Απάντηση -κατάθεση προσωπικής ιστορίας στην ιστορία του blackcrow - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Τι σκοπεύεις να κάνεις από εδώ και πέρα?
    Έλα ντε.....τι σκατα θα κάνω από δω και πέρα. ....δεν έχω ιδέα. ...τι και ποιον να εμπιστευτώ πια;;;

Senior Member
    Nefeli Αθήνα γίνανε όλα αυτά;
    Αν δε θες να πεις αποδω, δεν πειράζει, απλά δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μνμ για να σε ρωτήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Έλα ντε.....τι σκατα θα κάνω από δω και πέρα. ....δεν έχω ιδέα. ...τι και ποιον να εμπιστευτώ πια;;;
    Το ενδεχόμενο να απευθυνθείς σε κάποιον σοβαρό πιστοποιημένο ψυχολόγο, θα το σκεφτόσουν? Η δυσκολία να εμπιστευτείς ξανά είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Senior Member
    Πρώτον, η σχολή που τελείωσα (ΦΠΨ )δεν βγάζει ψυχολογους, ούτε μαθαίναμε πώς γίνονται οι θεραπείες.
    Δεν είχα ούτε έχω ιδέα πώς πρέπει να είναι μια θεραπεία,γι'αυτό μοιράζομαι εδώ μαζί σας όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν είχα άλλη εμπειρία και δεν ξέρω.
    Δεύτερον, η ίδια μου η διαταραχή με έκανε να κολλήσω εμμονικα σε αυτόν τον τύπο και προσπαθούσα θυμάμαι να τον δικαιολογώ συνέχεια και να τον υπερασπιζομαι πιστεύοντας ότι μόνο με αυτόν θα γινόμουν καλά....
    ε ναι, το φπψ ειναι θεωριες, αναλυσεις, φιλοσοφιες, περι ανεμων και υδατων...
    εμ στο ειπα οτι ηταν εκφανση της ιδψ σου ολο αυτο...

Τιποτα, αστους τους ψυχολογους... σε γιατρο να πας τωρα να ηρεμησεις, και οταν μπεις σε μια σειρα, οργανικα και νοητικα, τοτε ψαχνεις ψυχολογους και θεωριες...
    Εσυ χρειαζεσαι, απο οτι μας ειπες, να στανιαρεις πρωτα οργανικα, και μετα ολα τα αλλα.
    και επειδη εχεις τους ψυχαναγκασμους, ειμαι σιγουρη οτι θα το ψαξεις...
    Το καλο των ψυχαναγκαστικων ειναι οτι ειμαστε μεθοδικοι, τελειομανεις και ψειρες...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Το ενδεχόμενο να απευθυνθείς σε κάποιον σοβαρό πιστοποιημένο ψυχολόγο, θα το σκεφτόσουν? Η δυσκολία να εμπιστευτείς ξανά είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

αφου η γυναικα δεν μπορει να σταθει στα ποδια της απο το αγχος, τι να τον κανει τον πιστοποιημενο ψυχολογο? θα της παρει λεφτα μονο και μονο για να την παραπεμψει σε ψυχιατρο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Nefeli Αθήνα γίνανε όλα αυτά;
    Αν δε θες να πεις αποδω, δεν πειράζει, απλά δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μνμ για να σε ρωτήσω.

Ναι στην Αθήνα έγιναν όλα αυτά, elisabet.
    Σε προσωπικό μνμ πως γίνεται να τα πεις με κάποιον;

Senior Member
    για προσωπικο μηνυμα πρεπει να συμπληρωσεις 50 μηνυματα για να στειλεις

Senior Member
    Αυτό που σου είπε κι ο νικ. Γράψε μερικά σχόλια ακόμα και μετά τα 50 θα μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις και προσωπικά μηνύματα.

Μου θύμισαν πολύ μια παρόμοια περίπτωση που είχα ακούσει και εγώ για κάποιον σύμβουλο, για αυτό ρώτησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αφου η γυναικα δεν μπορει να σταθει στα ποδια της απο το αγχος, τι να τον κανει τον πιστοποιημενο ψυχολογο? θα της παρει λεφτα μονο και μονο για να την παραπεμψει σε ψυχιατρο...
    Δεν συμφωνώ. Ίσως αυτό που να βοηθούσε στην παρούσα φάση είναι η υποστήριξη την οποία θα μπορούσε να προσφέρει έναν σωστός επαγγελματίας. Τα αχγολυτικά μπορούν να μειώσουν το άγχος, όμως δεν παρέχουν υποστήριξη.

Nefeli28
    Guest
    Αυτό που σου είπε κι ο νικ. Γράψε μερικά σχόλια ακόμα και μετά τα 50 θα μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις και προσωπικά μηνύματα.

Μου θύμισαν πολύ μια παρόμοια περίπτωση που είχα ακούσει και εγώ για κάποιον σύμβουλο, για αυτό ρώτησα.

Οκ. Κάποια στιγμή θα τα πούμε και προσωπικά.
    Λες να είναι ο ίδιος? χαχαχα

Senior Member
    Οκ. Κάποια στιγμή θα τα πούμε και προσωπικά.
    Λες να είναι ο ίδιος? χαχαχα
    Οκ!
    Οχι, δεν είναι ο ίδιος, η περίπτωση που ήξερα ήταν εκτός Αθηνών :)

Nefeli28
    Guest
    Οκ!
    Οχι, δεν είναι ο ίδιος, η περίπτωση που ήξερα ήταν εκτός Αθηνών :)
    Χάχα χα ποτέ μη λες ποτέ....
    Έχει γραφείο και εκτός Αθηνών. Έτσι για να τους καλύπτει όλους!

Nefeli28
    Guest
    Έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς με καταγγελία σε ειδικό ψυχικής υγειας;
    Έχω ακούσει και διαβάσει ένα σωρό. Και το θέμα δεν είναι τι ακριβώς θα πετύχω. Προφανώς δεν θα πετύχω τίποτα σε όρους αποζημιωσης γιατί δεν μπορώ να τα αποδείξω όλα αυτά που καταγγελω.
    Αν το κάνω θα το κάνω για μένα. Για να έχω την ψευδαίσθηση ότι δεν έκατσα τελείως απραγη.
    Έχασα 3000 ευρώ και την ψυχική μου ηρεμία.
    Είναι δυνατόν να μην μπορώ να τον καταγγείλω πουθενά; ;;;
    Μου είπε σήμερα μια φίλη ότι μπορεί να μου κάνει και συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ ο μ@@@κας! !!!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά; ;;,,,,,

Nefeli28
    Guest
    Δεν μπορώ να πάω παρακάτω. Νομίζω πως θα μείνω για πάντα κολλημένη σε αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της ζωής μου.
    Γιατί να με πειράζει τόσο πολυ;
    Πώς πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος μου και με βοηθούσε; Πώς πίστευα ότι νοιαζοταν για μένα;
    Νοιάζονται στ'αλήθεια οι ψυχολόγοι για τους πελάτες τους; Ή είναι μόνο πελάτες που φέρνουν χρημα;
    Δεν μπορώ να πιστέψω πως κατέθεσα όλη τη ζωή μου εκεί μπροστά του, δεσμεύτηκε ότι θα με κάνει καλά και στο τέλος με διέλυσε.

Senior Member
    νομιζω πρεπει να συμβουλευτεις δικηγορο.
    ο ανθρωπος δεν ειναι καν ψυχοθεραπευτης. οποτε που να τον καταγγειλεις?
    μαλλον για απατη πρεπει να τον πας κι εκει ειναι ο λογος σου εναντιον του δικου του.
    ρωτα εναν δικηγορο και βλεπεις αν εχει νοημα να το ψαξεις.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast