Εξιδανικεύοντας έναν πλατωνικό έρωτα όλοι οι άλλοι μου φαίνονται λίγοι..!?! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τώρα να πω ότι έχεις άδικο??? .... ισως κ ν μν μπορώ ..η συμπεριφορά του με απογοήτευσε τότε πολυ...κ είναι ένας λόγος και αυτός π διστάζω να τον ξαναπλησιάσω....όμως δεν βλέπω μπροστά μου...:p...δεν μπορώ ν το δω έτσι αν και το βλέπω....νιώθω...μόνο νιώθω κ αυτό υπερισχύει....
    Τι νιωθεις?Υγρασια στο πιπι σου?

Καλα,σε κανενα μηνα που θα εχει παει μαζι σου και μετα θα σε εχει στο φτυσιμο,μην ερθεις να κλαφτεις εδω.Προσωπικα θα σε κραξω.You've been warned.

Senior Member
    ελα ρε συ.
    μην γινεσαι χυδαιος.

Senior Member
    Πιστευεις οτι υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα στο ν δεις κάποιον κ να μεινεις κ αντιστοιχα αυτός μαζι σου?? Εμένα λίγο παραμύθι μ ακούγεται.......
    νομιζω οτι μπερδευεις την αμοιβαιοτητα και το παθος και το ταιριασμα,
    με τον κεραυνοβολο ερωτα.

δεν χρειαζεται να ειναι κεραυνοβολος (αν και κι απο αυτο υπαρχει, επισης), μπορει να προκυψει αφου γνωρισεις καποιον, οχι το πρωτο δευτερολεπτο που θα τον δεις απο μακρια, αρκει να ειναι ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ και να ειναι και ΕΡΩΤΑΣ.
    να μην ειναι βιοχλαπατσα, να μην ειναι "ε και γιατι οχι, αφου δεν υπαρχει κατι καλυτερο", να μην ειναι "ας δουμε πως πηδιεται κι αυτη ".
    να ειναι ΕΡΩΤΑΣ.

φυσικα και γινεται! εγω το εχω παθει :)

Miliva21
    Guest

Talking

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τι νιωθεις?Υγρασια στο πιπι σου?

Καλα,σε κανενα μηνα που θα εχει παει μαζι σου και μετα θα σε εχει στο φτυσιμο,μην ερθεις να κλαφτεις εδω.Προσωπικα θα σε κραξω.You've been warned.
    χαχαχαχαχ...κλαιωωω....δν ξέρω αν θα τον προσεγγίσω ποτε ..αλλά θα λάβω υπόψη μ κάθε ενδεχόμενο ....τοτε όντως θα είναι να με κλαινε οι ρέγγες.....Άρα η περίπτωση του είναι οριστική .... ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ?

Senior Member
    miliva μην ακους κανεναν στην ζωη ποτε δεν ξερεις τι σ επιφυλασει το αυριο ....και επισης δεν ξερεις πως θα εχει διαμρφωθει ο χαρακτηρας τ και η ωριμοτητα τ μετα απο τοσο καιρο..
    κανε το βημα σου..και οποου βγαλει....αμα σ καιει τοσο....
    ωστοσο ενα μειον ειναι οτι ειπες οτι εχει σχεση

χαχαχαχαχ...κλαιωωω....δν ξέρω αν θα τον προσεγγίσω ποτε ..αλλά θα λάβω υπόψη μ κάθε ενδεχόμενο ....τοτε όντως θα είναι να με κλαινε οι ρέγγες.....Άρα η περίπτωση του είναι οριστική .... ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ?
    Δεν μπορει να κανει κατι σοβαρο αυτος γιατι ειναι παλιοπαιδο.ΟΚ ειναι μικρος αλλα αλλο η ανωριμοτητα και αλλο το να εισαι κωλοπαιδο.

Εθαβε και κοροιδευε την γκομενα του,περιμενεις να σεβαστεις εσενα?Γιατι?

Page 2 of 2 FirstFirst 12