση.?
Εσυ πρεπει να κανεις κατι αμεσα....μην το καθυστερεις........
εαν εχεις βρεις τα λεφτα θα σ προτεινω εγω καποιον καλο σε αυτον που πηγαινα...
θες αμεσα καποιο χαπι να σ ανεβασει την διαθεση.....εχω περασει καταθλιψη και ειναι πολυ σκληρη...για 6 μηνες.....και ηταν φτιχτα....οποτε εν μερει σ καταλαβαινω......
θελει και χαπια αλλα θελει και προσπαθεια απο τον εαυτο σ.....
θα απευθυνθεις σε ενα κψυ?
10-11-2016, 23:04 #27
Κι εκεί θα ειναι καλοί?στο κψυ?καλυτερα να ζοριστω να βρω χρηματα για κάποιον καλο.
Αφου δεν με αγαπησαν μεχρι τα 30 πότε θα γινει;Μενω γιατι αγαπαω...
Και σκεφτομαι καποιες στιγμες πως μπορει να υπαρχουν παιδια που περνανε οσα περνουσα και στεναχωριεμαι ακομα πιο πολυ
10-11-2016, 23:18 #28
κοιτα καθερινα να φανταστω
ναι δεν ξερω αν θα ειναι καλοι στο κψυ....αλλα πρεπει να κανεις κατι συντομα......πρεπει να παρεις την ζωη στα χερια σου.....αλλα ξερω οτι σ ειναι δυσκολο γτ δεν εχεις καποιον να σ σπρωξει..
ε καποια στιγμη θα σ αγαπησουν.......δλδ μενεις σε μια σχεση π δεν σ αγαπαει ο αλλος?
11-11-2016, 00:14 #29
11-11-2016, 02:46 #30
ε κοιτα οτι η οικογενεια σ δεν σ αγαπαει..δεν νομιζω να συμβαινει αυτο...απλα ειναι πολυ περιεργοι και αποτομο ξερω γω.....παντως η αντιμετωπιση π εχουν απεναντι σου δεν ειναι σωστη....αντι να σ βοηθησουν να πας εκει μπας και γινεις καλυτερα σ την λενε και απο πανω......αλλα κοπελια οποιος δεν εχει περασει κατι τετοιο δεν προκειται να καταλαβει ποτε.....
χααχ γτ βρε νομιζεις και δεν εισαι σιγουρη? παντως εμεις οι αντρες δεν εκφραζομαστε ευκολα στα συναισθηματα μας