ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΗ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Banned
    Όχι είμαι παντελώς άσχετη ...........ας πει ο νικ που αυτά τα παίζει στα δάκτυλα :)

Nικ πάρε .Ι. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    κιουμπ σκεφτόσουν κ εσύ τον πόνο...??..εγώ πάντως κ τότε π ήμουν μ τον πρώην μ το σκεφτόμουν δν τ σκέφτομαι μόνο τώρα...ξέρεις καμία τεχνική χαλάρωσης γ καλύτερα αποτελέσματα στο παιχνίδι..? όπως λέει κ ο φίλος μας ο νικ ότι είσαι η κατάλληλη..??
    λοιπον κοριτσαρα ακου.....θα χαλαρωσεις οταν βρεις τον καταλληλο συντροφο και δεν ειναι κανας τραμπαριφας.....
    ειχα γνωρισει και εγω σε ολη μ την ζωη 2 παρθενες και ειχαν αναστολες και φοβους,αλλα τις εκανα να νιωσουν ανετα και να γουσταρουν πολυ να το κανουν......η μια ειδικα δεν μ αφηνε ουτε να την αγγιξω....μεχρι που επαιξα ωραια μπαλα...τις μιλησα γλυκα ,την πηγα σπιτι ,της φερθηκα τρυφερα,την οδηγησα σιγα σιγα και προχωρησε το θεμα...
    αμα θες σ λεω και τι της εκανα στην αρχη...ισως σ βοηθουσε...αλλα νομιζω οτι θα παραπεμπει σ τσοντα η περιγραφη :p

Υ.γ η κιουμπ ειναι η καταλληλη χρησιμοποιει πολυ δαχτυλο....ξερει να σ πει....πως θα το χρησιμοποιησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όχι είμαι παντελώς άσχετη ...........ας πει ο νικ που αυτά τα παίζει στα δάκτυλα :)

Nικ πάρε .Ι. :)
    εγω τα παιζω στα δαχτυλα αλλα η μιλιβα δεν θα μπορει να τα παιξει στα δαχτυλα...
    οποτε κιουμπ πες εσυ π ξερεις τι γινεται και οταν φτανει μεχρι τον καρπο:cool:

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εγω τα παιζω στα δαχτυλα αλλα η μιλιβα δεν θα μπορει να τα παιξει στα δαχτυλα...
    οποτε κιουμπ πες εσυ π ξερεις τι γινεται και οταν φτανει μεχρι τον καρπο:cool:
    χαχαχα..δεν τη παλευετε....δν ξέρω ρ συ νικ μακάρι να πάνε όλα κλ γτ μ έχει πιάσει μια ηττοπάθεια με μένα κ τους άντρες...κ να πεις οτι είμαι κ καμιά χάλια...μάλλον η τύχη κ οι συγκυρίες δν ήταν μ τ μέρος μ...μακάρι αυτό ν αλλάξει...τελικά εμάς τις ωραίες οι άντρες μας φοβούνται...μπουαχαχαχαχαχ :D

Senior Member
    χαχαχα..δεν τη παλευετε....δν ξέρω ρ συ νικ μακάρι να πάνε όλα κλ γτ μ έχει πιάσει μια ηττοπάθεια με μένα κ τους άντρες...κ να πεις οτι είμαι κ καμιά χάλια...μάλλον η τύχη κ οι συγκυρίες δν ήταν μ τ μέρος μ...μακάρι αυτό ν αλλάξει...τελικά εμάς τις ωραίες οι άντρες μας φοβούνται...μπουαχαχαχαχαχ :D
    ναι μην αγχωνεσαι σ ειπα...μικρουλα εισαι ακομα...ε αμα δεν εισαι και χαλια και εισαι ωραια τοτε θα εχεις ενα λαμπρο μελλον ;)
    σε φοβουνται ε?χαχαχα δαγκωνεις δλδ?:p

Miliva21
    Guest
    ναι μην αγχωνεσαι σ ειπα...μικρουλα εισαι ακομα...ε αμα δεν εισαι και χαλια και εισαι ωραια τοτε θα εχεις ενα λαμπρο μελλον ;)
    Περισσότερο πλάκα έκανα χαχαχ....η εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω στις σχέσεις παίζουν ρόλο αλλά πράγματα π πρέπει να έχεις τύχη....μακάρι πάντως μα έχεις δίκιο κ ν πάνε όλα κλ........:(

Senior Member
    Περισσότερο πλάκα έκανα χαχαχ....η εμφάνιση δεν είναι το Α και το Ω στις σχέσεις παίζουν ρόλο αλλά πράγματα π πρέπει να έχεις τύχη....μακάρι πάντως μα έχεις δίκιο κ ν πάνε όλα κλ........:(
    ας λες οτι θες ..εγω πιστευω οτι εισαι ωραιο γκομενακι ,τσαχπινα με την καλη ενοια ;)
    ναι ενταξει δεν παιζει ρολο μονο η εμφανιση ,αλλα παιζει και αυτη...πολλα παιζουν ρολο....και κυριως η χημεια π εχεις μ τον αλλον...
    παντα εχω δικιο:cool:

Miliva21
    Guest
    Μικρή μικρή αλλά δν είμαι κ νήπιο ......στην ηλικία μου τα περισσότερα κορίτσια έχουν πάρα πολλές εμπειρίες και τον αέρα της έμπειρης κ άνετης ......έξαλλου μην ξεχνάς ότι εσύ ο ίδιος με αποκάλεσες αβγάλτη στο πρώτο μ ποστ ......δεν σε παρεξηγώ αλλά είναι έτσι όπως το σκέφτηκες και όπως το σκέφτονται κ άλλοι νέοι στην ηλικία μας......

Senior Member
    Μικρή μικρή αλλά δν είμαι κ νήπιο ......στην ηλικία μου τα περισσότερα κορίτσια έχουν πάρα πολλές εμπειρίες και τον αέρα της έμπειρης κ άνετης ......έξαλλου μην ξεχνάς ότι εσύ ο ίδιος με αποκάλεσες αβγάλτη στο πρώτο μ ποστ ......δεν σε παρεξηγώ αλλά είναι έτσι όπως το σκέφτηκες και όπως το σκέφτονται κ άλλοι νέοι στην ηλικία μας......
    .....ας εχουν οτι θελουν οι αλλες στην ηλικια σ....εσυ τους αλλους δλδ κοιτας τι κανουν?
    προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι καλο μια γυναικα να ειχε πολλους ερωτικους συντροφους...
    εσενα τι σ καιει το οτι δεν εκανες καλο σεξακι ακομα?και δεν το ευχαριστηθηκες?
    ειπα οτι εισαι αβγαλτη ,με την αποψη οτι εβγαζες κατι γλυκο κ αθωο...δεν το ειπα με κακη ενοια...
    εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο στις γυναικες...να εχουν ενα αθωο στυλ

Senior Member
    Στην οικογένεια μου δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα μ τη θρησκεία..η μητέρα μου βέβαια είναι κάπως συντηρητική σ αυτό τ θέμα κ ότι δν τα έχει βρει με τ σεξ στη ζωή της.....δεν μ μίλησαν πότε οι δικοί μ για το σεξ..το έμαθα από συγγενείς,φίλους,τσόντες, κτλ ..αν και ποια ελληνική οικογένεια έχει ξεπεράσει τα ταμπού..?πόσοι γονείς στη χώρα μας ξέρουν να ενημερώνουν σωστά και να καθοδηγούν τα παιδιά τους γ να είναι απελευθερωμένα από ανασφάλειες και έτοιμα γ να απολάυσουν μια υγιή σεξουαλική ζωή..? υποθέτω λίγοι μαζί μ τους δικούς μ....,το θέμα μ είναι ότι αγχώνομαι γτ φοβάμαι πλ ότι θ πονέσω..δν είμαι εξοικειωμένη μ αυτό ....εγώ δν έχω προσπαθήσει ποτέ ν κάνω διεισδυση μ τ δαχτυλό μ ...ερχομαι όμως σ οργασμό από πλ μικρή μ άλλο τρόπο .....ακόμα κ σ γυναικολόγο γ εξετάσεις π πήγα όταν ολοκλήρωσα δν μπορούσα να εξεταστώ γ αυτό το λόγο..( δεν είναι πράγματα αυτά...) το κακό είναι ότι δν καταλαβαίνω τι μ συμβαίνει..αν έιναι κτ δικό μ π πρέπει ν αντιμετωπιστεί κ αν μπορεί ν αντιμετωπιστεί......θέλω ν κάνω σχέσεις ν αποκτήσω εμπειρίες ν κάνω σεξ....όμως έχω προβληματιστεί....με τον πρωην μ δεν έχουμε μιλήσει από τότε π χωρίσαμε.....
    Ε εντάξει αν είχατε σχέση με τη θρησκεία προφανώς και δε θα τα έκανες αυτά... Μπορείς να μου πεις γιατί τον απατησες Κίαν ποτέ του ριπές ότι τον απάτησες!

Miliva21
    Guest
    .....ας εχουν οτι θελουν οι αλλες στην ηλικια σ....εσυ τους αλλους δλδ κοιτας τι κανουν?
    προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι καλο μια γυναικα να ειχε πολλους ερωτικους συντροφους...
    εσενα τι σ καιει το οτι δεν εκανες καλο σεξακι ακομα?και δεν το ευχαριστηθηκες?
    ειπα οτι εισαι αβγαλτη ,με την αποψη οτι εβγαζες κατι γλυκο κ αθωο...δεν το ειπα με κακη ενοια...
    εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο στις γυναικες...να εχουν ενα αθωο στυλ
    Δεν είναι μόνο το θέμα του καλού σεξ....είναι ότι δεν θέλω να έχω κάποια δυσλειτουργια π οφείλεται καθαρά κ μόνο σε μένα και αυτό μου στερήσει την δυνατότητα να βρω τον άνθρωπο μου και να γνωρίσω κ γω τον έρωτα ....και Κατά συνέπεια να μην μπορώ ούτε να τον ευχαριστήσω, να τον ικανοποιήσω .....δεν ξέρεις πόσο ΆΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΛΊΓΗ ένιωσα όταν ο πρώην μου με χώρισε κ μ είπε οτι θέλει κάποια να τον ικανοποιεί και
    να κάνει κανονικό σεξ επιτέλους......και στεναχωριομουν γτ θ ήθελα να του το είχα χαρίσει εγώ αυτό .......δεν τι έχεις ζήσει κ καλύτερα ν μη σ τύχει

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by tktk View Post
    Ε εντάξει αν είχατε σχέση με τη θρησκεία προφανώς και δε θα τα έκανες αυτά... Μπορείς να μου πεις γιατί τον απατησες Κίαν ποτέ του ριπές ότι τον απάτησες!
    Μπορείς να μη πετάγεσαι στο άσχετο γιατί δημιουργείς παράσιτα ???

Senior Member
    Δεν είναι μόνο το θέμα του καλού σεξ....είναι ότι δεν θέλω να έχω κάποια δυσλειτουργια π οφείλεται καθαρά κ μόνο σε μένα και αυτό μου στερήσει την δυνατότητα να βρω τον άνθρωπο μου και να γνωρίσω κ γω τον έρωτα ....και Κατά συνέπεια να μην μπορώ ούτε να τον ευχαριστήσω, να τον ικανοποιήσω .....δεν ξέρεις πόσο ΆΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΛΊΓΗ ένιωσα όταν ο πρώην μου με χώρισε κ μ είπε οτι θέλει κάποια να τον ικανοποιεί και
    να κάνει κανονικό σεξ επιτέλους......και στεναχωριομουν γτ θ ήθελα να του το είχα χαρίσει εγώ αυτό .......δεν τι έχεις ζήσει κ καλύτερα ν μη σ τύχει
    1ον για να μην εκανες σεξ μαζι του...αυτος θα εφταιγε που δεν σ εκανε να νιωθεις οπως επρεπε...
    2ον τι σ νοιαζει π εφυγε?εσυ δεν ειπες οτι δεν τον γουσταρες?
    θα τον γνωρισεις τον εερωτα μην ανησυχεις.....απλα επεσες σ καποιον που δεν σ αρεσε και δεν ηξερε και πως να σ φερθει......αυτα τα πραγματα θελουν τροπο και οχι κοπο
    εισαι μια κοπελα που κανει τα πρωτα τις βηματα στον ερωτα και στο σεξ ..λογικο να μην πετυχει ,ποσο μαλλον με καποιον που δεν γουσταρες.....
    οταν ερωτευτεις και γουσταρεις καποιον πολυ θα δεις τοτε την διαφορα...
    επισης μερικοι ενθρωποι λειτουργουν μονο με συναισθημα δεν ειναι κακο....μπορει να ανηκεις σ αυτην την κατηγορια

Member
    Quote Originally Posted by tktk View Post
    Μόνο αυτό λέω: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    Για την Αίγυπτο δε μας είπες και ανησυχώ....

Miliva21
    Guest
    1ον για να μην εκανες σεξ μαζι του...αυτος θα εφταιγε που δεν σ εκανε να νιωθεις οπως επρεπε...
    2ον τι σ νοιαζει π εφυγε?εσυ δεν ειπες οτι δεν τον γουσταρες?
    θα τον γνωρισεις τον εερωτα μην ανησυχεις.....απλα επεσες σ καποιον που δεν σ αρεσε και δεν ηξερε και πως να σ φερθει......αυτα τα πραγματα θελουν τροπο και οχι κοπο
    εισαι μια κοπελα που κανει τα πρωτα τις βηματα στον ερωτα και στο σεξ ..λογικο να μην πετυχει ,ποσο μαλλον με καποιον που δεν γουσταρες.....
    οταν ερωτευτεις και γουσταρεις καποιον πολυ θα δεις τοτε την διαφορα...
    επισης μερικοι ενθρωποι λειτουργουν μονο με συναισθημα δεν ειναι κακο....μπορει να ανηκεις σ αυτην την κατηγορια
    Το ότι ίσως να μην ποθουσα όσο θ έπρεπε το πρώην μου γ να κάνω σεξ δν σημαίνει ότι δν θα τον σκέφτομαι όμορφα....δν μ πειράζει που χώρισαμε γτ κάποια στιγμή θ γινόταν κ αυτο...όμως όπως κ ν χει τον εκτιμουσα και τον σκεφτόμουν γλυκά .....και Θ ήθελα για όλη αυτή τη συμπεριφορά του προς εμένα και τη στάση του να του είχα χαρίσει αυτό π ήθελε όπως τ ήθελε ....αλλά τΙ ν κάνουμε αφού δν βγήκε......επδ νμζ ότι ανήκω σ αυτή τη κατηγορία του συναισθηματος γ αυτό κάνω μαύρες σκέψεις γ το μέλλον .....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast