Results 181 to 195 of 217
Thread: Ο "τρόπος " των θεραπευτων
-
16-12-2016, 18:35 #181Nefeli28Guest
"....να είναι και άνθρωπος. ..."
Εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα. Αν το άλφα και το ωμέγα σε μια ψυχοθεραπεία είναι η ίδια η θεραπευτική σχέση όπως λένε όλοι, τότε το άλφα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι κεφάλαιο και να γράφει τη λέξη ΆΝΘΡΩΠΟΣ.
Δύσκολο ναι. Το πιο απλό και εύκολο να βρεις είναι τελικά οι κομπογιαννιτες, οι άχρηστοι, οι τσαρλατανοι κι οι ανηθικοι.
Δυστυχώς έχουν τα εργαλεία να σου κάνουν το μυαλό κιμά. Να ανοίξουν αυτό για το οποίο έχεις ζητήσει βοήθεια τόσο πολύ ώστε μετά να μη μαζεύεται από πουθενά. Να προκαλέσουν ζημιά που είναι άγνωστη ακόμα και σε αυτούς.
ΑΝΗΘΙΚΟΙ. Τελειωμένοι και σάπιοι που παίζουν στα χέρια τους ψυχές.
Λίγοι είναι οι πραγματικοί θεραπευτές και είναι αυτοί που πρώτα είναι άνθρωποι.
- 16-12-2016, 18:41 #182
ή μερικους που το παιζουν ανθρωποι....
εχω δει τετοιους γιατρους να πουλανε ανθρωπια.... και απο πισω να ειναι τιγκα στην αλαζονεια...
οχι ψυχιατρους να το ξεκαθαρισω! σε χειρουργους αναφερομαι, μεγαλες ψωναρεςςςςςς!!!!
να κερδιζουν την εμπιστοσυνη σου για να κατσεις να σε χειρουργησουν και μολις τσεπωσουν τα λεφτα, σε ξεπετανε απο το νοσοκομειο, και αν τα πραγματα πανε στραβα, ΩΩΩΩ δεν εχουν καμια ευθυνη....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
16-12-2016, 19:02 #183Nefeli28GuestΝαι ακριβώς αυτό.
Να σου πουλάνε ανθρωπιά. ....
Ρε γαμτ αυτοί τιμωρούνται ποτέ για τους ανθρώπους που παίρνουν στο λαιμό τους;
Πολύ με βασανίζει αυτό...
16-12-2016, 19:21 #184
16-12-2016, 19:28 #185Nefeli28GuestΜωρέ κι εγώ πιστεύω σε αυτό.
Αν πεις από κατάρες...εγώ να δεις τι του'χω ρίξει του ψυχοτετοιου...
Σκέψου πόση αρνητική ενέργεια κουβαλάνε κάτι τέτοιοι από όλους τους αγανακτισμενους ανθρώπους που πήραν στο λαιμό τους. ..
16-12-2016, 21:13 #186
είναι ξεκάθαρο πως ο κακός ειδικός θα σου ανοίξει πολυ περισσότερες πληγες στις ηδη υπαρχουσες οποτε καθεσαι σπιτάκι σου . Ειδάλως θα εκανα και γω ψυχοθεραπεια αλλα αφου δεν ξερω πως να κανω;
17-12-2016, 00:06 #187
ολοι οσοι γνωριζουν ειναι τιγκα στην αλαζονια απλως σε αλλους φαινεται κ σε αλλους οχι! το οτι ξερει καπιος αυτο δε σημαινει οτι θα διαθεσει και τις γνωσεις του 4you!!!!!!!!!!! αν θελει το κανει.
17-12-2016, 00:13 #188Nefeli28GuestΕγώ και την είδα και την έζησα στο πετσί μου την αλαζονεία του ψυχοτετοιου.
Απλά ήμουν σε κακό χάλι κι ήθελα κάπου να πιαστώ.
Σαφώς και ΕΑΝ θέλει θα διαθέσει τις γνώσεις του.
Αλλά τα λεφτά τα παίρνει όπως και να'χει. Εκεί δεν έχει ΕΑΝ.
Τις αρπαχτές τους να κάνουν κι όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.
Αλήθεια κάνας ψυχολόγος εδώ μέσα δεν υπάρχει να τους υπερασπιστεί?
Έτσι. ...να ακουγαμε και τον αντίλογο. ...
17-12-2016, 08:40 #189
Τις αρπακτες ακριβως νεφελη χεστηκ@ν@ για μας καλον δεν ειδα μεχρι σημερα ο γιατρος που παω μου λεει θα ψαξει να βρει καποιον καλο που να χει ακουσει καλα πραγματα
17-12-2016, 09:58 #190Nefeli28GuestΈζησα με πόνο ψυχής και κόστος πάνω από τρία χιλιάρικα την ημιμάθεια, το πασαλειμμα, την κοροϊδία, την αλαζονεία, την έπαρση, την ανικανότητα και την ανηθικοτητα ενός υποτιθέμενου θεραπευτη.
Η αδικία υπάρχει παντού. Στο παιδάκι που δεν έχει να φάει και στη φίλη μου που πέθανε από καρκίνο στα 31. Και σε όλους όσους η ζωή δείχνει αυτό το άδικο πρόσωπο κάθε μέρα. Δεν ξέρω πώς τα βάζεις μαζί της.
Νιώθω ότι στη μάχη με την αδικία ο άνθρωπος είναι πάντα ο ηττημένος.
Δες το αλλιώς σου λένε. Πως αλλιώς; Όταν κάποιος σε αδίκησε τι να δω αλλιώς; Η αδικία είναι εκεί. Μόνο να πάω παρακάτω μπορώ να προσπαθήσω. Όχι όμως ότι θα την ξεχάσω. Απλά ίσως είναι ένα τραύμα που θα χει αφήσει την ουλη χωρίς πια να με πονάει.
Σέρνω έναν διαλυμένο εσωτερικό κόσμο κι ένα μυαλό αχταρμά. Σε δύο πράγματα ελπίζω :
στο τραύμα που θα γίνει ουλη και στην τιμωρία αυτού που εισέπραξε την αδικία σε βάρος μου.
Η αγανάκτηση και οι κατάρες μου είναι όλα επάνω του.
17-12-2016, 10:26 #191
Νεφέλη ο άνθρωπος για να βγαλει χρήματα βρίσκει χίλιους δύο τρόπους και δεν τον νοιαζει ο άλλος ας υποφέρει και γω τράβηξα πολλά στα χέρια των ψυχοτέτοιων τότε δεν ήξερα και έριχνα το σφάλμα στον εαυτό μου όσο όμως θα υπάρχει το χρήμα ανάμεσα σε εναν ασθενη και σε εναν θεραπευτη ποτε δεν θα ξερεις αν σε εκμεταλλευεται. Το σωστό θα ηταν το κρατος και η πρόνοια να εχουν πολυ πολυ καλες μοναδες ψυχικής υγειας αλλά και κει είναι χάλια.
17-12-2016, 12:05 #192
κοριτσια...
οταν μπαινει το χρημα στη μεση καλο ειναι να βαζουμε ενα στοχο σε συγκεκριμενο χρονικο πλασιο. Και αν δεν επιτευχθει, τελος ο ψυχοτετοιος...
Για αυτο για ψυχοθεραπεια εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια.
Θα μου πειτε μα εσυ πηγες σε ιδιωτη.... ναι αλλα μενω επαρχια, ο ιδιωτης συστημενος, και δεν κανω ακριβως ψυχοθεραπεια οσο φαρμακευτικη αγωγη...
Αλλα και στην Αθηνα οταν εκανα ενα 4μηνο, τελικα εκ του αποτελεσματος δεν με βοηθησε, γιατι το μυαλο θολωσε ακομη περισσοτερο...Επεσα πολυ ψυχολογικα την επομενη χρονια, και λεω αρκετες φορες οτι αν δεν ημουν δραστηρια με οσα εκανα, ισως ειχα καταληξει σε κανενα ψυχιατρειο...
Αυτο που μου τη σπαει στην ψυχοθεραπεια ειναι οτι πιστευουν οτι μπορεις να θεραπευτεις ή εστω να βελτιωθείς χωρις φαρμακα. Οτι ολα ειναι προιον του μυαλου...οτι αν τιθασευσεις το μυαλο, πετυχες!
Δεν ειναι ετσι ομως... διαβαζω ψυχοβιβλια πανω απο 12 χρονια...εχω εμπεδωσει θελω να πιστευω το know-how, αλλα δε σημαινει οτι θα μου βγει αν το εφαρμοσω...καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!!!!!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
17-12-2016, 13:55 #193
Τα φαρμακα βοηθουν περισσοτερο κανουν το 60% της δουλειας πιστευω και ισως και παραπανω η ψυχοθερ.ειναι πιο βοηθητικη
18-12-2016, 22:40 #194
Νεφελη η ιδψ σου πως εκδηλωνεται?? τι συμπτωματα εχεις δηλαδη??
ενα λινκ που θεωρω ενδιαφερον
https://iocdf.org/wp-content/uploads...-About-OCD.pdfLast edited by Mara.Z; 19-12-2016 at 00:02.
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-12-2016, 00:40 #195Nefeli28GuestΈχει περάσει από διάφορα στάδια.
Πρωτοαρχισε όταν ήμουν 7 με τη μορφή της εμμονης ιδέας ότι θα πάθουν κάτι και θα πεθάνουν οι γονείς μου. Μετά όταν γεννήθηκε η αδερφή μου φοβόμουν ότι θα πεθάνει ξαφνικά στον ύπνο της. Στα 5 της εμφάνισε κι εκείνη καταναγκασμους. (σηκωνόταν χιλιάδες φορές μέσα στη νύχτα να στρώσει ένα χαλάκι ίσια επειδή νομιζε πως ήταν στραβό...)
Πιο μετά άρχισα να έχω θρησκευτικους καταναγκασμους.
Τα τελευταία όμως χρόνια (περίπου 8) έχω αρρωστοφοβια. Στην αρχή φοβόμουν τα μικρόβια, μετά το αίμα και τέλος ο φόβος και ο τρόμος μου είναι οι βελόνες τα τσιμπήματα και μην κολλήσω aids κάπου κατά λάθος. ....
Έχω περάσει φάσεις εντελώς και ολοκληρωτικά δυσλειτουργικες.
Αυτό τον καιρό (τους τελευταίους 4-5 μήνες ) εκτός από τη φοβία αυτή, έχω αναπτύξει παράλληλα και εμμονή με τον ψυχοτετοιο...
Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμενη. ....