λεκτικη βια απο τον συντροφο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    2 μηνες μονο ??? Αστο τα παιρνω πισω οσα ειπα! Σε δυο μηνες σταματας να της ανοιγεις την πορτα στο αμαξι ,οχι να αρχισεις να την ποθτ@ν@

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    2 μηνες μονο ??? Αστο τα παιρνω πισω οσα ειπα! Σε δυο μηνες σταματας να της ανοιγεις την πορτα στο αμαξι ,οχι να αρχισεις να την ποθτ@ν@
    Ε ναι αυτό μου έκανε εντύπωση και μένα... εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά κι εννοούσε η κοπέλα οτι τους τελευταίους 2 μήνες έχουν αυτά τα θέματα.

Πάντως να σε αποκαλεί πουτ@ανα, δεν το δέχεσαι ασχέτως διάρκειας της σχέσης, μη λέμε κι ότι θέλουμε...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν αλλαζει ο ανθρωπος , παρα προσωρινα , οποτε ποιο το νοηματου διαλογου ? να τον συνετισεις? ΔΕΝ αλλαζει .........πλανωνται οσες πιστευουν οτι θαλλαξουν τον ανθρωπο τους , μιλαει η πειρα των 55 ετων ...
    Μόνο αν είναι πολύ ερωτευμενη και θέλει έστω να προσπαθήσει λίγο πριν εγκατάλειψει θα μπορούσε ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ να απευθυνθουν σε κάποιον ειδικό .....αλλιώς όντως συμφωνώ ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον όσο κ αν θέλεις ....και στη περίπτωση π ελπίσεις ότι μπορεί ν βελτιωθεί συνήθως εθελοτυφλεις

Ουτε σε ταιζει,ουτε σε ντυνει,ουτε σε ποτιζει,οποτε πολυ απλα παρε το καπελακι σου και φυγε.

Μονο απο εσενα εξαρταται το αν θα φυγεις απο αυτον,ή θα κατσεις να σε ξεφτυλιζει για εναν π*****.

Και μην μου πεις οτι μονη σου αισθανεσαι ανασφαλης,γιατι αυτος ο τυπος μονο ασφαλεια δε σου προσφερει.

παιδια για οσους δεν καταλαβαν , 2 μηνες ειμαστε μαζι , αυτα συμβαινουν τις τελευταιες 3 βδομαδες . χθες εγινε ενα αλλο περιστατικο , ειχαμε βγει εξω με παρεα κι ο ενας απο την παρεα μου επιασε κουβεντα κι αυτος το πηρε οτι μου την επεσε , με γυρισε σπιτι ο δικος μου κι αρχισε τις φασαριες και σε μια φαση μου κανει ''ευχαριστως θα σε μοιραζομουν μαζι του'', μου γυρισε η βιδα στο κεφαλι κι ανοιγω την μπαλκονοπορτα κι πηγα να φυγω απο κατω , ευτυχως με σταματησε κι μετα μου εκανε συζητηση και ορκιστηκε οτι δεν θα μου ξαναμιλησει ετσι και σημερα το πρωι με ειχε τρελανει στα μηνυματα αν ειμαι καλα..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria pap View Post
    παιδια για οσους δεν καταλαβαν , 2 μηνες ειμαστε μαζι , αυτα συμβαινουν τις τελευταιες 3 βδομαδες . χθες εγινε ενα αλλο περιστατικο , ειχαμε βγει εξω με παρεα κι ο ενας απο την παρεα μου επιασε κουβεντα κι αυτος το πηρε οτι μου την επεσε , με γυρισε σπιτι ο δικος μου κι αρχισε τις φασαριες και σε μια φαση μου κανει ''ευχαριστως θα σε μοιραζομουν μαζι του'', μου γυρισε η βιδα στο κεφαλι κι ανοιγω την μπαλκονοπορτα κι πηγα να φυγω απο κατω , ευτυχως με σταματησε κι μετα μου εκανε συζητηση και ορκιστηκε οτι δεν θα μου ξαναμιλησει ετσι και σημερα το πρωι με ειχε τρελανει στα μηνυματα αν ειμαι καλα..
    Και μόνο που είπε αυτό,αξίζει να τον χωρίσεις!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και μόνο που είπε αυτό,αξίζει να τον χωρίσεις!
    Αυτό το παιδί που τα χετε μου θυμίζει τον πρώην γκομενο της κολλητης μ...Έτσι έκανε κ αυτός χωρίς εκείνη πότε να του έχει δώσει δικαίωμα γινονταν μπιλιες για πραγματα ποθ φανταζοταν εκεινος και δν μιλουσαν και μετά τις έστελνε μνμ να τον συγχωρέσει και ότι θα αλλάξει...αυτή την ιστορία παίζει να την άκουσα μέχρι και δέκα δώδεκα φορές ....αν δεν φύγεις είναι φαύλος κύκλος...

Senior Member
    αυτος ειναι απαραδεκτος, αλλα εσυ εισαι που τον ανεχεσαι.
    η αντιδραση ομως αυτη που σημειωσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ για αυτα που σου εκανε.
    προτεινω να απευθυνθεις σε ψυχολοογο για δικα σου θεματα, ασχετως με τα δικα του.

σε ποιο σπιτι σε εχει "κλειδωμενη"? μενετε στο ιδιο σπιτι?

Remedy , ναι μένουμε μαζι

Senior Member
    Remedy , ναι μένουμε μαζι
    κατσε βρε μαρια.
    πριν λιγους μηνες μιλουσες για θεματα με αλλη σχεση σου.
    πριν 2 μηνες τον γνωρισες και σπιτωθηκες μαζι του?
    πολυ επιπολαιο εκ μερους σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12