Μήπως είμαι τρελός που ακόμα ασχολούμαι; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 130
    Banned
    Αλαφροϊσκιωτε μην το γελάς, στα 18-20 κάνεις μια αρχή να είσαι ανεξάρτητος, είτε με σπουδές είτε με δουλειά, είναι δύσκολη περίοδος για έναν νέο άνθρωπο. Δεν ξέρω ίσως κρίνω και λάθος επειδή εγώ έχω άλλο πρόβλημα και η ζωή μου πάντα ήταν δύσκολη. Αλλά αυτό που λες δεν έχει να κάνει με το χαρακτήρα του άλλου..........και να σου πω και κάτι; Ακόμη και όλοι έτσι να είναι τι σχέση έχει με το τι έχει ανάγκη η κοπέλα; Μπορεί να έχει ανάγκη τη στήριξη αλλά να μη τη βρίσκει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Ναι έτσι ακριβώς. Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τον σκεφτόταν, παρόλο που της φέρθηκε σκάρτα.. Φαντάσου όσο ήμασταν μαζί, μια μέρα τον ξεμπλόκαρε από το φεισμπουκ για να δει το προφίλ του, επειδή και καλά είχε μάθει ότι ανεβάζει συγκινητικά τραγούδια.. Ή σε άσχετες στιγμές πετούσε σπόντες για αυτόν(πχ αχ εδώ δώσαμε τα πρώτα μας φιλιά, αυτός του μοιάζει πολύ, ή ο πρώην έστελνε πιο γλυκά μηνύματα από εσένα κτλ), πράγματα που θεωρώ πως δε πρέπει να λέγονται εφόσον είσαι με άλλον.
    Κλείνοντας σαν άτομο είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό. Γαντζώνεται από ανθρώπους, και γιαυτό ίσως κάνει έτσι. Δε μπορεί καθόλου τη μοναξιά. Σκέψου μετά το χωρισμό μας, έμαθα ότι βγήκε πάνω από 10 ραντεβού για να βρει αγόρι.. Και ο 1ος που ενδιαφέρθηκε είναι τώρα μαζί. Από ότι καταλαβαίνω δε τη νοιάζουν πολλά πολλά, αρκεί ο άλλος να δείξει ενδιαφέρον και θα είναι μαζί του.. Εμένα αυτό δε μου φαίνεται όμορφο.

Σε αυτο το σημειο θα τσακωνόμουν μαζί της αγρια. Γτ να ξεμπλωκαρεις του πρωην σου, που σε πληγωσε, το φβ για να δεις αν εχει συγκινητικα τραγουδια;! Γτ απλουστατα τον γουσταρε ακομα και ελπιζε οτι του λειπει για να γυρισει κοντα του.
    Σε αυτο το σημειο θα την ειχα πεταξει εξω απο το σπιτι μου και την ζωη μου. Αν μια γυναικα σου πει αυτο τοτε γτ να προσπαθεις καν. Λες... αφου ειναι καλυτερος αυτός τρεχα σε αυτόν και ασε με ησυχο. Φτανει που πληρωνω εγω την νυφη για αυτόν.

Κοιτα. Η μοναξια ειναι δυσκολη. Αλλα οχι αδυνατον να επιβιωση καποιος εστω και για λιγο. Αν μου λες πως εκανε σαν την τρελη να βρει αγορι, αντι να κατσει λιγο να χαρει την ανεξαρτησία της, τοτε αυτο κατι σημαινει. Δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ξερει τι θελει. Ή μαλλον ξερει.... να εχει σχεση για να κανει μπηχτή στον πρωην.
    Εγω πχ οταν χωρισα με την κοπελα που μιλουσα πριν τεσσερις μηνες εκατσα 2 μηνες χωρις να ψαχνω σαν να αποχαιρετω την σχεση μου. Ειχα αφησει και γενια. Αν τωρα μου λες πως με το που χωρισατε αρχισε να ψαχνει για αλλον γρηγορα..... δεν ειναι καλο σημαδι.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Μπορεί να έχεις εσύ περισσότερες κατακτήσεις από αυτήν και άρα επιλογές και αυτή η κοπέλα να θέλει μια συντροφιά, ένα στήριγμα, εσύ δεν ήσουν άξιος να της τα δώσεις γιατί δεν ήξερες τι ήθελες εδώ που τα λέμε. Άστην λοιπόν στην ησυχία της να βρει αυτό που της αξίζει, της το εύχομαι ολόψυχα γιατί είναι αξιόλογη κοπέλα.

Γτ ηξερε αυτη;;; Τον πρωην ηθελε, που την πληγωσε.... δεν ηθελε στηριγμα. Αν ο πρωην της ελεγε εκεινη την στιγμη ελα πισω θα ετρεχε.... και ας την πληγωνε ξανα.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τι στηριγμα θες στα 20?Να πας απο την καφετερια στο κλαμπ και τουμπαλιν?
    Και να σε στηριξει ποιος?Ο 20αρης μαλακακος που του πλενει τα βρακια η μανα του?

Κοιτα να δεις.... πρωτη φορα συμφωνω μαζί σου..........:p

Member
    Κοιτα. Η μοναξια ειναι δυσκολη. Αλλα οχι αδυνατον να επιβιωση καποιος εστω και για λιγο. Αν μου λες πως εκανε σαν την τρελη να βρει αγορι, αντι να κατσει λιγο να χαρει την ανεξαρτησία της, τοτε αυτο κατι σημαινει. Δειχνει ξεκαθαρα οτι δεν ξερει τι θελει. Ή μαλλον ξερει.... να εχει σχεση για να κανει μπηχτή στον πρωην.
    Εγω πχ οταν χωρισα με την κοπελα που μιλουσα πριν τεσσερις μηνες εκατσα 2 μηνες χωρις να ψαχνω σαν να αποχαιρετω την σχεση μου. Ειχα αφησει και γενια. Αν τωρα μου λες πως με το που χωρισατε αρχισε να ψαχνει για αλλον γρηγορα..... δεν ειναι καλο σημαδι.
    Δεν ξέρω τι φάση, αλλά από τη μέρα που χωρίσαμε έχει βγει ραντεβού με σχεδόν 10 αγόρια. Μου το είπε η ίδια. Και εντέλει πλέον έχει βρει αγόρι. Εγώ από τότε δε έχω κάνει τίποτα. Δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, καθώς είναι δικαίωμα της να βγαίνει με άλλους, αλλά σίγουρα δείχνει κάτι αυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Δεν ξέρω τι φάση, αλλά από τη μέρα που χωρίσαμε έχει βγει ραντεβού με σχεδόν 10 αγόρια. Μου το είπε η ίδια. Και εντέλει πλέον έχει βρει αγόρι. Εγώ από τότε δε έχω κάνει τίποτα. Δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, καθώς είναι δικαίωμα της να βγαίνει με άλλους, αλλά σίγουρα δείχνει κάτι αυτό!
    σκέψου ότι μπορεί να στα λέει και έτσι για να σε κάνει να πονάς...

εδώ μια πρώην μου μου είπε ότι αρραβωνιάστηκε... το ψέμα το ίδιο δηλαδή... :P

Senior Member
    Οι σχεσεις ειναι αυτο ακριβως.
    Δεν γινεται να ταιριαζεις με όλους. Αν λοιπον δεν ταιριαζεις με καποιον χωρίζεις

https://www.youtube.com/watch?v=_gprGCEZWns

Senior Member
    archangel, πολύ καλό! ....Γιατί δεν την πέφτεις σε καμιά διανοούμενη; ... πες κάτι τέτοιο και θα πέσει...
    ...Εκτός αν δεν σ αρέσουν!

Αλαφροϊσκιωτε μην το γελάς, στα 18-20 κάνεις μια αρχή να είσαι ανεξάρτητος, είτε με σπουδές είτε με δουλειά, είναι δύσκολη περίοδος για έναν νέο άνθρωπο. Δεν ξέρω ίσως κρίνω και λάθος επειδή εγώ έχω άλλο πρόβλημα και η ζωή μου πάντα ήταν δύσκολη. Αλλά αυτό που λες δεν έχει να κάνει με το χαρακτήρα του άλλου..........και να σου πω και κάτι;
    Καλα αν πακετωνεσαι απο τα 20,που να δεις τι εχει ο μπαξες μετα τα 30.Ο,τι και αν περνας,ο γκομενος που θα βρεις κατα 99% δε θα μπορει να σε βοηθησει,ειτε γιατι ο ιδιος δεν ξερει τι θα πει να χεις δυσκολιες,ειτε γιατι πολυ απλα δεν τον νοιαζει να σε στηριξει,γιατι θελει μια γκομενιτσα για να περναει καλα.

Αν εξαρτας καθε φορα τον εαυτο σου απο τον γκομενο,θα γινεσαι πιο αδυναμη,οχι πιο δυνατη.Νομιζεις οτι σε στηριζουν,στην πραξη σου τρωνε την ενεργεια ετσι οπως σκεφτεσαι.

Ακόμη και όλοι έτσι να είναι τι σχέση έχει με το τι έχει ανάγκη η κοπέλα; Μπορεί να έχει ανάγκη τη στήριξη αλλά να μη τη βρίσκει πουθενά.
    Εχει βρει πολλα ''στηριγματα'' ολα αυτα τα χρονια,δεν εχει παραπονο.Πηδαει απο γκομενο σε γκομενο γιατι δεν μπορει να μεινει ενα λεπτο μονη της.

Member
    PHP Code:
    [/QUOTE]Εχει βρει πολλα ''στηριγματα'' ολα αυτα τα χρονια,δεν εχει παραπονο.Πηδαει απο γκομενο σε γκομενο γιατι δεν μπορει να μεινει ενα λεπτο μονη της.[/QUOTE
    Αυτό νομίζω είναι το πιο ανησυχητικό. Σκέψου με το που της είπα χωρίζουμε, την επόμενη μέρα ακριβώς βγήκε ραντεβού με άλλον. Και άντε πες αυτό να το δικαιολογήσω το έκανε από αντίδραση. Μετά και όσο περνούσε ο καιρός βγήκε ραντεβού με σχεδόν 10, και αυτό είναι αλήθεια. Ισχύει και το ξέρω. Εντάξει κάποιος θα πει δικαίωμα της, ελεύθερη κοπέλα είναι ας κάνει ότι θέλει. Αλλά θεωρώ πολύ άσχημο να κρέμεται η ζωή σου από ένα αγόρι, και να πρέπει οπωσδήποτε στη ζωή σου να βρεις κάποιον.

υγ. Πχ αυτός που βρήκε τώρα, είναι πιο άσχημος από εμένα, το έχει πει και η ίδια, απλώς της έδειξε λίγο ενδιαφέρον και είναι μαζί. Δεν ξέρω πραγματικά τι φάση..

Banned
    Σε πληροφορώ ότι ακριβώς επειδή η ζωή έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, θες ένα στήριγμα για τα δύσκολα και να στηρίζεις κι εσύ παράλληλα. Ο έρωτας και η αγάπη είναι δύναμη, και μπορεί να γίνουν η μεγαλύτερη αδυναμία όταν τα χάσεις..
    To υγιές νομίζω δεν είναι να θες στήριγμα, θες ένα ''γκόμενο'' να περνάς καλά....σε λιγότερο ρηχή έκφραση, θες ένα άνθρωπο να περνάς όμορφα, να μοιράζεσαι , να υπάρχει χαρά όταν είσαι μαζί του....σε ότι ηλικία και να σαι....το να θέλουμε τον άλλο επειδή νιώθουμε μοναξιά, θέλουμε στήριγμα, έχουμε προβλήματα κλπ κατανοητό αλλά όχι ''σωστό''...

Jorge εγώ δεν βλέπω καμία αξιόλογη κοπέλα, αλλά ούτε και νούμερο, βλέπω μια κοπέλα που χει τα θέματά της.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    archangel, πολύ καλό! ....Γιατί δεν την πέφτεις σε καμιά διανοούμενη; ... πες κάτι τέτοιο και θα πέσει...
    ...Εκτός αν δεν σ αρέσουν!

φυσικα και μου αρεσουν. Ο πρωτος μου ερωτας ηταν η καλυτερη μαθητρια και τωρα δικηγόρος. Λυπαμαι που δεν ειχα τοτε το θαρρος να της το πω :( . τωρα ειναι αρραβωνιασμενη, μπορει και παντρεμενη με εναν καραφλο. Οποτε αν της το ειχα πει ειχα ελπιδες.:p

Banned
    Archangel το ότι ξεμπλόκαρε τον πρώην της δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον θέλει πίσω. Μπορεί να το έκανε για να τον ψυχολογήσει, να καταλάβει αν όντως ήταν ρομαντικός και μπορεί να την ήθελε, ή αν έπαιζε μαζί της όπως και με τις επόμενες, το πιο πιθανό αυτό είναι. Και μην προσπαθείς να μπεις μες στο μυαλό της γιατί αυτή είναι κορίτσι ενώ εσύ αγόρι. Και στην τελική μπορεί να έψαχνε άλλον αμέσως γιατί είχε αφήσει πολλά χρόνια να πάνε χαμένα μες στη μοναξιά, θα την κατηγορήσετε και γι'αυτό; Ο Jorge την χώρισε,όχι αυτή τον Jorge. Όσο για τον πρώην που λες αν όντως ήθελε τον πρώην πάλι δεν φταίει, γιατί δεν επιλέγουμε ποιόν θέλουμε αλλά ούτως ή άλλως δεν ταίριαζαν με το παιδί οπότε καλώς που τελείωσε, γιατί το συζητάμε; Επιπλέον με κανέναν δεν ταιριάζεις 100%, βάζεις ως όριο ένα ποσοστό που θέλεις το ελάχιστο να ταιριάζεις και από κει και πέρα αποφασίζεις. Αν μπορείς,γιατί όλα αυτά είναι και λίγο θεωρητικά, στην πράξη άμα είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις αλλιώς. Αλαφροίσκιωτε, ουδέν σχόλιον, το μόνο που θα πω είναι ότι και έτσι να είναι τα πράγματα με τ'αγόρια που είναι, δεν είναι σωστό, αν ψάχνουν να γ... μόνο, να ανοίξουν μια τρυπούλα στην άμμο και να κάνουν αχ και βαχ. Δεν είναι μηχανές οι γυναίκες, πρέπει να υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός. Το τι περνάμε οι γυναίκες άστο, αλλά φταίμε εμείς που δεν σας παίρνουμε με τις πέτρες και σας έχουμε στα όπα όπα, είστε και εσείς ψωνισμένοι, και έδεσε το γλυκό. Jorge εσύ κρίνεις από τον εαυτό σου γιατί καλοπερνάς, αυτήν την ρώτησες τι έχει περάσει; Μπείτε και λίγο στη θέση του άλλου, δεν κάνει κακό. Για όλους πάει αυτό.

Senior Member
    Μια σχεση πρεπει να σε κανει να νιωθεις ωραια. Να σε κανει να νιωθεις τελειος. Να σε κανει να νιωθεις πιο ωραια απο οτι ησουν ελευθερος. Αν σε κανει να υποφερεις απο την αρχη τότε δεν ειναι το καταλληλο ατομο για σενα. Ας βρει εναν σοδομαζοχιστη που να του αρεσει να τον βασανιζουν. Ενας φυσιολογικός ομως ανθρωπος δεν μπορει να ανεχτει να του φαιρόνται σαν να ειναι βδελυγμα, χωρις να εχει κανει κατι.

Και οτι και να εχει υποφερει η κοπελα αυτη σιγουρα υπαρχουν ατομα που εχουν υποφερει περισσοτερα και φαιρονται στον συντροφό τους πολυ πολυ καλυτερα. Τουλαχιστον με σεβασμό που καθεται στο πλευρο του/της.

Σου ξαναλεω κατι που ειπε το παιδι που τοσο εχεις κατηγορήσει. Ηταν αρρωστός, στο κρεββατι και τι εκανε αυτη που οπως λες εσυ τον αγαπαει; Πηγε να τον φροντησει; πηγε να του φτιαξει μια ζεστη σουπιτσα; πηγε να τον σκεπασει; πηγε μηπως να του πει εστω και ενα περαστικα; οχι!! Πηγε και του εκανε φασαρια που ειναι αρρωστός και δεν εκανε βολτες μαζί της. Νομιζω πως του εκανε φασαρια που δεν πηγαιναν καπου.... δεν θυμαμαι... Jorge γτ σου εκανε τοτε φασαρια; θυμησε μου!

Δεν μενεις σε μια σχεση που προσπαθει να σε κλεισει σε ψυχιατριο επειδη ειναι πληγωμενος/η. ΤΡΕΧΕΙΣ!!

Και κατι για το σεξ. Θα σου εξηγησω πως βλεπουμε εμεις τα αγορια το σεξ. Πως βλεπεται εσεις τις αγκαλιες, την προσοχη, τα φιλια; ετσι βλεπουμε εμεις το σεξ. Αν η κοπελα μας δεν μας δινει σεξ γτ εχει τον γνωστο "πονοκεφαλο" τοτε νιωθουμε οπως λες κι εσυ πιο πανω παραλελημενοι. Και αφου εσυ δικαιολογεις την απιστη γυναικα αν νιωσει παραλελημενη τοτε αυτόματα δικαιολογεις και τον αντρα. Ισοτητα δεν εχουμε;

Member
    Μια σχεση πρεπει να σε κανει να νιωθεις ωραια. Να σε κανει να νιωθεις τελειος. Να σε κανει να νιωθεις πιο ωραια απο οτι ησουν ελευθερος. Αν σε κανει να υποφερεις απο την αρχη τότε δεν ειναι το καταλληλο ατομο για σενα. Ας βρει εναν σοδομαζοχιστη που να του αρεσει να τον βασανιζουν. Ενας φυσιολογικός ομως ανθρωπος δεν μπορει να ανεχτει να του φαιρόνται σαν να ειναι βδελυγμα, χωρις να εχει κανει κατι.

Και οτι και να εχει υποφερει η κοπελα αυτη σιγουρα υπαρχουν ατομα που εχουν υποφερει περισσοτερα και φαιρονται στον συντροφό τους πολυ πολυ καλυτερα. Τουλαχιστον με σεβασμό που καθεται στο πλευρο του/της.
    Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα του ότι κάνω μια σχέση για να περνάω καλύτερα από όταν περνούσα μόνος μου. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις.
    Σίγουρα έκανα και εγώ κάποια πράγματα που δεν ήταν σωστά(πχ από την 1η στιγμή είχα έναν δισταγμό και δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος αν ήθελα να μπω σε αυτή τη σχέση, διότι έφευγα εξωτερικό και ήταν πολύ περίεργη φάση.) Ωστόσο δεν έκανα κάτι κακό, ούτε της φέρθηκα άσχημα. Και ναι εντάξει αυτή πέρασε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάμε στον άλλον.

Σου ξαναλεω κατι που ειπε το παιδι που τοσο εχεις κατηγορήσει. Ηταν αρρωστός, στο κρεββατι και τι εκανε αυτη που οπως λες εσυ τον αγαπαει; Πηγε να τον φροντησει; πηγε να του φτιαξει μια ζεστη σουπιτσα; πηγε να τον σκεπασει; πηγε μηπως να του πει εστω και ενα περαστικα; οχι!! Πηγε και του εκανε φασαρια που ειναι αρρωστός και δεν εκανε βολτες μαζί της. Νομιζω πως του εκανε φασαρια που δεν πηγαιναν καπου.... δεν θυμαμαι... Jorge γτ σου εκανε τοτε φασαρια; θυμησε μου!

Δεν μενεις σε μια σχεση που προσπαθει να σε κλεισει σε ψυχιατριο επειδη ειναι πληγωμενος/η. ΤΡΕΧΕΙΣ!!
    Ναι είχα αρρωστήσει, και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Είχε έρθει σπίτι μου 2 φορές, καθώς εγώ δε μπορούσα να βγω έξω, ωστόσο και τις 2 φορές έκατσε ελάχιστα, και τη δεύτερη φορά ουσιαστικά ήρθε για να μου ζητήσει την επόμενη μέρα να πάω μαζί της σε μια δουλειά που είχε, ενώ εγώ είχα απαγορευτικό από το γιατρό να βγω, και είχα να πάω να κάνω και εξετάσεις. Φυσικά το έκανε θέμα, μου φάνηκε πολύ ακραίο, και εκεί πήρα την απόφαση να την χωρίσω. Επίσης όσο καιρό ήμουν άρρωστος, αυτή δε έμοιαζε να κατανοεί την αρρώστια μου, και μου έστελνε μηνύματα κατηγορώντας με ότι και καλά δε της δίνω τη δέουσα σημασία, δε βγαίνουμε πολύ κτλ..

Και κατι για το σεξ. Θα σου εξηγησω πως βλεπουμε εμεις τα αγορια το σεξ. Πως βλεπεται εσεις τις αγκαλιες, την προσοχη, τα φιλια; ετσι βλεπουμε εμεις το σεξ. Αν η κοπελα μας δεν μας δινει σεξ γτ εχει τον γνωστο "πονοκεφαλο" τοτε νιωθουμε οπως λες κι εσυ πιο πανω παραλελημενοι. Και αφου εσυ δικαιολογεις την απιστη γυναικα αν νιωσει παραλελημενη τοτε αυτόματα δικαιολογεις και τον αντρα. Ισοτητα δεν εχουμε;
    Και εδώ θα συμφωνήσω! Εγώ ευτυχώς τέτοιο θέμα δεν είχα. Η κοπέλα μου έδωσε σεξ. Δε μπορώ να παραπονεθώ!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast