Results 31 to 37 of 37
-
24-11-2016, 20:47 #31
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα είχε ένα πολύ άσχημο επεισόδιο πιο χάλια δεν θα μπορούσε να είναι με πέτυχε καθ' οδόν στο δρόμο για τη σχολή. Δεν έχω νιώσει τελευταία πιο απαίσια απ' ότι σημερα. Πήρα έναν νευρολόγο που μου είχαν συστήσει βασικά για να κάνω μαγνητική, μιλήσαμε λίγο και για φαρμακευτική αγωγή. Μου ανέφερε τα ladose και για να χάσω το βάρος που θέλω. Τι γνώμη έχετε για αυτό το φάρμακο;; Εκείνος μου το παρουσίασε ιδανικό.
- 24-11-2016, 21:47 #32
Γεια σου Novia!!
το πιο γνωστο αντικαταθλιπτικο ειναι... Καλο θα σου κανει στη φαση που εισαι, αλλα νομιζω καλυτερα να σε ρυθμισει ενας ψυχιατρος.
Για το βαρος γιατι δεν δοκιμαζεις λιγη αθληση? λιγο γυμναστηριο? ισα ισα θα σου φτιαξει τη διαθεση, εστω περπατημα στο διαδρομο.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
24-11-2016, 22:17 #33
Ίσως έπρεπε να συννενοηθώ με κάποιον ψυχίατρο στο κέντρο ψυχικής υγείας που κάνω. Τι να σου πω; Μου πήρε 20 ευρώ παρόλο που είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, ούτε τη μαγνητική μου έγραψε, ούτε τα φάρμακα μου συνταγογράφησε απλώς μου τα έγραψε σε ένα απλό χαρτί. Τελικά δεν ένιωσα να με βοηθάει, πιο πολύ με μπέρδεψε. Η ψυχολόγος μου είχε πει να κάνω μια μαγνητική για να δούμε κεφάλι όχι ότι την ανησυχεία κάτι απλώς για να ησυχάσω εγώ.
25-11-2016, 23:36 #34
25-11-2016, 23:54 #35
φιλοι μου,
για μαγνητικη εγκεφαλου σε παραπεμπει ο εδικος νευρολογος ,εφ οσον εχει ενδειξεις οτι ειναι απαραιτητη στα πλαισια της ιατρικης εξετασης.
ειναι μια ακριβη εξεταση ,και δεν μπορει το κρατος να την πληρωνει στα πλαισια ενος check up απλως για να καθησυχασομε ,και βεβαια δεν σε παραπεμπει ο ψυχολογος!
ετσι στερουμε πορους απο το συστημα και την στερουνται τελικα αυτοι που την εχουν πραγματικα αναγκη.
φιλικα
26-11-2016, 08:19 #36
Σύμφωνοι!! Αυτό επικαλέστηκε κι εκείνος. Ο άνθρωπος όμως που απευθύνεται στον νευρολόγο με κάποια συμπτώματα, που υποφέρει πραγματικά και το πρόβλημα του έχει αλλοιώσει τη σκέψη, το συναίσθημα, την συμπεριφορά, του έχει καταστρέψει την καθημερινότητα, τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπος, δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή, χάνει τη ζωή του στην ουσία, έχει ακινητοποιηθεί, δεν μπορεί να είναι μέτοχος της πραγματικότητας, προσπαθεί να βρεί μια λύση, να καταλάβει τι του συμβαίνει, να νιώσει ανακούφιση απο κάπου. Δεν ξύπνησε ένα πρωϊ και είπε: «βρε, πως να ξοδέψω τι μέρα μου σήμερα;; Δεν πάω σε κάνα νευρολόγο να μου γράψει καμιά μαγνητικούλα να γουσταρουμε;;» ούτε έχει καμιά όρεξη να τρώει τα σκιαγραφικά που θα του γ.... τα νεφρά και να διακινδυνεύει μια πιθανή αλλεργία, όπως εγώ. ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!! Όταν εγώ είμαι καθ' οδόν και ξαφνικά μου έρχεται ο θάνατος, και κάνω λιποθυμικό επεισόδειο και νιώθω να παραλύω, έχω αστάθεια, κάνω παροδική απώλεια συνείδησης και δεν μπορώ ν' ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, οφείλω να ψάξω τι υπάρχει μέσα σ' αυτό το κεφάλι πριν ακολουθήσω την οποιαδήποτε θεραπεία και λάβω την οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Εξετάσεις δεν μπορούν να σου γράψουν, τα ψυχοφάρμακα όμως ξέρουν να τα πουλάνε αβέρτα και να σε κάνουν φαρμακαποθήκη. Με μεγάλη ευκολία κιόλας. Ας μου βάλουν λοιπόν την υπογραφούλα τους όλοι αυτοί που δίχως να μου κάνουν εξέταση, δίνουν ένα φάρμακο και καταπιείται το όλοι λες και είμαστε ζώα, ότι δεν έχω τίποτα και δεν θα πάθω τίποτα κι εγώ δεν θα τους απασχολήσω ξανα. Την υπογραφούλα τους όμως για να ξέρουμε που να ψάξουμε. Έτσι κάποτε μια μαλάκω ενδοκρινολόγος του ΙΚΑ, με μια ψηλάφιση μου βρήκε πρόβλημα μου έδινε Τ4 και κόντεψε να στείλει. Όταν όμως υπάλληλος του ΕΟΠΥΥ πήγε στον ίδιο να εξεταστεί για κάτι ημικρανίες που είχε, δεν της πήρε δραχμή και μια χαρά της την έγραψε την μαγνητική εκεί δεν στερείται πόρους το σύστημα.... Δεν ντρεπόμαστε λέω εγω! απο εμένα που είμαι άνεργη και άπορη βρήκε να τα πάρει και να με αντιμετωπίζει ως πελατάκι; Το κράτος που στερείται πόρους απο εμένα, σε τι με προστάτευσε εργασιακά για να μπορώ εγώ να καλύπτω μόνη μου την ασφάλεια μου;; Αν είχα χρήματα θα πήγαινα σε ένα ιδιωτικό, σαν άνθρωπος, δεν έχω όμως και πέφτω στην ανάγκη της δημόσιας υγείας και τραβιέμαι απο εδώ κι απο εκεί χωρίς να βρίσκω λύση. Ας μας αφήσουν να ψοφήσουμε λοιπόν, να τελειώνουμε, έτσι κι αλλιώς τους έχουμε σιχαθεί. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτα νόημα πια. Έτσι κι αλλιώς μας σκοτώνουν. Ας μας αφήσουν να ψοφήσουμε λοιπόν. Να ησυχάσουμε.
26-11-2016, 11:02 #37
γεια σου,
πραγματικα σε καταλαβαινω ,καθως και την αγανακτηση σου, ετσι οπως μας περγραφεις την κατασταση σου.
τα ιδια περιπου περασα και εγω πριν απο 20 χρονια λογω νευρικης εξαντλησης απο εργασιακο αγχος, και μεχρι να καταληξω σε ψυχιατρο για να βρω την ακρη ,ειχα απευθυνθει σε γιατρους ολων των ειδικοτητων!
τοτε ολες οι ακριβες εξετασεις δεν ηταν δωρεαν ,και επομενως ευκολα μας παρεπεμπαν στα ιδιωτικα τους εργαστηρια ,αφου τις πληρωναμε απο την τσεπη μας.
εμενα με ειχαν παραπεμψει ευκολα για 4 μαγνητικες ,απλα για να με καθυσηχασουν και ευτυχως που εχω οικομικη ευχερεια!
παντως πιστευω οτι εαν πας σε ενα νευρολογο το εοπυυ ,και του περγραψεις τα συμπτωματα σου οπως μας τα ειπες, θα σου γραψει παραπεμπτικο για μαγνητικη.
σου ευχομαι καθε καλο
κωστας